- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.161
Selam sekerler :)) bugün islerim var biraz odamı toplamam gerekiyor artık sığmıyorum bı odaya :)) aksam gecmisi okuyup yarın kaliticam sohbetinize :)) herkese mutlu günler :))
çok sağol canım bugün ekstradan doluyum nişanlım 3 gün önce işe başladı beypazarında 3 gündür bana akşamda dahil vakit ayırmıyor akşam bile arayamıyor annem bana onu soruyo konuşamadığımı söylüyorum canım acıyo bari onun desteği olsa üzerimde bugünde o arayınca telefonumu açasım yok açmıyorum ve o benim bu durumumdan bi haber çünkü anlamıyor şuan telefonumu kapatıp bi kaç gün açmamak istiyorum
cnm bi olay daha anlatcam kusura bakmayın ama yazmadan duramyrm,
yine avmde geziyrz bi pijama mağazasının önünden geçiyrz dedim şurdan kendime bi pijama takımı alayım malum ameliyat olcam ihtiyacım olcak neyse
mağazaya girdim tezgahtar kıza nişanlım dediki anneme pijama takımı bakyrm büyük bedenleri gösterirmisiniz.....
ay nasıl tepem attı yaaa((
hahahahhahayahu gözüm yaşlı halde güldürdün beni yaww demek annesine pijama bakıyormuş yahu yok yok walla bu kadarıda pes
:))) artık bende gülmeye başladım ağlanacak halime :)))
kızlar ben abartmyrm dimi siz olsanız da sinirlenirdiniz bu durumlara bende tuhaflık yok yaniii ???
okudum canım böle bi insanla ömür geçmezdi diyorum ben
Adama bak yaaa sen alırkenmi aklına gelmiş
Ayy işte bu komik olmuşşşş....ben osam orada en pahalı pijamayaı beğenir annene almışken bunuda sen bana alıver derdim kalbine indiriridim adamın hahahahah hahahha
Adama bak yaaa sen alırkenmi aklına gelmiş
çok şık duruyo canım ben storunu sade düz yaptırdımki çok göz yormasın die
slm canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin işlerindeçok yazıştık ama hepsine cevap bekliyoruz bak ona göre
oda strestedir şimdi canım, arar seni yada aç telefonunu konuşmak istemediğini açıkça söyle. ama kapama bence telefonunu. yeni işe başladığı için oranın ortamını bilmediğinden arayamıodur seni iş yerinden. ama akşamda araması gerek tabi . olmadı sen ara, kafandaki soru işaretlerini paylaş onunla nede olsa eşin olacak bilmesi gerek
hayır aklına gelmeyi geçtim ben annesine daha önce 1 pijama takımı giderken 1 tanede uçuk pembe çok severi demişti öyle dedi diye bi takımda öyle aldım ..
Kızlar salon perdemin modeli böyle sizce nasıl benim hoşuma gitti bu model sizce çokmu abartılı tül olmuş ?
Kendi evimin modelinide çekerim sizlerle paylaşırım inşşş
Çok beğendim
Bende şöyle düşünüyorum
Salon içim
Eki Görüntüle 387780
Mutfak için
Eki Görüntüle 387781
good_heart , forever çok beğendim kızlar perdelerinizi, güle güle kullanın. bizde eşya alsak ta artık böle güzel güzel perdeler baksak
bende storu sade düşünüyorum göz yormasın diye.
ne kadar fiyatları kızlar ben daha hiç araştırmadım bile
ben 1 saat önce falan bu söylediklerini yazdım üzüntümü söyledim akşamları bile aramadığını ve telefonumu kapatmak istediğimi onunla konuşmak istemediğimide ilave ettim beyfendinin aklı o zaman başına geldi aradı ama açmadım
Ben mutfağa tül almayacağım sadece stor olcak ondan desenli istiyorum
Evim 9. kat
Kimse görmez zaten
good_heart , forever çok beğendim kızlar perdelerinizi, güle güle kullanın. bizde eşya alsak ta artık böle güzel güzel perdeler baksak
slm canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin işlerindeçok yazıştık ama hepsine cevap bekliyoruz bak ona göre [/]
Teşekkür ederim Canim :)) akşamları kimse olmuyo sohbet edicek sabahlarida çok konuşuyorsunuz :)))
Aksam okur hepsine yazarım konular derin:)) telefon elimde okuyorum arada cevapları ama bastan bilmediğim icin yabancıyım Canim :))
Ben mutfağa tül almayacağım sadece stor olcak ondan desenli istiyorum
Evim 9. kat
Kimse görmez zaten
Canım sen çok yıpranmışsın
Yanlış anlama dertlisin derdine ortak olmak isteriz ama 2 ay zor bi zaman
Bence artık ondan bahsetmek yerine kendine başka uğraşlkar bul
Çünkü tekrardan normale böyle dönebilrsin
Şuan sadece beynini ona yoruyormuşsun gibi geldi bana
slm canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin işlerindeçok yazıştık ama hepsine cevap bekliyoruz bak ona göre [/]
Teşekkür ederim Canim :)) akşamları kimse olmuyo sohbet edicek sabahlarida çok konuşuyorsunuz :)))
Aksam okur hepsine yazarım konular derin:)) telefon elimde okuyorum arada cevapları ama bastan bilmediğim icin yabancıyım Canim :))
akşamları hepimiz dinlenmeye çekiliyoruz ya ondansen yaz sormak istediklerini sor biz cevap veririz yabancı hissetmeyin kendinizi sende kalplerasi de, belirli konular yok valla aklımıza ne takılırsa onu soruyoruz yorum yapıyoruz her telden
aldığın stora göre değişiyor
En kalitesiszi 17 Tlden filan başlıyor
Bu şekilde 60 70 kadar gidiyor metresi
tülilerin mt genel olarak 20 tl başlıyo storda o civarda canım daha uygunada var pahalısıda var benim perdelerim mt 25 tl stor mt 20 tl tatlım en güzeli sizlerin olsun inşş canım
Eki Görüntüle 387799
Bende perdemi bu şekilde düşünüyorum (tabii rengi mürdüm olacak...eşyalarım bembeyaz renk katsın)..kiracı olacağım için her eve uyum sağlaması daha kolay olur sanırım...oturma odamı renli çiçekli falan istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?