- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.901
gelinlikleri konuşuyosunuz sanırım.
benim gelinliğimin altı tamam.prenses model.arkasına fiyonk gelcek ama fiyonkum uçuk pudra rengi olcak.ayakkabımda uçuk pudra.el çiçeğimde pudralı :)))
gelinliğimin üstüde bu haftaki provamdan sonra üzerinde güpür işlemeleri baslicak.bu ay sonuna dogru biter dediler.
cnm eşyaları alacağımız yer belli modeller belli ben hiçbişey almadım bizimkiler gider alırız diyolar bende bişey demedim tamam dedimmevde yer kalmadı alıyorum habiree
Bende bi evimi tutaydım bende sıkıldımmobilya bakıom bakıom ortada ev yok o yüsden hiçbişey kafamda şekillenmiyoda :) işin kolayını buldum artık hiçbişiye bakmıyommmmm çok rahatım çok
tatlım senin ne zaman düğün bende gelinliğin arkasına fiyonk istiyordum ama gelinliğim yeterince abartılı
tatlım ablam yaptırmıyokii
Gelinliğini çok merak ettim doğrusu
tatlım bizimde ev geçen ay teslim edildi birden aldık herşeyi işte bi tül perde halı kaldı seninde olur hepsi sen kafanda karar vermişsin zaten sıkma canını
olur olur hepsi sıkmayın canınızı senin ne kadar var düğüne canım?
benimde annem yaptırmıyordu ama pikolanacak nevresimler falan var onların dantellerini yıkamışken hepsini yıkayalım bari dedik yoksa annemde öyle daha erken diyip duruyo
sağolasın canım, darısı başına en kısa sürede.bekliyoruz resimleri
adapazarına canım
günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?
evin, eşyaların tüm hazırlıkların hayırlı olsun canım. hepsini güle güle kullanın, sağlıcakla inşallah.çiçek çok uygunmuş canım , eminönünde gerçekten uygun yerler var.bende oradan bakacağımgelinliğin çok güzel olacak eminim pudra rengi ayakkabıda süper bende daha karar veremedim bir sürü alternatif var, seçim çok zor olacak
sende bu büyükler varken hazırlıklar gerçekten çok çabuk biter
herkese günaydın bugün çeyizlerim çıkacak evden hüzün var biraz annemde
cumartesi açık diye biliyorum canım.hele tam sezon yaklaştı kına malzemeleri çiçekler kapış kapış yani.git gez neler görceksinki.
benim düğün 12 mayısta canım.
benim gelinliğim çok sade.alt prenses modell zaten.hayal tül den.hiçbi taş sim pul hiç bişeyi yok.
üstüde çok sade bi güpürden olcak.o yüzden fiyonk yakışır yani.
canım benim hayırlı uğurlu olur inşş haftayada benim çeyiz gidecek
maşşallahı vr kayınvalidenin cnım
Selam kızlar bahar benide çarptı sonUnda yeni uyanabildim :)) herkese günaydın! :))))
Günaydın kızlar :)
Şafak : 88 !
Bizde bu cuma nişanlımın olduğu yere gidip eve ve mobilyalara bakmaya gidicez. Umarım hepsi içime siner..
Bu arada hazırlıklarını tamamlayan arkdaşlarada hayırlısı olsun , tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
günaydın canım güzel hüzünler bunlar ne güzel kızı telli duvaklı evleniyor onların rızasıyla çeyizi çıkıyor evden
ay bi gideyim o zaman bennnnn
ikisininde maşallahı var canım bizden heyecanlılar gerçi bizimde onlarında ilk mürüvveti
günaydın canım hoşgeldinnn
günaydın canım hadi hayırlı olsunnn inşallah siner içine güle güle kullan
gönlümüze göre olur inşallah canımmmah tatlım ben ocakta siparişini verdim hala bitmediben nasıl birisine denk geldim anlayamıyorum sırf tanıdık die gittik gitmez olaydım
günaydın hoşgeldinn
peki oralar cumartesi günleride açıkmı acaba?
cumartesi açık diye biliyorum canım.hele tam sezon yaklaştı kına malzemeleri çiçekler kapış kapış yani.git gez neler görceksinki.
benim düğün 12 mayısta canım.
benim gelinliğim çok sade.alt prenses modell zaten.hayal tül den.hiçbi taş sim pul hiç bişeyi yok.
