- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.801
ayy çok teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar ben evime kaçaryarın sabah görüşmek üzere gelinler
![]()
Arkidişlerrrrrrr kına elbisemin kumaşı şimdi elime geçti kargom geldi yuppiiiiii cuma günü gelinlik provam var 3.sü kına elbisemin ölçüsünüde alırlar kumaşımı götürürüm yarında gelin ayakkabımı alıcam yapılmış.....
sehker bindallında gelingliğinde ayakkabında hepsi birbirinden güzel mutlu huzurlu sağlıklı kullan inşallah.bende o kadar ümitsiz konuşuyodun ki çok kötü sanmıştım ya hepside çok güzel tatlım![]()
güle güle canım, görüşmek üzere
3 güzel haberbak ne güzel neşen yerine geldi birazcıkta olsa, birkaç güne de alışveriş yapma isteğin başlar o listeyi bitirirsin sen
![]()
güle güle canım, görüşmek üzere
3 güzel haberbak ne güzel neşen yerine geldi birazcıkta olsa, birkaç güne de alışveriş yapma isteğin başlar o listeyi bitirirsin sen
![]()
biliyorum izmirde olduğunu gelince ben seni bile kaybederim merak etmekonak tarafını hiç bilmiyorum ama karşıyakayı çok iyi biliyorum
![]()
sanırım hevesli olduğum tek kısım gelinlik kına elbisemdi :) ev eşysı kısmında tık yok :)
Sevgili Kısçeler
Az önce adet dönemi hesaplama altında bir siteye girim ve şok oldum
Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Tam da 13 Temmuz da kına gecemde Relg oluyorum....
hangi site o bende bakayım yahu
Bende öyle sayılırım konak az bucuk
ama Ksk avcumun içi
Eee karşıyakalıyız olsun o kadarcıkta
Canım gönlün rahat olsun hepsi çok güzel
Sen benim yanımda olcak bak ben nasıl alışveirş yaptırırm sana![]()
canım ilaç sitesi olduğu için burdan atamıyorum özelden attım :))
canım sen çok gerginsin bu gün, sıkma canını, git sen yemeğe , yemeğin tadını çıkar.hiç sıkma canını.üzülme zamanla oturacak herşey. bizde daha birkaç kez gittik öyle fazla gitmedik.![]()
keşke olsaydın yaa walla ihtiyacım var öyle bir arkadaşa benim yakın kız arkadaşlarım hep benden büyük ve bekar ki benim yaşımda 30 olmak üzere onlarla herşeyi paylaşamıyorum etrafımda hep onlar var napim yaradılış normaldede pek hevesli biri değilim nişanlım desen fıss :) benim böyle olmam aslında çok normal seni ankaraya transfer etsek olmazmı canımmmmm :)