- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.381
bende kına için bir abiye bulamadım ya
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım
kızlar yaa sabahtan beri süpürge arastırıyorum bıseye karar veremedim,aldıgınız vaya etrafta iyi oldugunu duydugunuz markalar neler çok pahalı olmasa ıyı olur,sulu ıstemıyorum temız ama tak cıkar dök cok yorucu bızım evde var torbasız fıltrelı olanlardan arıyorum.
Ne oldu tatlım..ağlamana sebep ne? Lütfen üzülme...seni üzmelerinede izin verme
biraz karışan bi kayınvalidem var ama genel olarak herşey benim isteğime göre yapıldı yinede gerçekten çok iyiler çok uğraşıyorlar bizim için sağolsunlar
evet baya düzeldi canım çok şükür eski halimize döndük bekliyorum zaten annem demesede o gelmeden gitmezdim ben
canım noldu sen neden ağladın da kurtulmak istiyorsun?
son 10 günü kalan sonunda gelinliğinin üst kısmı tamamlanmış olan mutlu gelinden hepinize günaydınlarrrrrrrr..... :)))
biraz işlerimi hafifletiyim, sonra muhabbete gelicem kızlar
özledim sizi yaaahuu
Günaydınn kızlarrrr,
Yaa evlilik takvimimdeee 1 ayy 4 haftaaa gözüküyooo
1 ayy var düğünümee halaa inanamıyorummmmmmmm
Hafta sonu ve pzt yine alışveriş tutkunuydum
Ayy bizim kiracı çıkmıyor evden
Babam da demesin mi daha çok var diye
Baba dedim tadilat yapılcak
Ben harıl harıl çeyiz diziyorum adam daha evini taşıyacak
O değil önümüzdeki hafta nişanlım konyaya gidiyor
Kiracı çıksa da yine nişanlımı beklemek zorunda kalacağım tadilata karar verirken 1hafta da öyle geçicek
Mayısın ortası oluyor
Halı perde baktım
Halı beğenemiyorum beğendiklerimde 2000-3000
Ayak ucu pufu aldım istikbalden
Eki Görüntüle 398620
Tupperden almak istediklerim vardı onlarıda aldım
Eki Görüntüle 398622 Eki Görüntüle 398623 Eki Görüntüle 398624 Eki Görüntüle 398625 Eki Görüntüle 398626 Eki Görüntüle 398627
Polodan şunları aldım
Tepsi ve mutfak havlusu
Puanım vardı
Eki Görüntüle 398621 Eki Görüntüle 398629
Nişanlımın doğum günü şu ayakkabıyı aldım
Eki Görüntüle 398630
nişanlımda bana çok istediğim ama alamadığım şu terlikleri almış
Eki Görüntüle 398631
Ve yatak odama şunu almayı çok istedim ama 700 Tl
Salonada berjer almak istediğim için bunu en son düşüneceğim
Eki Görüntüle 398635
kızlarrrr ben geldim, sabahtan ağ bağlantımız gitti, türk telekomda arıza olmuş burada,
anca gelebildim.bakalım ben yokken neler konuşmuşsunuz
kızlarrrr ben geldim, sabahtan ağ bağlantımız gitti, türk telekomda arıza olmuş burada,
anca gelebildim.bakalım ben yokken neler konuşmuşsunuz
ah canım benim kafama takmıyayım diyorum ama olmuyoo çok kötüyümmm sabah işe geldimm burdada ağladım
allah bozmasın canımmm
pazar günü çeyiz götürdük artık hiçbi hevesim kalmadııı kızlarrrrrr
ohh maşşalahhh senden sonra inşş sıra bendee
az kalmış canım seninde hadi hayırlısıı
canımm güle güle kullan hepsiniii inşş
hoşgeldin canım benimde hiç keyfim yoktuu girmedim ama dayanamadım bi bakınayım dedim
hoşgeldin fazla bi muhabbet yok benimde canım sıkıldı zaten
Bulursun canım daha vakit var ben bile daha bulmayı bırak aramadım bile
bu arada 3 gün sonra 6 aydan da düşmeye başlayacak senin maşallah
selam canım iyidir seni sormalı
canım henüz kullanmadım ama samsung toz torbasız aldım ben aldığım mağaza onu önerdi inşallah güzeldir gerçi ben alalı 1 seneden fazla oluyo borcu bitti çünkü belki daha yeni modeller çıkmıştır
Eki Görüntüle 398728
anlatmak istiyorum ama kendimi tutamam yine die korkuyorum ağlamak istemiyorum iyice kötü olurum yoksa
kızlar size daha öncede bahsetmiştim hatırlar mısınız bilmiyorum ama mobilya bakmak için daha önce kendim gidip nişanlımla bakmak istiyodum bugün uçak biletimi aldım hem nişanlımın doğum gününede denk geliyo.umarım doğru bi karardır hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallahhhhhhh
kızlar size daha öncede bahsetmiştim hatırlar mısınız bilmiyorum ama mobilya bakmak için daha önce kendim gidip nişanlımla bakmak istiyodum bugün uçak biletimi aldım hem nişanlımın doğum gününede denk geliyo.umarım doğru bi karardır hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallahhhhhhh
anlatmak istiyorum ama kendimi tutamam yine die korkuyorum ağlamak istemiyorum iyice kötü olurum yoksa
kızlar size daha öncede bahsetmiştim hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama mobilya bakmaya ailemle gidersek 1-2 günde beğenmek zorunda kalıcam demiştim ya,ben biraz önce uçak biletimi aldım cmt sabahtan gidiyorum inşallah pzt öğleden sonra dönücem inşallah hayırlı bi karar vermişimdir hem nişanlımın doğum günü hemde ikimiz rahatça gezeriz die düşünüyorum inşallah herşey güzel olur kızlar.
