2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayyyy çok korkuyorum o kriz anlarında ne yapıcaaaaz 🥲 bi anlık panik gelmeye başladı bana biz çocuk bakabilir miyiz ya diye geziyorum evde eşim dedi ki 2 gün var farkında mısın 🥲🥲🥲
Ahaha bakılıyor hiç korkma misler gibi zaten bir tek seni istiyor meme meme diye 🤣 ama benim annem yanımda olmasaydı ilk çok zorlanırdım 2 kilo olduğunda tutamıyordım bile 😏 şimdi biraz banyo zor yaptırıyorum kayıp gidecek elimden sanki 😅

Kizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerim 😔 buruk sevinc oldu bizim icin
Hiç korkma hayırlı olsun inşallah hemencecik toparlar ve çıkar 🤲🏻 benimki 10 gün küvezde kaldı orada solunum yapabiliyordu şu an 36 günlük olduk bak şükür

Kizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerim 😔 buruk sevinc oldu bizim icin
Gözünüz aydın.canınızı sıkmayın benim oğlumda öyle olmuştu, biraz tedbir amaçlı tutuyorlar küvözde .İnanın üç gün sonra kucağınıza alınca hepsi geçmiş olacak.

Allah razi olsun bebegi dogurali 12 saat oldu ama goremedim henuz insan bir tuhaf oluyor cigerlerindeki suyu atamamis dedi elle sagim yaptim cok cok az geldi kasigi bile doldurmadi makinede sagmadi sutte yollayamadim dogumum guzel gecti derken plt dusuklugunden kanama riskin var demislerdi hep korkuyla girdim doguma cok sukur korktugm
Olmadi 🤲🏻 İnsallah toparlar nefes alisi

Gözünüz aydın.canınızı sıkmayın benim oğlumda öyle olmuştu, biraz tedbir amaçlı tutuyorlar küvözde .İnanın üç gün sonra kucağınıza alınca hepsi geçmiş olacak.

Allah in izniyle bikc güne çıkar canm kuvezden içini ferah tut .Alalh analı babalı büyütsün inşallah 🥰

Hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün🥰en kısa zamanda kavuşun inşallah birbirinize

Kızlar öncelikle doğum yapanlara hayırlı olsun, yapacak olanlar ise umarım sağlıkla kucaklarına alırlar 🙏🏻💙

Ben 35+4’te taa 5 temmuzda doğurmuştum zaten hatırlayanlarınız olur belki, 1 aylık olduk artık 🥲 En başından bu yana emzirme ile ilgili biraz da tecrübesizlik ve stres kaynaklı biraz problem yaşıyorduk. Dün akşam sağ göğsüm o kadar taş gibi oldu ki bir akşamda nasıl o hale geldi hiç anlamadım. Sütü boşaltmazsam mastite doğru gidiyor ve aşırı canım yanıyor. Bebişi bile emziremiyorum, o kadar dayanılmaz bir acı. Tecrübeli annelerim bu duruma nasıl müdahale edebilirim? Tek yolu sağımla boşaltmak mı? O şekilde de canım çok yanıyor. Diyelim ki öyle olması gerekiyor, bunu aralıksız olarak boşalana kadar mı yapmalıyım? Yoksa yarımşar saat sağımlar arasına biraz süre bırakmalı mıyım? Göğsüm acayip büyüdü ve acayip sertleşti. Tahminen bu sürecin bitmesi ne kadar zaman alıyor?

Kızlar bu sabah 9 da doğumum var 🥹 uyuyamadım tabikide heyecandan. Sanki bebişim de hissetmiş gibi geleceğini kıpır kıpırdı tüm gece🫠 şans dileyin bize de 😍
Daha dün gibi buraya 4+4 keseyi gördük diye yazışım. bu günlerin geleceğini hiç düşünmemiştim hala hayal gibi geliyor 🥹 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Back
X