2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
geveze gelinler sizi, hızınıza yetişmek ne mümkün...

gündüz işteyim, giremediğim için akşam girip bütün geçmişi okuyorum, bazen size sorular da soruyorum ama siz sabah geldiğinizde direkt "günaydın" deyip başlıyosunuz yeni muhabbetlere, hiçbiriniz geçmişi okumuyo sanırım, ya da okusa da pek sallamıyo :) o yüzden bi sürü sorum cevapsız, havada kalıyo, muhtemelen bu mesajımda öyle havada kalcak...

ben hala diyetteyim, nihayet 1 kilo da olsa verebilmişim, azcık moralim düzeldi :)

düğünle ilgili hiçbişi yapmıyorum ben ya, yapcak bi şey kalmadı sanki. sadece davetiye ve nikah şekeri seçicez, bi de gelin buketi yaptırcam, bitcek. bi de müzikleri belirliycez. onun dışında davetiye göndermek, oturma düzeni yapmak falan gibi, son haftalar yapılacak şeyler kaldı. atladığım bi şey var mı acaba, umarım yoktur :)

düğün zaten belli, asıl kına ve bekarlığa veda partisi beni heyecanlandırıyo, çünkü onlarda düşünecek daha eğlenceli detaylar var. düğün üç aşağo beş yukarı belli, belirli prosedürleri uyguluyosun. ama partiler öyle değil, istediğin gibi şekillendirebilirsin :) o yüzden işin o kısmına hazırlanmak daha keyifli bence. bakalım, haftaya haftasonu eminönüne gidicez, onu bekliyorum. orda bi şey bulamazsam, öyle bakınmaya başlıycam internetten.

hepinize şimdiden harika haftasonları, öptüm :)

hayırlı olsun canım herşeyini hallettin heralde bişey kalmadığına göre ne zaman düğün bizim kınalarımız karışık olur aynı düğün gibi yaparız zaten benim nikah olacak o yüzden kınamda bütün kurtlarımı dökecem

Kzlar damatlık simokin kiralanabiliyor aklınızda olsun, nişanlım çok şık bir simokin istiyor,
bir daha giyilmez diye kiralamayı düşünüyoruz ,kimse bilmesin diye tembihliyor birde

nişanlıma kalsa takım bile giymezz hiç sevmez kravat papyon. ama eminim çok yakışacak papyon smokin hayatta giydiremem nişanlıma pek hoşlanmaz. güzel bir fikir canım mutlulular dilerim

ama benim adım hala yok o listedee 13 mayıss ekleyin lütfennn

tatlım bal böceğine msj gönder sayfa sahibi ancak o şekilde görür tatlım

canım hoşgeldin. ben hemen hemen herkesi cevaplandırmaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış olabilir , affola
herşeyin bitmiş ne güzel biraz dinlen şimdi düğüne kadar sen. hem kına hem bekarlığa veda partisimi yapacaksın? iyi fikir
gelinliğin nasıl, kına için neler aldın?

eminönü' nde bulabilirsin bende istediklerini?

Kzlar damatlık simokin kiralanabiliyor aklınızda olsun, nişanlım çok şık bir simokin istiyor,
bir daha giyilmez diye kiralamayı düşünüyoruz ,kimse bilmesin diye tembihliyor birde

ben bilmiyordum aslında düşünebiliriz kiralamayı. benim kide hiç sevmez takım elbise giymeyi.

güzeller güzeli 2012 gelinleriiiii günaydınnnn:79::79:

günaydın canım. nasılsın?
herhalde bugün fazla kimse olmaz forumda

Son düzenleme:
Annem dün akşam bana harika bir süpriz hazırlamış. İşten geldim beni evden çıkarma çalışmalarına başladı nişanlım geldi köpeğimizi gezdirelim hadi gel dedi. Çıktım köpeğimizle ilgilendik eve geldim ki ışıklar sönük kuzenlerimi arkadaşlarımı çağırıp bana süpriz doğum günü hazırlamış. (doğum günüm haftasonuydu ama nişanlımla geçirdiğim için arkadaşlarımla kutlayamamıştım) çok hoşuma gitti annemin gözleri doldu bu evde son doğum günün dedi duygulu bir an geçirdik zor tuttum kendimi. Evimde artık misafirim

yağmurlu iç karartıcı bir istanbul sabahından günaydın herkeseeeee

son 2 hafta sonum.... eksiklerim bitti herşey hazır... ama unuttuğum birşey olabilir mi acaba yaaa

kızlar bi düşünün sizde... son 2 hafta sonuuu siz olsanız ne yapardınız?

[/QUOTE]
iyiyim canım sen nasılsın? sanırım fazla kimse olmaz canım

günaydın tatlım ah ne güzel çok az kalmış heyecandan herşeyi unuturdum heralde

good_heart günaydııınnnn mutlu hafta sonları

günaydın canım

ne güzel bir süpriz hazırlamış annen doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yaşlara canım artık evde hepimiz misafiriz

trianka günaydın canım, hava çok kötü ya benimde içim karardı
eksiklerin bitmiş bak ne güzel, darısı başımıza inşallah. valla son 2 haftamın kaldığını düşünemiyorum bile aklıma hiç bir şey gelmezdi herhalde.

good_heart günaydııınnnn mutlu hafta sonları

hepberaber inş canım

ben bilmiyordum aslında düşünebiliriz kiralamayı. benim kide hiç sevmez takım elbise giymeyi.

değişik fikirler bunlar ama hoş olur kızlar:13::13: nişanlıma takımı zor giydiriyorum smokini hiç giymezz

[/QUOTE]

evet canım bende zaten 11 çıkacam bugün malum memleketime gidecem işyerim erken çıkmama izin verdi ben 12 de çıkayım dedim müdürümde 10 11 gibi çık dedi

ne kadar güzell düşünmüş annen tatlım

günaydın tatlım ah ne güzel çok az kalmış heyecandan herşeyi unuturdum heralde

günaydın canım sana da,

garip ama henüz çok aşırı bir heyecanım yok ... sanki hala daha çok vakit varmış gibi geliyor

7 - 8 ay önce deselerdi ki son 20 gün... bayılırdım galiba :) ama şuan gayet laylaylooommm bi havadayım, sanji benim değilde çok yakın birinin düğününe hazırlık yapıyorum

banada arada bi oluyoo hiçç umursamıyorum bazende öyle bi heyecanlanıyorumki sanki o gün evleniyomuşum gibime geliyoo bazen stres bazen üzüntü bu aradalar kuşağımı kime bağlasa die düşünüyorum :18::18::18::18:

teşekkür ederim güzelim

benim daha 7 ayım olduğu için o kadar heyecan yapmıyorum. şimdilik nikah için heyecan var temmuzda nikahım kıyılcak 8. senemde evli olucam allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…