2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bende iyiyim çok şükür, hayırlı yolculuklar canım

birden duygu patlaması yaşayacaksın galiba, insan inanamıyor gerçekten hep derdim 6 yıl önce nasıl geçecek bu zaman diye. şimdi 4 aydan az bir zaman kaldı

Son düzenleme:

bizde kuşağı baba bağlar

herkese günaydıınnnnn
benimde düğünüme 5 ay kaldı bian önce geçsin son 1 hafta falan kalsın istiyorum :)

hayırlı olsun canım hazırlıklar ne durumda

saol tatlım benim inşş hayırlısıyla gider gelirim

saol canım valla eşyaları tamamladık gelinlik dikiliyo bi damatlık kaldı =)))bide şu zaman hemencecik geçse hiç sorun kalmıcak aslında :)

Günaydın kızlarrr,

Sizde kaçta işe geliyosunuz ya 9 da bille 2 sayfa yapmıssınız hemencik:44::44::44:

günaydın canım 8 de iş başı malesef

valla ben 8de iş başı gelyorum hemencik pc açıyorum vee kendimi direk burada buluyorum

saliha günaydın canım, bende 8 de geliyorum

benim daha 7 ayım olduğu için o kadar heyecan yapmıyorum. şimdilik nikah için heyecan var temmuzda nikahım kıyılcak 8. senemde evli olucam allahın izniyle

hayırlı olsun canım daha var olduğuna bakma hiç hazırlığın yoksa şimdiden yavaş yavaş başla bence hemencecik geliveriyor, sıkışmamış olursun son zamanlarda:34:

herkese günaydıınnnnn
benimde düğünüme 5 ay kaldı bian önce geçsin son 1 hafta falan kalsın istiyorum :)

günaydın canım..hoşgeldin hazırlıklar ne alemde

evden nası çıkcma bilmiyorum o evde doğdum büyüdüm bide 1 sene önce babamı kaybettim o yuzden kuşağımı abim bağlıcakmecbur
hep hayalimdi babamın bağlaması onun kolunda evden cıkmam onla karsılıklı düğünümde oynamak ama takdiri ilahi işte aldı bizden onu

1 hafta kala yemekten falan kesilcem diye korkuyom yada heyecandan bayılcam die

Chnhn canım hazırlıklarım tamam mobilyalrı mutfak eşyalarını beyaz eşyayı aldık.Evin durumuna göre halı ve perdeler kaldı. Dediğin gibi sonradan sıkışmamak için düğünden önce borçları bitiricez inş.

saol canım valla eşyaları tamamladık gelinlik dikiliyo bi damatlık kaldı =)))bide şu zaman hemencecik geçse hiç sorun kalmıcak aslında :)

eksiklerin tamamlanmış, güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah.damatlıkta alırsınız hazırsın ne güzel.
başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun babanın inşallah. abide baba sayılır ona sıksıkı sarıl

sanırım hepimiz son 1 hafta heyecandan kopacağız

güle güle kullan canım hepsini. o zamana kadar borçlarınız biter rahat olursunuz.

Son düzenleme:
amin canım sağol
valla son 1 haftayı merak edıyorum nasıl geçecek
görümcemle arkadas gibiyiz arada yaş farkı baya olsada :) gelin hamamı diye tutturdu kızkıza oraya gıtcez düğünden 1 2 hafta once sonra bekarlıga veda ufak bi parti veee 2 gun oncede kına gecem amaaannn ne ağlarız artık yaaa :)

güzel telaşlar bunlar , keyfini çıkaralım hepimiz kızlar

günaydın kızlar...

bugün iş çıkkışı bellonaya yataşa yatak örtüsü uyku seti bakmaya gidicem...hiç oralardan alanınız var mı kızlar?

kızlar ben çıkyorum yolculuk zamanı telefonumdan interneti kullanmıyorum yoksa faturam baya bi kabarık geliyoo o yüzden akşam inşş burada olurum çok kaynatmayım olurmu kendinize iyi bakın dua edin kızlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…