2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gunaydın kızlar. nasılsınız bakalım. dun tatıldı carsıya cıktım bnde haftasonu dugun varonun ıcın elbıse baktım. kardesımedugun ıcın elbıse baktık ama fıyatlar ne kadar ucmus ya.

tatlım çok güzel olmuş...süper hatta..bunu yapması vakit alır..keşke vaktim olsada bende kendin yapabilsem..süper olmuş şekerim :)

tesekkurler tatlım

bende bursadanım bursalı arkadaşlar hangi salonu tuttunuz?

tatlım bnde bursalıyım. bız zas teras düğün salonunu tuttuk. sen ne yaptın ?

Çoook güzel olmuş canım,
ellerine sağlık :46:
kınayı da arka kısmına bağlayıp hepsi bir aradada olabilir aslında,
mutluluklar diliyorum:nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederım cnm :))) aslında kınayı baglamak bnmde aklıma gelmıstı ama vazgectım sonra:))

Ne kadar iyi bir kayınvalide kayınpederin varmışşş..Böyle bir kayınvaliden varsa bekle tabii güzelim gelinlik için...

Günaydın tatlım..bende dün ara ara baktım evdeydim kimsecikler olmayınca çok takılmadım.

biraz karışan bi kayınvalidem var ama genel olarak herşey benim isteğime göre yapıldı yinede gerçekten çok iyiler çok uğraşıyorlar bizim için sağolsunlar

ne kadar güzel canım aranız düzelmiş bekle canım kayınvalideni onunda gönlü olsun :34::34:

evet bende ara ara girdim en fazla 3 2 kişi vardı bazen kimsecikler yoktu durmadım bende:50:

evet baya düzeldi canım çok şükür eski halimize döndük bekliyorum zaten annem demesede o gelmeden gitmezdim ben

son 10 günü kalan sonunda gelinliğinin üst kısmı tamamlanmış olan mutlu gelinden hepinize günaydınlarrrrrrrr..... :)))

biraz işlerimi hafifletiyim, sonra muhabbete gelicem kızlar ;)

özledim sizi yaaahuu :16::16:

Günaydınn kızlarrrr,
Yaa evlilik takvimimdeee 1 ayy 4 haftaaa gözüküyooo
1 ayy var düğünümee halaa inanamıyorummmmmmmm :32::32:

son 10 günü kalan sonunda gelinliğinin üst kısmı tamamlanmış olan mutlu gelinden hepinize günaydınlarrrrrrrr..... :)))

biraz işlerimi hafifletiyim, sonra muhabbete gelicem kızlar ;)

özledim sizi yaaahuu :16::16:

hoşgeldin canım maşallah baya neşelisin bugün:nazar::nazar::nazar: hadi bekliyoruz:3:

Günaydınn kızlarrrr,
Yaa evlilik takvimimdeee 1 ayy 4 haftaaa gözüküyooo
1 ayy var düğünümee halaa inanamıyorummmmmmmm :32::32:

günaydın canım aynen bende inanamıyorummm:52:

ev çeyiz ne durumda bakalım?

hoşgeldin canım maşallah baya neşelisin bugün:nazar::nazar::nazar: hadi bekliyoruz:3:

günaydın canım aynen bende inanamıyorummm:52:

ev çeyiz ne durumda bakalım?

Canım valla hiç sormaa ev durumunda hiçbir başlamış bişi yok cnm, çeyiz konusuda ne zaman bitti desem hep bişeyler çıkıp duruyorr.
Daha bu sabah eksik listemii yeniledim yineee :18:
Ama kaba taslak çeyizim bitti sayılırr ufak tefekk 2 günde halledilecek şeyler kaldı.
Onun dışında düğün hazırlıklarımız bittti, kına hazırlıklarım bittti.
Gelinliğimi aldık, damatlık tamam, nikah şekerleri tamam, kına malzemelerim tmm, bindallım tamam, davetiyemi beğendim bu hafta oda elimde olur. Mobilyalar eşyaları zaten çok önceden halletmiştik. İşte ev için perde halı avizeler felan kaldıı o kadar.
Gelin ayakkabısı almadım yalnızz bu haftaa halledicem onudaa :16:

tesekkur ederım tatlım. dugun ne zamandı senın. eger yapmak ıstıosan al malzemelerını cok cabuk oluyo hem eglencelıde dugun ustu stres atmıs olursıun bn 50 taneyı 2 saatte falan yaptım

tatlım süslerin çok güzel olmuş nereden aldın su damatlık gelinlik motifini bende takı kurdelası yapmak istiyorum da nerden bulcam bılemedım

