2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar az önce aldıklarımı paylaşayım sizinle

bu nevresim takımı günlük kullanım için, misafire falan.

bunlarda çamaşır kurutmalığım ve ütü masam birebir aynı değiller ama benzeri

inşallah canım seninde çok az kalmış, hazırlıklar ne alemde?

hazırlıklar devam ediyor canım mobilyalarımızı aldık, çeyizim gitti, gelinliğimizi damatlığımızı aldık, kına gecesi malzemelerimizi aldık, ufak tefek eksiklerimiz kaldı onlarıda tamamlarız inşallah en kısa zamanda canım, mobilyalarımızı evim güzel evim sayfasında baharında yuvasının mobilyaları alındı başlıklı konuda görebilirsin :) senin aldıklarınıda inceledim canım çok zevklisin gerçekten aldıkların harika Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah kazasız belasız düğünlerimizi atlatıp şöyle kocaman bir ohhhhhh çekelim artık gelinliğimide paylaşayım seninle inşallah çooook güzel gelincikler oluruz arkadaşım...

Eklentiler

• $DSCF2257.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 40

prenses gibi olmuşsun canım Maşallah aldıklarına da baktım , hepsi çok özenle seçilmiş şeyler, özellikle tuvalet masana ve pembiş koltuklarına hayran kaldım çoğu eksikleriniz de bir miş ne güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım

canım valla ogün fırtınadan dolayı köprü ulaşıma kapandı kaynanamda izin aldı annemden ama haklarını yiyemem nişanlımın eşofmanla dolanmasına bile izin vermediler ve gece 12de görümceme yolladılar kalmaya benimde odamın kapısını kitlettiler rahat et die
evet canım saolsun nişanlımın ailesi evi aldı eşyaları aldı babamda aynı şekilde yatak odamı aldı mutfak eşyasına dair herşeyi ve çeyizimi düzdü şuan ço şükür borçsuz harçsız başlıyos hayataa

Eklentiler

• $fantom-as-kurut-as-2000-camasir-kurutma-askisi-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
günaydın kızlar...hayırlı bir gün geçirmek dileğiyle

bugün 22:00ye kadar çaılışyorum hayırlısıyla daha sabahtan bir an önce şu nöbetin geçmesini istiyorum

günaydın kızlar,

bende 1 e kadar çalışıyorum bugun,bakalım patron gelsin sorucam 23 nısanda calısmıyoruz demı dıycem ,inşalah öyledir ya işe girerken hiç sormamışım bunları yıllık ıznı bıle sormamısım deli kafam

Son düzenleme:

bugün bende 1e kadar çalışıyorum ama pazartesiyi galiba çalışıyoruz müdür bişey söylemedi ve ben bugün şirkette tekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…