2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tatlım bizde erkek kardeş yoksa baba bağlar çok sahit olmuşluğum var sonuçta ailden birinin olması daha mantıklı,o an ağlamamak çok zor herlade benim kuşağımı abim bağlayacak

bende babmın bağlamasını istiyorum ama ben dayanamamki o anda

Benimde amcamın oğlu bağlayacak
Amcada olmaz oda baba yarısına geçer canım

benim ailemde hep ya amca yada amca oğlu bağladı ben sadece böyle yapmak istiyorum babamın küçük kızıyım

ama benimde amcam bağlayacaktı yaaa neden olmuyor ki acaba :44:

heryerin ayrı demekki

kızlar sizce babam bağlarsa dahamı kötü olurum

Son düzenleme:
kızlar bn gerı geldım. bn cıktıktan sonra konusmussunuz. ama ınanın o kadr doldum kı ıster ıstemez konusmak ıstedım. kı kotu nıyetle yaklasmadım kayınvalıdem bn otekı cocuklarımın dugunlerınde borc odetmedım sıze de odetmem saglıklı oldukca dedı olsun anne elımden geldıgınce bızde yardım ederız bız aıle olucaz o kadrcık seyın hesabı olmaz aramızda bıle dedım. hanı sımdı böle anlatınca belkı karısmam cok sacma olmus gıbı gorunebılır ama kendınızı benım yerıme bı koyun sızın evınız dugununuz olucakken sızın hakkınızdan kesılıp baskasının evını bastan asagı duzmesı ve sıze sıra gelınce ıdarelı olun deyıp onlara agzını acıp bısı dememesı sızın zorunuza gıtmez mı ne kadar dayanabılırsınız? bn sadece bazı seylerın farkında oldugumu bellı etmek ıstedım. ne kadar guler yuzlu ne kadar laf carpıtmadan yapabılırısınız bısılerı. mobılya almaya gıderken kayınpederım kaynanamı goturmedı dıye mobılya muhabbetı acılınca sankı ıstemeyen benmısım gıbı suratıma bakıp gıdıp begendıler ıste napalım dıyo. ne kadar yıpranmadan alttan alarak dewam edebılırım. kı herseye ragmen art nıyetle konusmadan bu kadar sey yasamak zor geldı. ama kısmet hersey olacagına verır kımın ne oldugunu gormus olduk bunda da vardır bı hayır

Tatlım ben sana kesinliklike kızmıyorum..senin kalbinde hiç kötü niyet yok belli yani. Ama işte karşı taraf görmek istediği gibi görür bu durumu...
Türkiyede böyle bir düz hesap var..bazı şeyler konuşulduğund ya direk iyidir ya kötü..kimin ne düşünerek söylediği önemli değildir...Önemli olan konu ne ve bu bunu demek istedi düz hesap..seninkilerde böyle yaptılar direk kötüye yordular tatlım..Ben keşke konuşmamış olmanı dilerdim ama olan olmuş.bu saatten sonrada bunu değiştiremeyiz..sizin yapacağınız nişanlınla aranızı düzeltmek aileler nasılsa yumuşar yumuşamazsada keyifleri bilir yani.

hayırdır tatlım sende bozuştun benim gibi üzülmee telefondaki sesının titreşimi bile yetiyo bazen gönlünü almaya,biz yakınız 2 sokak var arada ama yakın olmak her zaman iyi olmuyo be canım keşke biraz mesafe olsaydı bizim

2 sk ta gerçekten çok yakınmış, ama en azından hemen akşam göreceksin kızsa bile geçer kızgınlığı. telefonda çok zor oluyor anlaşması,
gerçi 6,5 senem öyle geçti. artık tartışsakta yakınımda olsun istiyorum:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…