- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.841
canım evimin orda bi gelinlikçi kadın 20 yıldır bu işi yapıyormuş izmirden gelmiş çok tatlı dilli biriydi kullandığı kumaşlar tüller çok güzeldi kaliteliydi tam olarak kafamda bişi yok sadece prenses etek istiyorum üst kısmınıda anlaşmaya gittiğimiz gün seçerim güzel gelinlikler vardı ama şu kayınvalidem bi gelse halledelim biran önce istiyorum yaa bu haftasonu geliyor Allah'ın izniyle
kızlar nişanlımın doğum günü önümüzdeki cuma gününe denk geliyor.
doğum ben diyorum ki perşembe gecesi arkadaşlarıyla buluşsak saat tam 12 de pastası gelse nasıl olur sizce..
hediye olarak da keten gömlek almayı düşünüyorum sizce bu fikir iyi mi???
daha değişik fikirleri olan varsa paylaşabilirmisiniz???
ben geldimmm... iyi tatiller kızlar....ya acaip canım sıkılıyo benim yaaa bu güzel tatil günü evde kös kös oturuyorum napsam acaba :S
offf ben çalışıyorum kimse çalışmıyooo yawwwwwwwwwwwwww
kızlar madem forumda kimse yok bende dedim bulduğum bir kaç şeyi sizinle paylaşayım.
Eki Görüntüle 403677 Eki Görüntüle 403676 Eki Görüntüle 403678 Eki Görüntüle 403679 Eki Görüntüle 403680 Eki Görüntüle 403681 Eki Görüntüle 403682 Eki Görüntüle 403683
özellikle bu çatal bıçak kaşıkları koyma yerine bittim çok güzel
çatal bıçak kaşık gö<ükmüyo canım ben salona avangard chester mı ne diolar o koltuk takımlarından almak istiyorum ama çok kararsızım şunun gibi bişi meselaEki Görüntüle 403697 Eki Görüntüle 403698
bunlar nasıl ??
KIZLAR MERHABAAAAA
galiba gelinlikçimi buldum kızlar çok mutluyummmm
kızlar ben geldim.nasılsınız kaç gündür okuyamadım.benim çok güzel geçti ALLAH'A şükür.nişanlımla mobilyalarımızı beğendik daha doğrusu bi kaç model beğendik ailelerimizle gidip bakıcaz bu ay kızlar. o kadar çok özlemişimki çok ii oldu.geçmişi okumaya başlıcam birazdan kızlar sizlerde ne var ne yok çok merak ediyorum.
Chnhn canım salon koltuk takımında yani avangart almiim mi çok kararsızım nişanlım her seçimi bana bırakıyo salondada çok spor bişi istemiyorum sen hangi takımdan basediyorsun köşemi avangart mı ?
canım gayet güzel düşünmüşsün
ohh ne güzel ben evde olsamda yatsamm
canımm bende çalışıyorumm
çok güzel canımmm çokda kullanışlı bende seviyorum o çatal kaşık yerlerini benim mobilyamda yok
benim mobilyalarım avangard canım çok güzel duruyo ama daha kullanışlı bişi al canım
hadi bakalım hayırlısı gelinliğinin resimlerinide bekliyoruz
ay canım çok sevindimaldığınızda resimleri eklersin canım
canım bak böyle bişi düşünürmüsünn
birincisi güzel canım çok spor birşey istemiyorum zaten oturma odasına spor brşeyler alcam çekyat tarzı gelen misafirler yatsın die salonda daha klasik olsun dedim ama çok kararsızım köşe takımlarındada gözüm var amannnnn :) bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :SEki Görüntüle 403749
canım çok güzel ön kısmına tül tarzı bişeyden fiyonk yapabilirsin
canım evimin orda bi gelinlikçi kadın 20 yıldır bu işi yapıyormuş izmirden gelmiş çok tatlı dilli biriydi kullandığı kumaşlar tüller çok güzeldi kaliteliydi tam olarak kafamda bişi yok sadece prenses etek istiyorum üst kısmınıda anlaşmaya gittiğimiz gün seçerim güzel gelinlikler vardı ama şu kayınvalidem bi gelse halledelim biran önce istiyorum yaa bu haftasonu geliyor Allah'ın izniyle
Chnhn canım salon koltuk takımında yani avangart almiim mi çok kararsızım nişanlım her seçimi bana bırakıyo salondada çok spor bişi istemiyorum sen hangi takımdan basediyorsun köşemi avangart mı ?
