2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

biizimkilerde bişi istemedi siz ve şerefiniz dediler ... biz nişanlımla nişan yüzüümüzü alırken setlere şöle bi baktım heveslendim nişanlım dediki senin setin hazır alındı öle bbozuldumki halbuki düğünde takılacak set gelinin isteğine göre alınması gereken bişi çünkü takacak kişi o zaten sette işçilik çok satsan fiyat çok düşüyo bari kendim alsam takcağım bişi alırdım normaldede altın takmayı seven biriyim

bende bunu çok beğendim bunun daha az topuklusunu giyebilirim tek sıkıntım ön parmağım acaba yara olurmu burnu açık ayakkabılar daha şık duruyor şimdi ayakkabıcıya gidicem ama daha karar vermiş değilim bu dördüncü ayakkabıyıda beğendim kırmızı olacak şekilde ya bu nasıl arkadaşlar

Son düzenleme:

o dedıgın ayakkabıda cok guselde burnu acık ayakkabıya alıskın degılsen zorlar o ayakların terledıkce tatlım

o dedıgın ayakkabıda cok guselde burnu acık ayakkabıya alıskın degılsen zorlar o ayakların terledıkce tatlım

napim sizce elbisem uzun ince çoraplada giyebilirim ama öpücük burun dediğim sanki zorlamaz gibi geldi az açık olduğpğundan ucu parmaklarım fırlamaz gibi ama bilmiyom son 5 dk çıkıcam ayakkabıcıya gidicem napim kıslarrrrrrrrrrrr

aynen bayıldım valla

bana sordular ne istesin kızım die ben siz ne takarsanız razıyım dedim. kayınvalidem benim hasır istediğimi biliyordu ama çok pahalı olduğu için kelepçesini almış saolsun setimi ve 8 bilezik almışlar setimi hiç görmedim çok fazlada takılmam böyle şeylere seni anlıyorum canım ama olsun saolsunlar almışlar ileride inş eşin senin istediğin gibi alır sıkma böyle şeyler için tatlımm

valla sana benden baska fıkır veren yok tatlım suan ama bana sorarsan opucuk burun derım ısrarla. hem corapla rahatca gıyersın hemde cıplak ayakla. ıkısıylede rahat kullanılıyo

valla sana benden baska fıkır veren yok tatlım suan ama bana sorarsan opucuk burun derım ısrarla. hem corapla rahatca gıyersın hemde cıplak ayakla. ıkısıylede rahat kullanılıyo

teşekkürler canım iyi ki varsın gidiyorum bakim ortaya ne çıkacak

canımmm açıkcası senin rahatlığın önemliiiiii ama ben ilk eklediğin ayakkabılardan 3. çok beğendim çok şık duruyodu tatlım

Selam bayanlaar nasılsınız görüşmeyeli

Ben iyiyim dün nişanlımı uğurladım gece..Gelmişti biliyosunuz ne güzel vakit geçirdik yıllardır o kafe senin bu kafe benim dolanmaktan bıkmışız evden çıkmadık çay kahve diye diye ohh çok şükür bugünümüze

Beraber gezdik karacada kahvaltı takımı bulduk indirimdeymiş 140 liraya onu almayı düşünüyoz

Okudum biraz geçmişi liberte çok üzüldüm canım inşallah düzelir aranızdaki sorunlar..
Hiç üzülme kayınvalidem beni de istememişti arayıp hakaretler yağdırmıştı nişanlım bana sahip çıktı bitecek olsa çoktan biterdi yoksa...
İçini ferah tutmak lazım oluruna bırak

aaaaaaaaaaa hangi kahvaltı takımıymış oooooooooooo,nerde hani nette mi yoksa sadece sizin ordaki mağazalara özel birşey mi?fotosu var mı ismi ne?

ayyy çok sordum ama bnm kahvaltı takımım yok,karacanın takımlarını beğenmiştim ama çok pahalı diye alamamıştım..

canlar çarşamba pazarına gittim öğlen;
hava bir sıcaktı anlatamam. bir de başıma güneş geçmiş, eve gelince hemen uyudum başım çatlıodu ağrıdan, şimdi iyiyim neyseki hemen bakım dedim size

hazır dedim maaşım yatmışken bir alışveriş yapayım, nihale aldım 2 tane, mandal aldım, 2 li bıçak aldım.bir de lif aldım, hemen çektim size resmini ,

onu dışında gene kendime etek, şal falan aldım dayanamadım

Son düzenleme:
inş düzelir tatlım...dua edelim canım bol bol..

güle güle kullan tatlım..

Karacada vardı canım ya ama outlet avmde gördüm..Evet normalde çok pahalı doğru..Optimum var burda orda gezdik orda gördüm..
Ben günlük kullanım için 6 kişilik çatal kaşık bıçak takımı aradım karacada vardı ama fikri olan var mı nasıl ürünler??
Kötü diye duydum ama fiyatı da iyiydi...:44:

karacanın ürünleri çabuk kararıyormuş diye duydum hiç kimse memnun değilmiş ürünlerinden

arkadaşlar davetiyemde bi ayet yazdırdım altınada bi cümleyle daveti sonlandırcam karar veremedim bunlardan hangisi olsun şekerler

Evlilik yolunda ilerlerken siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız

Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...

Mutlu beraberliğimizin başlangıcında Sizlerle birlikte olmaktan Kivanç duyarız ...

düğün törenimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...
bu dördünden hangisi olsun

ayy bi de bunları seçme derdi var dimi ayy canım ben hiç anlamam bunlardan en çok hangisini sevdiysen onu yazdır davettiyeni seçtinmi

ayy bi de bunları seçme derdi var dimi ayy canım ben hiç anlamam bunlardan en çok hangisini sevdiysen onu yazdır davettiyeni seçtinmi

canımcım bu yazıcak
"Size, kendileriyle huzur bulmanız için kendi nefislerinizden eşler yaratması ve aranıza bir sevgi ve merhamet koyması da O'nun ayetlerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir topluluk için ibretler vardır. Rum 21.ayet "

altınada bi cümleyle davet etmem lazım karar veremedim yaaa hadi bişi de oku bak hangisi daha şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…