- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.241
Eki Görüntüle 396902
tuğçe bak bu arada nişan ayakkabım bu hani dün dedim ya gelinliğe çok uygun diye
Hakkaten face de ekleşelim ya
günaydın kızlarrrrrr :)
tatlım harika olmuşun nişanda :)
evet bu gelinliğe uygun canım bence alma
ekleşelim tatlımmmm
teşekkürler tatlım
bende senin fotolara baktım
çk yakışıyorsunuz allah bozmasın
evet bu gelinliğe uygun canım bence alma
Ekleşelim tatlımmmm
Teşekkürler tatlım
Bende senin fotolara baktım
Çk yakışıyorsunuz allah bozmasın
canım valla ogün fırtınadan dolayı köprü ulaşıma kapandı kaynanamda izin aldı annemden ama haklarını yiyemem nişanlımın eşofmanla dolanmasına bile izin vermediler ve gece 12de görümceme yolladılar kalmaya benimde odamın kapısını kitlettiler rahat et die
evet canım saolsun nişanlımın ailesi evi aldı eşyaları aldı babamda aynı şekilde yatak odamı aldı mutfak eşyasına dair herşeyi ve çeyizimi düzdü şuan ço şükür borçsuz harçsız başlıyos hayataa
güzeller canım ama kurutmalığını böyle almasaydın pek kullanışlı olmuyo yani az eşya alıyor değiştirme imkanın varsa böyle al derim canım
kıslar günaydın nasılsınız bakalım ben çooooookkkk mutluyummmmmmmm yarın çeyizlerim gidecekkkkkkkkk
Hadi gözün aydın canım, Allah ağız tadı huzur ve sıhhat versin evinde güle güle otur....
resimlerini bekliyorummmmmm
evet canım, tam tamına 14 gün yani 2 hafta yani yani yani son 1 cumartesi pazarım :):)
aradım gelinlikçiyi 23 nisan da müsaitim geliyim dedim...
3.prova mı olacak dedii....! şaka gibi...! daha kaç prova ondan haberi yok... dedim ki;
- hanım hanımmm, 2 haftam kaldı ve ben sadece 1 kere kalıp için geldim daha da çağarmadınız
el-cevap: hmm iyi ozaman 23 nisanda gel
Allahım dedim, sabrımı mı sınıyorusun Yarabbii....
LA HAVLEEE....
okadar uzun zamandır giremiyorumki foruma ne var ne yok bilmiyorum evlenen arkadaşlar olduysa Allah mesut etsin benim gibi 1 haftası kalanlarında Allah yardımcısı olsun :)
hazırlıklar bitmek bilmiyor son 7 gün ama hala uğraşıyoruz. sağolsun bizim yatılı misafirlerde 10 gün önceden gelmeye başladı eve sığmıyoruz. öpüyorum hepinizi kızlar dua edin bana son 1 hafta:):):):)
kızlar pazartesi günü bende izinliyim oleyyyy,
aslında patron gel diyecekti neredeyse de oralı olmadım,tatiliz evet ama vben gelicem dedi sonra 23 nisan aslında dedi tam telefonu caldı bıdaha bısey demesı,banane gelmiycem ben zaten bos oturuyorum barı resmı tatılerde ıznım olsun,
Trianka ve Good heart yaa siz bitirdiniz günleri heyecan dorukta olmalı sımdı ben sımdıden boyl eheyecanlıysam o zaman ne yaparım acaba,dün nişan cd mizi izledim suratım 5 karıs hep stresten düğünde bari gülebilsem hep oynarken yerimde saymısım resmen
Eki Görüntüle 396902
tuğçe bak bu arada nişan ayakkabım bu hani dün dedim ya gelinliğe çok uygun diye
Eki Görüntüle 396909 Eki Görüntüle 396910
KINA GECESI ICIN BU CALISMLARDAN YAPTIM PC DEN CEREZ KESLERINE TAKILACAK DIGERI ISE CEYIZLERIN USTUNE YAPISTRILACAK BIRDE DAGITILACAK OJELER ICIN BOYLE BIR CALIŞMA YAPTIRDIK AMA ELIME HNUZ GECMEDI BUGUN GELINCE EKLERIM ONUDA SON 42 GÜNÜM KALDI BEYAZ ESYALAR GELDI GELINLIK İÇİN 2. PROVAYA 3 MAYISDA GIDYORUM ,BALAYI TAMAM ESAYALR 15 MAYISDA GELIYOR KINA GECESI MEKANI TAMAM HAZIRLIKLAR HALA DEVAM EDIYOR KINA ELBISESI ALMADIM HENÜZ GELINLIK ICIN AYAKKABI BAKMAM LAZIM ICMIE SINMEDI HICBIRI CEYIZIM 26. MAYISDA YERLESECEK
Eki Görüntüle 396909 Eki Görüntüle 396910
