2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evet ya o zaman vazgeçtim demektir

Peki nehir nasıl kızlar ben iyi diye duydum ama sorayım bakalım:44:

onu hiç duymadım canım ben 2 tane 12 kişilik takım aldım farklı modeller biri misafirlik biri günlük ikisinide jumbo dan aldım en azından ömür boyu garantisi olan bi marka

ayy bilemedim tatlım yaa okudum hepsinin sonuna diğerlerini sırayla ekledim bilemedim çok zevksizim

Aslında davetiyeye biz ne kadar özensek de insanlar okumuyorlar bile
Adı üstünde davetiye çünkü
Bu açıdan bakarsak ren klasik olan cümle 4. seçenek...

Ama okuyacaklarsa da 1. samimi bi davet bence

Aslında davetiyeye biz ne kadar özensek de insanlar okumuyorlar bile
Adı üstünde davetiye çünkü
Bu açıdan bakarsak ren klasik olan cümle 4. seçenek...

Ama okuyacaklarsa da 1. samimi bi davet bence

bende öyle klasik bi insanımki internette hiç bakmadan sözlü kadına 4. cümleyi söledim oda davetiyeye uyarladı yolladı aşırı resmi geldi değiştirmek istedim o yüsden danışim dedim 1 daha samimi güzel dimi ?

sen kendin farklı bişide koyabilin sonuna :) ay gı sen var ya

ayy ne bileyim tatlım yaa anlamam ki böyle ince işlerden ben gitcem süsüne püsüne bakcam en süslüsünü aşık olcam ben bunu çok sevdimmmmm diye nişanlıma bakcam sonra adam üstüne ne yazalım diyince adamın suratına bön bön bakıp ne tavsiye edersiniz dicem nişanlımda bana bön bön bakcak

hahahaha alemsin ya bende ordaki sözleri beğenmedim araştırdım bi ayeti kerime buldum çok anlamlı onun altınada bi cümleyle davet etmek lazım aman herbişile inciğiyle cinciğiyle ben uğraşıyorum zati bunaldım inan

öyleyim ben na kadar tüy boncuk sim var ona bakarım sen hangisini içine sindirdiysen onu seç tatlım

Evet ya 1 samimi ama dediğim gibi ilk dediğin olsaydı bile çok da takılacak bi şey değil sonuçta ezbere okunacak bi davet :))))))
Ben şahsen hiç bakmam davetiyedeki cümlelere

kına canım :) altınada paylaştığım ayakkabılardan mavisinin siyah süet hali kenar dikişleri kırmızı rugan olacak ayakkabının

Evet yaaa bayıldım o mav ayakkabının modelinee
Kırmızı da süper olacak bu elbiseyle maşallah diyelim
Az önce gördüm ayakkabıların modelini ve en çok onu beğendm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…