- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.661
kızlar çıkmam lazım gelinlik provam var.
çiğdemcim burdaki arkadaslarımızın ve benm ddiklerimi sakın kulak ardı etme.hepimiz hemen hemen buna benzer seyler yasadık.
sen güler yüzlüydün hep.zorlarına gitti.
dediğim gibi bu senın için bi kırılma noktası.bundan sonra laflarını zorlanmadan içine atmadan söliceksin.içine atıp sen hasta olacagına yüzlerine söle onlar ayılıp bayılsın :))) öpüyorum kuzum seni üzülme fevri karar verme sakinleş biraz ve zamana bırak.
tamam gıtmıcem. ama nısanlım bu sefer tıpıs tıpıs gelmez bende gıtmem bakalım ne olcak
bu zamana kadar bnm babam problem cıkarmak ıstese o kadar cok koz verdıler kı elımıze ama babam hep bn sımdı kavga edersem ılerde senı uzucekler dedı ıdare etti.
bı oglunu bı kızını evlendırmıs kayınvalıdem ama ıkısının aılelerıylede problemlıler. bı dusunseler hep bı sorun karsı tarafta acaba
bugün benide bi arkadaşım beni söylediğimin çok farklı şekliyle algıladı çok canım sıkıldı inşanlar aslında içinde biriktirdiği tohumlar neyse öyle algılıyo bence senin yapabileceğin bişi yok iyi konuşup kötü algılanıyorsan bu senin değil karşıdakinin kötülüğünden canım o yüzden kayınvalide olayına fazla takılma bence sen elinden geleni yapmışsın ama nişanlın konusuna bişi diyemeyeceğim neden bu kadar sert davranıyorki bu kadar çokmu doldurdular çocuğu malum stresli dönemdeyiz deminde dediğim gibi o yüzden ufacık şey bile taşmamıza neden oluyo ona biraz zaman ver sakinleşsin canım
Tatlım o taraf problemli belli zaten..siz niçin problemi insanlar için kendinizi yıpratıosunuzki...biraz sakinleşin tatlım önce..Nişanlın anlıcak gör bak ailesi üstüne gidecek sen onlardan özür dilemedikçe ve nişanlın resti çekecek ailesine...ama sen şu anda sus ve bişey söyleme nişanlının üstünede gitme...bundan sonra karışmıcağını dile getir sadece..sen bize güven tatlım...
he söyle merak etme erkekler dayanamaz arama sen sakin ol kuzucum yaa gelcek bana güven bende yaşadımmmmmm böle şeylerr
çiğdemcim üzülme ya ne olur sen yanlış yapmamışsın ama bunu düşününce el oğlunun annesi babasına anlatmak biraz zor,adı üstünde el onlar bastan tavırlılar demekki,bak sakın yüzüğü bırakıp cıkma sonra çooook pişman olursun ben bunu yaşadım attım yüzüğü hemde kendi evimizd almadılar beni ikna etmek istediler ama kırılmstım kabul etmedım sonra aılem ertesi gün bohçaları yolladılar benım sınırım gecmıstı ama aıle ogrenınce bısey dıyemıyosun canımdan can gitti o an geceler gecmedi ağladım sürekli,sonra kendim gittim dayanamadım nişanlımla konustum beni ailesinin evine götürdü konustuk agladı annesi felan niye böyle olduk diye onlar sevındı tabı gıtmeme ama annem cok sertdi annesi annemi aramıs sakın gelmeyin bu iş bitti dedi neler yasadım o gün anlatamam sakın haa beni dinlersen sakın bunu yapma seviyosan pişman olursun bak şimdi bize geldiler hiç gurur yapmadan bohçalarımı getirdiler geri hiçde konusu acılmadı bidaha sakın tatlım zaman gecıp sınırın dinmeden sakın bi hata yapma
kızlar selam!
ay ne çok yazışıyorsunuz bir geliyorum 20 sayfa geçmiş oluyor
biz de davetiyemizi seçtik sonunda, bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 389672
Eki Görüntüle 389673
Eki Görüntüle 389675
haftasonu da ayakkabılarımı alıcam, kırmızı yaptırdım, çiçeğim de kırmızı olacak
kızlar selam!
