- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.701
kızlar sizin tavsiyeleriniz üzerine bende nişanlımı d'r damat'a gönderdim.bugünde gidip kayınvalimle baktılar ve almışlarrben göremedim kızlar ama napiyim uzaklık var işte ve ben inanıyorum kocişimin zevkine kendi içine sinmezse asla giymez fiyatıda uygunken al dedim artık,papyon,kuşağınıda aldırttım ALLAH'IM HAYIRLISIYLA GİYMESİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Annemde memlekete gitti ordan bana ciciler alıyormuş :) aradı fikrimi sordu çok mutlu oldum
Leyla hiç mi birşey yapmıyorlar?
Ya kayınvalidenin mesleğini merak ediyorum ben istersen özelden yazabilrisin..
birde neden bu kadar istemiyor ki çok ilginç
Ben senin gibi bi gelinim olsun isterdim
Gel kız bekle oğluşuma alayım seni hahahahahha
kızlar sizin tavsiyeleriniz üzerine bende nişanlımı d'r damat'a gönderdim.bugünde gidip kayınvalimle baktılar ve almışlarrben göremedim kızlar ama napiyim uzaklık var işte ve ben inanıyorum kocişimin zevkine kendi içine sinmezse asla giymez fiyatıda uygunken al dedim artık,papyon,kuşağınıda aldırttım ALLAH'IM HAYIRLISIYLA GİYMESİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Güle güle kullansın kocişin canım
Evet tatlım abartmıyorum hiç yapmıyorlar..keşke yapsalarda bende göğsümü kabartarak yapıyorlar diyebilsem...daha bana bir iğne bile almamıştır cebinde..geçen kına eşyaları aldık..bende salak gibi kendi alıyor sandım...nişanlıma demişki kına malzemelerini spiariş ettim 70 tl ver bana diye...çok gücendim içim yandı 70 tl yaaaa yanii..
Tatlım eşi vefat etmiş çok uzun süre önce ama maddi durumu iyi..hatta biz düğüne kalkınca gitti 15000 kredi çekti ve araba aldı ondan yardım istemeyelim diye...9 yıldır birlikteyiz biz..6 yıldır annesini tanıyorum ve en baştan beri istemedi beni..neden istemeiğinide bilmiyorum..benim yanımda canım cizcim ama nişanlıma söylemediği yok yani.
teşekkür ederim tatlım.canım sen üzerinde görmüştün dimi?beğendin dimi canım yaaaa....
İçin rahat olsun canım çok güzel
Ben çok beğendim
Evet tatlım abartmıyorum hiç yapmıyorlar..keşke yapsalarda bende göğsümü kabartarak yapıyorlar diyebilsem...daha bana bir iğne bile almamıştır cebinde..geçen kına eşyaları aldık..bende salak gibi kendi alıyor sandım...nişanlıma demişki kına malzemelerini spiariş ettim 70 tl ver bana diye...çok gücendim içim yandı 70 tl yaaaa yanii..
Tatlım eşi vefat etmiş çok uzun süre önce ama maddi durumu iyi..hatta biz düğüne kalkınca gitti 15000 kredi çekti ve araba aldı ondan yardım istemeyelim diye...9 yıldır birlikteyiz biz..6 yıldır annesini tanıyorum ve en baştan beri istemedi beni..neden istemeiğinide bilmiyorum..benim yanımda canım cizcim ama nişanlıma söylemediği yok yani.
Yawru Kuşlar fikirlerinize ihtiyacım war.
Kına için aşağıda resmini ekleyeceğim kalpli keselerden aldım kınayı ve çerezi beraber içine koyup dağıtırız diye fakat kına için tuttuğumuz salonda çerez servisi yapılacak.Şimdi bu çerez keseleri elimde kaldı.İçine sadece kınayı koyup dağıtmak olmaz içi boş olacak ve 250 adet aldık.Keselerin içine ne koyabilirim??
Diyorum ki keselerin içine bunu ;
ya da bunu mu
koysam.
KESELERİM;
yardımcı olursanız sevinirim
hayırlı olsun cnm:)) acaba ne kadara almışlar hepsini?:26: bizde bugün gidip bakıcazda bir kaç yere
hayırlı olsun canım, güle güle kullansın inş
kızlar resimleri var mı hangisinden aldınız ?
İçin rahat olsun canım çok güzel
Ben çok beğendim
Başka kardeş var mı canım?
İşte hadi diyelim maddiyatı geçtim(geçilmezde)
Deseki kızım yok bir olalım elimizden geleni yapalım
Benimde aldığım belli babada yok başımızda anne kız olup kuralım yuvanızı dese
Sen sanki kadının maaşına el mi koycaksın
Yok annecim gerek yok bu sefer ona hiç birşey yaptırmazsın
hayırlı olsun canım, güle güle kullansın inş
kızlar resimleri var mı hangisinden aldınız ?
canım dün ekemiştim benzerlerini resimleri
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...lani/472436-2012-yazin-evlenecekler-1845.html
kızlaaaaaaaar ne oluyo hepimize birden yaa herkesin moralleri bozuk bu sıralar
Benimde canım sıkkın biraz,nişanlımla salı günden beri konuşmuyorum hiçbu kadar uzun dargın kalmamıştık,annesi aradı sabah işten gelmemiş (gececi olduğu için 6da felan dönüyo eve) ne oldu ki dedim kadının haberi yok sanıyorum dargınlıgımızdan ben telefonlarını acmayınca kızmıs atmıs teli dün aksam bağırıp cağırmıs elinide duvara vurup incitmişbide annesine ben onu herkesten cok sevdim bişey saklamadım inanmıyo bana,diyerek ağlamış sonra cıkıp gitmiş,sabahta gelmeyince kayınvalidem beni aradı ağladı iş yerine gidicem hattı kapalı dedi,ne diyeceğimi bilemedim,öldüm meraktan bütün kızgınlığım eçti onu düşünmeye başlayınca sonra az önce aradım gelmiş eve uyuyomuş annesine akşam ugrarım dedim aman kızım birbirinizi kırmayın felan dedi yok merak etmeyin dedim bakalım saat gecsin hemen gidip sarılmak istiyorum bitaneme bi an on kaybettim sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?