- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.781
hepberaber inş canım
değişik fikirler bunlar ama hoş olur kızlar:13::13: nişanlıma takımı zor giydiriyorum smokini hiç giymezz
evet canım bende zaten 11 çıkacam bugün malum memleketime gidecem işyerim erken çıkmama izin verdi ben 12 de çıkayım dedim müdürümde 10 11 gibi çık dedi
günaydın canım sana da,
garip ama henüz çok aşırı bir heyecanım yok ... sanki hala daha çok vakit varmış gibi geliyor
7 - 8 ay önce deselerdi ki son 20 gün... bayılırdım galiba :) ama şuan gayet laylaylooommm bi havadayım, sanji benim değilde çok yakın birinin düğününe hazırlık yapıyorum
banada arada bi oluyoo hiçç umursamıyorum bazende öyle bi heyecanlanıyorumki sanki o gün evleniyomuşum gibime geliyoobazen stres bazen üzüntü bu aradalar kuşağımı kime bağlasa die düşünüyorum :18::18::18::18:
herkese günaydıınnnnn
benimde düğünüme 5 ay kaldı bian önce geçsin son 1 hafta falan kalsın istiyorum :)
bende iyiyim çok şükür, hayırlı yolculuklar canım
birden duygu patlaması yaşayacaksın galiba, insan inanamıyor gerçektenhep derdim 6 yıl önce nasıl geçecek bu zaman diye. şimdi 4 aydan az bir zaman kaldı
bizde kuşağı baba bağlar
saol canım valla eşyaları tamamladık gelinlik dikiliyo bi damatlık kaldı =)))bide şu zaman hemencecik geçse hiç sorun kalmıcak aslında :)
Günaydın kızlarrr,
Sizde kaçta işe geliyosunuz ya 9 da bille 2 sayfa yapmıssınız hemencik:44::44::44:
günaydın canım 8 de iş başı malesef
valla ben 8de iş başı gelyorum hemencik pc açıyorum vee kendimi direk burada buluyorum
benim daha 7 ayım olduğu için o kadar heyecan yapmıyorum. şimdilik nikah için heyecan var temmuzda nikahım kıyılcak 8. senemde evli olucam allahın izniyle
herkese günaydıınnnnn
benimde düğünüme 5 ay kaldı bian önce geçsin son 1 hafta falan kalsın istiyorum :)
geçiyo hiç merak etme benim 3 haftam kaldı daha doğrusu 3. haftamda gelin oluyorum saymasammı nee
saol canım valla eşyaları tamamladık gelinlik dikiliyo bi damatlık kaldı =)))bide şu zaman hemencecik geçse hiç sorun kalmıcak aslında :)
evden nası çıkcma bilmiyorum o evde doğdum büyüdüm bide 1 sene önce babamı kaybettim o yuzden kuşağımı abim bağlıcakmecbur
hep hayalimdi babamın bağlaması onun kolunda evden cıkmam onla karsılıklı düğünümde oynamak ama takdiri ilahi işte aldı bizden onu
1 hafta kala yemekten falan kesilcem diye korkuyom yada heyecandan bayılcam die
Chnhn canım hazırlıklarım tamam mobilyalrı mutfak eşyalarını beyaz eşyayı aldık.Evin durumuna göre halı ve perdeler kaldı. Dediğin gibi sonradan sıkışmamak için düğünden önce borçları bitiricez inş.
amin canım sağol
valla son 1 haftayı merak edıyorum nasıl geçecek
görümcemle arkadas gibiyiz arada yaş farkı baya olsada :) gelin hamamı diye tutturdu kızkıza oraya gıtcezdüğünden 1 2 hafta once sonra bekarlıga veda ufak bi parti veee 2 gun oncede kına gecem amaaannn ne ağlarız artık yaaa :)
güzel telaşlar bunlar , keyfini çıkaralım hepimiz kızlar
saliha günaydın canım, bende 8 de geliyorum
günaydın canım naber,moralin düzeldi mi?,ben 9 da iş başı yapıyorum zor kalkıyorum yine de
kızlar ben çıkyorum yolculuk zamanı telefonumdan interneti kullanmıyorum yoksa faturam baya bi kabarık geliyooo yüzden akşam inşş burada olurum çok kaynatmayım olurmu kendinize iyi bakın dua edin kızlar bana
günaydın kızlar...
bugün iş çıkkışı bellonaya yataşa yatak örtüsü uyku seti bakmaya gidicem...hiç oralardan alanınız var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?