2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
dün çok mutluydum bugun biraz karışık kına gecesi için yer tuttuk 500 tl annem çok felan dedi bilemedim :44::44::44::44:

burdaki herkese göre iyi tutmuşsun galiba ben onu anladım bide ben halledeydim o işi

bende konuşayım dedim çarşıya çıkıldığı gün planladığım gibi olmadı hiç bişi elime yüzüme bulaştı tartıştık falan ama şimdi beni almadan bi eşya almıyorlar bi yandan diyom iyi oldu bi yandan üzülüyorum yaşanmasaydı diye

hey maşallah benim 2,5 aydan da düştü hala böyle faaliyetlerim yok

üçümüznn aynııı gün kızlarrrrr

evet aynı gün dünya evindeyizzz

bende senin gibiydim bi parladım tam parladaım yukarda arkadaşada dediğim gibi bi yandan keşke yapmasaydım diyorum bi yandan iyi oldu diyorum zaten duygularımızda bi tuhaf bi hüzünlüyüz bi mutlu rahat bıraksınlar accık bizi yaaa

ya kötü niyetli değiller diye sesimi çıkarmadım gidip herşeyin en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyorlar ama ben evime yabancı gibi gelip onların yaptıklarına baktıktan sonra dünya güzelini 1 numara markasını yapsa boş yani bilmiyorum yada biz kızlar çok duygusal düşünüyoruz gerçi bu ara sağlıklı düşünemiyorum misafir psikolojisine girdim

kendi kendini yeme ama çokta laf dokundurma nabza göre konuş kendinide kötü etme

madem sen çalışmayacaksın aile apartmanınızda biraz idare edip yeni bi ev için birikim yapsanız daha mantıklı olmazmı? yine sizin bileceğiniz iş tabi

off of napcaz biz yaa

rabbim hayırlı uğurlu ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip eder inşş

canım anlamadım perdenin resmini koyup niye hemen siliyorsun ki burda dursa nolcak bak ben göremedim zaten kaçırdım yine:44:

eğer düğün yapılacaksa neden kınayıda düğün formatında yaptınızki anlamadım canım?

Hasanpaşa köfte, şehriyeli pilav yaptım sadece çorba duruyo daha
Kendi evlerinde oturursak iç dekorasyonu değiştirmek istiyo. Çok meraklı öyle şeylere. Şimdi erken diyorum ama sonrasında çok zor olucak
Ne zormuşşş.
madem sen çalışmayacaksın aile apartmanınızda biraz idare edip yeni bi ev için birikim yapsanız daha mantıklı olmazmı? yine sizin bileceğiniz iş tabi

Evliliğimizin ilk yıllarında da biraz yalnız kalmak istiyoruz ama öyle olucak sanırım yine. Hayırlısı

Son düzenleme:

Walla uygun tutmuşunuz kına salonunu boş haliyle 1100 e tuttum hele düğün salonu 250 kişilik 12bin

eğer düğün yapılacaksa neden kınayıda düğün formatında yaptınızki anlamadım canım?

Düğün olmıcak tatlım...nikah olacak gündüz ama akşam sadece yakın akrabalarla (100 kişi falan) yemek yeyip eğlenicez...babamda diğer akrabalar görsün madem diye nişan-kına olsun adam gibi olsun dedi :)

Benim düğünümde ikindin saat 15-17 arası nilah olacak (500 kişi). Sonra akşam 18'de saedece yakınlarımıza yemek vericez orkestra gelecek (100 kişilik). İkiside bera otelde olacak..Nikah 1. katta balo salonunda olacak..Gelin çıkışı ve barkkovizyon yapılacak. bir kerede dans edicez..çok kuru kuru nikah olmasın dedik :) Akşamda otelde en üst katta 12. katta kubbeli salon var..her taraf camlarla kaplı yan taraflardan açılıp terasa çıkılan bir yer oradada yemek ve eğlence olacak..ama sadece 100 kişilik olcak. dayı amca ve yakın arkadaşlar :)

Son düzenleme:

tekrar ekledim canım ne bilim kalmasın demiştim burda resmi die

Eklentiler

• $Fotoğraf5275.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf5274.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 22

canım benimde bi çok şey aynı sennki gibi olucak.ayrı memleketkerde olduğu için böyle olsun dediler.kına düğün birarada olacak.ben gelinliğimle olucam düğün bitimine 1 saat kala kınalığımı giyerim diye düşünüyorum.kızlar farklı şekilde yapıcak olan var mı?aklıma başka bişey gelmiyo benim.

