2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam sekerler :)) bugün islerim var biraz odamı toplamam gerekiyor artık sığmıyorum bı odaya :)) aksam gecmisi okuyup yarın kaliticam sohbetinize :)) herkese mutlu günler :))

cnm bi olay daha anlatcam kusura bakmayın ama yazmadan duramyrm,
yine avmde geziyrz bi pijama mağazasının önünden geçiyrz dedim şurdan kendime bi pijama takımı alayım malum ameliyat olcam ihtiyacım olcak neyse
mağazaya girdim tezgahtar kıza nişanlım dediki anneme pijama takımı bakyrm büyük bedenleri gösterirmisiniz.....
ay nasıl tepem attı yaaa ((

cnm bi olay daha anlatcam kusura bakmayın ama yazmadan duramyrm,
yine avmde geziyrz bi pijama mağazasının önünden geçiyrz dedim şurdan kendime bi pijama takımı alayım malum ameliyat olcam ihtiyacım olcak neyse
mağazaya girdim tezgahtar kıza nişanlım dediki anneme pijama takımı bakyrm büyük bedenleri gösterirmisiniz.....
ay nasıl tepem attı yaaa ((

hahahahhaha yahu gözüm yaşlı halde güldürdün beni yaww demek annesine pijama bakıyormuş yahu yok yok walla bu kadarıda pes

:))) artık bende gülmeye başladım ağlanacak halime :)))
kızlar ben abartmyrm dimi siz olsanız da sinirlenirdiniz bu durumlara bende tuhaflık yok yaniii ???

Sen iyi dayanmışın ya ama essah anne baba duası çok almışsında rabbim kurtarmış seni o insan kılıklıdan :) yahu annesine pijama bkıyomuş töbe töbeeeee

canım bunlar düzelicek şeyler yeterki sen stres yapma kendinde. baya dolmuşsun bu aralar. hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları, canım siz nişanlınla aranızda anlaşın mademki ailesinin yanında sana öyle davranmalı öyle davransın ama saygısızca değil, tabi ama sen neden öyle davrandı deme. neden davrandığını bil.aileler arasında böle farklar oluyor işte zaman zaman. nişanlına tatlılıkla defalarca anlat , nasıl biz kendi yetiştiğimiz değerlerimizden zor uzaklaşabiliyorsak onlarda öyle. yetişme tarzı öyle diye bir süre kendine göre davranır sana ama sonra alışınca sana düzelir merak etme. kendi ailene de anlatma boşver, belli başlılarını anlatırsın o kadar,arada kalıyor insan bu sefer. canım bizde kendi çalışıp kendi emeğimizle yapıyoruz çoğu şeyimizi. boşuna germe kendini, bende el bebek gül bebek büyüdüm, hiç kirada da oturmadım.

aaa bak iyi fikir resimlerde değişik olur, tuttum bunu:128::128: sağol libertecim :109::109:

Adama bak yaaa sen alırkenmi aklına gelmiş

Tatlım benim nişanlım ailesine çok kızıyor..onlara en küçük bir hak bile varmiyor bu konuda...benim ailemede çok mahcup oluyor..o yüzden ben nişanlıma azda olsa tepki veremiyorum çünkü elinden bişey gelmiyor..ben kayınvaidemi tanıyorum onu asla kimse değiştiremez...biz evleninceye kadar susucaz..evlendikten sonra herkez herşeyi görecek...bu şekilde karar aldık nişanlımla.

çok sağol canım bugün ekstradan doluyum nişanlım 3 gün önce işe başladı beypazarında 3 gündür bana akşamda dahil vakit ayırmıyor akşam bile arayamıyor annem bana onu soruyo konuşamadığımı söylüyorum canım acıyo bari onun desteği olsa üzerimde bugünde o arayınca telefonumu açasım yok açmıyorum ve o benim bu durumumdan bi haber çünkü anlamıyor şuan telefonumu kapatıp bi kaç gün açmamak istiyorum

Ayy işte bu komik olmuşşşş.... ben osam orada en pahalı pijamayaı beğenir annene almışken bunuda sen bana alıver derdim kalbine indiriridim adamın hahahahah hahahha

Kızlar salon perdemin modeli böyle sizce nasıl benim hoşuma gitti bu model sizce çokmu abartılı tül olmuş ?

Kendi evimin modelinide çekerim sizlerle paylaşırım inşşş

benim tülüm böle açık olcak nişanlım keser beni kıtır kıtır

nişanlımda istemdi hayır böyle bir model olmaz dedi ama kayınvalidem bırak kızı istediği gibi yaptırsın içinde kalmasın dedi Altında zaten stor var canım öyle yaptırdım zaten pek kullanmıcam oturma odamınki düz perde

salon takımın ne tarz bence çok hoş bir perde

biraz klasik canım pembe koltuklarım kırık beyaz tül yaptırdım yanlarınada fon koltuklarımın renginde model bu canım tülümün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…