- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.021
takıl sende bize madem öyleeee
bende calışmayı hiç istemiyorum yaa zorl akalkıyorum evımde gecıreceğim günleri burda gecırmek zorundayım,kendı ısımı yapabılsem severek gelirdim senin dediğin gibi ama nişanlımın maasıyla gecınmemız zor,ahh keske evlılıgın ılk zamanlarında evımde olsam kocama suprızler yapsam aksama kadar ama ne yazıkkı ondan sonra eve varıcam ve onun ıstedıgı tek sey kapıyı benım acıp ona hoşgeldin diyebilmemdi
hayırdır tatlım ne dediki sinirlendirdi seni
senin içine sinmediyse değiştir canımm ben bunun gibi ama oda güpürlü günlüğüme aldım
aman yanaar nermıs onu gorduk bana söledıklerının aksını gozumun ıcıne baka baka anasına dedı. saf sanmısımda aramızdakı en kurnazmıs bn anlamamısım.
gercekten harıka bısı bu. bnde gelınlıgı bu tarz ıstıodum ama bnm nısanlıgımda böle duz oldugu ıcın farklı olsun dıye baska modellere bakmıstım.
bende uzun zamandır su gelınlıgı tutuyorum pc de bıtıyorum buna
Eki Görüntüle 395990
çok güzel benimde kına kıyafetım prenses etek
bende calışmayı hiç istemiyorum yaa zorl akalkıyorum evımde gecıreceğim günleri burda gecırmek zorundayım,kendı ısımı yapabılsem severek gelirdim senin dediğin gibi ama nişanlımın maasıyla gecınmemız zor,ahh keske evlılıgın ılk zamanlarında evımde olsam kocama suprızler yapsam aksama kadar ama ne yazıkkı ondan sonra eve varıcam ve onun ıstedıgı tek sey kapıyı benım acıp ona hoşgeldin diyebilmemdi
gercekten harıka bısı bu. bnde gelınlıgı bu tarz ıstıodum ama bnm nısanlıgımda böle duz oldugu ıcın farklı olsun dıye baska modellere bakmıstım.
Eki Görüntüle 395990
Buda çok güzel canım ama benim basen problemim var sanırım bu modeller daha çok yakışıcak bana
İnşallah gönlüne göre bulursun
Kınada ben düz abiye tarzı birşey giyeceğim canım
Var mı modeli
Paylaşırmısın?
kızlar bende bunu alayım diyorum
üstündeki pikeyi yatak örtüsü gibi kullansam ne olur, öle şatafalı yatak örtülerini bende sevmiyorum. geçende bir tane göstermiştim size ama ondan vazgeçtim, bu nasıl?
Eki Görüntüle 395952
bn gelınlık ısımı hallettım tatlım bakalım dıkılmeye baslancak sımdı. elımde modelımle gıttım ılk gırdıgım dukkanda hallettım :))) duyan cok sasırdı. hıc öle dukkan dukkan gezmedım
hayırlısı olsun canım
saol tatlım hayırlısıyla bıde dıkılse içim rahatlıcak. cunku pek gundemde olmayan bı model. daha cok 70ler 80ler tarzı bısı bakalım.
yok tatlım oyle kabarık kıvır kıvır sunnet yatağı gibi olanları bende hiçç sevmiyorum ama düz fransız danteli gibi ince olanlar var onlar sık duruyo mesela sunlar gıbı,
Eki Görüntüle 395959 Eki Görüntüle 395957 Eki Görüntüle 395960
Tatlım harikaaa çok beğendim..bende böyle istiyorum...eteklerinde de güpür olmasu sanki daha şık oluyor..bayıldım...nerde bulabilirsin acaba bu modeli?
Bende bu tarz bir model istiyorum canım..yatak odamın mobilyası kesinleşsin sade ama lık bişey alıcam inş
Çok güzel canım
Bndede güpürlü var bu tarz çok beğeniyorum
Bende aldım o kabarık yatak örtülerinden ilk ev serildiğinde olması lazımmış,gelinmişim ben
Gelin evi olduğu belli olsun dedi annem
aman yanaar nermıs onu gorduk bana söledıklerının aksını gozumun ıcıne baka baka anasına dedı. saf sanmısımda aramızdakı en kurnazmıs bn anlamamısım.
Eki Görüntüle 395990
kızlar yemeğe gittim geldim kaynatmışsınız yine neler neler neler paylaşmışsınız
aynen banada ablam gelin oluyorsun azıcık belli olsunn dediii aldım bende elartdan modelini bulursam paylaşırım inş.
gelinlik çok güzelmiş canım inşş alırsın istediin gibibenim nişan kıyafetim prenses etekti o yüzden gelinliğimi farklı yaptırdım
:
Olsun tatlım ben çalısmayı sevmiyorum o yüzden çalışmamak kendi tercihim
aaa çok merak ettim
Yok mu foto filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?