- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.401
dün çok mutluydum bugun biraz karışık kına gecesi için yer tuttuk 500 tl annem çok felan dedi bilemedim :44::44::44::44:
burdaki herkese göre iyi tutmuşsun galiba ben onu anladım bide ben halledeydim o işi
tesekkur ederım cnm . kaynanam la ne konusucagımı sormussun hemen yazayım. bızım karısık bazı mevzular var kaynım ve eltımın ölcusuz para harcamaları bızım dugun ustu ucunun sureklı bıze dokunup bıze laf soylenmesı falan bnde artık ıyıce sıkıldım bu durumlardan bugune kadar hıc sesımı cıkarmadım ama artık konusmayı dusunuyorum yoksa ıcın ıcın kendıme zarar vermeye baslıyorum. saglıgımdan olucam sınır yuzunden.
bende konuşayım dedim çarşıya çıkıldığı gün planladığım gibi olmadı hiç bişi elime yüzüme bulaştı tartıştık falan ama şimdi beni almadan bi eşya almıyorlar bi yandan diyom iyi oldu bi yandan üzülüyorum yaşanmasaydı diye
canım düğün salonu kadar büyük bir yer değil 100 kişilk mini salon ışıklandırması müzik sistemi var hoş tatlı bir yer sen salon mu tuttun canım orası öle 6 ay var nedime tacı siparişi bile verdim hahaha
hey maşallah benim 2,5 aydan da düştü hala böyle faaliyetlerim yok
üçümüznn aynııı gün kızlarrrrr
evet aynı gün dünya evindeyizzz
kızlar aslında benimde kendimi bıraksam sinir olacağım o kadar çok şey var ki ama huzursuzluk çıkmasın diye gayet normalmiş gibi davaranıyorum öle diyorum kendi kendime.uzaklıktan kaynaklanan sıkıntılar var,maddiyat yönünden canımı sıkan şeyler var,içimden geçenleri dışıma bi vursam çoğu kişinin kalbini çok kırabilirm diye düşünüyorum o yüzden susmayı tercih ediyorum.
bende senin gibiydim bi parladım tam parladaım yukarda arkadaşada dediğim gibi bi yandan keşke yapmasaydım diyorum bi yandan iyi oldu diyorum zaten duygularımızda bi tuhaf bi hüzünlüyüz bi mutlu rahat bıraksınlar accık bizi yaaa
kızlar sizin kayınvalide ve kayınperderler iş bitirici galiba, sanki onlar evlenioAllahtan bizimkiler çok karışmıo, yoksa 3. dünya savaşı çıkardı biraz bocaladık ama sonra nişanlım ve ben en başta koydum tavrımızı ailelerimize
ya kötü niyetli değiller diye sesimi çıkarmadım gidip herşeyin en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyorlar ama ben evime yabancı gibi gelip onların yaptıklarına baktıktan sonra dünya güzelini 1 numara markasını yapsa boş yani bilmiyorum yada biz kızlar çok duygusal düşünüyoruz gerçi bu ara sağlıklı düşünemiyorum misafir psikolojisine girdim
kızlar kaynanamla konusayım dımı. cok kararsızım aslında 2 3 gun oncesıne kadar cok cıddıydım konusma konusunda ama suan cok tereddutteyım. dugun ustu sıkıntı cıksında ıstemıyorum ama bölede kendımı yıyıyorum.
kendi kendini yeme ama çokta laf dokundurma nabza göre konuş kendinide kötü etme
Tünaydın kızlarrr. Nasılsınız?
Erkenden kalktım yemeğe giriştim aklım burdaydı attım ocağa geldim.
Damatlığı ben de çok begendim, hayırlı olsun.
Aslında yazıcak çok şey var ama bi türlü toparlayamıyorum.
Size bakıyorum hepinizle nerdeyse aynı tarihlerde evlenicem ama nişanım bile yok. Nişan haziranda olucak 3-4 ay nişanlılık süresinde neyi nasıl halledicez bilmiyorum. Sizide görünce strese giriyorum.
Biz daha nerede oturacağımıza karar veremedik. Sözlüm herşeyi kendisi yapmak istediği için sıkışmadan başlayayım diyo ama evimiz yok.
Kendi evleri var o da aile apartmanı. Orda yaşarsak eşyalarımı o eve göre yerleştirmem kolay olur, ev büyük ve daha sonra kirada oturmak bizi zorlar böyle bi fırsatı tepmiş oluruz diye düşünüyorum.
Siz ne yapardınız?
Belli bi birikimi var daha sonra takılarımı satıp eve girebiliriz ama ben çalışmıcagım için tek maaş ve bi sürü borç/taksit sıkıntı olur. O parayı eşyalara harcamayı düşünüyo zaten.
Çok karışık yazdım kafam allak bullak.
madem sen çalışmayacaksın aile apartmanınızda biraz idare edip yeni bi ev için birikim yapsanız daha mantıklı olmazmı? yine sizin bileceğiniz iş tabi
Aslında günahlarını almayayım dün çok doluydum patladım ama normalde kayınvalidem ve görümcem iyi insanlar belki ellerinden gelse birşeyler yaparlar bir gelirleri yok onların ama kayınbabam umursamaz ailesine karşı oğlu evleniyormuş umru değil hiçbir sorumluluk almıyor yapacak birşey yok ne edim
off of napcaz biz yaa
rabbim hayırlı uğurlu ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip eder inşş
canım anlamadım perdenin resmini koyup niye hemen siliyorsun ki burda dursa nolcak bak ben göremedim zaten kaçırdım yine:44:
Biz kına yerini kişa başına 14 tl'ye tuttuk. 250 kişi dedik 3500 tuttu canım...Ama düğün gibi olacak bizimki..nişan-kına olacak..gelin damat çıkışı, pasta, takı töreni..herkesin önünde tabak menü içinde bir yaş pasta, 3 kuru pasta bir tane, tuzlu pasta olacak..sınırsız meyve suyu masalarına ikram edilecek..her masada 4 tane kuruyemiş tabağı olacak (masalar yuvarlak 10 kişilik). barkovizyon gösterisi, meşaleler, kına yakılırken suni küçük kar yağacak, birde solist var tabiki...hepsi içinde
eğer düğün yapılacaksa neden kınayıda düğün formatında yaptınızki anlamadım canım?