2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Mesaj tekrarı............................................

Son düzenleme:

inşş canım eklerim

ohh ne güzel bizim yerimizede gezseydin canımm bizlerde işyerinde harıl harıl çalıştık iştee

slm kızlar annem evde oturmadı..gittik eşofman falan aldık..çamaşır aldık çeyizime..
salon için aksesuar eşyaları beğendim..çok güzeldi ama çok pahalıydı..biraz daha bakıcam..sizlerde baya kaynatmışınız :)

her zmn bikaç yerden fiyat almakta fayda vardır :)

bir kaç yerden fiyat al canım bendece.

evet bak öyle yapabilirim tabi dediğn gibi hoş olurlar. daha çok var ya bir sürü fikrim değişir benim
canım skmma canını güzel geçecek inşallah, kınan düğünün herşey Allah'ın izniyle

canım o incili modellerde var sana attığım sitede bak hepsine.

öyle masalara ve büfelere bayılıyorum, iyi akıl etmişler valla hem yer tasarrufu

eşarp koyarım demiştim ama sığmaz canım ona eşarp bende takı toka koyacam karar verdim

Tatlım bu ayakkabıları nereden ve ne kadara temin edebilirim? Bayıldım!

babet ve tapuklu ayakkabı pınar arkun ayakkabısı converse facebook sayfası var zaten yazıyor üstünde resmin canım

aynen canım. bu şekilde bulabilirsin aramıza hoşgeldin.

iyi yapmışsınız canım :) bu gün hava güzeldi bende çalıştım eve geldim

iyi yapmışsınız canım :) bu gün hava güzeldi bende çalıştım eve geldim

Ayakkabılar çok güzel tatlım..özellikle şu önü taşlı olanlar süper..
bende pudra rengi düz babet alıp kendim süsleyemeyi düşünüyorum..haziran gibi hallederim onuda inş..
hava çok güzeldi iyi geldi banada :)
tuğçe naptı acaba hiç uğramadı bugün..bakalım neler aldı yine :)

Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)

Eki Görüntüle 404000

senin ayakkabılarında güzel olacaktır eminim
ayyy çay bardakların çok güzel canım, güle güle kullan hepsini

2 gündür giremedim gezdim dolaştım bişeyleri halletmeye başladım bakalım daha çokk yolum var.
Kimsecikler kalmamış ben geçmişi okuyana kadar.
Umarım hepiniz iyisinizdirrr.

Bi senin öyle olsa neysee genelde erkekler öyle.
Program çok iyi bence.
Ben yumurta içinde bi fasulye var 1 hafta sulayınca çıkan fasulyede I love you falan yazıyodu ondan almıştım.
Bakmıştı baya sevmişti.

ohhhhh ayakkabı resimleri paylaşılmış ne güzel özendimmmm bende kına gecem için aldığımız ve gelinlik ayakkabılarımı paylaşayım inşallah o günümüz çok rahat geçer kızlar, ben biraz heyecan yada sıkıntı yaptığımda ayak parmaklarıma çok kötü kramp giriyor topuklu ayakkabıyı geçtim düz ayakkabı ile dahi yürümek kabus gibi oluyor :26: gün içerisinde bende düz ayakkabı kullanmayı düşünüyorum salona giderken giyeriz topukluyu

Eklentiler

• $DSCF2371k.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCF2372k.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSCF2373k.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSCF2374k.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSCF2377k.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSCF2378k.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSCF2379k.webp
    78 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSCF2380k.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 51
sade ve çok şıklar tatlım..güle güle kullan..

sağol canım

ataköy ayakkabıcıyı çok methediyorlar zaten. bende bakacağım bir oraya. ama istanbulda var mı acaba mağazası
çok güzeller canım güle güle giy inşallah

Son düzenleme:
ataköy ayakkabıcıyı çok methediyorlar zaten. bende bakacağım bir oraya.
[/QUOTE]
teşekkürler canım, topuklu olmasına rağmen ayakkabılar oldukça rahat birde özellikle bilekten bağlamalı tercih ettim ben, normal ayakkabıda yürüdükçe ayakkabılar ayağımdan kayıyor gibi oluyor alışık değilim die herhalde inşallah sende gönlüne göre bir ayakkabı bulursun canım

teşekkürler canım, topuklu olmasına rağmen ayakkabılar oldukça rahat birde özellikle bilekten bağlamalı tercih ettim ben, normal ayakkabıda yürüdükçe ayakkabılar ayağımdan kayıyor gibi oluyor alışık değilim die herhalde inşallah sende gönlüne göre bir ayakkabı bulursun canım
[/QUOTE]

ayakkabıların çok güzelmiş tatlım..ben bu tarz pk giyemem galiba..düşerim oynarken kesin :)

evet takı koyabiliriz,anca sığar ya ben bayılıyorum takı almayanişanlım sesini çıkarmıyor artık,zaafım olduğunu anladı çocukcağızbi yere giriyoruz bakıyorum çok pahalı,hepsini de almak istiyorum,ben de napim indirim zamanı yine geliriz diyorum,ay çok tasarruflu bi kız oldum çıktım zaten normalde de öyleydim de daha bi arttı evlenmek zorAllah yardımcımız olsun.. bu arada Chnhn,nişan bohçası tarzı birşey yaptıysanız nerden aldınız,neler aldınız,ya ben evin ilk gelini olucam nasipse,kayınvalidem de bilgili değil,benle nişanlım da..ama birşeyler almamız lazım,annem alınmayacak mı acaba diye üzülüyor,bol çeşit,uygun fiyat ve kalite bulabileceğimiz yerler nereleri olabilir bi fikrin var mı malum ist.u bilmiyorum.mahmutpaşada gezerken çeyizci dükkanları ve toptancılar gördüm ama..gitsek mi oralara sence? ne alındığını da yazar mısın canım,her topikte başka bi liste görüyorum,olmazsa olmazlar nelerdir kız ve erkek bohçaları için?çok teşekkürler şimdiden..

Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)

Eki Görüntüle 404000

güle güle kullan LEyla,nerden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?

bende çatak kaşık takımımı sonunda aldım kızlar

Eki Görüntüle 404049

abartısız şıklık..hayırlı olsun canım

Ben yumurta içinde bi fasulye var 1 hafta sulayınca çıkan fasulyede I love you falan yazıyodu ondan almıştım.
Bakmıştı baya sevmişti.

Eki Görüntüle 404080

ayy çok şekerrrrr,nerden aldın ben de almak isteriiiiiiiiiiimm

[/QUOTE]

canım ayakkabıların özel yapım mı?ataköy ayakkabıcı lafı geçmiş de anlamadım..ben de uygun fiyata ayakkabı yaptırabileceğim bir yer arıyorum da bilgin var mı acaba?
hayırlı olsun ayakkabıların,güle güle giy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…