ben bunun krem rengini istiorm kızlar :))
birincisi güzel canım çok spor birşey istemiyorum zaten oturma odasına spor brşeyler alcam çekyat tarzı gelen misafirler yatsın die salonda daha klasik olsun dedim ama çok kararsızım köşe takımlarındada gözüm var amannnnn :) bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :SEki Görüntüle 403749
prenses etek çok güzel bende öyle istiyorum, canım hayırlı olsun şimdiden
dedğim bu bak benim.
Eki Görüntüle 403767
gayet spor ve hoş
bence hiçbir süs yapma yada sadece bağcık yerine kurdaleden fiyonk falan yap o kadar
şuan ayakkabının önüne lastik yaptırdım gelinliğin altında tül fiyonk olsun diye düğün snrası o lastiği söküp saten kurdela ile gündelik kullancam zaten :) içimi okumuşun sanki sadece gelin ayakkabısı olarak biraz daha mı süslü olsa dediydim.canımcım o tarz köşe takımlarına bitiyorum ama dediğin gibi kendi evinde geniş salonun olcak ona göre alcan :) ben bakim mobilyacıdaki ruh halime göre avangart mı alcam köşemi alcam sizinlede paylaşırımbenim sağım solum belli olmaz ömrümce istediğimi almamışımdır ayakkabı almaya gidip elbise alan saat almaya gidip gözlük alan biriyim yani anlıycağın
bence gayet güzel canım. hiç bir süs ekletmeya da kurdela kullan işte.
gelin gelinin içini okurmuş
mobilyaları mutlaka paylaş
oyyy organize ettim çok şükür :))
Sağolsun nişanlımın kuzeni pasta ve yeri bana bırak yingeee dedi
Yine sağolsun nişanlımın en yakın arkadaşlarından biri ben bizimkilere haber veririm gece 11:30 da orada oluruz dedi
Şimdi bana kaldı sadece sevdiğimiz bir kaç yakın arkadaşıma daha haber vermek
U.S.E. polo da çok güzel lakos tarzı tişörtler var ordan onu alıcam ...
Birtane keten gömlek alıcam...
Bir tane de değişik birşey istiyorum hiç unutamasın hep aklında kalsın ne yapsam acaba
hadi hayırlı olsun canım..
izmir gelinlikçileri bu işin ustası...
Bursadan bir çok arkadaşım gelinlik için izmire gitti almaya...
bak senin ayağına gelmiş hemde 20 yıldır işin içinde....
mutlu bir gelin ol tatlım inşallah :)
oh ohhh süperrr walla çok sevindim gözümüz aydın:) bende gelin ayakkabımı yaptırmıştım aldım normalde yanında tül fiyonk vardı hiç güzel olmadı söktüm onu nasıl süslicem bilmiyorum ben ayakkabıyı çekip size yollim bana tavsyede bulunun
ya ben modeli internetten buldum ayakkabıcımda yaptırdım orjinalinde güzel fiyonk bi tül vardı hatta yaptırmaya gitmeden burda danıştım en çok bu ayakkabı beğenildi :) de ya tülü istediğim gibi yapamadı ayakkabıcı söktüm bende şimdi napabilirim bilmiyorum :)nette beğendiğim model bu canım Eki Görüntüle 403768
ben bunun krem rengini istiorm kızlar :))
hadi bakalım hayırlısı gelinliğinin resimlerinide bekliyoruz
prenses etek çok güzel bende öyle istiyorum, canım hayırlı olsun şimdiden
kızlar bunlar sizler içinChnhn çekim için olanlarda varr fikir olur kızlarr
oyyy organize ettim çok şükür :))
Sağolsun nişanlımın kuzeni pasta ve yeri bana bırak yingeee dedi
Yine sağolsun nişanlımın en yakın arkadaşlarından biri ben bizimkilere haber veririm gece 11:30 da orada oluruz dedi
Şimdi bana kaldı sadece sevdiğimiz bir kaç yakın arkadaşıma daha haber vermek
U.S.E. polo da çok güzel lakos tarzı tişörtler var ordan onu alıcam ...
