- 2 Aralık 2024
- 231
- 284
- 18
En son ben doğurcam sanırım sessizce takip ediyorum sıfır belirtimleBiz sona kaldık galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son ben doğurcam sanırım sessizce takip ediyorum sıfır belirtimleBiz sona kaldık galiba![]()
Eylül başı benim ama her an her şey olabilirEyvahlar olsun eylül grubu arkamızdan gelirse çok utanırım![]()
Hayırlı olsunKizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerimburuk sevinc oldu bizim icin
Ahaha bakılıyor hiç korkma misler gibi zaten bir tek seni istiyor meme meme diyeAyyyy çok korkuyorum o kriz anlarında ne yapıcaaaazbi anlık panik gelmeye başladı bana biz çocuk bakabilir miyiz ya diye geziyorum evde eşim dedi ki 2 gün var farkında mısın
![]()
Hiç korkma hayırlı olsun inşallah hemencecik toparlar ve çıkarKizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerimburuk sevinc oldu bizim icin
Gözünüz aydın.canınızı sıkmayın benim oğlumda öyle olmuştu, biraz tedbir amaçlı tutuyorlar küvözde .İnanın üç gün sonra kucağınıza alınca hepsi geçmiş olacak.Kizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerimburuk sevinc oldu bizim icin
Hahahhaha malesef bacım görüyorsun her an her şey olabiliyorEylül başı benim ama her an her şey olabilir![]()
Rabbim şifasını verir tez zamanda merak etme toparlar onlar bizden çok daha güçlüKizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerimburuk sevinc oldu bizim icin
Bende oyle bklm ne zmn gelck oglusmEn son ben doğurcam sanırım sessizce takip ediyorum sıfır belirtimle![]()
Allah in izniyle bikc güne çıkar canm kuvezden içini ferah tut .Alalh analı babalı büyütsün inşallahKizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerimburuk sevinc oldu bizim icin
Hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogurdum ama bebegi kucagima alamadim goremedimde solunum skintisi varmis yogun bakima alicaklar dualarinizi beklerimburuk sevinc oldu bizim icin
İnşallah kolaylıkla sağlıkla geçecek bir doğum ve süreç olsunYarın sabah 8de sezeryana aliniyorum hem küçük oglum hem dünyaya gelecek oğlum hemde benim için kolay bir süreç olsun ins dualarınıza talibim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Daha bebegi gormedik sutumde gelmediHiç korkma hayırlı olsun inşallah hemencecik toparlar ve çıkarbenimki 10 gün küvezde kaldı orada solunum yapabiliyordu şu an 36 günlük olduk bak şükür
Gözünüz aydın.canınızı sıkmayın benim oğlumda öyle olmuştu, biraz tedbir amaçlı tutuyorlar küvözde .İnanın üç gün sonra kucağınıza alınca hepsi geçmiş olacak.
Allah in izniyle bikc güne çıkar canm kuvezden içini ferah tut .Alalh analı babalı büyütsün inşallah![]()
Hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsünen kısa zamanda kavuşun inşallah birbirinize