2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aldıgım ayakkabıların yarın resmını ceker koyarım tatlım. converse duz beyaz olanlardan aldım cnm daha sonra yazında gıyebılmek ıcın nısanlımınkınle takım oldu ıste:)))

bende incili alıcam yaaa çok güzeller , sonra çıkarıp incilerini giyerim napim güle güle giyin canım

günaaydın canımm iyi allaha şükür sen nasılsın yorgunluktanmı canım

dün gerçektende çok güzeldi benim için kocişimle alışveriş yaptık evimizee

Baya yürüdük güya arabayla çıktık ama hem maç hem pazar günü trafigi felaketti.
Anneler günü için hediye aldık birazda kendimize cici aldık.
Güle güle kullan aldıklarını.

Günaydın bayanlar....

güzel bir hafta...

geri sayımın bittiği beklenen günün artık geldiği bir hafta.

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin...
Allah utandırmasın.

Aminn.
Herşey güzel geçer umarım.
Heyecan büyüktür şimdi. :18:

günaydın canım, güzel geçmesine sevindim.neler yaptın bakalım düğün alışverişi mi?

Yok canım anneler günü alışverişi yaptık. Kısmetse o da olucak.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

Hayırlı olsun canım.
Huzurla oturun inşAllah.

Allah dağına göre kar verir. Nişanlın yanında ve kimin haklı olduğununda farkında. Sizi üzmesine fırsat vermeyin. Kaç kere nişanlı olabiliceksiniz. Tıkayın kulaklarınızı. Yazıldığı kadar kolay değil biliyorum ama senin anlattıklarında kolay değil canım.
Allah sabır versin.
Üzme kendini.
Nişan kıyafetin çok yakışmış.
Güle güle giy.

Evet tatlım..dün akşam birlikteydik..hatta karışamaz dedi ve gittik gelinliği aldık...benim beğendimi aldı..annesinin haberi bile yok bundan

çok heyecanlıyım elim ayaağıma dolanıyoo

Ayy bende rüyamda gördüm düğüne 1 haftamız kalmış nasıl mutluyduk nişanlımladün akşam niaşnlım bizdeydi güldük eğlendik falan mutlu uyudum ondan öyle gördüm herhalde

Günaydın kızlarrr.
Dün çok güzeldi ama geldiğim gibi yığıldım.
Nasılsınız??

günaydın canım bende dün nişanlımla ailesini ağırladım çooook yoruldum ama değdi

Günaydın bayanlar....

güzel bir hafta...

geri sayımın bittiği beklenen günün artık geldiği bir hafta.

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin...
Allah utandırmasın.

günaydın canımmmmm ayyy dediğin gibi Allah utandırmasın sonuna kadar hiç birimizi heyecanda tavan dimi

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

günaydın canımmm bak sen o evi temizle yerleştirmeye başla eksikleri gördükçe nasıl bizim gibi alışveriş canavarı olacaksın çok sevindim bu arada hayırlı uğurlu olsun canım

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta geçirelim inşallahhh

Aramızda bugün size sürpriz yapcak biri var
Liberte11
Heycanla bekliyorum Leyluşummmmmmm

Kızlar haberi Leylacım versin size

günaydın canım

içinde çooook mutlu günler geçirin inşallah hayırlı olur canım benim

Cümnemiz inşallah canım hayırlısı olsun bakalım haftada bir gün geliyo artık bi hafta mobilya bakarız bi hafta beyaz eşya sırayla gider zaten düğüne anca yetişir :)

sen en önemli işi hallettin tatlım : gelinlik... gerisi bi gnde beğenilip alınacak şeyler

ne güzel yaa provalar yapılıyo gelinlikler bitmek üzere off anam off benim çok canım sıkılıyo bu işe çok geç kaldık gelinlik için yaa

ne güzel ya bugün hepimiz çok mutluyuz

bizde cumartesi sevgili sevgilimlen balayı için rezervasyon yaptırdıkk......

hadi hayırlı uğurlu olsun canım

günaydın canların nasılsınız

günaydın canım iyidir seni sormalı?