Birtane keten gömlek alıcam...
Bir tane de değişik birşey istiyorum hiç unutamasın hep aklında kalsın ne yapsam acaba
canımsın yaa walla size çok alıştımmı ne :)
evet canım yaa dikimi kalitesi çok hoşuma gitti üstelik fiyatlarıda çok uygun ben ordaki iki model arasında kaldım bana dediki sana özel dikime gerek yok yıllardır bu işin ustasıyım baktığım zaman anlarım burdaki modellerin hepsi sana tam oturur özel dikime gerek yok ne aşırı zayıfsın nede kilolusun dedi bende eğer öyle olursa kiralama ne kadar dedim 850 ye düştü fiyatıda çok makul yaa hayırlısı olur inşallah çok takılmıştım gelinlik yetişmeyecek diye:18:
sağol canım benim bak resimdeki gibi fiyonk yapabilirsin yada tülden yada incecik dantelden bağçıklarını değiştirebilirsin
resimdeki renkte güzelmiş kremde güzel durur canım güle güle kullan
çok sağol canım inşallah alalımda çeker resmini koyarım
sağol canım amin prenses etek gelinlik istiyorum pembe ayakkabıdanda vazgeçtim nişan ayakkabılarımı giyicem tam gelinlik altına göre kremdi ayakkabılarım ne gerek var bi daha almaya tarzım değil abiye ayakkabı zaten bi daha giymiycem nede olsa
evet canım yaa dikimi kalitesi çok hoşuma gitti üstelik fiyatlarıda çok uygun ben ordaki iki model arasında kaldım bana dediki sana özel dikime gerek yok yıllardır bu işin ustasıyım baktığım zaman anlarım burdaki modellerin hepsi sana tam oturur özel dikime gerek yok ne aşırı zayıfsın nede kilolusun dedi bende eğer öyle olursa kiralama ne kadar dedim 850 ye düştü fiyatıda çok makul yaa hayırlısı olur inşallah çok takılmıştım gelinlik yetişmeyecek diye:18:
sağol canım benim bak resimdeki gibi fiyonk yapabilirsin yada tülden yada incecik dantelden bağçıklarını değiştirebilirsin
resimdeki renkte güzelmiş kremde güzel durur canım güle güle kullan
çok sağol canım inşallah alalımda çeker resmini koyarım
sağol canım amin prenses etek gelinlik istiyorum pembe ayakkabıdanda vazgeçtim nişan ayakkabılarımı giyicem tam gelinlik altına göre kremdi ayakkabılarım ne gerek var bi daha almaya tarzım değil abiye ayakkabı zaten bi daha giymiycem nede olsa
bunların hepsi çok güzel yaaa, şu converselere bayılıyorum zaten , emeğine sağlık canım
organize tamam ohh ne güzel
hayırlı yaşlar şimdiden
aklıma geldi birden aşk kavanozu yap, bende evlilik hediyesi olarak yapıcam karar verdim
bende çok alıştım buraya vallasanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi oluyor bazen
böyle bişey düşünebilirsin resim çekilirken converse düğünde babet tarzı gün içinde tapukluu
al bendende o kadar kızlar çok alıştım sizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?