- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.641
benim durum senden biraz daha farklıydı ama bende senin gibi sorun yaşadım anlamadı beni annesi yanlış yerlere çekti babasına da gitti öyle anlattı velhasıl önce sorun yaşadık ama şimdi benim dediğim oluyo şimdi senin nişanlında da şöyle bişi gördüm bu devrelerde hepimiz aynıyız birbirimizi anlarız yani en ufak sorunu kaldıramaz durumdayız stresliyiz gerginiz senin nişanlında sana sorun çıkaracaklarını önceden söylemiş bir kaç kez seni uyarmış buna rağmen konuştuğun için sorunu onların değilde senin çıkardığını düşünmüş işte yani kısacası nazı sana geçmiş ama bence olayın biraz soğumasını ve sakinleşmeyi bekle eminim o zaman durumu böyle kötü görmeyeceksin belkide herşey daha güzel olur herkes kendine bu tatsızlıktan sonra çeki düzen verir sen şimdilik nişanlınla tartışmaktan kaçın sabırlı ol eminim düzelecek herşey
bı abla var nısnalımı aramıs az once konusmuslar. tamam cıgdem cok haklı bısı demıyorum ama anlamıcaklar baska yere cekıcekler demıstım ona konusmasaydı keske demıs sımdı evdekıler bana cephe alcak o bozdu o duzeltsın herseyı bn hıc bısı yapmıcam demıs. olaylar nereye gıderse gıtsın bıtrse bıtsın demıs. bnde bugun yemek saatı gıdıcem oraya dun bn sana kotu bısı demedım anne. bız anne kız gıbı oldugumuzu dusundum dertlesmek konusmak tı nıyetım bn sana böle böle dedım sen yanlıs anlamıssın. faıkle aramaz acıldı falan dıcem nısanlımın yanında baktım hala kafa dıkıne gıdıyolar hee tamam bn sızınle anlasamıcam ınsanız konuslaım paylasalım ıstemıstım ama kusura bakmayın dıcem yzugumu bırakıp gelcem
nısanlımla konusmuyoruz kı kavga edelım :))) annemı ara ozur dıle bnı öle ara dedı bnde bn konusurken yeterınce saygılı konustum gerktıkce kusura bakmayında dedım bı kez daha arayıp ozur dılemem dedım
nısanlımla konusmuyoruz kı kavga edelım :))) annemı ara ozur dıle bnı öle ara dedı bnde bn konusurken yeterınce saygılı konustum gerktıkce kusura bakmayında dedım bı kez daha arayıp ozur dılemem dedım
tatlım keşke bu meseleye sen girmeseydin...anne ve oğullar arasına hiç girmiceksin..bunu nişanlının halletmesi gerekiyormuşşş..sonuçta yağılan haksızlık ona yapılıyor..tamam sanada dokunuyor sonu biliyorum ama karışmaman daha iyi olurmuş tatlım...şimdi onlar şöle düşünüyorlar..senin nişanlını kardesinden soğutmaya çalıştığını ve ara bozmaya çalıştığını düşünüyorlar buna eminim..surat yapmalarıda bu yüzden tatlım bence..Nişanlınada kızmışlardır sen herşeyi şimiden anlatıp bizleri bölemi tanıtıosun diye..onlar meselenin içina bakmazlar..sadece dışardan nasıl görünür onunla ilgilenirler..nişanlınla konuş tatlım..bundan sonra sen hallet madem ben karışında böyle oluyor beni koruyamıosun sundan sonra herşeyi sen hallet de tatlım...Üzülme biraz zamanla unutulur geçer böyle şeyler...önemli olan nişanlınla biribirinize kenetlenin...ailesine sakın ve sakın bu konu yüzünden tartıştığınızı hissettirmeyin...yoksa hep bu yoklu denerler sana bişeyler yaptırmak için..ellerine koz vermiş olursunuz.
