2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
böyle bişey düşünebilirsin resim çekilirken converse düğünde babet tarzı gün içinde tapukluu

EVET BENDE ÖYLE BİR ŞEY YAPAYIM HEMEN SİZE GÖSTEREYİM

bak tabi canım, senin kına kıyafetin ne renkti?

doğru söylüyorsun aslında, gereksiz masraf.nişan ayakkabında uygunsa giyilir tabi, bende mi öyle yapsam yaaa:44::44:

resmi var mı canım, nasıl ayakkabın

resmi yok canım ama zaten arasamda onun gibi bişi bulamam çünkü bizim fazla boy farkımız yok nişan ayakkabılarım öyle denk geldi eminönü çarşıda az topuklu güzel bişi

albüm yapabilirsin canım sizin için özel olan resimlerinizden
Fatmagülü geçen bölümünü beraber izledik.. orada gördü yani albüm olayını.. Özendin filan der bende sinir olurum :))

canım bun desing da satılıyor aşk kalvanozları kalpler filan var da benimki öyle romantik biri değildir. dalga geçer

resmi yok canım ama zaten arasamda onun gibi bişi bulamam çünkü bizim fazla boy farkımız yok nişan ayakkabılarım öyle denk geldi eminönü çarşıda az topuklu güzel bişi

en güzeli onu giyersin boşver

kırmızı elbisem :) ben çıkıyorum bunaldım resmen görüşürükkkkkk

güle güle canım aradığını bul da gel inşallah:34:

ben nişanlıma 2. senemizde yapmıştım 8 ay önceee ama fatmagül hiç aklıma gelmediii

kızlar düğün günü fotoğraf çekimleri için gidip fotoğrafçıyla görüştük dış çekim yapılacak, 70*100 ebadında bir tane büyük fotoğraf, kız ailesine ve erkek ailesine albüm, ayrıca bize büyük albüm haricinde birde küçük boy albüm veriyorlar fiyat 650 dediler iyi mi sizce? daha bir kaç yere sorsak mı?

Son düzenleme:

her zmn bikaç yerden fiyat almakta fayda vardır :)

Son düzenleme:
ayyy ne güzel....eve gelince tekrar foto çek ttlım duvakla falan beraber..tam bitmiş halini görelim..

inşş canımm ablam eve geldiinde kimseye açtırmıcaz herkes nikah günü görsün dedi görmeden çekerimmm

1. 2. çok hoşlar canımm şöyel yapabilisin ama 1. yaptığının gelin pabuç la 2. yaptığının gelin pabuç değiştir çünkü 2. de iki modelde aynı biri babet biri tapuklu fikir yine senin canım

hemen çek bakalım :)))) dediğim gibi albüm oluştur. sonra silersin istediğin gibi, konu içine ekleyince zor oluyor.

inşş canım hayırlısıyla bi alalım

kızlar lütfen dua edin içimde bi sıkıntı kınamda bişey çıkacakmış gibi oluyoo lütfen dua edinnnn

bikaç yerdende fiyat al canım ama bu fiyatda gayet iyi

kızlar damatlık buna benziyo siyah papyon ve kuşak aldık içine sarar baktık hep aynı modeller damattan aldık 570 tl tuttu
canım çok beğendim ben,güle güle giysin nişanlın..

canım bunlar idare eder,sen daha önce bembeyaz ve incili bi model paylaşmıştın sanki,ben onu daha çok beğendim..benim bi kırmızı conversim var zaten onu giyicem inşaallah,bi de az topuklu uçuk pudra/böyle beyaz gibi bi ayakkabı aldım rahat edeyim diye onu giyerim,bi de foto çekimi için renkli,az topuklu ve uygun bişi bulursam alırım,ama hep yüksek topuk var,özel yaptırmak da biraz tuzlu,zaten bu iki ayakkabımı da pek ucuza aldım sayılmaz,çok uçmak istemiyorum artık.foto çekiminde hep converse olmaz,pudramsı kremsi ayakkabıyı salona düşünüyorum.dediğim gibi çok farklı bi converse bulmadıktan sonra artık almayayım ya yeter,kaç ayakkabı olacak baksana

canım benim de yemek masamın içinde gizli çekmece var oraya koyucam inşaallah.hatta çatal bıcak tk. alırken sandık istemiyorum dedim yerim var diye ve fiyat insin diye,emsandan aldım,adam bizde öyle bi uygulama yok dedi.o sandığı napıcam şimdi onu düşünüyorum,sen bi ara eşarp koyarım demiştin,oraya eşarp sığar mı ya??:44::44:

canım ben salon tk. avangard aldım,çok da sevdim,eğer içinden geliyorsa al,ben de kiracı olucam ama çok sevdik ben de nişanlım da..oturma odasını daha spor,country tarz düşünüyorum Rabbim nasip ederse..

bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :SEki Görüntüle 403749
önüne satenden ya da tülden bi fiyonk olabilir.benim ayakkabım da buna benziyo,öyle yapmatı düşünüyorum bakalım..

kızlar bugün gelinliğimiiii alcazzzzz
:119::119::119::119::119::119:
çok heyecanlıııııııııııımutlaka foto istiyoruz..

ay bu arada pat diye daldım foruma,herkese mrb.lar..
biz bugün okulca burda bi dağ oteline gittik,bi hocamızın eşi sayesinde kahvaltı ve öğle yemeğini gayet uyguna yedik,etrafı dolaştık,manzara seyrettik fena olmadı..
siz neler yaptınız kıslar?
bu arada esmerleştim,yandım güneşten çok fenaay of ya nişanlıma kapkara bi kız olarak mı görünücem ben,gözler de renkli ztn kararınca araba farı gibi yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…