2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çok güzel canım mürdüm rengine bayılırım bende. perde çok güzel bir hava katacak. eşyaların ne renkti mürdüm dü dimi onlarda .paylaşmışşındır asma unuttum

liberte canım işlemlerini yaptırmışsın bu gün hayırlı olsun canım

bu arada ben kaçar kızlar size iyi sohbetler çarşamba pazarı beni bekler

Saol tatlım annem sonuçları almaya gitti bakalım şimdi.
Tatlım eşyalarım bembeyaz. mürdüm renk katsın istiyorum salonuma :)
İyi gezmeler şekerim

kızlar bende misafir odası almayı düşünmediğim için oturma odama bu tarz perdeler kullansam nasıl olur yada oturma odası perdelerinizi nasıl düşünüyosunuz?benim perdelerle ilgili hiç bir fikrim yok kızlar ya,ne renk olarak ne model olarak...

ben sadece salonuma fon yaptırdım giğer yerler sadece tül çiçekli güzel olur canım

teşekkürler kızlar ön bilgi oldu benim için

ne demek canım yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

erkencisin canım bugün. iyi gezmeler bizide bilgilendir tatlım

iyi olmuş güle güle giysin inşAllah.
Biz de gidip nişan için takım alalım diyoruz ben de damatlığı çıkarırım aradan dahada iyi olur. Uyguna gelir. Benim merak ettiğim belli modellerde mi indirim? Model azsa beğenmeyebilir beyfendi.

Çok güldüm, Allahta seni güldürsün.
Bizimkilerde genç. Böyle sorunlar çıkmaz inş. iyiyiz şuan.
Gerçi sen en doğrusunu yapıyosun sanırım ailenden uzağa gidiyosun ve yakın olucaksınız. Herkes yerini bilirse uzatamaz ayağını.

kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! düğünlere az kaldı kalbm cıkıcak yerınden....

Allah yardımcın olsunn.

benim nişanlımın tarafı da kalabalık, iyi anlaştık hepsiyle, daim olur inşallahnişanlının sigarayı bırakması çok güzel olmuş, herkes bir gün sigarayı bırakacak inşallah

İnşAllah canımm.

Sanırım burda herkes aylardır birbiriyle muhabbet içindeler çok güzel bir bağ oluşmuş fakat kendimi bir türlü bu muhabbetin içinde bulamıyorum neden ki ya :S

Herkes ilk geldiğinde yaşamıştır. Ki sanırım en yeni benim. Kimseyi tanımasamda yorum yapıyorum bişeyler soruyorum. Objektif oluyo.

Nikahta papyona ikna edemedim ben de kravat alıcam. :26:

bak şimdi bende beğenmedim

acaba renkli papyonu sacede resim çekinirken mi kullansak, bende converse giysem. bayılıyorum öyle resimlere

Düğünümüz kışa geliceği için dış çekim zor olur diye haziranda nişanımız için dış çekim düşünüyoruz. Ben de renkli papyon alıp çekimde kullanıcam ama düğün için basit olur sanki. :44:

Zevzek yaa başına yıkardım o dükkanı. Alttan aldıkça çıkmış tepene.

Kızlar salon perdemin modeli böyle sizce nasıl benim hoşuma gitti bu model sizce çokmu abartılı tül olmuş ?

Kendi evimin modelinide çekerim sizlerle paylaşırım inşşş

Bizim evin salonunda bundan var ama çok sıkıntı önünde eşya olucaksa storları çekmek bi dert. Bizim cam baya genişti 3 parça stor olunca çek çek bitmiyo.

Yatak odası kruvaze perde çok şık ama üstüste geliceği için tülün açık renk seçilmesi mantıklı oluyo.

teşekkürler kızlar ön bilgi oldu benim için

ikna kabiliyeti sana kalmış
bence ev işine erkekleri karıştırmayın
gerçekten anlamıyorlar...

Evet öyle sadece perde işinde nişanlım olmasın dedi ama yine oldu ben kapalıyım ve bu şekilde açık duracak sandığı için olmasın dedi ama bi şekilde ikna ettim tabi kayınvalideminde yardımıyla

İkna kabiliyeti sana kalmış
Bence ev işine erkekleri karıştırmayın
Gerçekten anlamıyorlar...

bencede karışmamalılar bir iki onun zevkini anlamak için birşeyler sordum aman allahım öyle mobilyalar gösterdiki allah muhafaza bensiz sakın birşey alma dedim

bencede karışmamalılar bir iki onun zevkini anlamak için birşeyler sordum aman allahım öyle mobilyalar gösterdiki allah muhafaza bensiz sakın birşey alma dedim

Benim nişanlım zaten ben beğeneyim oda beğenir çok fazla karışmaz ev işi kadının işidir der
Benle almaya gelir taşıncaksa birşeyler taşır

****Damatlık sadece belli takımlarda indirimi geçerli canım

sanırım ben damatlığı d's den alamayacağım başka yerler biliyormusunuz indirimde ? yada düğüne yakın indirim olurmu acaba

iki arada bi derede kalıyom hem o kendi düşünsün bişiler yapsın istiyom çok yoruldum hemde onun zevkine güvenmiyom ama sağolsun o da ışık vaad etmiyo bensiz bişi yapabileceğini sanmıyom

Bugün ipimi kopardım psikolojim bozuk die hiç dosyada bakamadım sabahtan sitede muhabbet içindeyim vicdanen kötü oldum walla ama napim dosya bakıodum kafamı toparlayamadım hata yapacağıma hiç bakmiimmm dedim :)

Ahhh ahha benimki karışır herşeye...oturma odasın bir türlü beğenemedik...ben daha standart bişey istiyorum o rahat spor istiyor beğenemedik bir türlü..resmen inatlaştık bu konuda yani...ama ben kandırcam onu...şimdi biraz üstüne gitmicem..yumuşak anını bulduğum anda saldırcam hahahaha

sanırım ben damatlığı d's den alamayacağım başka yerler biliyormusunuz indirimde ? yada düğüne yakın indirim olurmu acaba
Buluruz tatlımmm..benim nişanlım kilo alıp veren biri..baya zayıf zaten o yüzden şimdi almıcaz damatlığı :44:

benimkisi feci zevksiz sanki 1950 lerde yaşıyo yaa öle şeyler beğeniyorki

Hhahaha benimki aslında zveklidir ama bazı zamanlarda uyuşamıyoruz biribirimizle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…