- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.741
Nedenini bilmiyorum canım
Benim babam bağlıcak canım...Bizde kıs babası bağlar hep :)
tatlım bizde erkek kardeş yoksa baba bağlar çok sahit olmuşluğum var sonuçta ailden birinin olması daha mantıklı,o an ağlamamak çok zor herlade benim kuşağımı abim bağlayacak
Benimde amcamın oğlu bağlayacak
Amcada olmaz oda baba yarısına geçer canım
ama benimde amcam bağlayacaktı yaaaneden olmuyor ki acaba :44:
bende babmın bağlamasını istiyorum ama ben dayanamamki o anda
benim ailemde hep ya amca yada amca oğlu bağladı ben sadece böyle yapmak istiyorum babamın küçük kızıyım
heryerin ayrı demekki
kızlar sizce babam bağlarsa dahamı kötü olurum
Benimde amcamın oğlu bağlayacak
Amcada olmaz oda baba yarısına geçer canım
tatlım bizde erkek kardeş yoksa baba bağlar çok sahit olmuşluğum var sonuçta ailden birinin olması daha mantıklı,o an ağlamamak çok zor herlade benim kuşağımı abim bağlayacak
ama benimde amcam bağlayacaktı yaaaneden olmuyor ki acaba :44:
kızlar bn gerı geldım. bn cıktıktan sonra konusmussunuz. ama ınanın o kadr doldum kı ıster ıstemez konusmak ıstedım. kı kotu nıyetle yaklasmadım kayınvalıdem bn otekı cocuklarımın dugunlerınde borc odetmedım sıze de odetmem saglıklı oldukca dedı olsun anne elımden geldıgınce bızde yardım ederız bız aıle olucaz o kadrcık seyın hesabı olmaz aramızda bıle dedım. hanı sımdı böle anlatınca belkı karısmam cok sacma olmus gıbı gorunebılır ama kendınızı benım yerıme bı koyun sızın evınız dugununuz olucakken sızın hakkınızdan kesılıp baskasının evını bastan asagı duzmesı ve sıze sıra gelınce ıdarelı olun deyıp onlara agzını acıp bısı dememesı sızın zorunuza gıtmez mı ne kadar dayanabılırsınız? bn sadece bazı seylerın farkında oldugumu bellı etmek ıstedım. ne kadar guler yuzlu ne kadar laf carpıtmadan yapabılırısınız bısılerı. mobılya almaya gıderken kayınpederım kaynanamı goturmedı dıye mobılya muhabbetı acılınca sankı ıstemeyen benmısım gıbı suratıma bakıp gıdıp begendıler ıste napalım dıyo. ne kadar yıpranmadan alttan alarak dewam edebılırım. kı herseye ragmen art nıyetle konusmadan bu kadar sey yasamak zor geldı. ama kısmet hersey olacagına verır kımın ne oldugunu gormus olduk bunda da vardır bı hayır
Ben babam bağlarsa ağlarım herhalde
Nişanda istemede hiç göz göze gelmedim
baksaydım ağlardım hiç bakmadım bile
Ama elini öperken ağladım....
Ben aldım
Ertesi gün hemen
atatürk yaka nasıl oluyor bilmiyorum
Papyon gömleklerinden işte
Evet ayrı gömlek aldık canım
tatlım işte o gömleklere deniliyo die biliyorum.o zaman farklı yakası normal gömlek mi aldın canım?
napacam ben
Valla ben o anda kopacağım orası kesin...zaten en çok o bölümü düşünüyorum..o ano bir atlatsam gerisi gelir geçer
İyi tatiller güzellerrrr :) Görüşmek üzere...Sevdiğinizle güzel bir hafta sonu geçirin inş.
bende koparım yaaaaa ağlatmayın kızlar beniii
sağol canım sana iyi tatiller. bana tatil değil maalesef
off bugun zaman hiç geçmiyo yaa artık bitsin şu gün nişanlımın yanına gştmek istiyorummmmm
hayırdır tatlım sende bozuştun benim gibi üzülmee telefondaki sesının titreşimi bile yetiyo bazen gönlünü almaya,biz yakınız 2 sokak var arada ama yakın olmak her zaman iyi olmuyo be canım keşke biraz mesafe olsaydı bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?