- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.181
çok güzel canım mürdüm rengine bayılırım bende. perde çok güzel bir hava katacak. eşyaların ne renkti mürdüm dü dimi onlarda .paylaşmışşındır asma unuttum
liberte canım işlemlerini yaptırmışsın bu gün hayırlı olsun canım
bu arada ben kaçar kızlar size iyi sohbetlerçarşamba pazarı beni bekler
akşamları hepimiz dinlenmeye çekiliyoruz ya ondansen yaz sormak istediklerini sor biz cevap veririz yabancı hissetmeyin kendinizi sende kalplerasi de, belirli konular yok valla aklımıza ne takılırsa onu soruyoruz yorum yapıyoruz her telden
Canim aslında sormak istediğim çok soru var inanılmaz derecede fikirlerinize ihtiyacım var onun icin oZel bı zaman yaratıp hepinizden yardım almam gerekiyor çünkü süper fikirler çıkıyor hepimizden çok harikayiz :))
Eki Görüntüle 387799
Bende perdemi bu şekilde düşünüyorum (tabii rengi mürdüm olacak...eşyalarım bembeyaz renk katsın)..kiracı olacağım için her eve uyum sağlaması daha kolay olur sanırım...oturma odamı renli çiçekli falan istiyorum
teşekkürler kızlar ön bilgi oldu benim için
Canim aslında sormak istediğim çok soru var inanılmaz derecede fikirlerinize ihtiyacım var onun icin oZel bı zaman yaratıp hepinizden yardım almam gerekiyor çünkü süper fikirler çıkıyor hepimizden çok harikayiz :))
herzaman burdayız canım
çok beğendim
bende şöyle düşünüyorum
salon içim
Eki Görüntüle 387780
mutfak için
Eki Görüntüle 387781
ben sadece salonuma fon yaptırdım giğer yerler sadece tül çiçekli güzel olur canım
ne demek canım yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
erkencisin canım bugün. iyi gezmeler bizide bilgilendir tatlım
herzaman burdayız canım
1. Sİ TAM BENLİK
tam boy düşünüorum bende ama bu şekil bilmem izin verirmi
Günaydınnnn
Güzel gelinler
Aşklı bir gün olsun inşallahhhhh
Senin sayende damatlığı aldık
Teşekkürler kampanyadan haber verdiğin için
Dün Damatlığı aldık
D's Damattan
Şuan kampanya var
Gömlek+Kravat+Yelek+Mendil+Takım elbise =349 TL
Ama ben papyon kuşak istediğim için ayrıca papyon kuşak aldık
Yeleği kravatı istemedik ama almak zorunluymuş kampanyalı yakım olduğu için
Ayrı bir tane daha gömlek aldık malum sıcak terler diye değiştirir gömleği yedek olsun yanımızda ne olur ne olmaz düşüncesiyle
Birde ayakkabı aldık
Kemer kuşağı çıkarım sonra kemeri takar diye
Kuşak Papyon Mendil =59
Diğer gömlek : 119
Kemer : 69
Ayakkabı : 289
682 Tl tuttu toplam ödediğimiz
4 Ekstara ürün aldık diye %30 da indirim kazandık
Birde parfüm hediye ettiler
Ve 120 Tl likde çek kazandık
Başarılı bir alışveriş oldu bizim için..
bugün birazcıkın dedikodu yapalım hiç yazamadım size.aklıma geldikçe parça parça yazmak istiyorum.
orduya gittiğim gün çeyizlerimi çıkardık evime falan kaynananın kapısına bile vurmadım.o sesleri duyup yukarı çıktı ellerini öptüm kv-kp in.
neyse tabi kaynanatörde surat 5 karış.neden biliyo musunuz :))) evi temizlemiş meğer.e bende ayakkabıyla daldım içeri.
o eve daha esya gircek çeyiz yerleşcek yüz kere silinir kirlenir oysaki.
neyse silikon yastıkları burda doldurcaz dedim.hiç gerek yok ben sana napcanızı sölim dedi.gitceksiniz silikoncuya.o size doldurup vercek dedi.
bende onlar 1 kilo 1 kilo dolduruyo çok oluyo sevmiyorum öle dedim.
neyse o gün gergin-laf sokarak-suratlar asık geçti.
benim dayımlar var orda.gidince orda konaklıyoruz.
anneme hoşgelsin demeye gelmediler.aksam 9 oldu hala gelen giden yok.nişanlım aradı.gelmeyi düşünmüyo musunuz kadın istanbuldan geldi.ayagınıza mı gelsin dedi.bi fırça çekti bunlara.yarım saat geçmeden geldiler
aynı yastık muhabbetini ordada yaptı ama anneme anlatmıştım o da aynı şeyi söledi
sonaaa eşyaya geliyorumçatlattım onu orta yerinden
biz nişanlımla 3 gün boyunca sürekli gezdik mağazalara baktık esya için karar vermeye calıştık.neyse esyaların alıanacgı gün sabah erkenden çıktık.syalarımızı netlştirdik.
rengini kumaşını herşeyini seçtik.beyaz esyayıda aynı şekilde.sipariş fişine yazdırdık
öğleden sonra annem-dayım-onun annesi babası gelcekti.
