2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
keşke olsaydın yaa walla ihtiyacım var öyle bir arkadaşa benim yakın kız arkadaşlarım hep benden büyük ve bekar ki benim yaşımda 30 olmak üzere onlarla herşeyi paylaşamıyorum etrafımda hep onlar var napim yaradılış normaldede pek hevesli biri değilim nişanlım desen fıss :) benim böyle olmam aslında çok normal seni ankaraya transfer etsek olmazmı canımmmmm :)

tatlım kaç yaşındasınn bak gittikçe ortak yönlerimiz çıkmaya başladı bende 2 ay sonra 29 olacağım..

ne var yaşımızda yaaaaa

oohhhh sefamız olsun evleneceğiz nasipsee bir silkelen sen bence hadiii :77:

evet tatlım yaa bu evişi sıktı benı,bide annem üzülüyodu mısafır sevmıyolar,düğün ne olacak demıyo annesı dıye,gecen nısanlıma soyledım hıc mısafırperver değil annen dedim gezmeye gıdıyo o kadar ama bıkez cagırabıldınız daha dedım sımdı onun sozuyle cağırdılar yanı annesı düşünmüş değil,ama kendi çağırmış gibi davranır ben bılıyorum gerceği işte ona uzuluyorum:50::50::50:

kendi çağırmış gibi davransın ne farkeder canım sen bu hususta onun annesiyle kendi annen arasındada köprü ol nişanlında bil mukabele kötü şeyleri ailenize yansıtmayın hatta annene takıldığı konularda tatmin edici cevaplar ver (kendin bu cevaba inanmıyor olsan bile ) ilerde kendi mutluluğunuz için benim çok sıkıntım oluyor nişanlımla yada ailesinin yaptığı şeyler anneme hiç bahsetmiyorum çünkü beni üzdükleri düşüncesiyle onlara tepkili davranır ilerde sorun olur

tatlım kaç yaşındasınn bak gittikçe ortak yönlerimiz çıkmaya başladı bende 2 ay sonra 29 olacağım..

ne var yaşımızda yaaaaa

oohhhh sefamız olsun evleneceğiz nasipsee bir silkelen sen bence hadiii :77:

ben 29 yaşındayım canım ama walla sorsan ben bi 5 yıl daha evlenmezdimde çevre baskısı diyelim halaaaa acaba doğrumu yapıyorum die kendimi sorguluyorum yaw :) düğüne ne kalmış sanki

kızlar bu ayakkabı nasıl sizce gelinlik altına giyilir mi?

Eki Görüntüle 399808

aa melissalaarr!!:34:tatlım bunu giyen birkaç gelin gördüm,normalde pek beğenmiyordum ben bunları ama gelinlik altına çok yakışmışlardı,hem de onlar tamamen fuşyasını giymişti..

kızlaaaaaaaarr,yardımmmmm:26:ya ben özel ayakkabı yapacak iyi bi kunduracı arıyorum,ama şöyle 70-80 tl.yi geçmesin,çok para vermek istemiyorum.açık renk ayakkabımı elle'den aldım çok çok rahat,çok şeker..ama ben puantiye aşığı olduğum için deli gibi puantiye arıyorum onu bulamayınca renkli şeyler arıyorum onlar da hep platform..nişanlım da yaptıralım dedi,rahat edeceğin birşey olsun dedi,fatih'te bi kunduracı gördük,isim vermek yasak mı bilmiyorum,adam 160'tan başlar dedi fiyatlar,çıktı alın gelin dedi..o kdr para vermek istemiyorum,bildiğiniz bi yer varsa lütfen msj atın,beğendiğim bi model var ona bezer bişi yaptırabilirim..

Benim nişanlımda saten kısmını beyaz yada krem yaptıralım dedi, gittik adamlara söyledik, yaptılar, giydi şöyle bir baktık ı ıhh olmadı yakışmadı bi tuhaf durdu. O yüzden geri iptal ettik onu siyah yaptırdık gri bi ince şerit geçiyor.

Ama biz internette o modeli bulamadık, yani yaptırmadan bi bakalım nasıl duruyo acaba diye düşündük ama bulamadık o yüzden diktirdik geri söktürdük:)

hmm anladım cnm,ben de daha göstermedim nişanlıma,bakalım beğenirse yaptırırız ama tabi ince ve dış kısımda olacak şekilde,benim çok hoşuma gitti çünkü..

tamam canım yazarız arada bende kaçırıyorum tekrardan geçmişi okuyup yazıyorum :16::16:

ok canım:34:

ya bu arada kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum..geçmişi okumam bugün için uzun sürecek o yüzden ne yapıp ettiğimi sizler gitmeden anlatayım ben..sonra geçmişi okur okur cvp yazarım size..

aa melissalaarr!!:34:tatlım bunu giyen birkaç gelin gördüm,normalde pek beğenmiyordum ben bunları ama gelinlik altına çok yakışmışlardı,hem de onlar tamamen fuşyasını giymişti..

kızlaaaaaaaarr,yardımmmmm:26:ya ben özel ayakkabı yapacak iyi bi kunduracı arıyorum,ama şöyle 70-80 tl.yi geçmesin,çok para vermek istemiyorum.açık renk ayakkabımı elle'den aldım çok çok rahat,çok şeker..ama ben puantiye aşığı olduğum için deli gibi puantiye arıyorum onu bulamayınca renkli şeyler arıyorum onlar da hep platform..nişanlım da yaptıralım dedi,rahat edeceğin birşey olsun dedi,fatih'te bi kunduracı gördük,isim vermek yasak mı bilmiyorum,adam 160'tan başlar dedi fiyatlar,çıktı alın gelin dedi..o kdr para vermek istemiyorum,bildiğiniz bi yer varsa lütfen msj atın,beğendiğim bi model var ona bezer bişi yaptırabilirim..

