2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
birkaç gün izin alıp uçtum nişanlımın yanına..
ilk gün netten beğendiğimiz köşe takımını yapan mobilyacıya gittik,istediğimiz gibi yapabilirlermiş,ev tuttuktan sonra bir daha görüşücez inşaallah..
nişanlımın iş ark.larıyla tanıştım,çok güzel geçti..
ertesi gün gelinlik bakmaya fatih'e gittik,ilk gittiğimiz mağazalr uçtukça uçtu fiyatta..hasret modaya da gittim,ama gidince fiyat bindiriyor diyen ark.lar olmuştu,öyle olmadı..mailde ne dedilerse o..2 gelinlik denedim orda,nişanlım bayıldı:))
sonra gezerken bi model gördüm aşık oldum resmen,kafamda ne var ne yok hepsini silip atmaya hazırdım resmen:) sorduk,kadın hem çok suratsızdı hem çok uçuk bi fiyat söyleyince çıktık..sonra umutsuz bi şekilde girdiğimiz küçücük bi dükkan istediğimiz gelinliği uygun fiyata dikebileceğini söyledi ve anlaştık:) uzaktan geldiğimi söyleyince de hemen ertesi gün beni provaya aldı:)
Miska'cığımın kulakları çınlasın,ben gelinlik yetişmicek diye yeri göğü inletirken tevafuğa bakın ki,onunla aynı gün provam olmuş oldu! hem de hiç özel bi ayarlamamız olmadan!:) o işi de aradan çıkardık..
2 kez eminönüne gittik,birinde kına malzemelerini halledebildik,birinde davetiye ve şeker..anca yetişti..ben hep bindallım olsun isterken,bunun hayalini kurarken,karşıma iğrenç bindallılar çıktı,bana göre inanılmaz ucuz ve basit görünüyorlardı..hem de kiralamıyorlarmış,ben napim onu düğünden sonra..o yüzden hiç hesapta yokken abiye bakmaya başladık..anam o da ne onlar da inanılmaz pahalı ve satılık! yine kiralık yok,baktık çare yok,bari dedik uygun olsun..tabi bunları hep ben söylüyorum,evlilik kararından sonra cimrileşen taraf benim:)nişanlım sağolsun hep istiyorsan beğendiysen alalım mantığında..neyse kırmızı,balık model,önündeki artık ismine ne desem katlamalı bölümü çok sevdiğim açık bi model aldık,aslında straplez gibi ama innnncecik bi askısı var..kıs kısa olucak diye o konuda rahat davrandım..kına malzemeleri,sepeti,nedime taçları,güller vs hepsini aldık..ertesi gün davetiye ve şekeri hallettik..
sonraki günlerde damatlık ayakkabısı,english home'dan çiçekli çiçekli aşık olduğum mutfak önlüğü,tutacak,eldiven tarzı şeyler ve battaniye aldık..elektrik süpürgesi ve çaycı aldık..kuaförü hallettik,geze geze içimize çook sinen bi yer bulduk,ünlülere,mankenlere,dergilere makyaj ve saç yapmışlar,bilgisayar dosyalarından baktım hep,randevumuzu aldık.daha ne yaptık ımmm...ay bu kdr geldi aklıma daha gelirse yazarım..bu arada gelinliğim krem olucek,nişanlımla ben çok beğendik,orda bi model vardı krem,çok asil duruyordu,onun gibi olsun dedik..
şimdilik bu kadar,yorumlarınızı bekliyorum kıslar..
oh ne güzel bişeycik kalmamış gelinliğinin ve abiyenin fotolarını görmek isterim bu arada :)

Chnhn kıss yazdım ne yaptım ne ettim diye yukarıya,mutlaka oku bak darılırım:) siz de kıslaaaaaaar,güzel gelinleeeerr:1::1:
ben de ara ara geçmişe bakıcam bugün hep,yazdıklarınızı çoook merak ediyorum,nişanlımla gezerken de hep içimden diyordum ayy ne kdr çok şey kaçırdım diye,hepsini okuycam:1:

ha ha ha... öyle oluyo ya..bişey alıncada ayy bunu kızlara söylemeliyim moduna geçiyo insan:)):1:

adasimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) sehkerim benimmm gelinlik harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa super bayildimmm cok yakismiss bindanlinida cok cok cok cok cok beyendimm eee guzeleeee ne yakismazz:) dimi tatlissss.... mutluluklarr seninle olsunn canim :)

adasimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) sehkerim benimmm gelinlik harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa super bayildimmm cok yakismiss bindanlinida cok cok cok cok cok beyendimm eee guzeleeee ne yakismazz:) dimi tatlissss.... mutluluklarr seninle olsunn canim :)

canımmmmm arkadaşım teşekkür ederim beğenmene çooooooook mutlu oldum:16::16::16::16:
çok güzel gelinler olcaz bizzzz :9::9::9::9::9::9:

Günaydın kızlarrr nasılsınıuzzz, komşumm nbrr nasılsın nasıl gidiyo hazırlıkların ??