üstüde çok sade bi güpürden olcak.o yüzden fiyonk yakışır yani.
ne bilim yaaa sanki baskasına haırlık yapıyorum gibi hissediyorum kendimi.heycalı değilim.tuhaf şekilde sakinim.sanırım son anda duygu patlaması yaşicam :)))
off esya stresi baska zatn yaaa.allah yardımcınız olsunnnnnn.gerginlik hat safhada oluyo dikkat edin kırmayın birbirinizi
tatlım ablam yaptırmıyokii
herkese günaydın bugün çeyizlerim çıkacak evden hüzün var biraz annemde
Selam kızlar bahar benide çarptı sonUnda yeni uyanabildim :)) herkese günaydın! :))))
Günaydın kızlar :)
Şafak : 88 !
Bizde bu cuma nişanlımın olduğu yere gidip eve ve mobilyalara bakmaya gidicez. Umarım hepsi içime siner..
Bu arada hazırlıklarını tamamlayan arkdaşlarada hayırlısı olsun , tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
bende izmite canım desene komşu olucaz...
ayyy d's damadın reklamını yapmış oldummm hhahaahahaalın alın herşey para valla 350 başka alırsın
ablam saolsun kızı gibi ilgileniyo benimle allah razı olsun
bende çok isterdim bi ablam olsun
Gelinliğini çok merak ettim doğrusu
tatlım bizimde ev geçen ay teslim edildi birden aldık herşeyi işte bi tül perde halı kaldı seninde olur hepsi sen kafanda karar vermişsin zaten sıkma canını
olur olur hepsi sıkmayın canınızı senin ne kadar var düğüne canım?
benimde annem yaptırmıyordu ama pikolanacak nevresimler falan var onların dantellerini yıkamışken hepsini yıkayalım bari dedik yoksa annemde öyle daha erken diyip duruyo
tek kızmısın sen canım benim 4 tane ablam var
Benim 2.5 ay kaldı yaklaşık canım ama evle alakalı herşey bekliyor ev mobilya beyaz eşya perde halı :) hiçbirşeyim yok ha birde damatlık alıcam
ben tek ve en büyük kızım canım benden sonra 16 yaşında bi erkek kardeşim var
neden bu kadar ağırdan alıyorlar peki?
ben tek ve en büyük kızım canım benden sonra 16 yaşında bi erkek kardeşim var
neden bu kadar ağırdan alıyorlar peki?
gönlümüze göre olur inşallah canımmm
kızçelerrr, bende bu haftasonu eminönündeydim,
bende gelin çiçeğimi aldım 25 tl'ye, beyaz ve pembe mini mini çiçekli, aralarına kendim mor çiçekler ekledim sonra çok tatlı olduuuu..
kına malzemelerimi de aldım... taçlar mendiller tepsi sepet örtüü....
ve ve ve en önemlisi kına kıyafetim.. şükür oda bitti...
kabarıklardan giymemi istedi kayınvalidem, peki dedim, kiraladık... ( hepsinin akşam resimlerini çekicem kızlarrrr )
hee unutmadan damatlığı zeytınburnu olıwyumdan EROL diye bi mağazadan aldık sadece ceket pantolon 150 tl'ye... hafif parlak bir kumaşı var, zaten damatlık deyince direk onu çıkarıyo herkes..
takım içine yelek papyon vs... istemedim. Zevk meselesi tabi ama bana hiç hoş gelmiyo yelekli takımlar... bide zaten benimki maşallaah göbekli :) yakışmazdı giymek isteseydi de...bi gömlek bi kravat yeter...
D'S Damat'tan biz nişan için takım almıştık, ( o yakaları sonradan çıkan modellerden ) çok memnun kaldık, çok kaliteli, hala giyer onu nişanlım... tavsiye ederim yani
cumartesi oliwyum damatta sorduk takım elbise bize 600 tl den başlıyo dedidemek yeni olmuş bu kampanyaa
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?