2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben sandık almayı düşünmüyordum evde kalabalık die ama dün bitane gördüm çok beğendim hem çokda uygun biraz küçük ama olsun alacam inş sizce nasıl

Eklentiler

• $ur_0_1434_1255_52546.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24

canım vermek zorundalar tazminatını, öyle şeymi olur yaaaa, benim bildiğim nikah olduktan sonra bayan 1 sene içinde istifasını verirse tazminat almaya hak kazanıyor.

bir söz buldum

Allah (CC)'ın emri Sevgili Peygamberimiz
(SAV)'in sünnetini yerine getirmek,
İslam toplumunun temelini oluşturan
Aile'yi teşekkül ettirmek için
ilk adımı atmış bulunuyorlar.
Bu hayırlı günde sizleride aramızda
görmekten mutluluk duyarız

bir söz buldum

görmekten mutluluk duyarız[/QUOTE]

Çok sağol canım bunu ben bir yere yazayım böyle gözüne çarparsa görürsen falan yollayabilirmisin bana yani sıradan sözler olsun istemedim ayet hadir yada güzel bir şiir olsun istedim ama bakıyorum bakıorum birşey bulamıyorum

tatlım ben muhasebecide çalışıyorum mecburlar sana tazminatını vermeye hiç sıkıntı yapma paşa paşa verecekler

Tatlım nikahından itibaren evlilik mazereti olarak anında istifa edebiliyorsun ve tazminatınıda alıyorsun kanın bu şekildeydi en son...Dayım mali mülşavir akşm senin için sorayım bakalım neler yapılabilir...Böyle adamlar ne yazıkki var işte...Hiç sıkma canını şekerim...Buluruz bir yolunu elbet.

tatlım ben muhasebecide çalışıyorum mecburlar sana tazminatını vermeye hiç sıkıntı yapma paşa paşa verecekler

saolun kzılar ebdne muahsebecide çalışıyorum canlarım biliyorum haber vermeden gitcem nikaha olduktan sonra nikahtan sonmra hemen ihtarı çekcem noterden

kalplerasi buldum canım birkaç tane daha.

Allah (c.c.) Buyuruyor ki:
Aranızdaki bekarları kendinizden ve cariyelerinizden
iyi davranışlı olanları evlendirin. Eğer bunlar fakir iseler,
Allah kendi lütfu ile onları zenginleştirir.
Allah (Lütfu) geniş olan ve (herşeyi) bilendir. (Nur 32)
A4
Allah için evlenip, Allah için evlendiren Allah'ın
dostluğunu kazanır.
(Hadis-i Şerif)
A7
Ey Rabbimiz!
İkimizide sana teslimiyete sabit kıl,
ve soyumuzdan yalnız sana boyun eğen
bir ümmet yetiştir.
(Bakara 128)
A2
görmekten mutluluk duyarız
A5
Peygamberimiz Buyuruyor ki:
Kim benim sünnetimden yüz çevirirse benden değildir.
Muhakkak ki Nikah (Evlenmek) benim sünnetimdir.
Öyleyse beni seven benim sünnetimle sünnetlensin.
(Buhari ve Müslim)
A8
Evlenin, çoğalın. Kıyamet gününde
sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim.
(Hadis-i Şerif))
A3
- BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM -
"Ey Rabbimiz Bizi yalnız sana boyun eğen
Müslümanlar yap ve soyumuzdan sana boyun
eğen bir ümmet yarat bizlere ibadet yerlerimizi
göster, tevbemizi kabul buyur. Çünkü tevbeleri
kabul eden ve merhametli olan ancak sensin"
(Bakara 128)
A6
"İçinizde bekar olan erkek ve kadınları evlendirin"
(Nur Suresi: 32)

Son düzenleme:
kızlar ben sandık almayı düşünmüyordum evde kalabalık die ama dün bitane gördüm çok beğendim hem çokda uygun biraz küçük ama olsun alacam inş sizce nasıl

güzel canım hoş duruyor ama üzerinde yazan siteye baktım fiyatlar gözükmüyor

canım vermek zorundalar tazminatını, öyle şeymi olur yaaaa, benim bildiğim nikah olduktan sonra bayan 1 sene içinde istifasını verirse tazminat almaya hak kazanıyor.

bende öyle biliyorum canım nikah olduktan 1 sene içerisinde evlilik nedeni ile diyerek istifa ederse tazminatını alır

o kadar kötüyüm ki anlatamam sınavım iğrençti ağlamaktan gözlerim şişti o gün ebnde tazminatımı alıp çıkcmmm o gün gelemiycem ben dicemmm işim var dicemmm

saolun kzılar ebdne muahsebecide çalışıyorum canlarım biliyorum haber vermeden gitcem nikaha olduktan sonra nikahtan sonmra hemen ihtarı çekcem noterden

Tatlım yaaa peki nikah günü almak için gidicez ya o gün yıllık izindenmi kullanıcaz yoksa mazeret falan oluyormu acaba..bende sana sorayım muhasebeci hanım

sor cnmmm saol :2:

Çok Çok Çok teşekkürler canım çok sevindim :)

Tatlım yaaa peki nikah günü almak için gidicez ya o gün yıllık izindenmi kullanıcaz yoksa mazeret falan oluyormu acaba..bende sana sorayım muhasebeci hanım

normalde mazeret izni var 7 gün cnm ama bizim aptron yıllık izinden kesiyo acımasız konusursun mazeretten düşerler

normalde mazeret izni var 7 gün cnm ama bizim aptron yıllık izinden kesiyo acımasız konusursun mazeretten düşerler

Sağol tatlım ama bizimde kullandırtmazlar eminim...ben şansımı deneyim bakalım canım ne olacak :44::44: Akşam sorar yarın sölerim kuzum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…