- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.581
aman canım sakın sen ailene belli etme, evdekiler bir şey sorarlarsa nişanlımla atıştım dersin . çaktırma , nişanlılıkta idare en önemli şeymiş valla onu anladım.ve en önemlisi evlilikte idare tabi
çiğdem dediğin yerlerin sitelerine baktım,çok güzel kaftanlar var,ben ist.da öyle şeyler bulamadım,mecburen bi abiye aldım,ama içimde kaldı.sen ne kadara kiraladın ve bu yerler başka şehirlere de kiralık kaftan gönderir mi sence?arasam,sonra parasını yollasam yollarlar mı?
hayal ediyorum,çok şahane bir kaftan çıkıyor ortaya..kızlar bilginiz varsa yazın lütfen,biz uzakta olmamıza rağmen kiralarlar mı bize?
kızlar yarın resmi tatil yaa hastaneler açık olurmu kan vermem lazım benım tekrar izin almak istemiyorum
neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...
kızlar cadıca da evlendiya kocişinin koynunda yatıyo cumartesş günü kuaför + fotografçıyı hallettik şükür sonra pazar günüde çamaşırlık ıvır zıvırları aldım plastik kullanılacak şeyleri çok yoruldum goodeart 6 günün kaldı heyecan bastımı artıkkk
Günaydın sekerlerherkese mutlu haftalar
Elimde değil kızlar üzülmemek...Tamam gelmesin düğüne..ama ailem bunları duyunda ne tepki verir bilemiyorum..zaten annem hasta daha beter olur kadıncağız
Nişanlımda çok kötü durumda...çok korkuyorum..sakin olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum
zaten duyurmam tatlım son duruma gelinceye kadar..duyarlarsa olay çok büyür..çözülemez bir hale gelir...
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR..İYİKİ VARSINIZ...
canım olay bitmiş gibi nişanlın arkanda seni seviyor sahipleniyor sana olan sevgisinden ailesine rest çekebiliyor senin dert etmen gereken birşey yok oda kıvrancak kıvrancak sonra yola gelecek çalışıyordumda anca geçmişi okuyabildim ama ağla açılırsın :) yarın öbür gün zaten haline güleceksin buna inanıyorum
süpersin canım ben önümüzdeki haftadan sonra maratona girerim memleketten annemin aldığı eşyalar gelcek bursadanda ablamın aldığı eşyalar gelcek neyim var neyim yok anlayıp alışveriş sezonunu açıcam ben bugn daha mutlu bakıyorum çünkü nişanlımla cumartesi geldiğinde birazda olsa sonunda konuşabildim durumumu netçe izah ettim daha dikkatli olur umarım bundan sonra rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...
neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...
hoşgeldin şekercimm :)
yi yapmışsıncnm çünkü biyandan toparlanmak gerekiyooo ay odamda yer kalmadı ya koy koyy
ne güzel ya bugün hepimiz çok mutluyuz
bizde cumartesi sevgili sevgilimlen balayı için rezervasyon yaptırdıkk......
günaydın canların nasılsınız
günaydın kızlar...
Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah...
İş konusunda nişanlımla bazı sorunlarımız vardı. Hallettik çok şükür...
Babamın yanına haftada 3-4 gün gelip çalışacağım :)))
kızlar cadıca da evlendiya kocişinin koynunda yatıyo cumartesş günü kuaför + fotografçıyı hallettik şükür sonra pazar günüde çamaşırlık ıvır zıvırları aldım plastik kullanılacak şeyleri çok yoruldum goodeart 6 günün kaldı heyecan bastımı artıkkk
zaten duyurmam tatlım son duruma gelinceye kadar..duyarlarsa olay çok büyür..çözülemez bir hale gelir...