ay ne çok yazışıyorsunuz bir geliyorum 20 sayfa geçmiş oluyor
biz de davetiyemizi seçtik sonunda, bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 389672
Eki Görüntüle 389673
Eki Görüntüle 389675
haftasonu da ayakkabılarımı alıcam, kırmızı yaptırdım, çiçeğim de kırmızı olacak
evet ınsanlar ıcınde ne beslıyorsa herseyı oraya cekıyor. nısanlımı kaynanam daha doldurmadı cunku konusmuyolar bıle cocukla. gorumcemden bı kac bısı duymus ne dedıyse artık ayrıca kendı aılesını o k adar ıyı tanıyor kı bısı sölemeseler bıle ne dusunduklerını cok ıyı bılıyor o yuzden bu kadar dolu. dıyorum ya cıgdem haklı derken bı yandanda onlar öle dıyo oda ıkılemde
ya cok sınır bozucu bısı analtcam. bı gun kayınpederım bana nısanlım askerdeyken dedı kı sız ne cok gezıosunuz bn senın babanın yerınde olsam asla ızın vermem. habıre faıkle gezıosunuz ben kendı kızımı komsuya bıle salmıodum. gercı 15 yıl onceydı ama sımdı olsa sımdıde bı yere salmam dedı. duymamazlıga geldım sonra bı gun babamada aynı seylerı söledı babamda devır degıstı o kedını ve ne yapıcagını bılır bnm bısı dememe gerek yok genc onlar ozluyolardır dedı. aldı agzının payını yetmedı bıgun bayram zıyaretınde mısafırler varken kalabalık ortam da dedı bnde gulerek sen öle san ablam senden habersız neler yaptı acaba ızın vermedın de ne oldu dedım suratı bozuldu bı daha agzını acamadı
he ya boşver salla gitsin valla bende attım nişanlımın yüzüne yüzüğü al dedim ya kavga ettik ailesi yüznden hüngür hüngür ağladı nişanlımm sonra bişey yapamaıd bi daha duymuycm dedi bana :2::2::2:sakin ol bişeycikte yapmaa
kızlar hepınıze gercekten cok yurekten tesekkur edeyorum. gercekten ıcımı ferahlattınız daha farklı bakıs acısıyla bakmamı sagladınız allah razı olsun hepınızden sımdı cıkıyorum kendınıze cok ıyı bakın
Şekerlerim
sanırım zaman yaklaştıkça bizde ailelerimizde gerildik
Ve açıkcası artık hani burda böyle şeyler okumak beni üzüyor
Şu zamanları güzel mutlu geçirceğimize böyle şeyleri yaşıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
of off ben yokken çok sorun olmuşstres insanı öyle bir hale sokuyorki an geliyor kendini tanıyamıyorsuun bende şuan öyle bir haldeyim tek bildiğim öfkeyle kalkan zararla oturur insan zaten sakin kafayla kararını vermeli nişanlımızın gözündende olaya bakabilmeliyiz yeri geldiğinde kayınvalidemizin gözünden bakmalıyız ben normal şartlarda kayınvalidemle görümcemi çok sevmem lazım çünkü bu yaşıma kadar insanlara hep pozitif yaklaşıp öyle gördüm bana karşı birşey yapmamalarına rağmen hani öyle bi doldurulmuşuzki kayınvalide anne olmaz gelinde kız olmaz hep aralarında pürüz olur çekişme olur yahu içten yaklaşamadığımı hissediyorum havadan nem kapıyorum an geliyor...empati yaparak olaylara yaklaşsak çift taraflı o zaman sorun kalmayacakta nefsimiz öyle bir halde bizi sürüklüyorki biz bile dur diyemiyoruz ben herşeyi nişanlımla konuşurum ailesiyle alakalı bir durumda ama asla ailesini yargılar gibi davranmam çünkü o benim ailemi kendi ailesi gibi görmüş ona bu saygısızlığı yapaamam ve ailesinede düşkün fakat tatlı dille nişanlılarımızı ikna edebiliriz arada sevgi var ...Gidipte kayınvalidemle konuşsam beni kızı gibi bile görse o çok zor kızı benim dediğimi dese alınmaz ama ben dediğimde içerleyebilir biraz politik olmak lazım onlara karşı sevmek zorunda değiliz ama saygımızı eksik etmezsek sorun olmaz bu süreçte öfkemize yenik düşmememiz lazım ben şahsen öfkeli anımda nişamlımlada konuşmam çünkü o öfkeyle telafizi zor sözler edebilirim diye kendimden korkarım o öfkeliykende onunla konuşmam bana kırıcı birşey der içerlerim yarın öbürgün ortaya sürerim diye önemli olan doğru zamanda konuşup susmak bence...
kızlar bi yemeğe gittim ne kadar çok konuşmuşsunuz cgdm16 rabbim inşş yardımcın olur ama nişanlınla sakin bir şekilde konuş kendi aranızda halledin iki sorunu kendiniz çözün önce inş hakkında hayırlısı olur
Hz. Ebu Hüreyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Kuvvetli kimse, (güneşte hasmını yenen) pehlivan değildir. Hakiki kuvvetli, öfkelendiği zaman nefsini yenen kimsedir."
Hz. Ebu Hüreyre radıyallahu anh anlatıyor: "Bir adam: "Ey Allah'ın Resûlü! Bana kısa bir nasihatta bulun, uzun yapma! Tâ ki nasihatini unutmayayım" demişti (ve birkaç kere tekrar etmişti). Aleyhissalatu vesselam (bir kelimeyle):
"Öfkelenme!" cevabını verdi!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?