2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
o kadar kötüyüm ki anlatamam sınavım iğrençti ağlamaktan gözlerim şişti o gün ebnde tazminatımı alıp çıkcmmm o gün gelemiycem ben dicemmm işim var dicemmm

aaa niye üzüldün bu kadar tatlım yaa,boşver dert etme bunu dediğin gibi yap mecbur verecekler tazminatını ben bilmiyorum konuları ama arkadaslar verirler dediğine göre üzülme,nikah gününü öne al hem bunlar tatlı seyler moralin düzelir gün alma heyecanı yasarken

kızlarrrrr tünaydınlarrr....

günler yaklaştıkça işler çoğalıyor yahuu

nikah işlemlerini hallettik bugün sonunda..
bi tahlil bi röntgen hopppp 50TL...
salona çağaralım dedik ama maalesef çok geç kalmışız
30 nisan pazartesi saat 15,30 a aldık. sadece Aile fertleri olucak zaten...

hayırlısı artıkkk

valla kısa sürüyomu cnm gün hangi gün başvurmuştunsen bu günün verdiler sana

hımmm... anladım canım.. bizmkilerde de ben inegöle gitmek istiyorum onlar istemiyo( ne zaman ekleyeceksin cicilerini..sabırsızlıkla bekliyorum..

paylasmıstım tatlım baya gerılerde kalmıs olabılır hemen hemen herseyın resmını koymaya calısmıstım :)))

kıslar çok kötüyüm ya napcm ben yaaaa düğün olck alacaklarım var iştena ayrılacammm inş. hemn iş bulabilirim

üzülme yaa bende nişanlandım iki ay sonra işten cıkmak zorunda kaldım 1 yıla yakın işssiz kaldım,ama kendi mesleğimi istediğim için şükür şimdi çalışıyorum yuva kurana allah yardım eder inş.

Kızlar balayımızıda halettik
Gitceğimiz yer belliydi rezervasyonumuzu da yaptırdık:130:

hayırlı olsun canım balayınız çok güzel geçsin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız

selam hoşgeldin

tünaydın canım. hoşgeldin, hayırlı olsun şimdiden. düğün ne zamandı senin.

kıslar çok kötüyüm ya napcm ben yaaaa düğün olck alacaklarım var iştena ayrılacammm inş. hemn iş bulabilirim

Sen içini ferah tut canım yuva kurana allah yardım ediyor zaten anladığım kadarıyla işinden memnun değilsin işte allah daha iyi bir kapı açar sana huzurun olur bazen bizim hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır olabilir sen takma kafana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…