Canım valla hiç sormaa ev durumunda hiçbir başlamış bişi yok cnm, çeyiz konusuda ne zaman bitti desem hep bişeyler çıkıp duruyorr.
Daha bu sabah eksik listemii yeniledim yineee :18:
Ama kaba taslak çeyizim bitti sayılırr ufak tefekk 2 günde halledilecek şeyler kaldı.
Onun dışında düğün hazırlıklarımız bittti, kına hazırlıklarım bittti.
Gelinliğimi aldık, damatlık tamam, nikah şekerleri tamam, kına malzemelerim tmm, bindallım tamam, davetiyemi beğendim bu hafta oda elimde olur. Mobilyalar eşyaları zaten çok önceden halletmiştik. İşte ev için perde halı avizeler felan kaldıı o kadar.
Gelin ayakkabısı almadım yalnızz bu haftaa halledicem onudaa :16:

ya benim hala gelinliğim yok damatlık yok kınayla ilgili zaten hiç bişi yok daha ortada kına yerini ayarlamam lazım biran önce:50:
eşyalardanda avize dahil herşey tamam halı tül perde kaldı sadece çeyizde dediğin gibi hiç bitmiyo ama benimde genel olarak bitti sayılır birkaç ufak şey kaldı bide yatak odasının tül perde halısı çeyizde yapılacak

ya benim hala gelinliğim yok damatlık yok kınayla ilgili zaten hiç bişi yok daha ortada kına yerini ayarlamam lazım biran önce:50:
eşyalardanda avize dahil herşey tamam halı tül perde kaldı sadece çeyizde dediğin gibi hiç bitmiyo ama benimde genel olarak bitti sayılır birkaç ufak şey kaldı bide yatak odasının tül perde halısı çeyizde yapılacak

Canım seninde bişi kalmamış eksik olarak ama en önemli iki eksiği bir an önce halletmelisin, gelinlik ve kına yeri. Ben kına yerini 2 ay önce tuttumuştum istediğim gün bile tutamadım doluydu tarihler. Kına yerini ayarla kaporasını ver aklından çıksın.
Senin ev hazırdı dimi, eşyalarını diğer evle ilgili herşeyini yapabilirsin, ne güzel. Bizim ev işi henüz belli olmadığından düğünle ilgili herşeyimizi tamamlayalım sonra ev işini yoğunlaşalım diyee, herşeyde erken hareket etmeye çalıştık.

bizimde eksiklerimiz çook fazla ya ceyiz annem sağolsun evden cıkmadıkca bıseyler yapıyo ugrasıyı canım annecım,gelinlik kına kıyafeti kına yeri düğün salonu balayı,mobilyalar tamam,damatlık,kına yakılırken gıyılecek kıyafet,kına malzemeleri,nişan carsısı,bulasık mkınası,fırın,portmanto,elektrik süpürgesi ve mutfak için küçük eksikler var hala yaa ev bulsak perde halı onları alcaz ılk ama ev bulamıyoruz yaa:43::43::43:

bende iyi ve çok yorgunum canım,bütün tatil olmak üzere 2 gündür ev bakıyoruz ama bulamadık yaa yeni evleri kiraya vermiyolar verilenler 750 ve yukarı cok pahalı,eskilerinde içleri eski yaa üzülüyorum ev bulamıycaz galiba:43::43::43:

Benimde en büyük korkum bu..hiç kiralik ev yok..hep satılık var...olanlarda ya ok pahalı ya da evin içi çok kötü...zaten 2-3 tane anca kiralık oluyor... :18::18:

Günaydın güzel gelinler :))))))
Nasılsınız tatlılılarım bakalım???
Neler oldu anlatın bakalım....

günaydınlar:3::3:
tatil dönüşü artık işlerimiz yoğun olur:31::31::31: kolaylıklar herkese
çok şükür iyiyim bu gün:46::46:
forever anlat neler oldu canım?

günaydın kızlarrrr nasılsınız?

