Aslinds bir psikolog ile görüşüyorduk, her yerde oyle mi bilmiyorum ama çocuğa dair bir geri bildirim vermesi cok uzun surecekti. Ona kizip yarida biraktim. Okulun tatile girmesiyle kardesinin ayni doneme gelmesi cok zor oldu. Okula gitse kafasi dsgilirdi. Aile buyukleri oglumu iyi hissettirmek ve acmak icin cabaladikca da bana gore iyice simardi. Ilk zamanlar asla evden cikmama gibi zorluklar cikardi cunku oglum, onlar da kafasini dagitmak icin elinden geleni yaoti. Yakinda okul baslayacak, umarim yeniden rayına girer. Yapma etme dedikxe de dinlemiyor. Yani su anda iki oglum var biri cok akli basinda ve tatli, digeri ise cok hircin ve mizmiz. Iki karakter gidip geliyorBebeğim ilk doğduğunda yakın arkadaşım yardıma gelmişti 2.5 yaşında kızı var annesi biraz bebekle ilgilenince o da hemen ağlamaya başlıyordu ben baş edememiştim tutmaya çalışırken nasıl bir güç benimki de zaten ağlıyordu sürekli yani zor iki çocuk o yüzden ben düşünmüyorum ikinciyi fragmanı gördümbelki oyun terapisi falan deneyebilirsiniz kaç yaşında kreşe vs gidiyor mu kreşe giden çocuk kurallara daha uyumlu oluyor gözlemim
Bu arada ikinci cocuk demisken, bir tanidigim bir plandan bahsederken ikinciyi yapacagim o yuzden boyle karar verdim diyince bir aydinlanma yasadim. Oh be biz yaptik bitti bile diye sevindim resmen