neyse dayım annem nişanlım ben magazaya gittik.
kaynanatörle kocası gelmiyo.nişanlım arıyo bahaneler üretiyolar.kadın diyoki bana ne gerek var siz begenmişsiniz laf sokuyo.adam telefonu hiç açmıyo açınca işim var gelemiyorum diyo vs.neyse en son geldiler büyük ugraslar sayesinde.ama görmeniz lazım.kadının agzı 2 metre uzamış surat asmaktan
biz çekildik kenara pazarlıklarını izledik.sonrada herkese teşekkür ettik çıktık.
kaynanatör kimseyle konuşmuyo falan.
anneme diyomuşki benide götürseler nolurdu benmde hevesliğim vardı.
yai biz onu magaza magaza niye gezdirmemişiz gerizekalıdaki zihniyete bakar mısınız.
annemde demişki onlar genç.zaten uzaktalar.hem basbasa kalamıyolar.hem gezmiş hem bakmışlar işte benide cagırmadılar cagırsalardıda ben gitmezdim kullancak olan onlar banane demiş annem.hiç sesini çıkarmamış ama hep surat astı.
neyse esyaların geleceği gün evime gittim.
benm evim çatı katı.yatak odasının tekli komidinlerini almadım.evimde köşe kuytu yerlere kapak yaptırmış nişanlım.oraları kullancam komidin niyetine.
bana diyoki niye almadın komidin.sıgmıyodu nereye koycaktım dedim.üstüste koyardın diyo.ne öle be çirkin dururdu gerek yok ferah işte dedim.ne bilim ben takımın bozulmasını sevmiyorum dedi.
güldüm dedimki anne sen sevmiyo olabilirsin benm için sıkıntı yok dedim.
ve oırda iyiki esya almaya götürmemişiz dedim içimden herşeye karıscaktı kesin.
sonra tüllerimin geleceği gün de evime gittim.pat diye o kuzeni geldi.
ama kesin haberli.organize bişeydi çünkü anladım ben.geldi o öptü beni hoşgeldin dedi.hoşbulduk bile demedim.
hiç konuşmadım.çsadece bi ara kaynanama tüllerle ilgili bişi sölediğini duydum.döndüm arkama sert bi şekilde ben öyle istedim dedim.
ama hiç konuşmadım muhatap olmadım.
muhatap olmicamda.kaynanaya bi gün önce dedimki evi kimle temizledin dolaplar berbat dedim marangoz tozu duruyo dedim.
dediki xxxxx ablan temizliyodu işi çıktı gitti.meger onunla temizlemişler.aaaa biz onla tartıştık nası olduda teizledi dedim.bişi söylemedi mi sana dedim.yooo söylemedi dedi.
ama niye tartıştınız diye bile sormadı.meraklı melahattir kaynana normalde.demekki konuşmuşlarki sormadı bana.ve o gün geleceğinden haberi vardı hatta özellikle çagırdı bence.
kaynanatör benm yanımda yegenine teşkkür ediyo evi temizlediği için..ben ne dedim biliyo musunuz :)))
aman hiç gerek yoktu on kere kirlenir temizlenir bu ev sizden sonra 3 kerede ben temizledim dedimhiç teşekkür etme girişiminde bulunmadım
çeyizlerimi bi odaya koydum gidine.kolileri açıp kontrol etcem kırılan var mı diye.kaynata dikildi tepeme koliye bakıyo.bekliyolar açmamı.meraklılarya.
bende açmadım neyse ya daha sonra gelirim kontrol ederim ben bunları dedim.
baska bi gün annemle oraya kahve içmeye gittik.nişanlım msj attı yukarı gel diye evimize çıkmış megersem.bende exxxx gelmiş yukarı çıkıyorum dedim çıktım.hemen kolilere bakamadık bi 10 dk falan geçti
sonra onlar geldi.biz nişanlımla açmaya basladık odaya girdiler.sinir oldum.ya kaynata da bekliyoı teem attı gıcık oldum.
anneme dedimki ya siz ne bekliyosunuz tepemde.baska işiniz yok mu gidin hadi dedim tıpış tıpış gittilr
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu ama olsunve o oda kilitli.anahtarı bende durdu ben ordayken.gözlerinin önünde kilitledim hırslarından çatladılar.gelirkende nişanlıma verdim.oda cebinde tasıyomuş
bakarlar tabi meraklılar çünkü.
amannn gidin alın boşver.çok eskide kaldı sülalecek gezmek.
bi de benimkiler genç yani düşünün.43-44 yaslarında falan.
ama onların zihniyetinde esya nası alınır.
dede anneanne teyzeler amcalar yengeler hep birlikte gzilir.
kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! düğünlere az kaldı kalbm cıkıcak yerınden....
benim nişanlımın tarafı da kalabalık, iyi anlaştık hepsiyle, daim olur inşallahnişanlının sigarayı bırakması çok güzel olmuş, herkes bir gün sigarayı bırakacak inşallah
Sanırım burda herkes aylardır birbiriyle muhabbet içindeler çok güzel bir bağ oluşmuş fakat kendimi bir türlü bu muhabbetin içinde bulamıyorum neden ki ya :S
öyle hissediyorum çünkü insanlar birşeyler sordumu herkes o soruya cevap verirken ben birşey sorduğumda hiç bir cevapta alamıyorum sorularım hep havada kalıyo o zamanda üzülüyorum hiç birşey sorup danışasım gelmiyor...
