2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Gelinliğini çok merak ettim doğrusu

cnm eşyaları alacağımız yer belli modeller belli ben hiçbişey almadım bizimkiler gider alırız diyolar bende bişey demedim tamam dedimm evde yer kalmadı alıyorum habiree

tatlım bizimde ev geçen ay teslim edildi birden aldık herşeyi işte bi tül perde halı kaldı seninde olur hepsi sen kafanda karar vermişsin zaten sıkma canını

Bende bi evimi tutaydım bende sıkıldım mobilya bakıom bakıom ortada ev yok o yüsden hiçbişey kafamda şekillenmiyoda :) işin kolayını buldum artık hiçbişiye bakmıyommmmm çok rahatım çok

olur olur hepsi sıkmayın canınızı senin ne kadar var düğüne canım?

tatlım senin ne zaman düğün bende gelinliğin arkasına fiyonk istiyordum ama gelinliğim yeterince abartılı

tatlım ablam yaptırmıyokii

benimde annem yaptırmıyordu ama pikolanacak nevresimler falan var onların dantellerini yıkamışken hepsini yıkayalım bari dedik yoksa annemde öyle daha erken diyip duruyo

Günaydın kızlar :)
Şafak : 88 !
Bizde bu cuma nişanlımın olduğu yere gidip eve ve mobilyalara bakmaya gidicez. Umarım hepsi içime siner..
Bu arada hazırlıklarını tamamlayan arkdaşlarada hayırlısı olsun , tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..

senin var ama biraz benim 3 haftam kaldı hatta 1 haftam

bende izmite canım desene komşu olucaz...

herkese günaydın bugün çeyizlerim çıkacak evden hüzün var biraz annemde

günaydın canım güzel hüzünler bunlar ne güzel kızı telli duvaklı evleniyor onların rızasıyla çeyizi çıkıyor evden

ay bi gideyim o zaman bennnnn

canım benim hayırlı uğurlu olur inşş haftayada benim çeyiz gidecek

maşşallahı vr kayınvalidenin cnım

ikisininde maşallahı var canım bizden heyecanlılar gerçi bizimde onlarında ilk mürüvveti

Selam kızlar bahar benide çarptı sonUnda yeni uyanabildim :)) herkese günaydın! :))))

günaydın canım hoşgeldinnn

günaydın canım hadi hayırlı olsunnn inşallah siner içine güle güle kullan

ayyy d's damadın reklamını yapmış oldummm hhahaahaha alın alın herşey para valla 350 başka alırsın

ablam saolsun kızı gibi ilgileniyo benimle allah razı olsun

foreverr kuzummmmmm canımmmmmmmmmmmmm
giremedim hem netim yoktu hemde olsaydı bile zamanım yoktu sağlık raporumu hallettim bi koşturmaca gidiyorum bende sohbetini özledim yaaaa.bundan sonra nette sorun olmadıgı sürece hergün az da olsa ugramaya calıscam canım arkadasım benim.

esyalarımı paylaşmışsın çok teşekkür ederim iyi yapmışsın kuzum çokkkk öpüyorum seni.
bol bol dedikodu yapcaz senle az şu yoğunluğum bi geçsin de bi günümü buraya ayırcam :)))
öptüm seni kocaman.

ah tatlım ben ocakta siparişini verdim hala bitmedi ben nasıl birisine denk geldim anlayamıyorum sırf tanıdık die gittik gitmez olaydım
gönlümüze göre olur inşallah canımmm

günaydın hoşgeldinn

peki oralar cumartesi günleride açıkmı acaba?

