- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.901
evet takı koyabiliriz,anca sığar ya ben bayılıyorum takı almayanişanlım sesini çıkarmıyor artık,zaafım olduğunu anladı çocukcağız bi yere giriyoruz bakıyorum çok pahalı,hepsini de almak istiyorum,ben de napim indirim zamanı yine geliriz diyorum,ay çok tasarruflu bi kız oldum çıktım zaten normalde de öyleydim de daha bi arttı evlenmek zor Allah yardımcımız olsun.. bu arada Chnhn,nişan bohçası tarzı birşey yaptıysanız nerden aldınız,neler aldınız,ya ben evin ilk gelini olucam nasipse,kayınvalidem de bilgili değil,benle nişanlım da..ama birşeyler almamız lazım,annem alınmayacak mı acaba diye üzülüyor,bol çeşit,uygun fiyat ve kalite bulabileceğimiz yerler nereleri olabilir bi fikrin var mı malum ist.u bilmiyorum.mahmutpaşada gezerken çeyizci dükkanları ve toptancılar gördüm ama..gitsek mi oralara sence? ne alındığını da yazar mısın canım,her topikte başka bi liste görüyorum,olmazsa olmazlar nelerdir kız ve erkek bohçaları için?çok teşekkürler şimdiden..
güle güle kullan LEyla,nerden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?
abartısız şıklık..hayırlı olsun canım
canım ayakkabıların özel yapım mı?ataköy ayakkabıcı lafı geçmiş de anlamadım..ben de uygun fiyata ayakkabı yaptırabileceğim bir yer arıyorum da bilgin var mı acaba?
hayırlı olsun ayakkabıların,güle güle giy..
canım ayakkabılarım özel yapım değil, ataköy ayakkabının markası, iyi dileklerin için teşekkürlerumarım sende gönlüne göre bir ayakkabı bulursun
tatlım burda bir pazar var...oradan aldım 30 tl. 6 tabak ve bardğı var canım..
ohhhhh ayakkabı resimleri paylaşılmış ne güzelözendimmmm bende kına gecem için aldığımız ve gelinlik ayakkabılarımı paylaşayım inşallah o günümüz çok rahat geçer kızlar, ben biraz heyecan yada sıkıntı yaptığımda ayak parmaklarıma çok kötü kramp giriyor topuklu ayakkabıyı geçtim düz ayakkabı ile dahi yürümek kabus gibi oluyor :26: gün içerisinde bende düz ayakkabı kullanmayı düşünüyorum salona giderken giyeriz topukluyu
anladım canım teşekkür ederim
sağol canım,çok sade ve hoşlar.ben de günlük kullanıma bu tarz birşey alabilirim.
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
teşekkürler canım, topuklu olmasına rağmen ayakkabılar oldukça rahat birde özellikle bilekten bağlamalı tercih ettim ben, normal ayakkabıda yürüdükçe ayakkabılar ayağımdan kayıyor gibi oluyorataköy ayakkabıcıyı çok methediyorlar zaten. bende bakacağım bir oraya.
çok güzeller canım güle güle giy inşallah
evet takı koyabiliriz,anca sığar ya ben bayılıyorum takı almayanişanlım sesini çıkarmıyor artık,zaafım olduğunu anladı çocukcağız bi yere giriyoruz bakıyorum çok pahalı,hepsini de almak istiyorum,ben de napim indirim zamanı yine geliriz diyorum,ay çok tasarruflu bi kız oldum çıktım zaten normalde de öyleydim de daha bi arttı evlenmek zor Allah yardımcımız olsun.. bu arada Chnhn,nişan bohçası tarzı birşey yaptıysanız nerden aldınız,neler aldınız,ya ben evin ilk gelini olucam nasipse,kayınvalidem de bilgili değil,benle nişanlım da..ama birşeyler almamız lazım,annem alınmayacak mı acaba diye üzülüyor,bol çeşit,uygun fiyat ve kalite bulabileceğimiz yerler nereleri olabilir bi fikrin var mı malum ist.u bilmiyorum.mahmutpaşada gezerken çeyizci dükkanları ve toptancılar gördüm ama..gitsek mi oralara sence? ne alındığını da yazar mısın canım,her topikte başka bi liste görüyorum,olmazsa olmazlar nelerdir kız ve erkek bohçaları için?çok teşekkürler şimdiden..
güle güle kullan LEyla,nerden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?
