2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
İyi yapmışsın güle güğle kullan, senin evin işleri tmm mı cnm, gelinliğin hazırlıklarınn çok az kaldıı ne durumdasın

tatlım ben evime yerleştirdim geçen pazar resimleri çektim ama ekleyemiyorum buraya:50::50::50: gelinlik hazır son rütüşlerı yapılıyoo pazar günü teslim alacam inşşşşş :16::16::16::16: evi yerleştirdik ama eksiklerim var onları almaya çalışyorum senin ne durumdaa az kaldı senin düğünedee :16::16::16:

Günaydın Gelincikler:16::16:

herkeslere günaydın :3::3::3::3:

Günaydın şeker şirinler :)

günaydın canlarrrr
günaydın kızlarrr...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:3:

Günaydın kızlarrr nasılsınıuzzz, komşumm nbrr nasılsın nasıl gidiyo hazırlıkların ??

Şekerrr gelinliğinee bindallınaa bayıldımm, çok zevklisin sanada çok yakışmış cnm harikaa gelinnnnn :16:

günaydın canımmmm iyidir seni sormalı? komşun kim senin:52:

Kızlar Anneler günü için anneme şimdi şunları aldım
Yine bana değil eve almışsın dicek ama evde ihtiyaç var bu şeye diye aldım
İndirim çekimde vardı onuda kullanmış oldum:1::1:
Eki Görüntüle 400206 Eki Görüntüle 400207

güle güle kullansın canım çok güzeller

bal böceği aldım sonunda bende dün bi züccaciyeye girdim baktım o kaşıklardan hemen aldımm :16::16::16:

canım benimde 9 günüm kaldı bugünn insan unutuyoo heyecan üzüntü bütün duygulr karışıyoo :31::31::31:

bende istiyorummmmm :16::16::16::16::16:

eylul bende yatişemedim dün baya bi yoğundumm daha yeni okuyup cvp yazıyorum :34::34:

:52::52::52::52: 3 günmüü benim 9 gün ve ben şimdiden terler dökmeye başladımmmm :52::52::52::52::52:

ohh maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: herşeyi nerdeyse halletmişsinizzz çok sevindim canım rabbim inşş hayırlısıyla giyip kullanmayı nasip etsinn :16::16::16::16::16::16:

pakize sultan resimleri bekliyoruzzzzz :16::16::16:

günaydınlarrrrr güzelll gelinlerrrrrr :3::3::3::3::3::3:

günaydın canım nasıl kaşık onlar öyle?

Günaydın kızlar...Anca gelebildim...Annemin kontrolleri vardı...şükür bitirdik işleri....daha sistemi açmadan size mesaj atıyorum valla

günaydın canım geçmiş olsun

kızlar dün aldıklarımın listesi şöyle pek bişey almadım ama bitti nerdeyse eksiklerim :16::16:

banyo çöp kovası
askı (nişanlıma 18 adet kendime 12 adet )
kapı askısı
wc fırçası
dondurma kasesi

eksiklerim

kirli sepeti
wc terliği
ev terliği bay - bayan
mutfağıma çöp kovası

kızlar daha aklıma gelmiyo şimdi ama eve gidip baktıkça çıkıyo eksiklerim :52::52:

o eksikler bitmeyecek hiç uğraşma yapabildiğin kadar işte:52::52:

tatlım ben evime yerleştirdim geçen pazar resimleri çektim ama ekleyemiyorum buraya:50::50::50: gelinlik hazır son rütüşlerı yapılıyoo pazar günü teslim alacam inşşşşş :16::16::16::16: evi yerleştirdik ama eksiklerim var onları almaya çalışyorum senin ne durumdaa az kaldı senin düğünedee :16::16::16:

ne güzellllllllll yerleşmişsinnnn darısı bizeeeeeeee:16::16::16:

resimleri niye koyamıyon?