o cetvel 3 ayı bir gösterse çok mesut olucam bak bir ay da demiorum şuan 3 ay bile beni mutlu edicek265 ile başlamış şuan 186 gün var buna da şükür
canım üzüldüm böyle olmana evet kendin önce bi sakinleş gerçi biraz durul kendi içinde sonra paylaşmak istersen anlatırsın,aslında hayatta herşey olcağına varıyo su akar yolunu bulur.sen sakin olmaya çalış.
kızlar dayanamadım ama kısaca şöyle anlatyım;
heryerde şu adet aynıdır heralde aileler tanışır erkek tarafı gelir kız tarafına sonra kız tarafı gider erkek tarafına. benim ailem yani sülalem kalabalık biraz hala amca yence felan filen neyse benim istemem çok ilginç oldu erkek tarafı geldi tanışı sonra niştemi ab memleketime gidilde babam köyde olduğu için orda istendi konuşuldu gün verildi nişan oldu. nişandan sonra beni annemi babamı eniştemi ablamı erkek tarafı yemeğe davet etti olması gerekende bu aslında ama benim sülalem yediremedi neden bizide çağırmadılar die yani halamları amcamları yengemleri nie çagırmamışlar ben
neden söylememişim halamları çağıralım yemeğe sizce böyle bir şansım varmı daha tam anlamıyla girmemişim o aileye emrivaki nasıl yapabilirim kiiiii venim nişanımda aile arasında oldu sadece yakınlar neyse yüzükler takıldı ikramlar yapıldı artık resimler çekilyo ailecarsında benim benim sülalemden hiçkimse çekmek benimle resim çekilmeye gelmediği gibi benim onalrı çağırmamı beklediler ben arabadan indim kimse yüzüme bakmadı (yani halamlar amcamlar yengemler) kimse istemedi benimle resim çektirmeyi.. benim çağırmamı beklemişler neyse bunlarda tamam ben gittim tek tek çağırdım resim çekildik sonra toplu benim ailemle resim çektik. bu arada erkek tarafıylada resim çektiryorum ben elbette erkek tarafıda toplu resim istediler ki ilk ve tek gelinyim ben. sonra nişanlım elimden tututu o sırada halm çağırdı gel dedi bende tamam kaynvalidemlerle toplu çekineyim gelecem dedi tam giderken çekti beni bende sinirlendim kolumu çekti ve gittim kayınvalidemlerim yanına nlar beyse herşey bitti tam eve gidecez el öpüyoruz ve halam okadar insanın içinde nişanlıma ben bu nişanı bozarım dedi ben şok oldum herkez bianda birbirine bakmaya başladı biz nişanlımla gülerken bianda yüzümüz düştü ve ne olduğunu anlayamadık başımızdan kaynar sular dökünldüsonra nişanlım hala bu burda söylen ilecek söz değil müsait bir zamanda konuşalım dedi. olanlar böyle başladı ve her gün bir pürüzlük çıkartıyolar benim sülalem (annem babam küçük ve ortanca ablam bu olayların dışında ) ve benim üstümde hakkı olmayan insanlar herşeye burnunu sokuyolarrr çeyiz asma günümde rezillik çıkartıpp beni ve o insanları üzdüler annemi üzdüler dünden bu yana ağlamaktan gözlerim şiştiii
Slm canım...çok yoğunuz kafayı yemek üzereyim
iyi cnm ne olsun skıntı bitmiyoBulursun canım daha vakit var ben bile daha bulmayı bırak aramadım bile
bu arada 3 gün sonra 6 aydan da düşmeye başlayacak senin maşallah
selam canım iyidir seni sormalı
canım henüz kullanmadım ama samsung toz torbasız aldım ben aldığım mağaza onu önerdi inşallah güzeldir gerçi ben alalı 1 seneden fazla oluyo borcu bitti çünkü belki daha yeni modeller çıkmıştır
Eki Görüntüle 398728