kızçelerrr, bende bu haftasonu eminönündeydim,
bende gelin çiçeğimi aldım 25 tl'ye, beyaz ve pembe mini mini çiçekli, aralarına kendim mor çiçekler ekledim sonra çok tatlı olduuuu..
kına malzemelerimi de aldım... taçlar mendiller tepsi sepet örtüü....
ve ve ve en önemlisi kına kıyafetim.. şükür oda bitti...
kabarıklardan giymemi istedi kayınvalidem, peki dedim, kiraladık... ( hepsinin akşam resimlerini çekicem kızlarrrr )

hee unutmadan damatlığı zeytınburnu olıwyumdan EROL diye bi mağazadan aldık sadece ceket pantolon 150 tl'ye... hafif parlak bir kumaşı var, zaten damatlık deyince direk onu çıkarıyo herkes..
takım içine yelek papyon vs... istemedim. Zevk meselesi tabi ama bana hiç hoş gelmiyo yelekli takımlar... bide zaten benimki maşallaah göbekli :) yakışmazdı giymek isteseydi de... bi gömlek bi kravat yeter...

D'S Damat'tan biz nişan için takım almıştık, ( o yakaları sonradan çıkan modellerden ) çok memnun kaldık, çok kaliteli, hala giyer onu nişanlım... tavsiye ederim yani
cumartesi oliwyum damatta sorduk takım elbise bize 600 tl den başlıyo dedi demek yeni olmuş bu kampanyaa

.

sonradan başlayacak heyecanın demekki.. güzel durumlar bunlar

tatlım ablam yaptırmıyokii

ohh ne güzel valla, ben ablayım 2 kız kardeşim var yandım demek ki

herkese günaydın bugün çeyizlerim çıkacak evden hüzün var biraz annemde

günaydın canım, hayırlı olsun

Selam kızlar bahar benide çarptı sonUnda yeni uyanabildim :)) herkese günaydın! :))))

oo biz günü yarıladık sen daha yeni uyanmışın yaff

günaydın canım. az kalmış şafak Allah rast getirsin , istediğini çabucak bulabilesin inşallah

bende izmite canım desene komşu olucaz...

demek komşu olcaz memnun oldum canım

ayyy d's damadın reklamını yapmış oldummm hhahaahaha alın alın herşey para valla 350 başka alırsın

canım ya bende netten bakıyım dedim,öyle bir kampanya göremedim.sen damatlık olarak 350 tl'ye mi aldım demiştin.antalyada d's damat varmıdır acaba?bende araştırsaydım gerçi nişanlım yanımda olmadıktan sonra kendi kendime gezsem nolucak?işte uzakta olmanın sıkıntısını yaşıyorum kızlar...

Benim 2.5 ay kaldı yaklaşık canım ama evle alakalı herşey bekliyor ev mobilya beyaz eşya perde halı :) hiçbirşeyim yok ha birde damatlık alıcam

kıskandım çünkü benim benimle alakalı pek kimsem yok ablam başka ilde kız kardeşim üni sınavına hazırlanıyor annem hasta yaşıtım hiç akrabam yok nişanlımın ailesi sivasta pekkk ağliim ben :'( ve psikopat bi müdürüm var deli gibi çalışsamda ona az geliyor

ben tek ve en büyük kızım canım benden sonra 16 yaşında bi erkek kardeşim var

neden bu kadar ağırdan alıyorlar peki?

Nişanlımın ailesi hiçbirşey yapmayacak herşeyi nişanlım yapacak oda hiçbirşeyden anlamıyo yani herşey bana kalıyo bende sanırım bunaldım

iki hafta falan önce bizde gezdik oraları ama nevresimlik kumaş işini halledeceğiz diye o tarz şeylere pek bakamadım bide nikahımda başıma küçük bi tül istiyordum onuda bulamadımm:26:
masa örtüsü için dertsiz kumaşlardan aldım bide peçeteleri için aldım dertsiz kumaş kayınvalidem pikoluycak kenarlarını güzelce peçete halkalarımıda aldım kızlar bide bi tane çok sevdiğim kırmızı bi havlum vardı ona kırmızı banyo havlusuda buldum takım yaptımmmm çok seviyorum ben oraları gezmeyi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…