2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam sekerler :)) bugün islerim var biraz odamı toplamam gerekiyor artık sığmıyorum bı odaya :)) aksam gecmisi okuyup yarın kaliticam sohbetinize :)) herkese mutlu günler :))

slm canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin işlerinde çok yazıştık ama hepsine cevap bekliyoruz bak ona göre

oda strestedir şimdi canım, arar seni yada aç telefonunu konuşmak istemediğini açıkça söyle. ama kapama bence telefonunu. yeni işe başladığı için oranın ortamını bilmediğinden arayamıodur seni iş yerinden. ama akşamda araması gerek tabi . olmadı sen ara, kafandaki soru işaretlerini paylaş onunla nede olsa eşin olacak bilmesi gerek

hahahahhaha yahu gözüm yaşlı halde güldürdün beni yaww demek annesine pijama bakıyormuş yahu yok yok walla bu kadarıda pes

:))) artık bende gülmeye başladım ağlanacak halime :)))
kızlar ben abartmyrm dimi siz olsanız da sinirlenirdiniz bu durumlara bende tuhaflık yok yaniii ???

okudum canım böle bi insanla ömür geçmezdi diyorum ben

Adama bak yaaa sen alırkenmi aklına gelmiş

Ayy işte bu komik olmuşşşş.... ben osam orada en pahalı pijamayaı beğenir annene almışken bunuda sen bana alıver derdim kalbine indiriridim adamın hahahahah hahahha

ay adama bak gerçekten yaaaa, o ne demek??? şaka gibi valla. sen abartmıyorsun yaniii. olan herşey ortada, bu adamla ömür geçmez, kısma canım bana ama liberteninde dediğini gibi canım bu adam masum ayağına yatarak açıkça seni sömürmek istemiş sinirlerimi bozdu şimdi

ben olsam senin yerinde orada derdim ki bi pijamada nişanlıma gayet büyüğünden olsun lütfen. kendisi az sonra dayak yiyeceğinden heryeri morarmış ve şişmiş olacak anca en büyük beden olur hastanede

Son düzenleme:

ben 1 saat önce falan bu söylediklerini yazdım üzüntümü söyledim akşamları bile aramadığını ve telefonumu kapatmak istediğimi onunla konuşmak istemediğimide ilave ettim beyfendinin aklı o zaman başına geldi aradı ama açmadım

hayır aklına gelmeyi geçtim ben annesine daha önce 1 pijama takımı giderken 1 tanede uçuk pembe çok severi demişti öyle dedi diye bi takımda öyle aldım ..

Canım sen çok yıpranmışsın
Yanlış anlama dertlisin derdine ortak olmak isteriz ama 2 ay zor bi zaman
Bence artık ondan bahsetmek yerine kendine başka uğraşlkar bul
Çünkü tekrardan normale böyle dönebilrsin
Şuan sadece beynini ona yoruyormuşsun gibi geldi bana

Kızlar salon perdemin modeli böyle sizce nasıl benim hoşuma gitti bu model sizce çokmu abartılı tül olmuş ?

Kendi evimin modelinide çekerim sizlerle paylaşırım inşşş

Çok beğendim
Bende şöyle düşünüyorum
Salon içim
Eki Görüntüle 387780
Mutfak için
Eki Görüntüle 387781

good_heart , forever çok beğendim kızlar perdelerinizi, güle güle kullanın. bizde eşya alsak ta artık böle güzel güzel perdeler baksak
bende storu sade düşünüyorum göz yormasın diye.

ne kadar fiyatları kızlar ben daha hiç araştırmadım bile

Kızlar
Farkınsamısınız bilmiyorum ama kızdığımız tavır aldıklarımız bizim eşlerimiz olacak
Şu zamanlarımızın tadını çıkaralım
bu kadarda kuruntu yapmayın yahu

aldığın stora göre değişiyor
En kalitesiszi 17 Tlden filan başlıyor
Bu şekilde 60 70 kadar gidiyor metresi

en azından bilmiş oldu durumları.anlar seni şimdi bence bir süre açma tabi telefonunu ama fazlada arayı uzatma

Ben mutfağa tül almayacağım sadece stor olcak ondan desenli istiyorum
Evim 9. kat
Kimse görmez zaten

9. katmı abovvvvvv

tülilerin mt genel olarak 20 tl başlıyo storda o civarda canım daha uygunada var pahalısıda var benim perdelerim mt 25 tl stor mt 20 tl tatlım en güzeli sizlerin olsun inşş canım

Beğendim tatlım bende bu tarz güzel oluyor salonda...senin eşyalarınlada uyumlu olacak...
Good-hearta tatlım bende şık duruyor bu perdeler...storlada süper olur

napim cnmm aklımdan hiç çıkmıokii, hep yaptıkları söyledikleri atamyrmm, bide içimin acımasını geçiremyrmm

Bende perdemi bu şekilde düşünüyorum (tabii rengi mürdüm olacak...eşyalarım bembeyaz renk katsın)..kiracı olacağım için her eve uyum sağlaması daha kolay olur sanırım...oturma odamı renli çiçekli falan istiyorum

Son düzenleme:

aldığın stora göre değişiyor
En kalitesiszi 17 Tlden filan başlıyor
Bu şekilde 60 70 kadar gidiyor metresi

tülilerin mt genel olarak 20 tl başlıyo storda o civarda canım daha uygunada var pahalısıda var benim perdelerim mt 25 tl stor mt 20 tl tatlım en güzeli sizlerin olsun inşş canım

teşekkürler kızlar ön bilgi oldu benim için

çok güzel canım mürdüm rengine bayılırım bende. perde çok güzel bir hava katacak. eşyaların ne renkti mürdüm dü dimi onlarda .paylaşmışşındır asma unuttum

liberte canım işlemlerini yaptırmışsın bu gün hayırlı olsun canım

bu arada ben kaçar kızlar size iyi sohbetler çarşamba pazarı beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…