- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.741
kızlar o kadar kötüyümki anlatamam cumartesi günü işe geldim açıköretim sınavı vardı işte bigün de gelmedi demesinler die geldim ya kavga ettik iş yerindekilerle ben evleneceğim tarihi duydular tazminat vermemk için bana akılları sıra oyun oynayıp tazmşinat vermeyecekler bende onlara yapacaklarımı bende haberleri olmadan nikahı yaptırcm nisanda başvurunca kaç gün içinde oluyo nikah kızlar öle yapcm ordanda notere ihtar çektircem mecbur vermek zorundalar nikah günüde bugün gelemiycem işim var dicemmkendileri yaptılar bidaha da gitmeyecem
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var davetiye sözü bulmam lazım siparişi verdim ama sözü okeylemem lazım ordaki sözler çok bayağıydı güzel bir hadis yada şiir dörtlüğü olsun istiyorum davetiyemde yardım edinnnn lütfen
kızlar ben sandık almayı düşünmüyordum evde kalabalık die ama dün bitane gördüm çok beğendim hem çokda uygun biraz küçük ama olsun alacam inş sizce nasıl
kızlar o kadar kötüyümki anlatamam cumartesi günü işe geldim açıköretim sınavı vardı işte bigün de gelmedi demesinler die geldim ya kavga ettik iş yerindekilerle ben evleneceğim tarihi duydular tazminat vermemk için bana akılları sıra oyun oynayıp tazmşinat vermeyecekler bende onlara yapacaklarımı bende haberleri olmadan nikahı yaptırcm nisanda başvurunca kaç gün içinde oluyo nikah kızlar öle yapcm ordanda notere ihtar çektircem mecbur vermek zorundalar nikah günüde bugün gelemiycem işim var dicemmkendileri yaptılar bidaha da gitmeyecem
canım güzelmiş bu sandık, bana nişanda gelen sandığın büyüğü gibi sanki,
tatlım ben muhasebecide çalışıyorum mecburlar sana tazminatını vermeye hiç sıkıntı yapma paşa paşa verecekler
kızlar ben sandık almayı düşünmüyordum evde kalabalık die ama dün bitane gördüm çok beğendim hem çokda uygun biraz küçük ama olsun alacam inş sizce nasıl
canım vermek zorundalar tazminatını, öyle şeymi olur yaaaa, benim bildiğim nikah olduktan sonra bayan 1 sene içinde istifasını verirse tazminat almaya hak kazanıyor.
saolun kzılar ebdne muahsebecide çalışıyorum canlarım biliyorum haber vermeden gitcem nikaha olduktan sonra nikahtan sonmra hemen ihtarı çekcem noterden
Tatlım nikahından itibaren evlilik mazereti olarak anında istifa edebiliyorsun ve tazminatınıda alıyorsun kanın bu şekildeydi en son...Dayım mali mülşavir akşm senin için sorayım bakalım neler yapılabilir...Böyle adamlar ne yazıkki var işte...Hiç sıkma canını şekerim...Buluruz bir yolunu elbet.
kalplerasi buldum canım birkaç tane daha.
Allah (c.c.) Buyuruyor ki:
Aranızdaki bekarları kendinizden ve cariyelerinizden
iyi davranışlı olanları evlendirin. Eğer bunlar fakir iseler,
Allah kendi lütfu ile onları zenginleştirir.
Allah (Lütfu) geniş olan ve (herşeyi) bilendir. (Nur 32)
A4
Allah için evlenip, Allah için evlendiren Allah'ın
dostluğunu kazanır.
(Hadis-i Şerif)
A7
Ey Rabbimiz!
İkimizide sana teslimiyete sabit kıl,
ve soyumuzdan yalnız sana boyun eğen
bir ümmet yetiştir.
(Bakara 128)
A2
Allah (CC)'ın emri Sevgili Peygamberimiz
(SAV)'in sünnetini yerine getirmek,
İslam toplumunun temelini oluşturan
Aile'yi teşekkül ettirmek için
ilk adımı atmış bulunuyorlar.
Bu hayırlı günde sizleride aramızda
görmekten mutluluk duyarız
A5
Peygamberimiz Buyuruyor ki:
Kim benim sünnetimden yüz çevirirse benden değildir.
Muhakkak ki Nikah (Evlenmek) benim sünnetimdir.
Öyleyse beni seven benim sünnetimle sünnetlensin.
(Buhari ve Müslim)
A8
Evlenin, çoğalın. Kıyamet gününde
sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim.
(Hadis-i Şerif))
A3
- BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM -
"Ey Rabbimiz Bizi yalnız sana boyun eğen
Müslümanlar yap ve soyumuzdan sana boyun
eğen bir ümmet yarat bizlere ibadet yerlerimizi
göster, tevbemizi kabul buyur. Çünkü tevbeleri
kabul eden ve merhametli olan ancak sensin"
(Bakara 128)
A6
"İçinizde bekar olan erkek ve kadınları evlendirin"
(Nur Suresi: 32)
Tatlım yaaa peki nikah günü almak için gidicez ya o gün yıllık izindenmi kullanıcaz yoksa mazeret falan oluyormu acaba..bende sana sorayım muhasebeci hanım
Tatlım yaaa peki nikah günü almak için gidicez ya o gün yıllık izindenmi kullanıcaz yoksa mazeret falan oluyormu acaba..bende sana sorayım muhasebeci hanım
Çok Çok Çok teşekkürler canım çok sevindim :)
normalde mazeret izni var 7 gün cnm ama bizim aptron yıllık izinden kesiyo acımasız konusursun mazeretten düşerler
Sağol tatlım ama bizimde kullandırtmazlar eminim...ben şansımı deneyim bakalım canım ne olacak :44::44: Akşam sorar yarın sölerim kuzum sana.
Arkadaşlar evlilik izni memurlarda 7 gün de sözleşmeli yada ssk lılarda 3 gün değilmiydi :S
bende öyle biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?