2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

oh ohhh süperrr walla çok sevindim gözümüz aydın:) bende gelin ayakkabımı yaptırmıştım aldım normalde yanında tül fiyonk vardı hiç güzel olmadı söktüm onu nasıl süslicem bilmiyorum ben ayakkabıyı çekip size yollim bana tavsyede bulunun

canım gayet güzel düşünmüşsün

ben geldimmm... iyi tatiller kızlar....ya acaip canım sıkılıyo benim yaaa bu güzel tatil günü evde kös kös oturuyorum napsam acaba :S

ohh ne güzel ben evde olsamda yatsamm

offf ben çalışıyorum kimse çalışmıyooo yawwwwwwwwwwwwww

canımm bende çalışıyorumm

çok güzel canımmm çokda kullanışlı bende seviyorum o çatal kaşık yerlerini benim mobilyamda yok

benim mobilyalarım avangard canım çok güzel duruyo ama daha kullanışlı bişi al canım

KIZLAR MERHABAAAAA

galiba gelinlikçimi buldum kızlar çok mutluyummmm

hadi bakalım hayırlısı gelinliğinin resimlerinide bekliyoruz

ay canım çok sevindim aldığınızda resimleri eklersin canım

Chnhn canım salon koltuk takımında yani avangart almiim mi çok kararsızım nişanlım her seçimi bana bırakıyo salondada çok spor bişi istemiyorum sen hangi takımdan basediyorsun köşemi avangart mı ?

canım bak böyle bişi düşünürmüsünn

Eklentiler

• $102-yakut-koltuk-takimi-d1.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $inci1-koltuk-takimi-d1-179.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 38

birincisi güzel canım çok spor birşey istemiyorum zaten oturma odasına spor brşeyler alcam çekyat tarzı gelen misafirler yatsın die salonda daha klasik olsun dedim ama çok kararsızım köşe takımlarındada gözüm var amannnnn :) bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :S

canım çok güzel ön kısmına tül tarzı bişeyden fiyonk yapabilirsin

canım çok güzel ön kısmına tül tarzı bişeyden fiyonk yapabilirsin

ya ben modeli internetten buldum ayakkabıcımda yaptırdım orjinalinde güzel fiyonk bi tül vardı hatta yaptırmaya gitmeden burda danıştım en çok bu ayakkabı beğenildi :) de ya tülü istediğim gibi yapamadı ayakkabıcı söktüm bende şimdi napabilirim bilmiyorum :)nette beğendiğim model bu canım

Son düzenleme:

prenses etek çok güzel bende öyle istiyorum, canım hayırlı olsun şimdiden

Chnhn canım salon koltuk takımında yani avangart almiim mi çok kararsızım nişanlım her seçimi bana bırakıyo salondada çok spor bişi istemiyorum sen hangi takımdan basediyorsun köşemi avangart mı ?

dedğim bu bak benim.

Eki Görüntüle 403767

ben bunun krem rengini istiorm kızlar :))

gayet spor ve hoş

bence hiçbir süs yapma yada sadece bağcık yerine kurdaleden fiyonk falan yap o kadar

Son düzenleme:

şuan ayakkabının önüne lastik yaptırdım gelinliğin altında tül fiyonk olsun diye düğün snrası o lastiği söküp saten kurdela ile gündelik kullancam zaten :) içimi okumuşun sanki sadece gelin ayakkabısı olarak biraz daha mı süslü olsa dediydim.canımcım o tarz köşe takımlarına bitiyorum ama dediğin gibi kendi evinde geniş salonun olcak ona göre alcan :) ben bakim mobilyacıdaki ruh halime göre avangart mı alcam köşemi alcam sizinlede paylaşırım benim sağım solum belli olmaz ömrümce istediğimi almamışımdır ayakkabı almaya gidip elbise alan saat almaya gidip gözlük alan biriyim yani anlıycağın

Son düzenleme:
kızlar bunlar sizler için Chnhn çekim için olanlarda varr fikir olur kızlarr

