2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

nısanlımla konusmuyoruz kı kavga edelım :))) annemı ara ozur dıle bnı öle ara dedı bnde bn konusurken yeterınce saygılı konustum gerktıkce kusura bakmayında dedım bı kez daha arayıp ozur dılemem dedım

çiğdem sakın özür falan dileme.sadece niye yanlış anladın de kadına.ben kötü ne söledim.nişanlımla aram bozuldu vs de.verceği tepkiye göre hareket et.öle yüzüğü falan bırakma.annesi hala ters tepki veriyosa ve nişanlın hala seni hatalı bulmaya devam ediyosa o zaman istediğini yapm.ama bence annesi yine yanlış anlarsa.dikine giderse ve nişanlında bunu görürse anlar hatasını canım

ayyy sakın özür dileme sen özür dilenecek bişey yapmadın çiğdem.
alışsınlar.bi kere özür dilersen nolcak biliyo musun.her surat yapmanda her gerginlikte hadi bakalım hooopp özür dilemeye.sakın o kozu verme.

çiğdem tatlım sakın gitme yüzüğü filanda bırakma kızım kafayımı yedin düşmanlarınımı sevindireceksin akıllı ol biraz sakinleş ya olurmu öle şey yaa sakın gitmyosun iyice düşünyosunnn tamam mı gitme aramada onları sakinleş

aynen durumu ozetledın cnm . bnım amacım sadece dertlesmektı ama olaylar nerelere gelmıs kendım bıle ınanamadım dogrusu. belkı gırmem ıyı olmadı bılıyorum ama

Sakın sakın böyle birşey yapma sakınnnn...Bu sefer annesi böle düşüncek oğlum benim yanımda bu kıza her istediğimi yaptırırım artık diye düşüncekler...sen nişanlınla konuş ve sakon tartıştığınız belli etmeyin onun ailesine sakın....benden sana tavsiye tatlım...

yok kesınlıkle ozur dılemem tatlım. cunku ne dedıgımı cok ıyı bılıyorum hıc kotu bısı demedım. kı konusma sırasında yanlıs anlama anne kusura bakma öle demek ıstemedım gıbı sozler kullandım fazlasını hak etmıyorlar. ya tatlım nısanlım zaten bana söledıklerınde haklısın ama bn kotu bı konuma dustum dıyor

dusmanlarım sevınmesın dıye ben omur boyu bu aıle yuzunden uzuleyım mı cnm

leyla haklı çiğdem sakın gitmiyosun ve sölemiyosun tamam mı çatlakmısın senin kötülüğünüğ istyolar hepsi sevinir

Çiğdemcim düğün vakti yaklaştıkça stresler artıyor sanırım
Kayınvaliden yanlış anladı seni sanırım
ama nişanlının yanında olmaması üzücü ve şuan konuşmuyor olmanız
Bende ona eşin olduğu hatırlat ve bir ömrü sneinle geçireceğini
Bugun seni korumazsa yarın seni hiç saymayacaklarını söylemelisin

offfff ne yapıcagımı sasırdım ya. ama aptallık bnde bu kadar guler yuzlu olursan bı lafını bu kadar buyuturler ıste

işte bugun yanımda olmadıgı ıcın evlenmekten vazgectım artık bn

offfff ne yapıcagımı sasırdım ya. ama aptallık bnde bu kadar guler yuzlu olursan bı lafını bu kadar buyuturler ıste

Tamam işte bundan sonra mesafeni koyarsın tatlım..ama sakın lütfen tartıştığınızı belli etmeyin..o zaman nişanlının sseni korumadığını onların arkasında durduğunu düşünürler ve daha çok üstüne gelirler..şu anda biraz sakinleş..nişanlını ara konuş...deki bundan soınra ben aile olaylarınıza karışmıyorum sen hallet herşeyi..böyle şeyler için ben değil sen muhatap ol de şekerim...ve nişanlına yakın zamanda biz aile olacağız birbirimize her konuda kenetlenmemiz gerekirken bunu yapmak yanlış de tatlım.

bu zamana kadar bnm babam problem cıkarmak ıstese o kadar cok koz verdıler kı elımıze ama babam hep bn sımdı kavga edersem ılerde senı uzucekler dedı ıdare etti.
bı oglunu bı kızını evlendırmıs kayınvalıdem ama ıkısının aılelerıylede problemlıler. bı dusunseler hep bı sorun karsı tarafta acaba

bn bunları hak edıcek hıc bısı yapmadım ya

bak gitmyosun bekliyosun şimdi gider sölersen oğlumuz bizima arkamızda derler sana da istediklerini yaptıracaklarını düşünrler hep aranızı açarlar oğlunu kışkırtarak boşver bekle arama nişanlını da sakinleşsin sende sakinleş düzelecek nişanlın tıpış tıpış gelcek

aıle olaylarına karısmayı bırak evın dugunun hıc bır detayına karısmıyorum bn artık ne hallerı varsa gorsunler

kızlar çıkmam lazım gelinlik provam var.
çiğdemcim burdaki arkadaslarımızın ve benm ddiklerimi sakın kulak ardı etme.hepimiz hemen hemen buna benzer seyler yasadık.
sen güler yüzlüydün hep.zorlarına gitti.
dediğim gibi bu senın için bi kırılma noktası.bundan sonra laflarını zorlanmadan içine atmadan söliceksin.içine atıp sen hasta olacagına yüzlerine söle onlar ayılıp bayılsın :))) öpüyorum kuzum seni üzülme fevri karar verme sakinleş biraz ve zamana bırak.

tamam gıtmıcem. ama nısanlım bu sefer tıpıs tıpıs gelmez bende gıtmem bakalım ne olcak

aynen durumu ozetledın cnm . bnım amacım sadece dertlesmektı ama olaylar nerelere gelmıs kendım bıle ınanamadım dogrusu. belkı gırmem ıyı olmadı bılıyorum ama

işte bugun yanımda olmadıgı ıcın evlenmekten vazgectım artık bn

bugün benide bi arkadaşım beni söylediğimin çok farklı şekliyle algıladı çok canım sıkıldı inşanlar aslında içinde biriktirdiği tohumlar neyse öyle algılıyo bence senin yapabileceğin bişi yok iyi konuşup kötü algılanıyorsan bu senin değil karşıdakinin kötülüğünden canım o yüzden kayınvalide olayına fazla takılma bence sen elinden geleni yapmışsın ama nişanlın konusuna bişi diyemeyeceğim neden bu kadar sert davranıyorki bu kadar çokmu doldurdular çocuğu malum stresli dönemdeyiz deminde dediğim gibi o yüzden ufacık şey bile taşmamıza neden oluyo ona biraz zaman ver sakinleşsin canım

Tatlım o taraf problemli belli zaten..siz niçin problemi insanlar için kendinizi yıpratıosunuzki...biraz sakinleşin tatlım önce..Nişanlın anlıcak gör bak ailesi üstüne gidecek sen onlardan özür dilemedikçe ve nişanlın resti çekecek ailesine...ama sen şu anda sus ve bişey söyleme nişanlının üstünede gitme...bundan sonra karışmıcağını dile getir sadece..sen bize güven tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…