2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
herkese iyi akşamlar ben evime kaçar :16::16::16: yarın sabah görüşmek üzere gelinler :16::16::16:

güle güle canım, görüşmek üzere:34:

Arkidişlerrrrrrr kına elbisemin kumaşı şimdi elime geçti kargom geldi yuppiiiiii cuma günü gelinlik provam var 3.sü kına elbisemin ölçüsünüde alırlar kumaşımı götürürüm yarında gelin ayakkabımı alıcam yapılmış.....

3 güzel haber:46::46: bak ne güzel neşen yerine geldi birazcıkta olsa, birkaç güne de alışveriş yapma isteğin başlar o listeyi bitirirsin sen :52::52::52:

Sevgili Kısçeler

Az önce adet dönemi hesaplama altında bir siteye girim ve şok oldum

Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum

Tam da 13 Temmuz da kına gecemde Relg oluyorum....

sehker bindallında gelingliğinde ayakkabında hepsi birbirinden güzel mutlu huzurlu sağlıklı kullan inşallah.bende o kadar ümitsiz konuşuyodun ki çok kötü sanmıştım ya hepside çok güzel tatlım:16:

Teşekkür ederim tatlim :1:
Gercekten begenmemistim aldığımda çok pişman olmuştum yorumlar guZel gelince içime sindi:9:

3 güzel haber:46::46: bak ne güzel neşen yerine geldi birazcıkta olsa, birkaç güne de alışveriş yapma isteğin başlar o listeyi bitirirsin sen :52::52::52:

bence de çok güzel biraz neşen yerine gelsin bak ne güzel haberler hareketlen biraz biz geliniz yahuu

sanırım hevesli olduğum tek kısım gelinlik kına elbisemdi :) ev eşysı kısmında tık yok :)

Sen benim yanımda olcak bak ben nasıl alışveirş yaptırırm sana:1::1::1:

keşke olsaydın yaa walla ihtiyacım var öyle bir arkadaşa benim yakın kız arkadaşlarım hep benden büyük ve bekar ki benim yaşımda 30 olmak üzere onlarla herşeyi paylaşamıyorum etrafımda hep onlar var napim yaradılış normaldede pek hevesli biri değilim nişanlım desen fıss :) benim böyle olmam aslında çok normal seni ankaraya transfer etsek olmazmı canımmmmm :)

kızlar bu ayakkabı nasıl sizce gelinlik altına giyilir mi?

$kirmizi-kalp-suslemeli-beyaz-topuklu-ayakkabi.webp

canım sen çok gerginsin bu gün, sıkma canını, git sen yemeğe , yemeğin tadını çıkar.hiç sıkma canını.üzülme zamanla oturacak herşey. bizde daha birkaç kez gittik öyle fazla gitmedik.:31:

evet tatlım yaa bu evişi sıktı benı,bide annem üzülüyodu mısafır sevmıyolar,düğün ne olacak demıyo annesı dıye,gecen nısanlıma soyledım hıc mısafırperver değil annen dedim gezmeye gıdıyo o kadar ama bıkez cagırabıldınız daha dedım sımdı onun sozuyle cağırdılar yanı annesı düşünmüş değil,ama kendi çağırmış gibi davranır ben bılıyorum gerceği işte ona uzuluyorum:50::50::50:

canım ilaç sitesi olduğu için burdan atamıyorum özelden attım :))

Canım doğru olduğunu pek sanmıyorum
son adet döneminin üstüne 21 gün sayıyor sanırım
Belli olmaz stres yapma kendine canım

keşke olsaydın yaa walla ihtiyacım var öyle bir arkadaşa benim yakın kız arkadaşlarım hep benden büyük ve bekar ki benim yaşımda 30 olmak üzere onlarla herşeyi paylaşamıyorum etrafımda hep onlar var napim yaradılış normaldede pek hevesli biri değilim nişanlım desen fıss :) benim böyle olmam aslında çok normal seni ankaraya transfer etsek olmazmı canımmmmm :)

Canım seni alalım güzel İzmirimize
Bırak arkadaşlarını kendin gez canım olmaz böyle
Bi alışveriş listesi yap ve almaya başla
Başlasan duramazsın zaten

Back
X