- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.761
hiç o telaş moduna girmedimnişanlım kendisi alacak bakalım nerden alacak
geveze gelinler sizi, hızınıza yetişmek ne mümkün...
gündüz işteyim, giremediğim için akşam girip bütün geçmişi okuyorum, bazen size sorular da soruyorum ama siz sabah geldiğinizde direkt "günaydın" deyip başlıyosunuz yeni muhabbetlere, hiçbiriniz geçmişi okumuyo sanırım, ya da okusa da pek sallamıyo :) o yüzden bi sürü sorum cevapsız, havada kalıyo, muhtemelen bu mesajımda öyle havada kalcak...
ben hala diyetteyim, nihayet 1 kilo da olsa verebilmişim, azcık moralim düzeldi :)
düğünle ilgili hiçbişi yapmıyorum ben ya, yapcak bi şey kalmadı sanki. sadece davetiye ve nikah şekeri seçicez, bi de gelin buketi yaptırcam, bitcek. bi de müzikleri belirliycez. onun dışında davetiye göndermek, oturma düzeni yapmak falan gibi, son haftalar yapılacak şeyler kaldı. atladığım bi şey var mı acaba, umarım yoktur :)
düğün zaten belli, asıl kına ve bekarlığa veda partisi beni heyecanlandırıyo, çünkü onlarda düşünecek daha eğlenceli detaylar var. düğün üç aşağo beş yukarı belli, belirli prosedürleri uyguluyosun. ama partiler öyle değil, istediğin gibi şekillendirebilirsin :) o yüzden işin o kısmına hazırlanmak daha keyifli bence. bakalım, haftaya haftasonu eminönüne gidicez, onu bekliyorum. orda bi şey bulamazsam, öyle bakınmaya başlıycam internetten.
hepinize şimdiden harika haftasonları, öptüm :)
Kzlar damatlık simokin kiralanabiliyor aklınızda olsun, nişanlım çok şık bir simokin istiyor,
bir daha giyilmez diye kiralamayı düşünüyoruz ,kimse bilmesin diye tembihliyor birde
ama benim adım hala yok o listedee 13 mayıss ekleyin lütfennn
geveze gelinler sizi, hızınıza yetişmek ne mümkün...
gündüz işteyim, giremediğim için akşam girip bütün geçmişi okuyorum, bazen size sorular da soruyorum ama siz sabah geldiğinizde direkt "günaydın" deyip başlıyosunuz yeni muhabbetlere, hiçbiriniz geçmişi okumuyo sanırım, ya da okusa da pek sallamıyo :) o yüzden bi sürü sorum cevapsız, havada kalıyo, muhtemelen bu mesajımda öyle havada kalcak...
ben hala diyetteyim, nihayet 1 kilo da olsa verebilmişim, azcık moralim düzeldi :)
düğünle ilgili hiçbişi yapmıyorum ben ya, yapcak bi şey kalmadı sanki. sadece davetiye ve nikah şekeri seçicez, bi de gelin buketi yaptırcam, bitcek. bi de müzikleri belirliycez. onun dışında davetiye göndermek, oturma düzeni yapmak falan gibi, son haftalar yapılacak şeyler kaldı. atladığım bi şey var mı acaba, umarım yoktur :)
düğün zaten belli, asıl kına ve bekarlığa veda partisi beni heyecanlandırıyo, çünkü onlarda düşünecek daha eğlenceli detaylar var. düğün üç aşağo beş yukarı belli, belirli prosedürleri uyguluyosun. ama partiler öyle değil, istediğin gibi şekillendirebilirsin :) o yüzden işin o kısmına hazırlanmak daha keyifli bence. bakalım, haftaya haftasonu eminönüne gidicez, onu bekliyorum. orda bi şey bulamazsam, öyle bakınmaya başlıycam internetten.