Kızlar Anneler günü için anneme şimdi şunları aldım
Yine bana değil eve almışsın dicek ama evde ihtiyaç var bu şeye diye aldım
İndirim çekimde vardı onuda kullanmış oldum:1::1:
Eki Görüntüle 400206 Eki Görüntüle 400207

güle güle kullan canım. çok güzeller, o zeytin tabağı özellikle çok hoş bir hava veriyor sofrada.

yok canım renk seçeneğim yoktu :50::50: lila aldım:16::16::16:

lila da güzel renk güle güle kullan.

Günaydın kızlar...Anca gelebildim...Annemin kontrolleri vardı...şükür bitirdik işleri....daha sistemi açmadan size mesaj atıyorum valla

günaydın canım. hayırdır önemli bir durum yoktur inşallah.

kızlar dün aldıklarımın listesi şöyle pek bişey almadım ama bitti nerdeyse eksiklerim :16::16:

banyo çöp kovası
askı (nişanlıma 18 adet kendime 12 adet )
kapı askısı
wc fırçası
dondurma kasesi

eksiklerim

kirli sepeti
wc terliği
ev terliği bay - bayan
mutfağıma çöp kovası

kızlar daha aklıma gelmiyo şimdi ama eve gidip baktıkça çıkıyo eksiklerim :52::52:

kız sen hep alıon bişiler özendiriyosun bizi he. nişanlına daha fazla askı almışsın aferim:1::1:

Günaydın Şekerparelerim :))
Hepinize hayırlı sabahlar işte olanlara da hayırlı işler....
Bugün günlerden perşembe diğer günlerde de olduğu gibi bugün de hiç çalışasım yokkk :((
Dün gece 2 ye kadar eksik listemi hazırladım. Neler almam gerektiği ile ilgili bir liste yaptım. Nereden alacağıma dair ayrı bir liste ..
Sonra listelerle uyuyakalmışım. Rüyamda hep AVM lerde fink atıyordum :)))
Şimdi işlerimi azıcık toparlayayım Geçmişi okuyacağım çok merak ediyorum neler konuştunuz.
Hepinizi Kocaman öpüyorum Hindistancevizli Tulumba tatlılarım :))9

günaydın canımmmm iyidir seni sormalı? komşun kim senin:52:

güle güle kullansın canım çok güzeller

günaydın canım nasıl kaşık onlar öyle?

o eksikler bitmeyecek hiç uğraşma yapabildiğin kadar işte:52::52:

ne güzellllllllll yerleşmişsinnnn darısı bizeeeeeeee:16::16::16:

resimleri niye koyamıyon?

canım profesyonel makina ile çekildi ondan dolayı ekleyemiyorum sanırım tatlım:50::50:

güle güle kullan canım. çok güzeller, o zeytin tabağı özellikle çok hoş bir hava veriyor sofrada.

kız sen hep alıon bişiler özendiriyosun bizi he. nişanlına daha fazla askı almışsın aferim:1::1:

ben golapda curcunayı sevmem renk renk olmasınıda hepsinide tek renk aldım mavi kendimede pembe :16::16::16::16: kızlar taşıyabileceğimi bilsem daha alırdım hasır görünmlü kirli sepeti beğendim 25 tl elim dolu die almadım bi ara nişanlımla gider alırımm tam dolabımın boyutundaa :16::16::16::16::16::16:

Bugün günlerden perşembe diğer günlerde de olduğu gibi bugün de hiç çalışasım yokkk :((
Dün gece 2 ye kadar eksik listemi hazırladım. Neler almam gerektiği ile ilgili bir liste yaptım. Nereden alacağıma dair ayrı bir liste ..
Şimdi işlerimi azıcık toparlayayım Geçmişi okuyacağım çok merak ediyorum neler konuştunuz.