Şekerrr gelinliğinee bindallınaa bayıldımm, çok zevklisin sanada çok yakışmış cnm harikaa gelinnnnn :16:

Kızlar Anneler günü için anneme şimdi şunları aldım
Yine bana değil eve almışsın dicek ama evde ihtiyaç var bu şeye diye aldım
İndirim çekimde vardı onuda kullanmış oldum:1::1:
$big_LM134749S_1[1].webp $siyah-5li-yuvarlak-2621698-220.webp

bal böceği aldım sonunda bende dün bi züccaciyeye girdim baktım o kaşıklardan hemen aldımm :16::16::16:

Selam kızlar.....

SehKer :

canım, bindallın da gelinliğinde çok hoş... çok beğendim... :16:

:118: kızlarrrrrr 9 gün kaldı düğüne

aylar öncesinden planladığım "ŞUNU ŞÖYLE YAPARIM, BUNU BÖYLE YAPARIM" dediğim hiçbir şeyi de yapamadım :(

basiretim bağlantı sanki...

normal mi bu acaba yaaaa :26:

canım benimde 9 günüm kaldı bugünn insan unutuyoo heyecan üzüntü bütün duygulr karışıyoo :31::31::31:

canım ilaç sitesi olduğu için burdan atamıyorum özelden attım :))

bende istiyorummmmm :16::16::16::16::16:

kızlar bu ayakkabı nasıl sizce gelinlik altına giyilir mi?

tatlım çok cicilerr çok beğendimmmm elinede kırmızı gül tomurcuk harika olurr ve zaten kırmızı kuşak olcakk muhteşem bencee :16::16::16::16:

Eki Görüntüle 399808

aa melissalaarr!!:34:tatlım bunu giyen birkaç gelin gördüm,normalde pek beğenmiyordum ben bunları ama gelinlik altına çok yakışmışlardı,hem de onlar tamamen fuşyasını giymişti..

kızlaaaaaaaarr,yardımmmmm:26:ya ben özel ayakkabı yapacak iyi bi kunduracı arıyorum,ama şöyle 70-80 tl.yi geçmesin,çok para vermek istemiyorum.açık renk ayakkabımı elle'den aldım çok çok rahat,çok şeker..ama ben puantiye aşığı olduğum için deli gibi puantiye arıyorum onu bulamayınca renkli şeyler arıyorum onlar da hep platform..nişanlım da yaptıralım dedi,rahat edeceğin birşey olsun dedi,fatih'te bi kunduracı gördük,isim vermek yasak mı bilmiyorum,adam 160'tan başlar dedi fiyatlar,çıktı alın gelin dedi..o kdr para vermek istemiyorum,bildiğiniz bi yer varsa lütfen msj atın,beğendiğim bi model var ona bezer bişi yaptırabilirim..

hmm anladım cnm,ben de daha göstermedim nişanlıma,bakalım beğenirse yaptırırız ama tabi ince ve dış kısımda olacak şekilde,benim çok hoşuma gitti çünkü..

ok canım:34:

ya bu arada kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum..geçmişi okumam bugün için uzun sürecek o yüzden ne yapıp ettiğimi sizler gitmeden anlatayım ben..sonra geçmişi okur okur cvp yazarım size..

eylul bende yatişemedim dün baya bi yoğundumm daha yeni okuyup cvp yazıyorum :34::34:

merhaba kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben nete bile girmeye vakit bulamıyorum son 3 günüm kaldı

:52::52::52::52: 3 günmüü benim 9 gün ve ben şimdiden terler dökmeye başladımmmm :52::52::52::52::52:

