- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.161
Evet ya o zaman vazgeçtim demektir
Peki nehir nasıl kızlar ben iyi diye duydum ama sorayım bakalım:44:
canımcım bu yazıcak
"Size, kendileriyle huzur bulmanız için kendi nefislerinizden eşler yaratması ve aranıza bir sevgi ve merhamet koyması da O'nun ayetlerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir topluluk için ibretler vardır. Rum 21.ayet "
altınada bi cümleyle davet etmem lazım karar veremedim yaaa hadi bişi de oku bak hangisi daha şık
ayy bilemedim tatlım yaa okudum hepsinin sonuna diğerlerini sırayla ekledim bilemedim çok zevksizim
arkadaşlar davetiyemde bi ayet yazdırdım altınada bi cümleyle daveti sonlandırcam karar veremedim bunlardan hangisi olsun şekerler
Evlilik yolunda ilerlerken siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız
Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...
Mutlu beraberliğimizin başlangıcında Sizlerle birlikte olmaktan Kivanç duyarız ...
düğün törenimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...
bu dördünden hangisi olsun
Aslında davetiyeye biz ne kadar özensek de insanlar okumuyorlar bile
Adı üstünde davetiye çünkü
Bu açıdan bakarsak ren klasik olan cümle 4. seçenek...
Ama okuyacaklarsa da 1. samimi bi davet bence
sen kendin farklı bişide koyabilin sonuna :) ay gı sen var ya
ayy ne bileyim tatlım yaa anlamam ki böyle ince işlerden ben gitcem süsüne püsüne bakcam en süslüsünü aşık olcam ben bunu çok sevdimmmmm diye nişanlıma bakcam sonra adam üstüne ne yazalım diyince adamın suratına bön bön bakıp ne tavsiye edersiniz dicem nişanlımda bana bön bön bakcak
hahahaha alemsin ya bende ordaki sözleri beğenmedim araştırdım bi ayeti kerime buldum çok anlamlı onun altınada bi cümleyle davet etmek lazım aman herbişile inciğiyle cinciğiyle ben uğraşıyorum zati bunaldım inan
öyleyim ben na kadar tüy boncuk sim var ona bakarımsen hangisini içine sindirdiysen onu seç tatlım
çok yardımcı oldun şekercim tişkürler
rica ederim tatlım
ee nasıl gidiyo hazırlıklar
walla pek bişi yapmıom sadece hafta sonu misafir için 3-4 pijama takımı aldım birde bugün kına ayakkabımın siparişini verdim onuda yaptırıyorum
iyi tatlım resimlerini bekliyoruzzzzz
yaptırdıktan sonra son halini paylaşırım bak bu lacivert ayakkabının siyah süet hali biyeleri yanı kenar dikişleri kırmızı rugan benim kına elbisemde kırmızı uzun elbise hatırlarsan Eki Görüntüle 405352
bende öyle klasik bi insanımki internette hiç bakmadan sözlü kadına 4. cümleyi söledim oda davetiyeye uyarladı yolladı aşırı resmi geldi değiştirmek istedim o yüsden danışim dedim 1 daha samimi güzel dimi ?
Eki Görüntüle 405356 elbise bu canım
Süper bi elbise ben kaçırdım ama ne elbisesi canım bu???
kına canım :) altınada paylaştığım ayakkabılardan mavisinin siyah süet hali kenar dikişleri kırmızı rugan olacak ayakkabının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?