Tuğçeeeee damatlı almışınızzzz...Ayyy baya iyi fiyata almışınız...Bende nişanlımı götüreyim bakalım belki bizde alırız...Benimki kravat istiyor bakalım hangisi güzel olacak...Ohh sizde eksiklerden biri daha gitmiş süper olmuş şekerim...Güle güle giyinsin kocişin :)
aynen canım :128::128::128::128:
bize anlat mesela neler yapıyorsun , eksiklerin neler, nereleri araştırıyorsun. neler aldınız, ev durumu nasıl v.s. biz hemencecik cevap veririz sen merak etme, sende alışırsın bizlere
ayyy biizmde gitmemiz lazım hemen. kalmıcak sonra
acaba kızlar renkli papyon nası fikir mesela benim çiçeğim lila olucak yada kavuniçin öyle bir papyon taksa çok mu saçma olur acep ne dersiniz? :44::44::44::44:
bak şimdi bende beğenmedim
acaba renkli papyonu sacede resim çekinirken mi kullansak, bende converse giysem. bayılıyorum öyle resimlere
cnm bi olay daha anlatcam kusura bakmayın ama yazmadan duramyrm,
yine avmde geziyrz bi pijama mağazasının önünden geçiyrz dedim şurdan kendime bi pijama takımı alayım malum ameliyat olcam ihtiyacım olcak neyse
mağazaya girdim tezgahtar kıza nişanlım dediki anneme pijama takımı bakyrm büyük bedenleri gösterirmisiniz.....
ay nasıl tepem attı yaaa((
Kızlar salon perdemin modeli böyle sizce nasıl benim hoşuma gitti bu model sizce çokmu abartılı tül olmuş ?
Kendi evimin modelinide çekerim sizlerle paylaşırım inşşş
Bizim evin salonunda bundan var ama çok sıkıntı önünde eşya olucaksa storları çekmek bi dert. Bizim cam baya genişti 3 parça stor olunca çek çek bitmiyo.Eki Görüntüle 387799
Bende perdemi bu şekilde düşünüyorum (tabii rengi mürdüm olacak...eşyalarım bembeyaz renk katsın)..kiracı olacağım için her eve uyum sağlaması daha kolay olur sanırım...oturma odamı renli çiçekli falan istiyorum
Eki Görüntüle 387799
bende perdemi bu şekilde düşünüyorum (tabii rengi mürdüm olacak...eşyalarım bembeyaz renk katsın)..kiracı olacağım için her eve uyum sağlaması daha kolay olur sanırım...oturma odamı renli çiçekli falan istiyorum
teşekkürler kızlar ön bilgi oldu benim için
ikna kabiliyeti sana kalmış
bence ev işine erkekleri karıştırmayın
gerçekten anlamıyorlar...
İkna kabiliyeti sana kalmış
Bence ev işine erkekleri karıştırmayın
Gerçekten anlamıyorlar...
:d bencede karışmamalılar bir iki onun zevkini anlamak için birşeyler sordum aman allahım öyle mobilyalar gösterdiki allah muhafaza bensiz sakın birşey alma dedim :d
bencede karışmamalılar bir iki onun zevkini anlamak için birşeyler sordum aman allahım öyle mobilyalar gösterdiki allah muhafaza bensiz sakın birşey alma dedim
Benim nişanlım zaten ben beğeneyim oda beğenir çok fazla karışmaz ev işi kadının işidir der
Benle almaya gelir taşıncaksa birşeyler taşır
****Damatlık sadece belli takımlarda indirimi geçerli canım
Benim kocacım zevklidir ama hiçbişeyi benden ayrı almadı sadece kapı kollarını aldı. Hep ikimiz gittik beğendik
benimkisi feci zevksiz sanki 1950 lerde yaşıyo yaa öle şeyler beğeniyorki
İşin zor tatlım o zaman
iki arada bi derede kalıyom hem o kendi düşünsün bişiler yapsın istiyom çok yoruldum hemde onun zevkine güvenmiyomama sağolsun o da ışık vaad etmiyo bensiz bişi yapabileceğini sanmıyom
Benim nişanlım zaten ben beğeneyim oda beğenir çok fazla karışmaz ev işi kadının işidir der
Benle almaya gelir taşıncaksa birşeyler taşır
****Damatlık sadece belli takımlarda indirimi geçerli canım
Buluruz tatlımmm..benim nişanlım kilo alıp veren biri..baya zayıf zaten o yüzden şimdi almıcaz damatlığı :44:sanırım ben damatlığı d's den alamayacağım başka yerler biliyormusunuz indirimde ? yada düğüne yakın indirim olurmu acaba
benimkisi feci zevksiz sanki 1950 lerde yaşıyo yaa öle şeyler beğeniyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?