2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Benimki zevksiz mevksiz ama allah razı olsun ben ne desem istesem tamam diyor :) da tabi biz daha pek bi alışveriş yapmadık ilerde herşey belli olur bi ev tutulsunda mobilya beyaz eşya dönemi netleşir herşey ya ben çok kazma bi gelin adayıyım arkadaşlar yaaa öyle hevessizimki sizleri böyle görünce kendimi çok anormal hissediyorum herşey bana angarya geliyo yahu tabi babam beni bu erkek bölümünde okuttu bende onlar gibi oküs oldum :)

:)) hangi bölüm okudun canm merak ettim =??

slm kızlar,

bugun ilk maaşımı aldım çoooook mutluyum çok şükür aylar sonra aileme boçlar için yardım edebilicem,çeyizime kendi paramla bişeyler katabilicem

Salon klasik olabilir ama oturma odası rahat olmalı işten yorgun gelceksin rahat olsun şöyle oturduğunda gömül içine ohhhh

amin canım, allah razı olsun

senin yazdıklarını okudum üzülme ya bende arda girebiliyorum cevap alamayınca tekarar yazıyorum burdaki kızlar cok yardımsever gercekten,eglenceliler aynı zamanda.Nişanlınla durumunu en iyi ben anlayabilirim,bizde de aynı durumlar 1.5 yıl oldu 2 bilezik camasır mak.ve bzudolabı aldılar sadece şimdi kayınpederimide kaybedince hepsi ikimize kaldı,kredi çekip ödeyeceğiz ama üzülmüyorum annesi yapmadı ilerde yaptım diyemez yüzüme vuramaz kendimi oyle teselli ediyorum.Bende herseyi kendim bakıp begendım gittik aldırdım,borcunu ödeyemediler ben üzüldüm ama napıım gececk bunlar inş başbaşa kalınca unutcaz herseyi

slm kızlar,

bugun ilk maaşımı aldım çoooook mutluyum çok şükür aylar sonra aileme boçlar için yardım edebilicem,çeyizime kendi paramla bişeyler katabilicem

Ohhh güle güle harca tatlım

Salon klasik olabilir ama oturma odası rahat olmalı işten yorgun gelceksin rahat olsun şöyle oturduğunda gömül içine ohhhh

Tatlım zaten spor beğeniyorum bende salonu bile spor beğenmiştim guya..ama spor deyince kullanışsız şeyleri sevmiyorum...en azından yan taraflarında kol olsun istiyorum. nişanlımın beğendiği takımda yanlarda kol yok..ben akşam eve geldiğimde oaraya yaslanııp kahvemi içerken tv izlemek istiyorum...İşte anlaşamadık bir türlü bakalım bulcaz bir orta yol..

Nişanlımım tercihi bu;

Benim tercihim bu;

Kızma ama nişanlının tercihini daha çok beğendim Ama doğru ya koltuğun kolu olmazsa ben rahat edememki o tarz ama kollu olanı yokmu

Son düzenleme:

Nişanlının tercihinde kol olursa tercih edilebilir
Senin beğendiğin çok rahata benzemiyor
Adamcağız karısıyla keyif yapsın yahu
İşten zaten yorgun gelcek
Ne işin var koltuğun koluyla kocana sarıl dizine yat yahuuuuuuu

Öyle deme canım bir kaç yıl sonra koltuğun koluna ihtiyaç olabilir ee o zaman koltuk takımınımı değişsin yani

bak tatlım ikisinin ortası beğenirsen böyle bir model düşün canım

Eklentiler

• $kapadokya-koltuk-takimi576b.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 41
ne yani bir kaç yıl sonra aşkınız mı bitcek hatunlar
Kızlar içininize sineni alın koltuk bu
3-4 yıl sonra başka alırısnız
Durumlarımız hep böyle zor olcak değil ya

Takılıyorum sana yaaaa aşk biter herkes bittiğini sölüyo sevgi baki diip felsefe yapim walla ben koltukta kol olmasını seviom oraya yaslanmalıyım benim kocaceyizim evlensekte her akşam yanımda olamayacak o yokken nerelere yaslaniim yani deşme yaramı bak yine ağlarım

Sende ağlamaya ne müsaitsin o kadar erkeğin içinde okumussun hiç mi kapmadın despotluk biraz
Aşk bitmez...
Biz bitiririz sadece

Selam kızlarr nasılsınz,

bende 1. koltuk takımını beğendim, bu tarz tek çekyatım var benimde..

Öyle deme canım bir kaç yıl sonra koltuğun koluna ihtiyaç olabilir ee o zaman koltuk takımınımı değişsin yani

ayrıca bence böyle düşünmesin, bikaç sene sonrada sarılcak yer yok diye kocasıyla sarmas dolaş otursun işte daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…