tamam canım önce bi ruh halin düzelsin sakinleş anlatırsın ama bu kadar üzülme canım biliyorsun bende teyzem yüzüne yerin dibine girdim daha kimsenin yüzüne bakamam dedim ama düzeliyo senin sorunun ne tam olarak biliyorum kendimle kıyaslamadım yanlış anlama sadece çok köt bi durumdaydım o bile düzeldi onu diyorum
güzel olur canım nişanlınada süpriz olur o enerjiyle iyi mobilyacı gezersiniz siz
olur olur bak 7. aydan düşüşün bile dün gibiydi derken 5-4-3-2-1-DÜĞÜNNNNNNNNNNNN
tamam canım önce bi ruh halin düzelsin sakinleş anlatırsın ama bu kadar üzülme canım biliyorsun bende teyzem yüzüne yerin dibine girdim daha kimsenin yüzüne bakamam dedim ama düzeliyo senin sorunun ne tam olarak biliyorum kendimle kıyaslamadım yanlış anlama sadece çok köt bi durumdaydım o bile düzeldi onu diyorum
güzel olur canım nişanlınada süpriz olur o enerjiyle iyi mobilyacı gezersiniz siz
olur olur bak 7. aydan düşüşün bile dün gibiydi derken 5-4-3-2-1-DÜĞÜNNNNNNNNNNNN
heryerde şu adet aynıdır heralde aileler tanışır erkek tarafı gelir kız tarafına sonra kız tarafı gider erkek tarafına. benim ailem yani sülalem kalabalık biraz hala amca yence felan filen neyse benim istemem çok ilginç oldu erkek tarafı geldi tanışı sonra niştemi ab memleketime gidilde babam köyde olduğu için orda istendi konuşuldu gün verildi nişan oldu. nişandan sonra beni annemi babamı eniştemi ablamı erkek tarafı yemeğe davet etti olması gerekende bu aslında ama benim sülalem yediremedi neden bizide çağırmadılar die yani halamları amcamları yengemleri nie çagırmamışlar ben
neden söylememişim halamları çağıralım yemeğe sizce böyle bir şansım varmı daha tam anlamıyla girmemişim o aileye emrivaki nasıl yapabilirim kiiiii venim nişanımda aile arasında oldu sadece yakınlar neyse yüzükler takıldı ikramlar yapıldı artık resimler çekilyo ailecarsında benim benim sülalemden hiçkimse çekmek benimle resim çekilmeye gelmediği gibi benim onalrı çağırmamı beklediler ben arabadan indim kimse yüzüme bakmadı (yani halamlar amcamlar yengemler) kimse istemedi benimle resim çektirmeyi.. benim çağırmamı beklemişler neyse bunlarda tamam ben gittim tek tek çağırdım resim çekildik sonra toplu benim ailemle resim çektik. bu arada erkek tarafıylada resim çektiryorum ben elbette erkek tarafıda toplu resim istediler ki ilk ve tek gelinyim ben. sonra nişanlım elimden tututu o sırada halm çağırdı gel dedi bende tamam kaynvalidemlerle toplu çekineyim gelecem dedi tam giderken çekti beni bende sinirlendim kolumu çekti ve gittim kayınvalidemlerim yanına nlar beyse herşey bitti tam eve gidecez el öpüyoruz ve halam okadar insanın içinde nişanlıma ben bu nişanı bozarım dedi ben şok oldum herkez bianda birbirine bakmaya başladı biz nişanlımla gülerken bianda yüzümüz düştü ve ne olduğunu anlayamadık başımızdan kaynar sular dökünldüsonra nişanlım hala bu burda söylen ilecek söz değil müsait bir zamanda konuşalım dedi. olanlar böyle başladı ve her gün bir pürüzlük çıkartıyolar benim sülalem (annem babam küçük ve ortanca ablam bu olayların dışında ) ve benim üstümde hakkı olmayan insanlar herşeye burnunu sokuyolarrr çeyiz asma günümde rezillik çıkartıpp beni ve o insanları üzdüler annemi üzdüler dünden bu yana ağlamaktan gözlerim şiştiii
iyi cnm ne olsun skıntı bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?