ayy çok şekerrrrr,nerden aldın ben de almak isteriiiiiiiiiiimm
Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)
Eki Görüntüle 404000
ben günlük kullanacağım çatal bıçak takımımı alcam. şimdi günlük olacağı için fazla para vermemek mi gerekiyo yoksa sürekli kullanılacağı için çabuk eskimemesi paslanmaması bozulmaması için çok kaliteli bişey mi olması gerekiyo? hangi markalar olabilir hangi modeller olabilir alan bilen varsa fikir verebilir misiniz kızlar :)
Slm canım,
bende araştırıyorum aynı konuları,
genelde jumboyu tavsiye ediyorlar, en kaliteli ve kalın çeliği türkiyede o kullanıyormuş,
bide günlük kullanımda kaybolma parça eksilmesi durumunda adet olarak bulunuyormuş jumbo da
böylece takımın bozulmuyor, parlak ve mat seçenekleri günlük için altınlılarıda misafir için tavsiye ediyorlar,
hergün kullanılacağı içinde pişman olmayacağımız birşey olsun diye düşünüyorum, bazı takımları kampanyada
650 biraz altı üstü gibi günlüğe uygunlar, tabii diğer modeller 4500e kadar uzanıyor, senin fikirlerinide öğrenmek isterim.
Hayırlı olsun canım,
korkmaz'ın ürünü sanırım, güle güle kullanın,
bende araştırıyorum henüz alamadım
araştırdıkça karıştırmaya başladım, en son annem karar verir oldu,
ne yapsın artık bana kalırsa hiç toparlayamayacağım
korkmaz'ın balık çatalı ekli takımları var aklımdan geçiyor ama bakalım kısmet...
ben günlük kullanacağım çatal bıçak takımımı alcam. şimdi günlük olacağı için fazla para vermemek mi gerekiyo yoksa sürekli kullanılacağı için çabuk eskimemesi paslanmaması bozulmaması için çok kaliteli bişey mi olması gerekiyo? hangi markalar olabilir hangi modeller olabilir alan bilen varsa fikir verebilir misiniz kızlar :)
Slm canım,
bende araştırıyorum aynı konuları,
genelde jumboyu tavsiye ediyorlar, en kaliteli ve kalın çeliği türkiyede o kullanıyormuş,
bide günlük kullanımda kaybolma parça eksilmesi durumunda adet olarak bulunuyormuş jumbo da
böylece takımın bozulmuyor, parlak ve mat seçenekleri günlük için altınlılarıda misafir için tavsiye ediyorlar,
hergün kullanılacağı içinde pişman olmayacağımız birşey olsun diye düşünüyorum, bazı takımları kampanyada
650 biraz altı üstü gibi günlüğe uygunlar, tabii diğer modeller 4500e kadar uzanıyor, senin fikirlerinide öğrenmek isterim.
Günaydın canlarım...kimsecikler gelmemiş daha...kalhvaltımı yapıosunuz kuşlar bakalım
günaydın tatlım
sağol canım..
sabret az kaldı azzz,ne güzel kocişinle güzel bi tatil yapıcaksın ve inşaallah tüm bu yorgunluklarına değecek
slm kızlar annem evde oturmadı..gittik eşofman falan aldık..çamaşır aldık çeyizime..
salon için aksesuar eşyaları beğendim..çok güzeldi ama çok pahalıydı..biraz daha bakıcam..sizlerde baya kaynatmışınız :)
bir kaç yerden fiyat al canım bendece.
evet bak öyle yapabilirim tabi dediğn gibi hoş olurlar. daha çok var ya bir sürü fikrim değişir benim
canım skmma canını güzel geçecek inşallah, kınan düğünün herşey Allah'ın izniyle
canım o incili modellerde var sana attığım sitede bak hepsine.
öyle masalara ve büfelere bayılıyorum, iyi akıl etmişler valla hem yer tasarrufu
eşarp koyarım demiştim ama sığmaz canım ona eşarp bende takı toka koyacam karar verdim
aynen canım. bu şekilde bulabilirsinaramıza hoşgeldin.
Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)
Eki Görüntüle 404000
ohhhhh ayakkabı resimleri paylaşılmış ne güzelözendimmmm bende kına gecem için aldığımız ve gelinlik ayakkabılarımı paylaşayım inşallah o günümüz çok rahat geçer kızlar, ben biraz heyecan yada sıkıntı yaptığımda ayak parmaklarıma çok kötü kramp giriyor topuklu ayakkabıyı geçtim düz ayakkabı ile dahi yürümek kabus gibi oluyor :26: gün içerisinde bende düz ayakkabı kullanmayı düşünüyorum salona giderken giyeriz topukluyu
Günaydın canlarım...kimsecikler gelmemiş daha...kalhvaltımı yapıosunuz kuşlar bakalım
günaydın gelin kıslarrrrr
inşallah canım çok ihtiyacım var
aldıklarını güle güle kullan canımm inşş istediğin gibi aksesuar bulanilirsin
daha var canım daha ne güzel fikirler bulursun inşş herşey gönlümüze göre olurr
çok güzel cnım güle güle kullan
korkmaz dimibenim modelime benziyoo
çok güzeller canım hayırlı olsun
ben 2 takım aldım biri karaca biri korkmaz canımtercih senin canım ama korkmaz derim ben
günaydın güzel gelinler:123:
nasılsınız kızlarrrrr bende ne haberler varr dün sinirlerim iyice gerildiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?