- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.881
Tatlım bu ayakkabıları nereden ve ne kadara temin edebilirim? Bayıldım!
çok heyecanlıııııııııııımutlaka foto istiyoruz..
ay bu arada pat diye daldım foruma,herkese mrb.lar..
biz bugün okulca burda bi dağ oteline gittik,bi hocamızın eşi sayesinde kahvaltı ve öğle yemeğini gayet uyguna yedik,etrafı dolaştık,manzara seyrettik fena olmadı..
siz neler yaptınız kıslar?
bu arada esmerleştim,yandım güneşten çok fenaay of ya nişanlıma kapkara bi kız olarak mı görünücem ben,gözler de renkli ztn kararınca araba farı gibi yanıyo
inşş canım eklerim
ohh ne güzel bizim yerimizede gezseydin canımm bizlerde işyerinde harıl harıl çalıştık iştee
her zmn bikaç yerden fiyat almakta fayda vardır :)
kızlar düğün günü fotoğraf çekimleri için gidip fotoğrafçıyla görüştük dış çekim yapılacak, 70*100 ebadında bir tane büyük fotoğraf, kız ailesine ve erkek ailesine albüm, ayrıca bize büyük albüm haricinde birde küçük boy albüm veriyorlar fiyat 650 dediler iyi mi sizce? daha bir kaç yere sorsak mı?
inşş canımm ablam eve geldiinde kimseye açtırmıcaz herkes nikah günü görsün dedi görmeden çekerimmm
1. 2. çok hoşlar canımm şöyel yapabilisin ama 1. yaptığının gelin pabuç la 2. yaptığının gelin pabuç değiştir çünkü 2. de iki modelde aynı biri babet biri tapuklufikir yine senin canım
inşş canım hayırlısıyla bi alalım
kızlar lütfen dua edin içimde bi sıkıntı kınamda bişey çıkacakmış gibi oluyoo lütfen dua edinnnn
canım bunlar idare eder,sen daha önce bembeyaz ve incili bi model paylaşmıştın sanki,ben onu daha çok beğendim..benim bi kırmızı conversim var zaten onu giyicem inşaallah,bi de az topuklu uçuk pudra/böyle beyaz gibi bi ayakkabı aldım rahat edeyim diye onu giyerim,bi de foto çekimi için renkli,az topuklu ve uygun bişi bulursam alırım,ama hep yüksek topuk var,özel yaptırmak da biraz tuzlu,zaten bu iki ayakkabımı da pek ucuza aldım sayılmaz,çok uçmak istemiyorum artık.foto çekiminde hep converse olmaz,pudramsı kremsi ayakkabıyı salona düşünüyorum.dediğim gibi çok farklı bi converse bulmadıktan sonra artık almayayım ya yeter,kaç ayakkabı olacak baksana
canım benim de yemek masamın içinde gizli çekmece var oraya koyucam inşaallah.hatta çatal bıcak tk. alırken sandık istemiyorum dedim yerim var diye ve fiyat insin diye,emsandan aldım,adam bizde öyle bi uygulama yok dedi.o sandığı napıcam şimdi onu düşünüyorum,sen bi ara eşarp koyarım demiştin,oraya eşarp sığar mı ya??:44::44:
babet ve tapuklu ayakkabı pınar arkun ayakkabısı converse facebook sayfası var zaten yazıyor üstünde resmin canım
slm kızlar annem evde oturmadı..gittik eşofman falan aldık..çamaşır aldık çeyizime..
salon için aksesuar eşyaları beğendim..çok güzeldi ama çok pahalıydı..biraz daha bakıcam..sizlerde baya kaynatmışınız :)
iyi yapmışsınız canım :) bu gün hava güzeldi bende çalıştım eve geldim
Ayakkabılar çok güzel tatlım..özellikle şu önü taşlı olanlar süper..
bende pudra rengi düz babet alıp kendim süsleyemeyi düşünüyorum..haziran gibi hallederim onuda inş..
hava çok güzeldi iyi geldi banada :)
tuğçe naptı acaba hiç uğramadı bugün..bakalım neler aldı yine :)
Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)
Eki Görüntüle 404000
Fatmagülü geçen bölümünü beraber izledik.. orada gördü yani albüm olayını.. Özendin filan der bende sinir olurum :))
canım bun desing da satılıyor aşk kalvanozları kalpler filan var da benimki öyle romantik biri değildir.dalga geçer
sade ve çok şıklar tatlım..güle güle kullan..
ohhhhh ayakkabı resimleri paylaşılmış ne güzelözendimmmm bende kına gecem için aldığımız ve gelinlik ayakkabılarımı paylaşayım inşallah o günümüz çok rahat geçer kızlar, ben biraz heyecan yada sıkıntı yaptığımda ayak parmaklarıma çok kötü kramp giriyor topuklu ayakkabıyı geçtim düz ayakkabı ile dahi yürümek kabus gibi oluyor :26: gün içerisinde bende düz ayakkabı kullanmayı düşünüyorum salona giderken giyeriz topukluyu
teşekkürler canım, topuklu olmasına rağmen ayakkabılar oldukça rahat birde özellikle bilekten bağlamalı tercih ettim ben, normal ayakkabıda yürüdükçe ayakkabılar ayağımdan kayıyor gibi oluyorataköy ayakkabıcıyı çok methediyorlar zaten. bende bakacağım bir oraya.
çok güzeller canım güle güle giy inşallah
canım o incili modellerde var sana attığım sitede bak hepsine.
öyle masalara ve büfelere bayılıyorum, iyi akıl etmişler valla hem yer tasarrufu
eşarp koyarım demiştim ama sığmaz canım ona eşarp bende takı toka koyacam karar verdim
Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)
Eki Görüntüle 404000
Ben yumurta içinde bi fasulye var 1 hafta sulayınca çıkan fasulyede I love you falan yazıyodu ondan almıştım.
Bakmıştı baya sevmişti.
Eki Görüntüle 404080
teşekkürler canım, topuklu olmasına rağmen ayakkabılar oldukça rahat birde özellikle bilekten bağlamalı tercih ettim ben, normal ayakkabıda yürüdükçe ayakkabılar ayağımdan kayıyor gibi oluyorataköy ayakkabıcıyı çok methediyorlar zaten. bende bakacağım bir oraya.
çok güzeller canım güle güle giy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?