- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.141
kızlar okuyamıyorum engellendim
Önceki sayfalardan yazıyorum size hemencik doldurun sayfayı bende gelmek istiyorum
Ayy tatlım yaaa...sana zorla hediye aldırmakmı bence bu adam resmen seni maddi yönden kullanmak istemiş böyle saçmalıkmı olur yaaa...hiç duymadım böyle şeyler...sen bence mutlu ol tatlım...doğru yolu bulmuşun...
Ayy tatlım yaaa...sana zorla hediye aldırmakmı bence bu adam resmen seni maddi yönden kullanmak istemiş böyle saçmalıkmı olur yaaa...hiç duymadım böyle şeyler...sen bence mutlu ol tatlım...doğru yolu bulmuşun...
cnm bi olay daha anlatcam kusura bakmayın ama yazmadan duramyrm,
yine avmde geziyrz bi pijama mağazasının önünden geçiyrz dedim şurdan kendime bi pijama takımı alayım malum ameliyat olcam ihtiyacım olcak neyse
mağazaya girdim tezgahtar kıza nişanlım dediki anneme pijama takımı bakyrm büyük bedenleri gösterirmisiniz.....
ay nasıl tepem attı yaaa((
hahahahhahayahu gözüm yaşlı halde güldürdün beni yaww demek annesine pijama bakıyormuş yahu yok yok walla bu kadarıda pes
:))) artık bende gülmeye başladım ağlanacak halime :)))
kızlar ben abartmyrm dimi siz olsanız da sinirlenirdiniz bu durumlara bende tuhaflık yok yaniii ???
Ben biraz kendimi zorlayarak nişanlandım sanırsam anenmin gözü üzerimdeydi kadın evlenmemi çok istiyordu yaşımda ilerliyordu bana kalsa çok kafaya takmazdım ama çevre yüzünden takar oldum nişanlımla ilk görüştüğümde 2. görüşme olmaz sanmıştım ama birşeyler benim elimde olmadan ilerledi allah razı olsun çok iyi biri beni çok seviyor alttan alıyor ama işte bayanla erkeğin bakışı anlayışı çok farklı ben çok ayrıntıcı o umursamaz ailesi hiçbirşeye elini sürmesede onlar hakkında tek kelimede ettirmiyor tamam ailesi hakkında laf ettirmesin bugün babasına laf ettirtmeyen yarın ben ailesi olacam bana laf ettirtmez ama ailesi yanında hibir insiyatifi yok çok pasif bi yaptırım olur insanda ben doğu ahlakıyla büyüdüm erkekler baskındır işi onlar görür öyle alışmışım bu durumu yadırgıyorum ben söylemeden hiçbirşey aklına gelmiyor hatta bi defa söylememde yetmiyor defalarca söylemem lazım buda beni öyle yıpratıyorki öyle inciniyorumki psikolojim bozuldu ailemdende allah razı olsun hep destekler bana ama bende yapım olarak aileme sıkıntımı belli etmem nişanlımla sıkıntılarımı anlatmam yarın öbürgün evlendiğimde önyargılı olmasınlar diyebu defa kendi kendime patlamalar yaşıyorum nişanlıma içim soğuduu zamanlar oluyor kendimi çok çaresiz hissediyorum kendimide nişanlımıda yıpratıyorum hevesim kaçıyor ben rahatta büyüdüm ömrümce kirada oturmadım aldığım maaşı kendime harcadım kimsenin benden bi beklentisi olmadı şimdi standardımda değişim olacak diye kasılıyorum şuan iş yerinde yazarken bile gözümden yaşlar süzülüyor
Bak tatlım fotoda olabilir. ama her fotoda yapma birkaç tane romantik olsun bazıları çılgın dediğin gibi onlarda papyon ve konvers güzel olur diğerlerinde ise siyah papyon ve normal ayakkabı..iki tarz resim çektirmiş olursunu farklı durur.
canım nasıl geçmişti sınavın.? kaçıncı sınıftaydın ne okuyosun?
canım hoşgeldin. nasılsın?
Troubledoll ben linkini yazım canım sana
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/518659-nisanlimla-ayrildim-yaklasik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html
yine avmde geziyrz bi pijama mağazasının önünden geçiyrz dedim şurdan kendime bi pijama takımı alayım malum ameliyat olcam ihtiyacım olcak neyse
mağazaya girdim tezgahtar kıza nişanlım dediki anneme pijama takımı bakyrm büyük bedenleri gösterirmisiniz.....
Ay nasıl tepem attı yaaa((
Şöyle düşün canım ailesi yapmıyor iyi hoş biz yapalım ama benim babam bana kuruş harcatmıyor koydu cebime kredi kartını kızım ne alsan burdan al diyor herşeyimi en iyisinden alıyorlar halbuki ben babamdan fazla maaş alıyorum ... ben ileriye dönük dşündüğümden yapsınlar istiyordum aslında onunda ailesininde benim ailem önünde ezilmesini istemiyorumyarın öbürgün eşim olunca bi tartışmada senin ailenin bi kuruşu geçmedi şimdi ne istiyorlar bizden demek istemiyorum bana nişanlım başlarda babamlar hani beni evlendrecek kadar durumları var ama yapmazlarsa ben yapın demem diyordu sonra düğünümüzü yapacaklar gerisini ben yapacam dedi geçen günde düğünüde ben yapabilirim diyince öyle kötü oldumki
canım bunlar düzelicek şeyler yeterki sen stres yapma kendinde. baya dolmuşsun bu aralar. hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları, canım siz nişanlınla aranızda anlaşın mademki ailesinin yanında sana öyle davranmalı öyle davransın ama saygısızca değil, tabi ama sen neden öyle davrandı deme. neden davrandığını bil.aileler arasında böle farklar oluyor işte zaman zaman. nişanlına tatlılıkla defalarca anlat , nasıl biz kendi yetiştiğimiz değerlerimizden zor uzaklaşabiliyorsak onlarda öyle. yetişme tarzı öyle diye bir süre kendine göre davranır sana ama sonra alışınca sana düzelir merak etme. kendi ailene de anlatma boşver, belli başlılarını anlatırsın o kadar,arada kalıyor insan bu sefer. canım bizde kendi çalışıp kendi emeğimizle yapıyoruz çoğu şeyimizi. boşuna germe kendini, bende el bebek gül bebek büyüdüm, hiç kirada da oturmadım.
aaa bak iyi fikir resimlerde değişik olur, tuttum bunu:128::128: sağol libertecim :109::109:
ay nasıl tepem attı yaaa((
Kızlar salon perdemin modeli böyle sizce nasıl benim hoşuma gitti bu model sizce çokmu abartılı tül olmuş ?
Kendi evimin modelinide çekerim sizlerle paylaşırım inşşş
Kızlar salon perdemin modeli böyle sizce nasıl benim hoşuma gitti bu model sizce çokmu abartılı tül olmuş ?
Kendi evimin modelinide çekerim sizlerle paylaşırım inşşş
benim tülüm böle açık olcak nişanlım keser beni kıtır kıtır
salon takımın ne tarz bence çok hoş bir perde
çok beğendim
bende şöyle düşünüyorum
salon içim
Eki Görüntüle 387780
mutfak için
Eki Görüntüle 387781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?