2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
takıl sende bize madem öyleeee

geli-yo-rummmmmm:118:

canım Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede.bakarsın kendi işin olur onunla uğraşırsın el işi çok zor

hayırdır tatlım ne dediki sinirlendirdi seni

senin içine sinmediyse değiştir canımm ben bunun gibi ama oda güpürlü günlüğüme aldım

aman yanaar nermıs onu gorduk bana söledıklerının aksını gozumun ıcıne baka baka anasına dedı. saf sanmısımda aramızdakı en kurnazmıs bn anlamamısım.

Kzılar ben bi gelinlik buldum ve buna aşık oldum
Benim olmalıEki Görüntüle 395989

gercekten harıka bısı bu. bnde gelınlıgı bu tarz ıstıodum ama bnm nısanlıgımda böle duz oldugu ıcın farklı olsun dıye baska modellere bakmıstım.

bende uzun zamandır su gelınlıgı tutuyorum pc de bıtıyorum buna

Buda çok güzel canım ama benim basen problemim var sanırım bu modeller daha çok yakışıcak bana
İnşallah gönlüne göre bulursun

çok güzel benimde kına kıyafetım prenses etek

Kınada ben düz abiye tarzı birşey giyeceğim canım
Var mı modeli
Paylaşırmısın?

hayırlısı olsun canım ama yine yaparsın merak etme istediğin süpriz olsun

bn gelınlık ısımı hallettım tatlım bakalım dıkılmeye baslancak sımdı. elımde modelımle gıttım ılk gırdıgım dukkanda hallettım :))) duyan cok sasırdı. hıc öle dukkan dukkan gezmedım

Tatlım harikaaa çok beğendim..bende böyle istiyorum...eteklerinde de güpür olmasu sanki daha şık oluyor..bayıldım...nerde bulabilirsin acaba bu modeli?

Bende bu tarz bir model istiyorum canım..yatak odamın mobilyası kesinleşsin sade ama lık bişey alıcam inş

Canım özelden msj attım sana

kızlar yemeğe gittim geldim kaynatmışsınız yine neler neler neler paylaşmışsınız

aynen banada ablam gelin oluyorsun azıcık belli olsunn dediii aldım bende elartdan modelini bulursam paylaşırım inş.

gelinlik çok güzelmiş canım inşş alırsın istediin gibi benim nişan kıyafetim prenses etekti o yüzden gelinliğimi farklı yaptırdım

çok güelmiş canım senin beğendiğinde güle güle giyin inşşşş

Canım bende elarttan aldım

Ayy bulurum bulurumda umarım pahalı değildir
İzmirde bi akay gelinliğin sitesinde var

çok beğendim canım gerçekten çok güzelmiş.

yatak örtümü değiştiricem kızlar içime pek fazla sinmedi.çok gezmem gerekiyo bende öyle çok gezmeyi seven biri diilim belli başlı yerlere bakıyorum hoşuma giden olursa alıyorum.sanırım böyle olmıcak en iyisi ben güzelce bi geziyim.internetten de alma konusunda çok emin olamıyorum kızlar ya...

Olsun tatlım ben çalısmayı sevmiyorum o yüzden çalışmamak kendi tercihim

Daha önce babam ihtiyacın yok çalışma mesleğin var dedi kandırdı.
Şimdi çalışmak istiyorum ama beyfendi eve geldiğinde yemek kokusu istiyomuş aynı anda eve gitmek istemiyomuşş
İştende erken geliyo genelde.
Kurslara bakıcam bende 3-4 ay sonrasında.

buda benim pike takımıma benziyo kızlarr sizce nasıl günlük yatak örtüsü olarak kullanırım diyorum

Eklentiler

• $1234_27022012563.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 189
aaa çok merak ettim
Yok mu foto filan?

gelınlıgım böle olcak arkasıda onu gıbı v olucak sırtı ıplı degıl mınık mınık dugmelı olucak . elıme dantel eldıven olucak. 1.5 2 metrelık kuyruk olucak arkasında aynı uzunluklardada duvak olucak tatlım sacımı da wag yaptırmayı dusunuyorum.

Eki Görüntüle 396006

su tarz bı sac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…