- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.861
şekerlerim ballı kaymaklarım :) ben bi hava alim bunaldım walla belkim kına ayakkabısı bakarım kendime hoş ne renk nasıl bişi alacağımı bilmiyorum hem süslü hem az topuklu hemde önü kapalımümkünmüdür sizce
böyle bişey düşünebilirsin resim çekilirken converse düğünde babet tarzı gün içinde tapukluu
şekerlerim ballı kaymaklarım :) ben bi hava alim bunaldım walla belkim kına ayakkabısı bakarım kendime hoş ne renk nasıl bişi alacağımı bilmiyorum hem süslü hem az topuklu hemde önü kapalımümkünmüdür sizce
doğru söylüyorsun aslında, gereksiz masraf.nişan ayakkabında uygunsa giyilir tabi, bende mi öyle yapsam yaaa:44::44:
resmi var mı canım, nasıl ayakkabın
EVET BENDE ÖYLE BİR ŞEY YAPAYIM HEMEN SİZE GÖSTEREYİM
bak tabi canım, senin kına kıyafetin ne renkti?
EVET BENDE ÖYLE BİR ŞEY YAPAYIM HEMEN SİZE GÖSTEREYİM
bak tabi canım, senin kına kıyafetin ne renkti?
Fatmagülü geçen bölümünü beraber izledik.. orada gördü yani albüm olayını.. Özendin filan der bende sinir olurum :))albüm yapabilirsin canım sizin için özel olan resimlerinizden
bunların hepsi çok güzel yaaa, şu converselere bayılıyorum zaten , emeğine sağlık canım
organize tamam ohh ne güzel
hayırlı yaşlar şimdiden
aklıma geldi birden aşk kavanozu yap, bende evlilik hediyesi olarak yapıcam karar verdim
resmi yok canım ama zaten arasamda onun gibi bişi bulamam çünkü bizim fazla boy farkımız yok nişan ayakkabılarım öyle denk geldi eminönü çarşıda az topuklu güzel bişi
kırmızı elbisem :) ben çıkıyorum bunaldım resmen görüşürükkkkkk
Fatmagülü geçen bölümünü beraber izledik.. orada gördü yani albüm olayını.. Özendin filan der bende sinir olurum :))
canım bun desing da satılıyor aşk kalvanozları kalpler filan var da benimki öyle romantik biri değildir.dalga geçer
kızlar bugün gelinliğimiiii alcazzzzz
:119::119::119::119::119::119:
kızlar bugün gelinliğimiiii alcazzzzz
işte yaptım ;
1. seçenek
Eki Görüntüle 403853 Eki Görüntüle 403854 Eki Görüntüle 403855
2.seçenek
Eki Görüntüle 403863 Eki Görüntüle 403861 Eki Görüntüle 403862
3.seçenek
Eki Görüntüle 403867 Eki Görüntüle 403868
çekim için olanıda yukarıda ki beyaz converse, eklenmiyor tekrar :))
kızlar düğün günü fotoğraf çekimleri için gidip fotoğrafçıyla görüştük dış çekim yapılacak, 70*100 ebadında bir tane büyük fotoğraf, kız ailesine ve erkek ailesine albüm, ayrıca bize büyük albüm haricinde birde küçük boy albüm veriyorlar fiyat 650 dediler iyi mi sizce? daha bir kaç yere sorsak mı?
ayyy ne güzel....eve gelince tekrar foto çek ttlım duvakla falan beraber..tam bitmiş halini görelim..
işte yaptım ;
1. seçenek
Eki Görüntüle 403853 Eki Görüntüle 403854 Eki Görüntüle 403855
2.seçenek
Eki Görüntüle 403863 Eki Görüntüle 403861 Eki Görüntüle 403862
3.seçenek
Eki Görüntüle 403867 Eki Görüntüle 403868
çekim için olanıda yukarıda ki beyaz converse, eklenmiyor tekrar :))
hemen çek bakalım :)))) dediğim gibi albüm oluştur. sonra silersin istediğin gibi, konu içine ekleyince zor oluyor.
kızlar düğün günü fotoğraf çekimleri için gidip fotoğrafçıyla görüştük dış çekim yapılacak, 70*100 ebadında bir tane büyük fotoğraf, kız ailesine ve erkek ailesine albüm, ayrıca bize büyük albüm haricinde birde küçük boy albüm veriyorlar fiyat 650 dediler iyi mi sizce? daha bir kaç yere sorsak mı?
canım çok beğendim ben,güle güle giysin nişanlın..kızlar damatlık buna benziyo siyah papyon ve kuşak aldık içinesarar baktık hep aynı modeller damattan aldık 570 tl tuttu
canım ben netten buldum aysel düğün nişan malzemeleri yazınca çıkıyor. bir arkadaş paylaşmıştı burada.linkini sana mesaj attım canım. yeni ayakkabılar çıkmış çok cicilerfiyatı 70 tl falandı
Eki Görüntüle 403588 Eki Görüntüle 403589 Eki Görüntüle 403590
kızlar madem forumda kimse yok bende dedim bulduğum bir kaç şeyi sizinle paylaşayım.
Eki Görüntüle 403677 Eki Görüntüle 403676 Eki Görüntüle 403678 Eki Görüntüle 403679 Eki Görüntüle 403680 Eki Görüntüle 403681 Eki Görüntüle 403682 Eki Görüntüle 403683
özellikle bu çatal bıçak kaşıkları koyma yerine bittim çok güzel
çatal bıçak kaşık gö<ükmüyo canım ben salona avangard chester mı ne diolar o koltuk takımlarından almak istiyorum ama çok kararsızım şunun gibi bişi meselaEki Görüntüle 403697 Eki Görüntüle 403698
bunlar nasıl ??
önüne satenden ya da tülden bi fiyonk olabilir.benim ayakkabım da buna benziyo,öyle yapmatı düşünüyorum bakalım..bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :SEki Görüntüle 403749
çok heyecanlııııııııııııkızlar bugün gelinliğimiiii alcazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?