Oooo maşalahh kuzum sana..düğün artık çok yakın olunca detay düşüncelerde başlamış
bı abla var nısnalımı aramıs az once konusmuslar. tamam cıgdem cok haklı bısı demıyorum ama anlamıcaklar baska yere cekıcekler demıstım ona konusmasaydı keske demıs sımdı evdekıler bana cephe alcak o bozdu o duzeltsın herseyı bn hıc bısı yapmıcam demıs. olaylar nereye gıderse gıtsın bıtrse bıtsın demıs. bnde bugun yemek saatı gıdıcem oraya dun bn sana kotu bısı demedım anne. bız anne kız gıbı oldugumuzu dusundum dertlesmek konusmak tı nıyetım bn sana böle böle dedım sen yanlıs anlamıssın. faıkle aramaz acıldı falan dıcem nısanlımın yanında baktım hala kafa dıkıne gıdıyolar hee tamam bn sızınle anlasamıcam ınsanız konuslaım paylasalım ıstemıstım ama kusura bakmayın dıcem yzugumu bırakıp gelcem
çiğdem sakın özür falan dileme.sadece niye yanlış anladın de kadına.ben kötü ne söledim.nişanlımla aram bozuldu vs de.verceği tepkiye göre hareket et.öle yüzüğü falan bırakma.annesi hala ters tepki veriyosa ve nişanlın hala seni hatalı bulmaya devam ediyosa o zaman istediğini yapm.ama bence annesi yine yanlış anlarsa.dikine giderse ve nişanlında bunu görürse anlar hatasını canım
çiğdem tatlım sakın gitme yüzüğü filanda bırakma kızım kafayımı yedin düşmanlarınımı sevindireceksin akıllı ol biraz sakinleş ya olurmu öle şey yaa sakın gitmyosun iyice düşünyosunnn tamam mı gitme aramada onları sakinleş
Sakın sakın böyle birşey yapma sakınnnn...Bu sefer annesi böle düşüncek oğlum benim yanımda bu kıza her istediğimi yaptırırım artık diye düşüncekler...sen nişanlınla konuş ve sakon tartıştığınız belli etmeyin onun ailesine sakın....benden sana tavsiye tatlım...
Sakın sakın böyle birşey yapma sakınnnn...Bu sefer annesi böle düşüncek oğlum benim yanımda bu kıza her istediğimi yaptırırım artık diye düşüncekler...sen nişanlınla konuş ve sakon tartıştığınız belli etmeyin onun ailesine sakın....benden sana tavsiye tatlım...
Çiğdemcim düğün vakti yaklaştıkça stresler artıyor sanırım
Kayınvaliden yanlış anladı seni sanırım
ama nişanlının yanında olmaması üzücü ve şuan konuşmuyor olmanız
Bende ona eşin olduğu hatırlat ve bir ömrü sneinle geçireceğini
Bugun seni korumazsa yarın seni hiç saymayacaklarını söylemelisin
leyla haklı çiğdem sakın gitmiyosun ve sölemiyosun tamam mı çatlakmısın senin kötülüğünüğ istyolar hepsi sevinir
offfff ne yapıcagımı sasırdım ya. ama aptallık bnde bu kadar guler yuzlu olursan bı lafını bu kadar buyuturler ıste
bn bunları hak edıcek hıc bısı yapmadım ya
Tamam işte bundan sonra mesafeni koyarsın tatlım..ama sakın lütfen tartıştığınızı belli etmeyin..o zaman nişanlının sseni korumadığını onların arkasında durduğunu düşünürler ve daha çok üstüne gelirler..şu anda biraz sakinleş..nişanlını ara konuş...deki bundan soınra ben aile olaylarınıza karışmıyorum sen hallet herşeyi..böyle şeyler için ben değil sen muhatap ol de şekerim...ve nişanlına yakın zamanda biz aile olacağız birbirimize her konuda kenetlenmemiz gerekirken bunu yapmak yanlış de tatlım.
bak gitmyosun bekliyosun şimdi gider sölersen oğlumuz bizima arkamızda derler sana da istediklerini yaptıracaklarını düşünrler hep aranızı açarlar oğlunu kışkırtarak boşver bekle arama nişanlını da sakinleşsin sende sakinleş düzelecek nişanlın tıpış tıpış gelcek
aynen durumu ozetledın cnm . bnım amacım sadece dertlesmektı ama olaylar nerelere gelmıs kendım bıle ınanamadım dogrusu. belkı gırmem ıyı olmadı bılıyorum ama
işte bugun yanımda olmadıgı ıcın evlenmekten vazgectım artık bn
bu zamana kadar bnm babam problem cıkarmak ıstese o kadar cok koz verdıler kı elımıze ama babam hep bn sımdı kavga edersem ılerde senı uzucekler dedı ıdare etti.
bı oglunu bı kızını evlendırmıs kayınvalıdem ama ıkısının aılelerıylede problemlıler. bı dusunseler hep bı sorun karsı tarafta acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?