- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.201
iki arada bi derede kalıyom hem o kendi düşünsün bişiler yapsın istiyom çok yoruldum hemde onun zevkine güvenmiyomama sağolsun o da ışık vaad etmiyo bensiz bişi yapabileceğini sanmıyom
Ahhh ahha benimki karışır herşeye...oturma odasın bir türlü beğenemedik...ben daha standart bişey istiyorum o rahat spor istiyor beğenemedik bir türlü..resmen inatlaştık bu konuda yani...ama ben kandırcam onu...şimdi biraz üstüne gitmicem..yumuşak anını bulduğum anda saldırcam hahahaha
Buluruz tatlımmm..benim nişanlım kilo alıp veren biri..baya zayıf zaten o yüzden şimdi almıcaz damatlığı :44:
Hhahaha benimki aslında zveklidir ama bazı zamanlarda uyuşamıyoruz biribirimizle işte
Benimki zevksiz mevksiz ama allah razı olsun ben ne desem istesem tamam diyor :) da tabi biz daha pek bi alışveriş yapmadık ilerde herşey belli olur bi ev tutulsunda mobilya beyaz eşya dönemi netleşir herşey ya ben çok kazma bi gelin adayıyım arkadaşlar yaaa öyle hevessizimki sizleri böyle görünce kendimi çok anormal hissediyorum herşey bana angarya geliyoyahu tabi babam beni bu erkek bölümünde okuttu bende onlar gibi oküs oldum :)
:)) hangi bölüm okudun canm merak ettim =??
Ahhh ahha benimki karışır herşeye...oturma odasın bir türlü beğenemedik...ben daha standart bişey istiyorum o rahat spor istiyor beğenemedik bir türlü..resmen inatlaştık bu konuda yani...ama ben kandırcam onu...şimdi biraz üstüne gitmicem..yumuşak anını bulduğum anda saldırcam hahahaha
Buluruz tatlımmm..benim nişanlım kilo alıp veren biri..baya zayıf zaten o yüzden şimdi almıcaz damatlığı :44:
Hhahaha benimki aslında zveklidir ama bazı zamanlarda uyuşamıyoruz biribirimizle işte
slm kızlar,
bugun ilk maaşımı aldım çoooook mutluyum çok şükür aylar sonra aileme boçlar için yardım edebilicem,çeyizime kendi paramla bişeyler katabilicem
slm kızlar,
bugun ilk maaşımı aldım çoooook mutluyum çok şükür aylar sonra aileme boçlar için yardım edebilicem,çeyizime kendi paramla bişeyler katabilicem
slm kızlar,
Salon klasik olabilir ama oturma odası rahat olmalı işten yorgun gelceksin rahat olsun şöyle oturduğunda gömül içine ohhhh
Ohhh güle güle harca tatlım
Tatlım zaten spor beğeniyorum bende salonu bile spor beğenmiştim guya..ama spor deyince kullanışsız şeyleri sevmiyorum...en azından yan taraflarında kol olsun istiyorum. nişanlımın beğendiği takımda yanlarda kol yok..ben akşam eve geldiğimde oaraya yaslanııp kahvemi içerken tv izlemek istiyorum...İşte anlaşamadık bir türlü bakalım bulcaz bir orta yol..
Nişanlımım tercihi bu; Eki Görüntüle 387860
Benim tercihim bu; Eki Görüntüle 387861
Ohhh güle güle harca tatlım
Tatlım zaten spor beğeniyorum bende salonu bile spor beğenmiştim guya..ama spor deyince kullanışsız şeyleri sevmiyorum...en azından yan taraflarında kol olsun istiyorum. nişanlımın beğendiği takımda yanlarda kol yok..ben akşam eve geldiğimde oaraya yaslanııp kahvemi içerken tv izlemek istiyorum...İşte anlaşamadık bir türlü bakalım bulcaz bir orta yol..
Benim tercihim bu; Eki Görüntüle 387861
Nişanlının tercihinde kol olursa tercih edilebilir
Senin beğendiğin çok rahata benzemiyor
Adamcağız karısıyla keyif yapsın yahu
İşten zaten yorgun gelcek
Ne işin var koltuğun koluyla kocana sarıl dizine yat yahuuuuuuu
Öyle deme canım bir kaç yıl sonra koltuğun koluna ihtiyaç olabilir ee o zaman koltuk takımınımı değişsin yani
ohhh güle güle harca tatlım
Tatlım zaten spor beğeniyorum bende salonu bile spor beğenmiştim guya..ama spor deyince kullanışsız şeyleri sevmiyorum...en azından yan taraflarında kol olsun istiyorum. Nişanlımın beğendiği takımda yanlarda kol yok..ben akşam eve geldiğimde oaraya yaslanııp kahvemi içerken tv izlemek istiyorum...işte anlaşamadık bir türlü bakalım bulcaz bir orta yol..
benim tercihim bu; Eki Görüntüle 387861
ne yani bir kaç yıl sonra aşkınız mı bitcek hatunlar
Kızlar içininize sineni alın koltuk bu
3-4 yıl sonra başka alırısnız
Durumlarımız hep böyle zor olcak değil ya
bak tatlım ikisinin ortası beğenirsen böyle bir model düşün canım
Takılıyorum sana yaaaaaşk biter herkes bittiğini sölüyo sevgi baki diip felsefe yapim walla ben koltukta kol olmasını seviom oraya yaslanmalıyım benim kocaceyizim evlensekte her akşam yanımda olamayacak o yokken nerelere yaslaniim yani deşme yaramı bak yine ağlarım
Öyle deme canım bir kaç yıl sonra koltuğun koluna ihtiyaç olabilir ee o zaman koltuk takımınımı değişsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?