hepinize şimdiden harika haftasonları, öptüm :)
Kzlar damatlık simokin kiralanabiliyor aklınızda olsun, nişanlım çok şık bir simokin istiyor,
bir daha giyilmez diye kiralamayı düşünüyoruz ,kimse bilmesin diye tembihliyor birde
güzeller güzeli 2012 gelinleriiiii günaydınnnn:79::79:
günaydın tatlım ah ne güzel çok az kalmışyağmurlu iç karartıcı bir istanbul sabahından günaydın herkeseeeee
son 2 hafta sonum.... eksiklerim bitti herşey hazır... ama unuttuğum birşey olabilir mi acaba yaaa
kızlar bi düşünün sizde... son 2 hafta sonuuu siz olsanız ne yapardınız?
good_heart günaydııınnnn mutlu hafta sonları
Annem dün akşam bana harika bir süpriz hazırlamış.İşten geldim beni evden çıkarma çalışmalarına başladı nişanlım geldi köpeğimizi gezdirelim hadi gel dedi. Çıktım köpeğimizle ilgilendik eve geldim ki ışıklar sönük kuzenlerimi arkadaşlarımı çağırıp bana süpriz doğum günü hazırlamış. (doğum günüm haftasonuydu ama nişanlımla geçirdiğim için arkadaşlarımla kutlayamamıştım) çok hoşuma gitti annemin gözleri doldu bu evde son doğum günün dedi duygulu bir an geçirdik zor tuttum kendimi. Evimde artık misafirim
yağmurlu iç karartıcı bir istanbul sabahından günaydın herkeseeeee
son 2 hafta sonum.... eksiklerim bitti herşey hazır... ama unuttuğum birşey olabilir mi acaba yaaa
kızlar bi düşünün sizde... son 2 hafta sonuuu siz olsanız ne yapardınız?
good_heart günaydııınnnn mutlu hafta sonları
canım hoşgeldin. ben hemen hemen herkesi cevaplandırmaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış olabilir , affola
herşeyin bitmiş ne güzel biraz dinlen şimdi düğüne kadar sen. hem kına hem bekarlığa veda partisimi yapacaksın? iyi fikir
gelinliğin nasıl, kına için neler aldın?
eminönü' nde bulabilirsin bende istediklerini?
Annem dün akşam bana harika bir süpriz hazırlamış.İşten geldim beni evden çıkarma çalışmalarına başladı nişanlım geldi köpeğimizi gezdirelim hadi gel dedi. Çıktım köpeğimizle ilgilendik eve geldim ki ışıklar sönük kuzenlerimi arkadaşlarımı çağırıp bana süpriz doğum günü hazırlamış. (doğum günüm haftasonuydu ama nişanlımla geçirdiğim için arkadaşlarımla kutlayamamıştım) çok hoşuma gitti annemin gözleri doldu bu evde son doğum günün dedi duygulu bir an geçirdik zor tuttum kendimi. Evimde artık misafirim
günaydın tatlım ah ne güzel çok az kalmışheyecandan herşeyi unuturdum heralde
günaydın canım sana da,
garip ama henüz çok aşırı bir heyecanım yok ... sanki hala daha çok vakit varmış gibi geliyor
7 - 8 ay önce deselerdi ki son 20 gün... bayılırdım galiba :) ama şuan gayet laylaylooommm bi havadayım, sanji benim değilde çok yakın birinin düğününe hazırlık yapıyorum
günaydın canım
ne güzel bir süpriz hazırlamış annendoğum günün kutlu olsun, nice mutlu yaşlara canım artık evde hepimiz misafiriz
trianka günaydın canım, hava çok kötü ya benimde içim karardı
eksiklerin bitmiş bak ne güzel, darısı başımıza inşallah. valla son 2 haftamın kaldığını düşünemiyorum bileaklıma hiç bir şey gelmezdi herhalde.
Günaydın kızlarrr,
Sizde kaçta işe geliyosunuz ya 9 da bille 2 sayfa yapmıssınız hemencik:44::44::44:
Günaydın kızlarrr,
Sizde kaçta işe geliyosunuz ya 9 da bille 2 sayfa yapmıssınız hemencik:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?