sanada günaydın canım sağol sanada hayırlı işler inş. gerçektede alışverişlerde fink atarak tamamlarsın eksiklerini ben bayılıyorum çeyizime bişiler almaya:1:

sanada günaydın canım sağol sanada hayırlı işler inş. gerçektede alışverişlerde fink atarak tamamlarsın eksiklerini ben bayılıyorum çeyizime bişiler almaya:1:

bende aynı şekilde. Hiçbirşey almadan eve döndüğümde vicdan azabı çekiyorum ben :))
Ayy artık bitsin şu eksiklerde üstüme başıma birşeyler alayım. uzun zamandır alışverişe çıkmıyorum üst baş tam fiyasko :D kendime alışveriş yapmayı özledim yahuu :))

canım profesyonel makina ile çekildi ondan dolayı ekleyemiyorum sanırım tatlım:50::50:

ben golapda curcunayı sevmem renk renk olmasınıda hepsinide tek renk aldım mavi kendimede pembe :16::16::16::16: kızlar taşıyabileceğimi bilsem daha alırdım hasır görünmlü kirli sepeti beğendim 25 tl elim dolu die almadım bi ara nişanlımla gider alırımm tam dolabımın boyutundaa :16::16::16::16::16::16:

anladım canım hizliresimcom sitesinde ayarlamazmı onu acaba bu siteye uygun hale? onu denedinmi?

bide kaşıkları sordum canım nasıl kaşık aldın diye?

bende kaçtaşta beyaz ahşap askılar gördüm yatak odam da beyaz hoş durur diye düşünmüştüm 6 tanesi 6.99 liraydı alcam bi ara

B]

B]

Sağolun kızlar..Annemin 5-6 aydı bir baş dönmesi-mide bulantısı şikayeti var henüz birşey bulamadılar..nöroloji ve KBB beraber bakıyor..bugün birde endokrine gösterdik..sonuçlar çıkıcak öğleye..şu anda korkulacak bişey yok inş. :34::34:

aynennnn bendeee bayılıyorumm bu akşam ıkeaya gitmek istiyorum süs eşyası almak içinnn :52::52::52::52::52::52: mum almak istiyorum yatak odama:17::17::17: oturma odama salonuma falan filan işte :17::32::32::32::32:

bende aynı şekilde. Hiçbirşey almadan eve döndüğümde vicdan azabı çekiyorum ben :))
Ayy artık bitsin şu eksiklerde üstüme başıma birşeyler alayım. uzun zamandır alışverişe çıkmıyorum üst baş tam fiyasko :D kendime alışveriş yapmayı özledim yahuu :))

düğünden sonra ilk maaşla epilasyona gidicem sonraki maaşlada sırf kıyafet alıcam:9::9:

Allah şiva versin canım umarım önemli birşeyi yoktur bende mdürümle konuşunca başım dönüp midem bulanıyor hemde çok şiddetli adam psikolojimi tamamen bozdu

Tatlım sürekli baş dönmesi oluyor ise vertigo hastalığı oluyor genelde..kulaktaki taşların yerinden oynaması sonucu denge bozoluyor... buda genelde sürekli stres hali ya da aşırı hareketten oluşuyor..kendini çok sıkma tatlım..sağlık daha önemli...

Sağolun kızlar..Annemin 5-6 aydı bir baş dönmesi-mide bulantısı şikayeti var henüz birşey bulamadılar..nöroloji ve KBB beraber bakıyor..bugün birde endokrine gösterdik..sonuçlar çıkıcak öğleye..şu anda korkulacak bişey yok inş. :34::34:

nş. kötü bişi çıkmaz belki strese bağlıdır tekrar geçmiş olsun canım

aynennnn bendeee bayılıyorumm bu akşam ıkeaya gitmek istiyorum süs eşyası almak içinnn :52::52::52::52::52::52: mum almak istiyorum yatak odama:17::17::17: oturma odama salonuma falan filan işte :17::32::32::32::32:

bende mum hastasıyım bayılıyorum renk renk kokulu mumlara:17:

günaydınlar herkese:40::40::40::40:

günaydın canım nasılsın?

Allah şiva versin canım umarım önemli birşeyi yoktur bende mdürümle konuşunca başım dönüp midem bulanıyor hemde çok şiddetli adam psikolojimi tamamen bozdu

strese bağlı olabilir canım seninde çok sıkıyorsun kendini herşeye:26:

günaydın canım. benimde hiç çalışasım yok valla:50::50::50::50:

Back
X