Benimde kınayla düğün ayrı illerde ama ben kınada gelinlik giymek istemiyorum :) bi abiye alıcam sadece bindallıda sevmiyorum beni düğüne gelenler gelinlikli görsün napim görümcem kınada gelinlik giymicenmi senin akrabaların gelemez sivasa dedi bende yoo dedim bizde erkek tarafı kızın ailesi gitsin die otobüs tutar akrabalarım gelirler neden gelmesinlerki dedim çok bozuldu ama bizde adet öyle çok enteresan bişi demişim gibi davrandı ama ben sivaslı tanıdıklarım var onlara sordum onlardada öle bi adet var neden akrabam gelmesinki düğünüme beni orda kimsesiz bıraksınlar dimi ama

Biz aynı ildeyiz tatlım..Ama nişanlımın akrabaları biraz mutasıp oldukları için oynamalı düğünü sevmiyorlar..Bizde 400-500 kişilik yemek veremedik (bütçe meselesi). nişanlımda bemim gönlüm kalmasın diye önce nikah arkasındanda yakın akaranalara hem yemek verelim hemde üğün olsun dedi. Gelmek isteyen gelir dedi (lkendi akrabaları için). O yüzden ikindin nikah olacak sonra üst katta düğün yapıcaz inş. :)

gelsinler tabi canım ama hepsi nasıl gelebilir ki şahsen benim o kadar çok gelenim olabileceğini sanmıyorum yaşlısı var çocuklusu var o yüzden burda da giymek istiyorum canım ben.

Evliliğimizin ilk yıllarında da biraz yalnız kalmak istiyoruz ama öyle olucak sanırım yine. Hayırlısı

bende öyle yanlız kalmak istiyorum ama nişanlımın tarafında misafir bitmiyo maşallah aynı apartmanda olmasakta hiç özletmezler kendilerini eminim

anladım canım biraz pahalı ama çok güzel bi organizasyon kurmuşsunuz Allah gönlümüze göre versin hepimizin

tekrar ekledim canım ne bilim kalmasın demiştim burda resmi die
,
kalsın tatlım kalsın bizede fikir olsun ben hiç anlamam tülden perdeden nasıl seçicem bilmiyorum senin perdelerin tüllerin çok hoş çok güzel ben fikir danışayım kızlar banada fikir verin yavvv

odamın resimini paylaşıcam tül perde fikri verin kızlarrrrr

Allah hayırlısını nasip etsin tabi bizimde çok kalabalığa yemekli düğün yapacak bütçemiz yoktu :)

gelsinler tabi canım ama hepsi nasıl gelebilir ki şahsen benim o kadar çok gelenim olabileceğini sanmıyorum yaşlısı var çocuklusu var o yüzden burda da giymek istiyorum canım ben.

Walla ben üşenirim o gelinliği giyince bide bi daha gelin başı bilmem ne :) amma üşengecim sanki zaten bütün akrabalar gelemez ki ankraya bile çoğu gelemez biz ankaralı değiliz bütü akrabalara dağınık halde ama sivasa gelecekler olur kanımca 50 kişi falan kendi arabasıyla geleceklerde var ama araçta tutulur bizde sizde yokmudur öle bi adet biz il dışından kız aldık tutmuştum otobüs bana görümcem direk nede olsa senin akrabalar sivasta düğüne gelemeyecekler falan diince çok zoruma gitti

eline sağlık canım gerçekten evlilik çok zor Allah hepimize yardım etsin

Walla uygun tutmuşunuz kına salonunu boş haliyle 1100 e tuttum hele düğün salonu 250 kişilik 12bin

12 bin canım senin tuttuğun yer daha lükstür. neredeydi düğün ?

Paylaş tatlım yardımcı oluruz elbette...
Yok tatlım çok pahalıya patlamadı bize..düğün+nikah+gece konaklaması 5000 tuttu..tabi kişi sayısı artarsa 6000'i bulur canım

eline sağlık canım gerçekten evlilik çok zor Allah hepimize yardım etsin

12 bin canım senin tuttuğun yer daha lükstür. neredeydi düğün ?

bi bilsem hahhahaha sivasta ticaret ve sanayi odasının salonu varmış yemekli bizim düğün sonuçta il dışından gelecekler var 6-7 arkadaşımda olacak ve menü beyaz et olmasına rağmen böyle yüksek ben daha sivasa hiç gitmedim en büyük sorunum orda iyi kuaför bilmem makyajımı napcam bilmem sıradan bi makyaj yaptırmak istemem görümcem sordu porselen makyaj yaptırmak istiom dedim o zamanda bi duraksadı yahu ben ne edeceğimi bilemedim bana akıl verin nasıl davranmam lazım absürt bişi mi diiom ya tamam sağolsun beni kırmıyo bişi demio ama o yüz ifadesi bana yetiyo

Son düzenleme:

canım senmi sivaslısın nişanlınmı?
benim nişanlımda sivaslı

kızlarrr salonun camının resmini koyuyorum önce

koltuk modelim bu

rengi böyle değil ama sütlü kahve oturma yerleri dış kasa derisi beyaz

Ayy birana gülesim geldi...soruyorum bakıyor diyosun ya...Tatlım çok kasma kendini..Orada en iyi kuaför hangisi imiş nişanlın araştırsın..senin görümcenin pek anladığı yok bu işlerden anlaşılan...porselen makyaj yapılmazsa yüzüne uzaktan sprey sıktır..makyaj fulll duruyor şekerim..kuzenlerime hep öle yaptık...gözlerini kapatıosun..karşına biri geçiyor..50 cm falan uzaktan spreyi hafifçe sıkıyor yüzüne...ama tabi az yanii fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…