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR..İYİKİ VARSINIZ...
kızlar yarın resmi tatil yaa hastaneler açık olurmu kan vermem lazım benım tekrar izin almak istemiyorum
gunaydın kızlar. nasılsınız bn cok mutluyum cumartesı gunu gelınlık ayakkabımı hallettım hemde acayıp ıcıme sındı bayıla bayıla aldım ayakkabımı. gelınlık camasırı da halledıp gelınlıkcıye gıttık nısanlımla kadın daha ılk prova olmasına ragmen tamamen astar gıydırdı bana. yanı ustunun yaka boylarını etek boyunu kuyruk boyunu herseyı ayarladık. yanlız ek kuyruk ıstıyordum gelınlıge ama vazgectık ondan konusurken. acayıp bı duygıuymus astar halıne bıle asık oldum gelınlıgımın. nısanlım bunu bu halde alıp cıkabılırız bıle harıka gorunuyosun dedı :)))) ayrıca bıde gelınlık altına converse aldık tabı nısanlıma da aldık bı tane o klasık ayakkabıya pek alıskın degıldır nısanda ayaklarını vurmus ve kayıyo dıye altları duzgun oynayamamıs yıne öle bısı olursa oda converse gıyıcek ıkımızde aldık bırer tane :)))) sonra 2 tane bındallı gıyıcektım ya onların altınada ayakkabı aldık onlarda halloldu. yukler yıne hafıflemeye basladı. mutfak alısverısımde suan ıtıbarıyle bıtmıs bulunmakta. son eksıklıklerıde hallettık mutfakla ılgılı kafam rahatladı suan. gerıye sadece ve sadece sunlar kaldı....
gunluk yatak ortusu
2 tane yastık
banyo takımı
masa örtüsü takımı
tost mak
sarjlı supurge
supurge
vileda
duvar saatı
vazo cerceve vs
tatlım bursa dısına gonderırler mı ınan hıc bılmıyorum. arayıp sor belkıde gonderırler. bn 300 tl ye kıraladım tatlım yenı modeller getırmısler onlara 500 tl falan dıyolar
Günaydın canım hoşgeldin
Mutlu haftalar canım
Teşekkürler tatlim sana bindalliyi aldığım yerin ismi ogrenicektim unuttum hemen öğreneyim kusura bakma tamamen aklımdan çıkmış
yaaa biz daha yaptırmadık ama rezervasyon, hayırlı olsun canım, iyi balayılar olsun.
günaydın canım hoşgeldin.
sana da iyi haftalar canım
evet cadica da evlendi. darısı başımıza kızlar
sende iyi varsın canım, üzülme düzelecek herşey:34:
canım bizim hastane açık, sağlıkta tatil olmazama diğer hastaneleri bilmiyorum.devlet hastaneleri kapalıdır belki
çoğunu bitirmişsin kız birşey kalmamışgüle güle kullan aldıklarını.conversini gelinlik ayakkabını gelinliğini falan çok merak ettim. converse sade mi aldın inci işli falanmı? ben inci işli alacağım:34:
günaydın canım hoşgeldin
Tamam canım bekliyorum
Kart filan vermediler mi?
benim odamda küçüldükçe küçüldü:) walla neyse evi tuttuk temizletirsem bundan sonra herşeyi yavaş yavaş oraya koycam çünkü yardım edecek kimse yok yavaş yavaş yapmak zorundayım birde size birşey danışcam iyimi kötümü yaptım bilmiyorum ama nişanlımın ailesinin yardımının olmadığını sölemişimdir size bi kaç yüz defa şimdi evi tutunca mobilya bakmaya başlıcaz nişanlımda görümcemi sivastan çağırayımmı oda gelsinmi mobilya bakmak için dedi bende gerek yok onların bir yardımı olsaydı maddi onlarsız alsak hoş olmazdı gelsinler derdim ama nede olsa herşeyi sen yapıcaksın senle benim bakmamız kafi dedim oda aslında biraz erindi sonra toparlamaya çalıtım hem onada boş yere sıkıntı olmasın dedim sivastan ta buraya gelmesine gerek yok zaten ev dizilince gelecek dedim kötümü yaptım sizce ?? ama napim içim dışım aynı ben haha hihi yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?