Telefon çekimi olduğu için belli değil kızlar...birde elektrikler gitmişti..spotların bazıları patladı..o yüzden karanlık bit görüntü var.. bu hafta sonu gidip daha net foto çekicem inş..

canım güle güle giy ben çok beğendim

günaydın canım çok sevindim canım halletmenize daha da iyi olur inşallah aranızz

hadi hayırlı olsun onlarda çıkmış aradan bende kapı önü paspasımı aldım dün

aldın sonunda mumlarını hayırlı olsun canım

yi yapmışsıncnm çünkü biyandan toparlanmak gerekiyooo ay odamda yer kalmadı ya koy koyy

aynen yaa bizim bütün ev öyle yer kalmadı hatta yan binamızda teyzem var onun bi odasınıda doldurduk

Günaydın sekerler herkese mutlu haftalar

günaydın canımmmm

canım sen gelinliğimi artık seviyorum diyordun ama pek öyle değil gibi ama

inş. düzeltir kendini canım yaa iyi olmanıza ev tutmanıza heyecanının gelmesine çoook sevindim

bence haklısın iyide yapmışsın gerek yok

Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olur sanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum

Bunu bir anlasa herşey hal olacak..dün teyzesi ile beraberdik..o da çok sinirlendi yazdıklarını okuyunca..sonuna kadar arkanızdayım ne olursa olsun dedi

Ailemin bişeyden haberi yok bir öğrenseler..babam kıyametleri koparır...en çok ondan korkuyorum :18::18:

canım birincisi nişanlın yanında onun için üzülme seni çok seviyor ki sende öyle ayrıca birbirinize çok düşküsünüz ayıramayacağını anlamamışmı oğlu resti çekince burnu sürtülür geri adım atar ama anlamadığım şey seni neden istemiyor?

canımmmmm hayrlı olsun inşallahhhhh ben sana cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım galiba baya bişi halletmişsiniz ne güzel şu gelinlik çok kafama takılıyor darısı başıma yaa

yok tatlım en iyisini yapmışsın aynı şehirde olsanız belki ama ayrı sehirlerde olmanız güzel bir tesadüf olmuşş..

televizyonuda allcz ben alcaktım nişanlım dedi koltuk takımı alcz sen nakiti ver bana dedi ben tv taksitle alırım dedi bakalım

my_everything hala aklım diğer gelinlikte tatlim resimlere baktikca yakışmamış gibi geliyor belkide aklım diğer gelinlikte olduğu içindir bilemiyorum gelinlik icin burdaki arkadaslarım hep guZel yorumlar yaptı burdaki arkasaslarim fikirleriniz cok onemli benim icin herkes cok aamimi cok icten yorum yapti bende sevdim ama heyecanım yok ki diğer gelinlik icimi heyenlandiriyordu sabırsızlık vardı bu gelinlik böyle bı Sey yapmadı hiç bende

canım şidi vazgeçip diğerini alma imkanın yokmu? bizim yada kayınvalidenin beğenmesini geç dediğin gibi senin heyecanlanman lazım giydiğinde içine sinmesi lazım

canım şidi vazgeçip diğerini alma imkanın yokmu? bizim yada kayınvalidenin beğenmesini geç dediğin gibi senin heyecanlanman lazım giydiğinde içine sinmesi lazım

Gelinliğin ücretinin büyük bir kısmını ödedik Canim sanmıyorum geri versinler zaten 1 ay kaldı kaporayi vermesinler o da sorun degil bakalım diğer gelinlik duruyormu bı de o var o yüzden ciddi ciddi kaynanamdan nefret ediyorum yüzünü görmeyi geçtim sesini duymaya tahammülüm yok bide gelinlikcide öyle bı laf ettiki bana herkes nerden geldigini şaşırdı burda yazamiyorum cok dangalakcaydi

canım vazgeçme bence de. çok güzel olmuştu sana. herkes böyle diyorsa bir bildiğimiz vardır elbet

yok tatlım en iyisini yapmışsın aynı şehirde olsanız belki ama ayrı sehirlerde olmanız güzel bir tesadüf olmuşş..

canımmmmm hayrlı olsun inşallahhhhh ben sana cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım galiba baya bişi halletmişsiniz ne güzel şu gelinlik çok kafama takılıyor darısı başıma yaa