hmm anladım cnm,ben de daha göstermedim nişanlıma,bakalım beğenirse yaptırırız ama tabi ince ve dış kısımda olacak şekilde,benim çok hoşuma gitti çünkü..

ok canım:34:

ya bu arada kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum..geçmişi okumam bugün için uzun sürecek o yüzden ne yapıp ettiğimi sizler gitmeden anlatayım ben..sonra geçmişi okur okur cvp yazarım size..

hangi ildesin ben ankarada 100 tl ye yaptırıyorum ayakkabı ama çok uğraştırıcı bir model değil beyaz deri ayakkabı sade birşey :)

ben 29 yaşındayım canım ama walla sorsan ben bi 5 yıl daha evlenmezdimde çevre baskısı diyelim halaaaa acaba doğrumu yapıyorum die kendimi sorguluyorum yaw :) düğüne ne kalmış sanki

düğüne ne kadar kaldıkii

nasıl ya sen istemiyormusun nişamlını sevmiyormusun sırf adı evlilik olsun diyemi evleniyorsun

sanırım bugün sen çok bunaldın tatlım en başından istemesen şuan burada aramızda olmazdın diye düşünüyorumm....

bu bile bir hevestir yazmasanda sırf yazılanları okusanda hevestir ama...

tatlım yani sıkma canını

düğüne ne kadar kaldıkii

nasıl ya sen istemiyormusun nişamlını sevmiyormusun sırf adı evlilik olsun diyemi evleniyorsun

sanırım bugün sen çok bunaldın tatlım en başından istemesen şuan burada aramızda olmazdın diye düşünüyorumm....

bu bile bir hevestir yazmasanda sırf yazılanları okusanda hevestir ama...

tatlım yani sıkma canını

ilk başlarda nişana kadar ben resmen sürüklendim gidişat elimde değildi sonrada artılarını düşünerek kendimi ısındırdım ama öyle rahata alışkınım ki nişanlımın umursamaz halleri herşeyin benim omuzlarıma yüklenmesi falan beni boğuyor işte o zamanlardada arkamı dönüp kaçasım geliyo ben sizler gibi deli gibi aşık olup sevip evlenmiyorum ben nişanlıma hiç sevdiğimi söylemiş değilim :) kendime sözüm vardır sözümü tutuyorum evlendiğim gün ancak derim işte o kelime kullanılınca insan daha bi körü körüne bağlanabiliyor o kelimenin sorumluluğu fazla sanırım ben ondan daha rahatım :D

merhaba kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben nete bile girmeye vakit bulamıyorum son 3 günüm kaldı

süper :) işte ohhh bu nişanlılık sürecini kazasız belasız atlattın sevdiğin insanla yuvanda yaşamana bişi kalmamış wALLA insan daha ne isterki allahtan

Canım bu plastik gibi mi farklı biraz??

ben gördüm bunu giyen birini canım boyun uzunsa giyilebilir topugu kısa cunku,kırmızı ciçek düşünürsen olabilir niye olmasın

canlar benim bir arkadaşım almıştı bunların babet tarzından. plastik de değil daha başka bir şey. görünce nette paylaşım dedim. resim falan çekinirken güzel olabilir belki:34:

ilk başlarda nişana kadar ben resmen sürüklendim gidişat elimde değildi sonrada artılarını düşünerek kendimi ısındırdım ama öyle rahata alışkınım ki nişanlımın umursamaz halleri herşeyin benim omuzlarıma yüklenmesi falan beni boğuyor işte o zamanlardada arkamı dönüp kaçasım geliyo ben sizler gibi deli gibi aşık olup sevip evlenmiyorum ben nişanlıma hiç sevdiğimi söylemiş değilim :) kendime sözüm vardır sözümü tutuyorum evlendiğim gün ancak derim işte o kelime kullanılınca insan daha bi körü körüne bağlanabiliyor o kelimenin sorumluluğu fazla sanırım ben ondan daha rahatım :D

sen o kelimeyi söylemesende hisedersin en azından bunu ogün söyleyeceğim derken hissetmeden de söyleyemezsin herhalde

eee sen şimdi nişanlına karşı sevgi hissediyormusun bari offff yapma yaaa

ne kadar kaldı düğüne tatlım ya

sen o kelimeyi söylemesende hisedersin en azından bunu ogün söyleyeceğim derken hissetmeden de söyleyemezsin herhalde

eee sen şimdi nişanlına karşı sevgi hissediyormusun bari offff yapma yaaa

ne kadar kaldı düğüne tatlım ya

2 ay var ne seviyorum nede sevmiyorum walla bende tarif edemiyorum :) bazen heveslenip sorar sevip sevmediğimi yok diyorum oda tamam tamam sevdiğini biliyorum der :) bende onu kırmamak için susarım acaip bişiyim ben ya

inanmıyorummm maşallah

canım sizde bir curcuna vardır şimdi bişey kalmamışşş

darısı bize darısı bize

evet canım sorma hemde ne curcuna yazık annem tek başına uğraşıyor herşeyle. bende bu haftaya kadar iyiydim ama iyice heyecan bastı kına geçsin hemen düğün günü gelsin istiyorum :)

teşekkür ederim tatlım beğenmenize gerçekten çok sevindim gerçekten içime sindirememiştim şimdi rahatladım :1:

sehker sana inanamıyorum içime sinmedi deyince günlerce de koymayınca kesin kötü oldu sandım.. vallahi çok beğendim ya...cidden çok güzel olmuş sanada çok yakışmış..etek kısmı falan çok beğendim..:nazar::nazar::nazar:

Back
X