- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.221
Evlenecek olan ben değilim sanki yaaa.... nedir bu heyecansızlık... :)
zaten daha gelinliğim de dikilmemişşş
püfffff
hadi yaa şunun şurasında kaç gün kaldıı tatlım üsütne düş sonra allah muhafaza istediğin gibi olmazz zaman kalımcak canım
ben çok heyecanlıyım yaaaaa yarın çeyizlerim gidiyooooooooooo
trianka çok az kalmadı mı ya?? gelinlikçi bu zamana kadar teslim etmesi gerekmez miydi??? sıkıştır gelinlikçiyi istese 4 günde teslim eder..
çiğdem çok hoş ya cidden çok atraksiyon olmuş. acaba sen nişanlınla berber gel diye mi önden gittiler o da ilginç yani??? ama sende cevaplarını iyi vermişsin tavrınla...
hepside aynılar canım benimde 2 haftam kadı daha kına kıyafetim dikilmedi del olacam vee benim gelnliğimd kuyruk kısmı tekrardan yapılacakkkkkk sinirlerimi bozuu bu kadın yaaaaaaaaaaaHadi gözün aydın canım, Allah ağız tadı huzur ve sıhhat versin evinde güle güle otur....
resimlerini bekliyorummmmmm
evet canım, tam tamına 14 gün yani 2 hafta yani yani yani son 1 cumartesi pazarım :):)
aradım gelinlikçiyi 23 nisan da müsaitim geliyim dedim...
3.prova mı olacak dedii....! şaka gibi...! daha kaç prova ondan haberi yok... dedim ki;
- hanım hanımmm, 2 haftam kaldı ve ben sadece 1 kere kalıp için geldim daha da çağarmadınız
el-cevap: hmm iyi ozaman 23 nisanda gel
Allahım dedim, sabrımı mı sınıyorusun Yarabbii....
LA HAVLEEE....
okadar uzun zamandır giremiyorumki foruma ne var ne yok bilmiyorum evlenen arkadaşlar olduysa Allah mesut etsin benim gibi 1 haftası kalanlarında Allah yardımcısı olsun :)
hazırlıklar bitmek bilmiyor son 7 gün ama hala uğraşıyoruz. sağolsun bizim yatılı misafirlerde 10 gün önceden gelmeye başladı eve sığmıyoruz. öpüyorum hepinizi kızlar dua edin bana son 1 hafta:):):):)
okadar uzun zamandır giremiyorumki foruma ne var ne yok bilmiyorum evlenen arkadaşlar olduysa Allah mesut etsin benim gibi 1 haftası kalanlarında Allah yardımcısı olsun :)
hazırlıklar bitmek bilmiyor son 7 gün ama hala uğraşıyoruz. sağolsun bizim yatılı misafirlerde 10 gün önceden gelmeye başladı eve sığmıyoruz. öpüyorum hepinizi kızlar dua edin bana son 1 hafta:):):):)
sizinde az kalmış :)nasılda heyecanlandım bak şimdi sanki benim son 1 haftam kalmış gibi ama olsun bizimde Trianka 2 haftamız kaldııııı:18::18::18::18:
ayy tatlım inşallah en güzel şekilde geçirirsin düğününüzü,mutluluklar diliyorum sana bol heyecanlı bol mutluluklu bi düğün yapın ilk gelin sen olucaksın galiba
sizinde az kalmış :)
amin canım inşallah aklıma saçmasapan şeyler geliyor inşallah hayırlısıyla bi sorun olmadan atlatırım şu düğünü
inşş canım inşş hepimizde sorunsuz bi şekilde hallederizz
Hadi gözün aydın canım, Allah ağız tadı huzur ve sıhhat versin evinde güle güle otur....
resimlerini bekliyorummmmmm
evet canım, tam tamına 14 gün yani 2 hafta yani yani yani son 1 cumartesi pazarım :):)
aradım gelinlikçiyi 23 nisan da müsaitim geliyim dedim...
3.prova mı olacak dedii....! şaka gibi...! daha kaç prova ondan haberi yok... dedim ki;
- hanım hanımmm, 2 haftam kaldı ve ben sadece 1 kere kalıp için geldim daha da çağarmadınız
el-cevap: hmm iyi ozaman 23 nisanda gel
Allahım dedim, sabrımı mı sınıyorusun Yarabbii....
LA HAVLEEE....
hepside aynılar canım benimde 2 haftam kadı daha kına kıyafetim dikilmedi del olacam vee benim gelnliğimd kuyruk kısmı tekrardan yapılacakkkkkk sinirlerimi bozuu bu kadın yaaaaaaaaaaa
kızlar pazartesi günü bende izinliyim oleyyyy,
aslında patron gel diyecekti neredeyse de oralı olmadım,tatiliz evet ama vben gelicem dedi sonra 23 nisan aslında dedi tam telefonu caldı bıdaha bısey demesı,banane gelmiycem ben zaten bos oturuyorum barı resmı tatılerde ıznım olsun,
Trianka ve Good heart yaa siz bitirdiniz günleri heyecan dorukta olmalı sımdı ben sımdıden boyl eheyecanlıysam o zaman ne yaparım acaba,dün nişan cd mizi izledim suratım 5 karıs hep stresten düğünde bari gülebilsem hep oynarken yerimde saymısım resmen
citl seni bulamıyorum facede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?