KINA GECESI ICIN BU CALISMLARDAN YAPTIM PC DEN CEREZ KESLERINE TAKILACAK DIGERI ISE CEYIZLERIN USTUNE YAPISTRILACAK BIRDE DAGITILACAK OJELER ICIN BOYLE BIR CALIŞMA YAPTIRDIK AMA ELIME HNUZ GECMEDI BUGUN GELINCE EKLERIM ONUDA SON 42 GÜNÜM KALDI BEYAZ ESYALAR GELDI GELINLIK İÇİN 2. PROVAYA 3 MAYISDA GIDYORUM ,BALAYI TAMAM ESAYALR 15 MAYISDA GELIYOR KINA GECESI MEKANI TAMAM HAZIRLIKLAR HALA DEVAM EDIYOR KINA ELBISESI ALMADIM HENÜZ GELINLIK ICIN AYAKKABI BAKMAM LAZIM ICMIE SINMEDI HICBIRI CEYIZIM 26. MAYISDA YERLESECEK
kızlar gunaydın bn gecmısı okuyup gelıcem dun carsıda gezdık perde falan baktık eksıklerı tamamladık ama acayıp yorulmusum ya bu arada kınada dagıtıcagım buzdolabı suslerım . cok amator bı cekım ama telle anca bu kadr oldu
Eki Görüntüle 397469
Çok guZel tatlim zevkli bı tercih bayıldım
Tüyude çok tatliymis
Tebrik ederim Canim
Düğünlerimiz aynı gün sanırım sen baya bı ısı halletmissin
Ben yarın ilk provama gidicem ölçülerim alinicak ama gelinliğimi sevemedim bı zorla aldırdılar
Tatlım valla kosturyorum ama ev dızılmeden anlamıyor insan senin düğünün nerde? neden zorla alıyorsun kı senin içine sinen birşey olmamlı istemediğin birşeyi giyme sakın içinde kalmasın bende basak bır moda evınde begenmıstım annem ılk provada begenmedıgını soyledı sonra bende hak verdım kaporamız yandı ama gıdıp başka bır yerde dıktrmeye başladım.
cok tesekkur ederım tatlım malzemelerını dun aldım kendım yaptım hatta o kadr hevesle gırıstım kı 2 saatte 50 tanesını bıtırdım bıle :))))
Biz ev acmıyoruz tatlim düğünümüz izmirde kır düğünü talles park ta
O kadar baskı yaptılar ki düşünmeden tmm demek zorunda bıraktılar beni su anda çok pişmanım tmm dediğim icin gicik kaynanam istebiz Akyaka anlaştık kaporayi biraz yüklü verdik yarın ne olur bilmiyorum artık istemeden ayakkabımıda aldım çok sınır ettiler beni çok zormus bu isler tAtli telaş diye bı Sey sadece sınır var bende
şu anda en yeni gelin benim galiba sonra sizin düğünler başlıyor :):) ayy bi heyecanlandım şimdi ya:)
Günaydın kızlar.
Dün aramadı demişim ama 28 çağrı 17 mesaj.
Telefonumun sım kart kaydı yapılamamış bana gelmedi çağrılar falan. Ben arayamayınca anladım telefonu açtım mesaj mesaj üstüne. Çok merak etmiş.:26:
Biraz tartıştık ama barıştık yine. Yarın bize gelicek inşAllah.
Ya siz böyle gelinlikçilerden şikayet ettikçe korkuyorum ben nasıl seçicem diyee. Hiç gelemem öyle şeylere.
İnşAllah beklediğinize değer güzel gelinler olursunuz.
Allah yardımcı olsun canım. :13:
Ben de sözde öyleydim. Şaşkındım ama napıyım
Nişanımda öyle olmaz umarım. Çok korkuyorum yaa suratımın düşmesinden. :18:
temkinli davranmışlar gene ne güzelnede olsa evlenene kadar sen emanetsin onlara
canım ben şimdi evdede bundan kullanıyorum gayet kullanışlı bana göre alt kıısmındada yeri var ya seviyorum böylelerini, senn gösterdiklerinde çamaşır bir tarafında ağırlık yapsa denge kaybediyor öylede var bizde , kullanamaıyorum ben, bunun ortada demiri olduğu için denge sağlıyor
hayırlı olsun canım az kaldı artık yavaş yavaş gidiyorsdun sevdiğinin yanına
o gelinlikçide ne kadar rahatmış öyle yaaa haberi yok.
sabır canım sinirle hareket etme boşver, nede olsa az zamanın kalmış yapsın işini de
selam canım ne heyecandır şimdi sendehayırlısıyla atlat bakalım düğününü inşallah
bende izledim hep asmışım suratımı ama çok sıcaktı, onda asmışım hep suratımı
canım gayet güzel bence buna yakın bişey alacaksan hiç alma bunu giy
çok güzeller çok beğendim hepsiniAllah mesut etsin canım
günaydın kızlarrr...23 nisan bayramınız kutlu olsun
bide bugün benim doğum günümmmmmmm
24 yaşında mı oldum ne,vay beee koca kız oldum artık
günaydın kızlarrr...23 nisan bayramınız kutlu olsun
bide bugün benim doğum günümmmmmmm
24 yaşında mı oldum ne,vay beee koca kız oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?