- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.201
canım merhaba hoşbulduk13 temmuz kına gecem 14 temmuz düğünüm hayırlısıyla kazasız belasız atlatırız inşallah canım
Ekleyemedim tatlim geziyorum daha
Telefondan giriyorum pc yok yanımda Çeşme ye geldim salı gunü anca eve gidicem o zaman eklicem tatlim
inşallah canım seninde çok az kalmış, hazırlıklar ne alemde?
hazırlıklar devam ediyor canım mobilyalarımızı aldık, çeyizim gitti, gelinliğimizi damatlığımızı aldık, kına gecesi malzemelerimizi aldık, ufak tefek eksiklerimiz kaldı onlarıda tamamlarız inşallah en kısa zamanda canım, mobilyalarımızı evim güzel evim sayfasında baharında yuvasının mobilyaları alındı başlıklı konuda görebilirsin :) senin aldıklarınıda inceledim canım çok zevklisin gerçekten aldıkların harikaRabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah kazasız belasız düğünlerimizi atlatıp şöyle kocaman bir ohhhhhh çekelim artık gelinliğimide paylaşayım seninle inşallah çooook güzel gelincikler oluruz arkadaşım...
aynen canım. bende bayanın çok olduğu bir ortamda çalışıyorum Allahtan.
benimde ailem hayatta izin vermez, hatta beraber gidip kalalım ev düzelmek için ilerde aynı günde gidip gelmek zor olur benim için diyorum. anlamıyorlar
maşallah 23 yaşındasın ve eviniz var ne güzel canım, güle güle oturmayı nasip etsin Allah.
kızlarr sizce nasıllarr bunlar sizler içinnnnnfikir olsun
5. üst kısmı güzel
bunlarda var kıslarrrr
hoşgeldin canım düğün ne zaman
hoşbuldum canımmm2 ay 3 haftam var daha düğünüme 13 temmuz kına gecem 14 temmuz düğünüm senin çok az zaman kalmış canım inşallah herşey gönlüne göre olur, harika bir gelin olursun
az kalmış canım hadi hayırlısı eksik felanda kalmamış nerdeyse canım mobilyalarınıda gördüm çok güzeller canım bu sene herkes bunlardan alıyor sanırım benim mobilyalarımda b öyle
good_heart ellerine sağlık canım bir sürü gelinlik eklemişsin
fikir olur belki dei düşündüm kızlarr
kızlar az önce aldıklarımı paylaşayım sizinle
bu nevresim takımı günlük kullanım için, misafire falan.
Eki Görüntüle 396392
bunlarda çamaşır kurutmalığım ve ütü masam birebir aynı değiller ama benzeri
Eki Görüntüle 396393 Eki Görüntüle 396394
güzeller canım ama kurutmalığını böyle almasaydın pek kullanışlı olmuyo yani az eşya alıyor değiştirme imkanın varsa böyle al derim canım
Bana çok kalabalık geldiler ama 3 ve 8 güzel.
Bunlar harikaaaa. Pronovias bu işte 1 numara.
kızlar sizlere fikir olsun die paylaştım belki hoşuna giden bişyeri olur o şekilde yaptırırsınız dedim
günaydın kızlar...hayırlı bir gün geçirmek dileğiyle
bugün 22:00ye kadar çaılışyorum hayırlısıyla daha sabahtan bir an önce şu nöbetin geçmesini istiyorum
kolay gelsin canım
günaydın kızlar,
bende 1 e kadar çalışıyorum bugun,bakalım patron gelsin sorucam 23 nısanda calısmıyoruz demı dıycem ,inşalah öyledir ya işe girerken hiç sormamışım bunları yıllık ıznı bıle sormamısım deli kafam
bugün bende 1e kadar çalışıyorum ama pazartesiyi galiba çalışıyoruz müdür bişey söylemedi ve ben bugün şirkette tekim
kızlar günaydınnn.....
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız????
günaydın kızlar kendi adım iyim diyeyim Trianka çok az kaldıı canım heyecan nasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?