Eklentiler

• $304228_10150957040510063_290942455062_21448397_824169742_n.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $file_18_27.webp
    6 KB · Görüntüleme: 49
  • $1279_b.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 52
oyyy organize ettim çok şükür :))
Sağolsun nişanlımın kuzeni pasta ve yeri bana bırak yingeee dedi
Yine sağolsun nişanlımın en yakın arkadaşlarından biri ben bizimkilere haber veririm gece 11:30 da orada oluruz dedi
Şimdi bana kaldı sadece sevdiğimiz bir kaç yakın arkadaşıma daha haber vermek

U.S.E. polo da çok güzel lakos tarzı tişörtler var ordan onu alıcam ...
Birtane keten gömlek alıcam...
Bir tane de değişik birşey istiyorum hiç unutamasın hep aklında kalsın ne yapsam acaba

Son düzenleme:

bence gayet güzel canım. hiç bir süs ekletme ya da kurdela kullan işte.
gelin gelinin içini okurmuş

mobilyaları mutlaka paylaş

albüm yapabilirsin canım sizin için özel olan resimlerinizden

evet canım yaa dikimi kalitesi çok hoşuma gitti üstelik fiyatlarıda çok uygun ben ordaki iki model arasında kaldım bana dediki sana özel dikime gerek yok yıllardır bu işin ustasıyım baktığım zaman anlarım burdaki modellerin hepsi sana tam oturur özel dikime gerek yok ne aşırı zayıfsın nede kilolusun dedi bende eğer öyle olursa kiralama ne kadar dedim 850 ye düştü fiyatıda çok makul yaa hayırlısı olur inşallah çok takılmıştım gelinlik yetişmeyecek diye:18:

sağol canım benim bak resimdeki gibi fiyonk yapabilirsin yada tülden yada incecik dantelden bağçıklarını değiştirebilirsin

ben bunun krem rengini istiorm kızlar :))

resimdeki renkte güzelmiş kremde güzel durur canım güle güle kullan

hadi bakalım hayırlısı gelinliğinin resimlerinide bekliyoruz

çok sağol canım inşallah alalımda çeker resmini koyarım

prenses etek çok güzel bende öyle istiyorum, canım hayırlı olsun şimdiden

sağol canım amin prenses etek gelinlik istiyorum pembe ayakkabıdanda vazgeçtim nişan ayakkabılarımı giyicem tam gelinlik altına göre kremdi ayakkabılarım ne gerek var bi daha almaya tarzım değil abiye ayakkabı zaten bi daha giymiycem nede olsa

kızlar bunlar sizler için Chnhn çekim için olanlarda varr fikir olur kızlarr

bunların hepsi çok güzel yaaa, şu converselere bayılıyorum zaten , emeğine sağlık canım

organize tamam ohh ne güzel
hayırlı yaşlar şimdiden
aklıma geldi birden aşk kavanozu yap, bende evlilik hediyesi olarak yapıcam karar verdim

canımsın yaa walla size çok alıştımmı ne :)

bende çok alıştım buraya valla sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi oluyor bazen

benimde nişan ayakkabılarım krem çokda rahattı turkuaz mavisi die tutturdum ama şimdi el çiçeği bulamıyorumm daha doğrusu istediğim gibi bulamıyorumm

canım zaten yukrda paylaştım ben bu ayakkabıyı götürdüm ayabbakıcıya yaptırdım:) tülünüde yaptı fakat bunun gibi güzel durmadı söktüm benbu modeli nette beğendim yaptırdım

böyle bişey düşünebilirsin resim çekilirken converse düğünde babet tarzı gün içinde tapukluu

al bendende o kadar kızlar çok alıştım sizleree

doğru söylüyorsun aslında, gereksiz masraf.nişan ayakkabında uygunsa giyilir tabi, bende mi öyle yapsam yaaa:44::44:

resmi var mı canım, nasıl ayakkabın

Son düzenleme:
böyle bişey düşünebilirsin resim çekilirken converse düğünde babet tarzı gün içinde tapukluu

al bendende o kadar kızlar çok alıştım sizleree

şekerlerim ballı kaymaklarım :) ben bi hava alim bunaldım walla belkim kına ayakkabısı bakarım kendime hoş ne renk nasıl bişi alacağımı bilmiyorum hem süslü hem az topuklu hemde önü kapalı mümkünmüdür sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…