2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Eki Görüntüle 396902

tuğçe bak bu arada nişan ayakkabım bu hani dün dedim ya gelinliğe çok uygun diye

evet bu gelinliğe uygun canım bence alma

Hakkaten face de ekleşelim ya

Ekleşelim tatlımmmm

günaydın kızlarrrrrr :)
tatlım harika olmuşun nişanda :)

Teşekkürler tatlım
Bende senin fotolara baktım
Çk yakışıyorsunuz allah bozmasın

KINA GECESI ICIN BU CALISMLARDAN YAPTIM PC DEN CEREZ KESLERINE TAKILACAK DIGERI ISE CEYIZLERIN USTUNE YAPISTRILACAK BIRDE DAGITILACAK OJELER ICIN BOYLE BIR CALIŞMA YAPTIRDIK AMA ELIME HNUZ GECMEDI BUGUN GELINCE EKLERIM ONUDA SON 42 GÜNÜM KALDI BEYAZ ESYALAR GELDI GELINLIK İÇİN 2. PROVAYA 3 MAYISDA GIDYORUM ,BALAYI TAMAM ESAYALR 15 MAYISDA GELIYOR KINA GECESI MEKANI TAMAM HAZIRLIKLAR HALA DEVAM EDIYOR KINA ELBISESI ALMADIM HENÜZ GELINLIK ICIN AYAKKABI BAKMAM LAZIM ICMIE SINMEDI HICBIRI CEYIZIM 26. MAYISDA YERLESECEK

evet bu gelinliğe uygun canım bence alma

Ekleşelim tatlımmmm

Teşekkürler tatlım
Bende senin fotolara baktım
Çk yakışıyorsunuz allah bozmasın

ya bende sizlerle tanışmak istiyorum hiç birinizin ne adını ne cismini bilmiyorum burda o kadar paylaşım oluyo ama hayali :) bunu daha netleştiremezmiyizzz

forever1212 çeyiz topiğinde bornoz takımını çok begendim.
Markasını öğrenebilir miyimm?
Oraya yazdım ama görmemişsindir diye tekrar yazıyorumm.

offf bugün zaman geçmiyor yaa cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum 23 nisanda bile çalışcaz yaaa offff

temkinli davranmışlar gene ne güzel nede olsa evlenene kadar sen emanetsin onlara

güzeller canım ama kurutmalığını böyle almasaydın pek kullanışlı olmuyo yani az eşya alıyor değiştirme imkanın varsa böyle al derim canım

canım ben şimdi evdede bundan kullanıyorum gayet kullanışlı bana göre alt kıısmındada yeri var ya seviyorum böylelerini, senn gösterdiklerinde çamaşır bir tarafında ağırlık yapsa denge kaybediyor öylede var bizde , kullanamaıyorum ben, bunun ortada demiri olduğu için denge sağlıyor

kıslar günaydın nasılsınız bakalım ben çooooookkkk mutluyummmmmmmm yarın çeyizlerim gidecekkkkkkkkk

hayırlı olsun canım az kaldı artık yavaş yavaş gidiyorsdun sevdiğinin yanına

o gelinlikçide ne kadar rahatmış öyle yaaa haberi yok.
sabır canım sinirle hareket etme boşver, nede olsa az zamanın kalmış yapsın işini de

selam canım ne heyecandır şimdi sende hayırlısıyla atlat bakalım düğününü inşallah

bende izledim hep asmışım suratımı ama çok sıcaktı, onda asmışım hep suratımı

Eki Görüntüle 396902

tuğçe bak bu arada nişan ayakkabım bu hani dün dedim ya gelinliğe çok uygun diye

canım gayet güzel bence buna yakın bişey alacaksan hiç alma bunu giy

çok güzeller çok beğendim hepsini Allah mesut etsin canım

Son düzenleme:
kızlar gunaydın bn gecmısı okuyup gelıcem dun carsıda gezdık perde falan baktık eksıklerı tamamladık ama acayıp yorulmusum ya bu arada kınada dagıtıcagım buzdolabı suslerım . cok amator bı cekım ama telle anca bu kadr oldu

Bunlar kına gecesınde dağıtılacak ojelr ıcın yapıldı tasarımını bız yaptık ofısde evlenecek başka bır arkadasımla seda ozalıtte bastırdık ceyız ıcın olanda geldı ama onu yukleyemedım maalesef

Tebrik ederim Canim
Düğünlerimiz aynı gün sanırım sen baya bı ısı halletmissin
Ben yarın ilk provama gidicem ölçülerim alinicak ama gelinliğimi sevemedim bı zorla aldırdılar

Çok guZel tatlim zevkli bı tercih bayıldım
Tüyude çok tatliymis

Tebrik ederim Canim
Düğünlerimiz aynı gün sanırım sen baya bı ısı halletmissin
Ben yarın ilk provama gidicem ölçülerim alinicak ama gelinliğimi sevemedim bı zorla aldırdılar

Tatlım valla kosturyorum ama ev dızılmeden anlamıyor insan senin düğünün nerde? neden zorla alıyorsun kı senin içine sinen birşey olmamlı istemediğin birşeyi giyme sakın içinde kalmasın bende basak bır moda evınde begenmıstım annem ılk provada begenmedıgını soyledı sonra bende hak verdım kaporamız yandı ama gıdıp başka bır yerde dıktrmeye başladım.

Biz ev acmıyoruz tatlim düğünümüz izmirde kır düğünü talles park ta
O kadar baskı yaptılar ki düşünmeden tmm demek zorunda bıraktılar beni su anda çok pişmanım tmm dediğim icin gicik kaynanam iste biz Akyaka anlaştık kaporayi biraz yüklü verdik yarın ne olur bilmiyorum artık istemeden ayakkabımıda aldım çok sınır ettiler beni çok zormus bu isler tAtli telaş diye bı Sey sadece sınır var bende

canım günaydın çok üzüldüm böyle olduğu için.bende isteyerek aldın sanmıştın.neyse nasip böyleymiş.buda çok yakışır ALLAH'IN izniyle

günaydın kızlarrr...23 nisan bayramınız kutlu olsun

bide bugün benim doğum günümmmmmmm

24 yaşında mı oldum ne,vay beee koca kız oldum artık

şu anda en yeni gelin benim galiba sonra sizin düğünler başlıyor :):) ayy bi heyecanlandım şimdi ya:)

inşş canım bizde sıra artıkkkk

merak etme her gelinlikci bir değil canım

bende bunları kullanamıyorum

günaydın kızlarrr...23 nisan bayramınız kutlu olsun

bide bugün benim doğum günümmmmmmm

24 yaşında mı oldum ne,vay beee koca kız oldum artık

canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelrr:124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…