2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ne güzel kısa net bir cevap çok şükür çok çok zor öfkelenirim benim kusurum aşırı duygusal oluşum bende çok içime atıp çok kendimi harap ederim her güzelin bi kusuru var allaş nişanlıma sabır versin :) hoş o da duygusal bir sorun oldumu ben hassaslaşıp ağladımmı onunda gözü doluyo walla tencere kapak misaliyiz

canlar bu gün fazla kalamadım aranızda yoğunluktan okuyabildiğim kadarıyla yorumlarımı yazayım;

***kalplerasi, forever güle güle kullanın kızlar aldıklarını. hepsini çok beğendim
***emyaycım canım gelinlik provan varmış
***ben sağlık kuruluşunda çalışıyorum neyse ki doğum kontrolü konusunda bilgiyi rahat alabileceğim.
***o kaplan canım davetliyen hayırlı olsun , çok cici

***cgdm16 canım yaşadıkların gerçekten çok üzücü. sen iyi niyetlerle gitmişsin ama ne derler sen ne anlatırsan anlat , anlattığın karşıdakinin algıladığı kadardır.nişanlınla da aran bozulmuş ama seni tutması lazımdı tabiki ne olursa olsun. o öle söle bu böle söledi derken insan kalıyor arada tabi. belki o da ne yapacağını anlamamıştı bu süreç öyle zor ki bende anladım yanlış şeyler yapabiliyoruz.nişanlınla oturun uzun uzun konuşun senin ailen problem olursa sen, onun ailesinde bir problem olursa o halletsin.diğer türlü birbirine giriyor aileler de . düzelecek canım inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

azıcık empati yapmak lazım canım daha evlenmeden nişanlısının babasının geliriyle alakalı konuşan bir gelin tepki çeker tabi cdgm iyi niyetle konuşmuş belkide sırf kayınbabasını düşünerek konuşmuş ama az önce dediğim gibi gelin kız olmaz dediklerinden mana çıkartılır hele evlilik öncesi süreç çok hassas böyle bir konuyu gidip konuşmasıda hatalı bana sorsanız nişanlısıyla konuşacaktı o açacaktı konuyu o kadın bile kendini haklı görüyordur şuan hepimiz gelin adayıyız o gözle bakıyoruz o kadında kendi içinden ya daha elin kızıyken maddiyat derdinde diyebilir empati yapın sizde yoksa hiç bir anne oğlunun mutsuzluğuyla mutlu olmaz tabi istisnalarda vardır)

Tatlım bende aynısını çiğdeme söledim onlar şimdi çğdemin nişanlısının abisini kıskandığını ve ara bozmaya çalıştığını düşünmüşlerdir dedim...bunları tabiki düşünüyoruz..ama benim kayınvalidem biz bugün ayrılsak çifte teli oynayacak kadar istemiyor evlenmemizi..bunu sözlenmeden önce dile getirmişti zaten...o yüzdende bizi bin türlü zora sokup aramızın açılmasını bekliyor..ama ben alıştım artık..nişanlımda habersiz bir adım atmıyorum..herşeyi söylüyor ve anlatıyorum..ve asla onların arasına girmiyorum...bu şekilde onların eline koz vermiyorum canım...

good_heart sağol canım paylaşımın için. o kadar doğru ki şu sözler örnek almamız gereken aslında bu sözlerin sahibi eski büyüklerimiz. onların hayatını okuyarak anlayarak kendimizi geliştirebilirsek ne güzel olur, hem kendimizi zenginleştiririz hemde etrafımızdakileri diye düşünüyorum.

tamam senin gaynanan gibi pşikopatlarda var istisna olarak ama her zaman için nişanlılarımızla herşeyi konuşmak en uygunu ben ona danışır düşüncemi söylerim o ne yaparsa yapsın benim nişanlım gitse benim annemle benim tasvip etmediğim birşey konuşsa valla illet olurum bana söylesin uygun görürsem ben söyliim benim anneme benim söylemem ayrı nişanlımın söylemesi ayrı yanlış anlaşılmaların en çok olduğu dönem ve bu dönem söylenenler yapılanlar asla unutulmuyo ne gelin tarafından ne kayınvalide tarafından biz abim evlenince tecrübe edindik yapıcı olmak her zaman bizim yararımıza alttan almamız demek ezildiğimiz anlamına gelmiyor nişanlımıza olan saygımızdan ailesine saygı gösterip susuyoruz yoksa onlar haklı olduğundan değil

aslında ben çok sabırsız biriyimdir bişey istedimmi illa ama bazı durumlarda sabırlı olmayı öğrendim öfkemi yenmeyi öğrendim nişanlanalı 9 ay olacak bugüne kadar ne kadar sinirlensemde öfkemi hep yenmeye çalıştım ne olursa olsun sonunda üzüleceğiz ne kimseyi kırmak istedim nede kırılmak ama elbette kimse dört dörtlük değildir hatalar bizim içindir ama öfke çok kötü bişeydir peygamber efendimiz (s.a.v.) çok güzel açıklamış 'öfkelenme '

Aynen tatlım..bu zamanda bence en iyisi ailelerle mesafeyi koruyabilmek...herşey konuşulmamalı ailelerle..nişanlınla konuş uygun ise o sana söle der zaten..sonuçta ailesinin nasıl tepki vereceğini bilir...beni kayınvalidemle düğün hakkında hiçbirşey konuşmamam gerektiğini ben yaşayarak en acı şekilde öğrendim..şimdi herşeyi nişanlım hallediyor..ben söylüyorum şunu yapalım edelim diye o ailesini gidip söylüyor..ben artık hiçbirşekilde direk irtibata girmiyorum...

canım bende hep nişanlıma bak istemediğim bişey olduğu zaman beni ailenle yüz göz etme ben söylersem alınabilriler ama sen söylersen nazın daha çok geçer diyorum.aynı şey benim ailem içinde geçerli.ne kadar annemiz babamz olsada el oğlu el kızıyız...

benim ailesiyle bşi konuşmam gerekmiyoki zati herbişiyi ben gariban nişanlım yapıo babası oğlunun evlendiğinin farkında değil bile amannnn walla kafaya takıom takıom noluyo ben huysuz oluyom keşke az relax olabilsem

Kızlar görüşürüz ben çıkıyorum iyi sohbetler gezip geleyim bı aksam gorusuruz

yaa öle bir şey ki yeri geldiğinde kendi annen baban kardeşinle bile kötü olabiliyorsun.bırakın bir de onlar el yani ne olursa olsun dediğin gibi. o yüzden seviye korumakta her zaman fayda var. bizim ailelerimize nişanlımız karışmasın biz de onun kine karışmayalım konuşup halletsinler. en iyisi bu

Bizimde durum yanı tatlım..bir kuruş yardım etmiyorlar...ama herşeydende haberleri olacak onların yoksa kıyametlet kopuyor...birton borca girdik sadece istiyorlar...böyle insanlara saygı göstermek zorunda olmak gücüme gidiyor doğrusu

Leyla hiç mi birşey yapmıyorlar?
Ya kayınvalidenin mesleğini merak ediyorum ben istersen özelden yazabilrisin..
birde neden bu kadar istemiyor ki çok ilginç
Ben senin gibi bi gelinim olsun isterdim
Gel kız bekle oğluşuma alayım seni hahahahahha

beyaz eşya almayanlara duyuru!!!!

turkcellde beko ve arçelik beyaz eşyalar %35 indirimli , 30 Nisan 2012 ye kadar geçerliymiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…