- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.801
günaydın canım 8 de iş başı malesef
saliha günaydın canım, bende 8 de geliyorum
günaydın canım naber,moralin düzeldi mi?,ben 9 da iş başı yapıyorum zor kalkıyorum yine de
iyiyim çok şükür sen nasılsın?. düzeldi canımsenin nasıl aran ?
aaa ben 2 aydan düşmüşüm 1 ay yazıyooo vay bee gece yatağıma yattığımda 200lü günleri sayıyordum 199 oldugu gün ne kadar sevinmiştim şimdi saydım tammm 57 gün sonra gelin oluyorum inşallah
evet canım antalyadatım ama kervan nerde bilmiyorum,tarif eder misin?gencerlerin o tarafta mı?
iyiyim çok şükür sen nasılsın?. düzeldi canımsenin nasıl aran ?
bende iyiyim çok şükür tatlım evet düzeldi aramız nişanlımın yanına gidince sarıldım hemen ona sımmmsıkı ama ögrendimki annesiyle beni kandırmıslar eve gelmediği doğruymus ama ağlamamış annesi kıvırdı sen yanlış anlamışsın kızım felan dedi
Koltuk altında ter bezlerini genital bölgede yumurtalıkları etkiliyormuş diye duymuştum o yüzden vazgeçmiştim şimdi baya borçtayım anca evlenince zaten iki buçuk aydan az kaldı ama kesin gitmeyi düşünüyorum bu sefer
Herkese günaydın kızlar
Ben bugün davetiyeleri almaya gidecegim oradan da doğru el çiçeği siparişi vermeyeGelin ayakkabım kırmızı olacak el çiçeğimi de kırmızı düşünüyorum. Yapma çiçek olacak ama doğal görünmesi çok önemli benim için nasıl bir buket yaptırmamı onerirsiniz?? Bir de FaceTen bulduğum bı kadın var ona gidicez bugün ama istanbulda başka yapma çiçek yapan yer varsa alternatif olarak gidip göreyim istiyorum. Bildiginiz yerler var mı??
gelinciklerrrr günaydın ben geldim..hızla geçmişi okuycam....
bende iyiyim çok şükür tatlım evet düzeldi aramız ama nişanlımın yanına gidince sarıldım hemen ona sımmmsıkı ama ögrendimki annesiyle beni kandırmıslar eve gelmediği doğruymus ama ağlamamış annesi kıvırdı sen yanlış anlamışsın kızım felan dedi
canımm bende tüm vücut için gidiyorum ama benimki çok acılı( diod), daha önceden ıpl gitmi,ştim yaklaşık 6 ay hiş bir değişiklik olmamıştı.aklınızda bulunsan asla ıple gitmeyinn...dıod iyi önerebilirim am acısı cidden fazla . ben 1 yıllık sınırsıza ( 5 seansa denk geliyo yaklaşık olarak) kampanyada 1000 tl ödemiştim...şimdi 4. seanstayım hemen hemen bitti gibi :)))
canımm bende tüm vücut için gidiyorum ama benimki çok acılı( diod), daha önceden ıpl gitmi,ştim yaklaşık 6 ay hiş bir değişiklik olmamıştı.aklınızda bulunsan asla ıple gitmeyinn...dıod iyi önerebilirim am acısı cidden fazla . ben 1 yıllık sınırsıza ( 5 seansa denk geliyo yaklaşık olarak) kampanyada 1000 tl ödemiştim...şimdi 4. seanstayım hemen hemen bitti gibi :)))
günaydın canım. eminönünde güzel yerler var diye duydum. bir oraya bak istersen.ama sen istanbuldamıydın ki?
resimleri var mı istediğin ayakkabının merak ettim
[/QUOTE]
Evet canım istanbulda oturuyorum Beşiktaş'ta
eminonune baktım ben ama çok paraisteyip yapay olduğu çok belli çiçekler yapıyorlar tercih etmedim
Bir da çiçek modeline karar veremedim nasıl bir şey olsa ki :18:
Düğünden sonra kesin gitmeyi kafaya koydum sağol canım verdiğin bilgiler için
günaydın kızlar hepinizeeeee
günaydın
kervan özdilekin üst katında varordaki genelde indirimli ürünleri satıyo hem senette yapıyolar diğeride migrosun üst katında ama ordaki tuzlu biraz istersen özdilekin üst katındakine git canım
t-mall var bide limanda kemer yolunda orda da çok ciddi indirimler varmış bakmanda fayda var
günaydın canım. eminönünde güzel yerler var diye duydum. bir oraya bak istersen.ama sen istanbuldamıydın ki?
resimleri var mı istediğin ayakkabının merak ettim
günaydın canım
düzelmesine sevindim aranızınheleki bu zamanlarda aramızın kötü olmasını hiç istemiyorum, sabırla bekliyorum ama çok takıyorum kafama ben aramız bozuk olunca, zaten yapı olarakta her kim olursa olsun dargın kalmayı sevmeyen biriyim.5 dakika sonra barışırım. söz konusu sevdiğim olunca hiç dayanamıom
sen söyleyince hatırladım şimdi kervanı,saol tatlım bakarım,lima taraflarını pek bilmiyorum ama araştırıcam canım çok saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?