forever1212 neler oldu anlat bakalım:3:

bakıyorum bindallılar kiralanıyor gelinlikler bakılıyor ne güzel hazırlıklar tam gaz
ama benim 2 aydanda düşmeye başlamasına rağmen gelinliğim yok hala kayınvalidemin umredendönüşünü bekliyoruz:50:
aslında o dedi bize siz gidin bakın diye ama annem olurmu öyle sen git gel bakarız dedi kaldı neyse mayıs başı geliyor inşallah geldiği gibi bakarız bizde

bu arada kızlar mutfak tezgahım da değişiyo çok şükür inşaatı yapan firma fırınlı aygazla aspiratör yeri bırakmış ama ben ankastre set almıştım çeyizimde şimdi 150 lira mobilyacıya verilecek fırınla aygaza kabin kapması için 600 küsür de tezgah için ekstre masraf çıktı kayınpederime üzüldüm ama yaa:59:

Hafta sonu ve pzt yine alışveriş tutkunuydum
Ayy bizim kiracı çıkmıyor evden
Babam da demesin mi daha çok var diye
Baba dedim tadilat yapılcak
Ben harıl harıl çeyiz diziyorum adam daha evini taşıyacak
O değil önümüzdeki hafta nişanlım konyaya gidiyor
Kiracı çıksa da yine nişanlımı beklemek zorunda kalacağım tadilata karar verirken 1hafta da öyle geçicek
Mayısın ortası oluyor
Halı perde baktım
Halı beğenemiyorum beğendiklerimde 2000-3000:53::53::53:
Ayak ucu pufu aldım istikbalden
$king-puf-escudo-beyaz-1.webp

Tupperden almak istediklerim vardı onlarıda aldım

Eki Görüntüle 398622 $images (1).webp $TPWR3225_774.webp $TUPPERWARE-DAMLA-EKMEKLIK-KIRMIZI__49573909_0.webp Eki Görüntüle 398626 Eki Görüntüle 398627

Polodan şunları aldım
Tepsi ve mutfak havlusu
Puanım vardı
$877_buyuk.webp $us-polo-flint-tepsi-k.webp

Nişanlımın doğum günü şu ayakkabıyı aldım
$CONVERSE-113820-KETEN-MAVI-GRI-42-5-no__32534474_0.webp

nişanlımda bana çok istediğim ama alamadığım şu terlikleri almış:16::16::16:
$pierre-cardin-parmak-arası-terlik1.webp

Ve yatak odama şunu almayı çok istedim ama 700 Tl
Salonada berjer almak istediğim için bunu en son düşüneceğim
$king-berjer-escudo-beyaz.webp

günaydın canlarım 3 gün çok yorulmuştum ama deydi cumartesi gecelik bakmaya gittik neyse girdik içeri ooo bunlar çok açık dedim kız herhalde yaniş diyooo:1::1::1::1::1::1: nişanlımda yanımdaydı bak dedim sen bak işte diyoo :17::17::17::17::17::17: nyse begendin bitane bu güzel dedim işte bugüzel bunu al dedi aldıkk sonra yatak örtüsü aldık uyku seti aldıkkk :9::9::9::9::9::9::9::9: işte böle çok yorulmuşummm

Canım senin artık gelinlik kına işlerini halletmen lazım çok az kaldı yaa

Hafta sonu ve pzt yine alışveriş tutkunuydum
Ayy bizim kiracı çıkmıyor evden
Babam da demesin mi daha çok var diye
Baba dedim tadilat yapılcak
Ben harıl harıl çeyiz diziyorum adam daha evini taşıyacak
O değil önümüzdeki hafta nişanlım konyaya gidiyor
Kiracı çıksa da yine nişanlımı beklemek zorunda kalacağım tadilata karar verirken 1hafta da öyle geçicek
Mayısın ortası oluyor
Halı perde baktım
Halı beğenemiyorum beğendiklerimde 2000-3000:53::53::53:
Ayak ucu pufu aldım istikbalden
Eki Görüntüle 398620

Canım aldıkalrını güle gülee kullan, senin düğünee daha 4 ay varr, benim 1 ayım var ama henüzz evimin tadilatı başlamadı bilee acele etme yani en fazla 2 aya biter. Ev yenilemekk çok güzel bişi yaa

Back
X