Arkadaşlar bişi daha sorcam ya :) nişanlımla konuşurken böyle kalabalık aileden bahsetti ben mesela ev içinde çok kalabalığı sevmem 5 yıl neredeyse yalnız kaldım ailem yılda 4 ay yanımdaydı hemen hemen nişanlımla otururken cumartesi geldi dediki işte evlenince annelerimiz gelir kalır daima falan filan ikidir aynı şeyi dio ben bizimkileri biliyorum gelseler 15 günden öte kalmazlar yanımda onun ailesinide bilmiyorum acaba zeminmi hazırlamaya çalışıyordu anne babasıı arası kötü boşanmayı bile düşünüyorlar bunu tabi ben tek biliyorum annemlere sölemedim bende rahatsız oldum ben şahsen sürekli kalınmasını sevmem kalabalık aile hoşuma gitmiyor dedim kendilerini özletmesinlerde bıktırmasınlarda dedim yok çocuk olunca bi ay senin annen kalsa bi ay benim annem kalsa ne güzel falan dedi bende çocuğuma ben bakarım çocupum olunca zaten çalışmaı düşünmüyorum dedim ama bu tavrı çok rahatsız etti onlar sivasta işte hepsi bir arada falan ama ben kalabalığı sevmiyorum heleki evlendiğimde eşimle özelim olsun istiyorum ne o öle dioki daima kalsalar bahsettiği aylarca bir süre bende direk istemem sevmiyorum dedim yarın öbürgün hani bana sıkıntı olurmu bilmiyorum düşüncemi öğrensin istedim.... bugün ben hiç bi faydalarını görmezken yani vicdanım istemedi öle bişiyi sırf önünü kesmek için kendi ailemi bile uzun istemediğimi ima ettim bu hususta haksızmıyım ???

Allah Allah ne dediki öle:44: yanlız varya benim teyzemede böyle yapmışlar 24 sene önce hal söyler durur içimde kaldı diye

bence haklısın canım sende bunu her fırsatta söyle taviz verme

bu arada şkercim gelinlik gerçekten çok yakışmıştı sadece insanın içine birşey düşünce hep o daha iyiymiş gibi gelir ama belki o bunun kadar yakışmıyordu bile içini ferah tut tatlım

Allah Allah ne dediki öle:44: yanlız varya benim teyzemede böyle yapmışlar 24 sene önce hal söyler durur içimde kaldı diye

bence haklısın canım sende bunu her fırsatta söyle taviz verme

Yani ne bilim canımcım öyle bi düşüncede hoş gelmedi işte ben annemler bile uzun aradan sonra geldiğinde kendi kanım canım bunalıyorum ben sanırım yalnızlığa alıştım evlenmeye bile zor alışacakkken birde onlar uzun süreli kalsa ben hani özlettirmedinde bıktırmasnda diyince çok bozuldu ne güzel dedi kalabalık aile neden öyle düşünüyorsun dedi sesi ciddileşti bende kalabalık aile sevmediğimi söyledim benim eşimle çocuğumla bir özelim olmalı dedim baş tacı onlar allah onların eksikliğini vermesin tabi gelip kalıcaklar dedim ama ne bilim onun tavrına gıcıkta kaptım yok çocuk olsa bi bizimkiler bi onun annesi kalsınmış benim annem zaten öyle uzun kalmaz ben biliyorum ama onun ailevi sorunları olduğundan bi an ürktüm sonra kendimi kötü gelin gibide hissettim ama yapacak bişi yok olmadığım gibi gösteremem ...

içine sinmyosa değiştir yıllarca içinde kalacağına değiştirdim dersin sen değiştir düğünde görsün ler şok olsunlar anacım bidaha evlenmeyeceksinkiiii

kızlar cumartesi günü nişanlımla alışverişe gittik eminönüne cok güzel geçti cok şükür ama herseyi alamadık yarın tekrar gıdıcez gıysı felan almadık daha,dükkan ismi sormustum size ama bi dükkana girdik herseyi nerdeyse ordan aldık iyimi yaptık bilmiyorum toptan foyatına verıyorum dedi adam bize ,bohçalarım gelsin göstericem ins sizlere

sonradan kötü olmaktansa baştan ol canım bek benim kayınvalidemlerle de aram fazla yok yürümeye kalksan zor bi minibüse binmek lazım 3-4 km var aramız bende (bazen saflığım tutuyo) nişanlıma dedim olsun çok uzak değil n egüzel hergün annen gelir ben giderim bana dediki saçmalama öyle bir şey olmayacak ben evde düzen istiyorum ailemdir canımdır ama alıştırma o şekilde cılkı çıkmasın lütfen dedi dondum kaldım ama sonra düşndüm haklı bu arada benim nişanlımda sivaslı sizinki neresinden?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…