birkaç gün izin alıp uçtum nişanlımın yanına..
ilk gün netten beğendiğimiz köşe takımını yapan mobilyacıya gittik,istediğimiz gibi yapabilirlermiş,ev tuttuktan sonra bir daha görüşücez inşaallah..
nişanlımın iş ark.larıyla tanıştım,çok güzel geçti..
ertesi gün gelinlik bakmaya fatih'e gittik,ilk gittiğimiz mağazalr uçtukça uçtu fiyatta..hasret modaya da gittim,ama gidince fiyat bindiriyor diyen ark.lar olmuştu,öyle olmadı..mailde ne dedilerse o..2 gelinlik denedim orda,nişanlım bayıldı:))
sonra gezerken bi model gördüm aşık oldum resmen,kafamda ne var ne yok hepsini silip atmaya hazırdım resmen:) sorduk,kadın hem çok suratsızdı hem çok uçuk bi fiyat söyleyince çıktık..sonra umutsuz bi şekilde girdiğimiz küçücük bi dükkan istediğimiz gelinliği uygun fiyata dikebileceğini söyledi ve anlaştık:) uzaktan geldiğimi söyleyince de hemen ertesi gün beni provaya aldı:)
Miska'cığımın kulakları çınlasın,ben gelinlik yetişmicek diye yeri göğü inletirken tevafuğa bakın ki,onunla aynı gün provam olmuş oldu! hem de hiç özel bi ayarlamamız olmadan!:) o işi de aradan çıkardık..
2 kez eminönüne gittik,birinde kına malzemelerini halledebildik,birinde davetiye ve şeker..anca yetişti..ben hep bindallım olsun isterken,bunun hayalini kurarken,karşıma iğrenç bindallılar çıktı,bana göre inanılmaz ucuz ve basit görünüyorlardı..hem de kiralamıyorlarmış,ben napim onu düğünden sonra..o yüzden hiç hesapta yokken abiye bakmaya başladık..anam o da ne onlar da inanılmaz pahalı ve satılık! yine kiralık yok,baktık çare yok,bari dedik uygun olsun..tabi bunları hep ben söylüyorum,evlilik kararından sonra cimrileşen taraf benim:)nişanlım sağolsun hep istiyorsan beğendiysen alalım mantığında..neyse kırmızı,balık model,önündeki artık ismine ne desem katlamalı bölümü çok sevdiğim açık bi model aldık,aslında straplez gibi ama innnncecik bi askısı var..kıs kısa olucak diye o konuda rahat davrandım..kına malzemeleri,sepeti,nedime taçları,güller vs hepsini aldık..ertesi gün davetiye ve şekeri hallettik..
sonraki günlerde damatlık ayakkabısı,english home'dan çiçekli çiçekli aşık olduğum mutfak önlüğü,tutacak,eldiven tarzı şeyler ve battaniye aldık..elektrik süpürgesi ve çaycı aldık..kuaförü hallettik,geze geze içimize çook sinen bi yer bulduk,ünlülere,mankenlere,dergilere makyaj ve saç yapmışlar,bilgisayar dosyalarından baktım hep,randevumuzu aldık.daha ne yaptık ımmm...ay bu kdr geldi aklıma daha gelirse yazarım..bu arada gelinliğim krem olucek,nişanlımla ben çok beğendik,orda bi model vardı krem,çok asil duruyordu,onun gibi olsun dedik..
şimdilik bu kadar,yorumlarınızı bekliyorum kıslar..

ohh maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: herşeyi nerdeyse halletmişsinizzz çok sevindim canım rabbim inşş hayırlısıyla giyip kullanmayı nasip etsinn :16::16::16::16::16::16:

Bende bindallımı kiraladım fotoğraf bile çektirdim ama pc ye atamadım :50:
Çünkü USB kablosunu bulamıyorum:31:
Son günlerde fazlasıyla dalgın sakar ve unutkanım :5:
Gelin olacak kızın aklı gider diyorlar inandım:6:
Sizinle en yakın zamanda bindallımı paylaşacağım çok merak ediyorum yorumlarını :51:
Şöyle söyleyebilirim hürrem sultan mahidevran veee diğerleri yanımda halt yesinn
Geliyor pakize sultan :))))

Çok mu ukalaca oldu ne :34:
Ama ne yapayım mutluyum:54:

pakize sultan resimleri bekliyoruzzzzz :16::16::16:

Günaydın Gelincikler:16::16:

herkeslere günaydın :3::3::3::3:

Günaydın şeker şirinler :)

günaydın canlarrrr

günaydınlarrrrr güzelll gelinlerrrrrr :3::3::3::3::3::3:

Kızlar Anneler günü için anneme şimdi şunları aldım
Yine bana değil eve almışsın dicek ama evde ihtiyaç var bu şeye diye aldım
İndirim çekimde vardı onuda kullanmış oldum:1::1:
Eki Görüntüle 400206 Eki Görüntüle 400207

Cnm güle gülee kullanın aişlecekk, çok güzelllerrr,

bal böceği aldım sonunda bende dün bi züccaciyeye girdim baktım o kaşıklardan hemen aldımm :16::16::16:

Gözün aydın cnm :1: güle güle kullan pembemi aldın yoksa

Günaydın kızlar...Anca gelebildim...Annemin kontrolleri vardı...şükür bitirdik işleri....daha sistemi açmadan size mesaj atıyorum valla

Günaydın kızlar...Anca gelebildim...Annemin kontrolleri vardı...şükür bitirdik işleri....daha sistemi açmadan size mesaj atıyorum valla
Birazda işime bakayım görüşürüz

kızlar dün aldıklarımın listesi şöyle pek bişey almadım ama bitti nerdeyse eksiklerim :16::16:

banyo çöp kovası
askı (nişanlıma 18 adet kendime 12 adet )
kapı askısı
wc fırçası
dondurma kasesi

eksiklerim

kirli sepeti
wc terliği
ev terliği bay - bayan
mutfağıma çöp kovası

kızlar daha aklıma gelmiyo şimdi ama eve gidip baktıkça çıkıyo eksiklerim :52::52:

Back
X