- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.141
canım sıkma canını onlarında adetleri vardır muhakkak mesela bizde aile arsında takı takılmıyo salonda ancak olursa takılır bizde bişi istemedik bana sordular ne istersin die ben ne katarsanız razıyım dedim evet alınınca birkez alınır bidaha belki zor ama bunları düşünme muhakkak sana tekrardan sorcaklardır olmadı nişanlına söylersin canım
bnm hemen hemen butun ayakkabılarım böle tatlım :)))
demekkı en sevdıgımmıs ama haberım yokmus , cahıllık basa bela...
saka bı yana bn bunlarla daha cok rahat edıyorum dogrusu ama alıskanlık tabı sen kendını nasıl ıyı hıssedıkceksen öle bısı bak derım bn sana
Eki Görüntüle 404991
bende bunu çok beğendim bunun daha az topuklusunu giyebilirim tek sıkıntım ön parmağım acaba yara olurmu burnu açık ayakkabılar daha şık duruyor şimdi ayakkabıcıya gidicem ama daha karar vermiş değilimbu dördüncü ayakkabıyıda beğendim kırmızı olacak şekilde ya bu nasıl arkadaşlar
o dedıgın ayakkabıda cok guselde burnu acık ayakkabıya alıskın degılsen zorlar o ayakların terledıkce tatlım
aynen bayıldım valla
biizimkilerde bişi istemedi siz ve şerefiniz dediler ... biz nişanlımla nişan yüzüümüzü alırken setlere şöle bi baktım heveslendim nişanlım dediki senin setin hazır alındı öle bbozuldumki halbuki düğünde takılacak set gelinin isteğine göre alınması gereken bişi çünkü takacak kişi o zaten sette işçilik çok satsan fiyat çok düşüyo bari kendim alsam takcağım bişi alırdım normaldede altın takmayı seven biriyim
napim sizce elbisem uzun ince çoraplada giyebilirim ama öpücük burun dediğim sanki zorlamaz gibi geldi az açık olduğpğundan ucu parmaklarım fırlamaz gibi ama bilmiyomson 5 dk çıkıcam ayakkabıcıya gidicem napim kıslarrrrrrrrrrrr
valla sana benden baska fıkır veren yok tatlım suan ama bana sorarsan opucuk burun derım ısrarla. hem corapla rahatca gıyersın hemde cıplak ayakla. ıkısıylede rahat kullanılıyo
napim sizce elbisem uzun ince çoraplada giyebilirim ama öpücük burun dediğim sanki zorlamaz gibi geldi az açık olduğpğundan ucu parmaklarım fırlamaz gibi ama bilmiyomson 5 dk çıkıcam ayakkabıcıya gidicem napim kıslarrrrrrrrrrrr
Selam bayanlaar nasılsınız görüşmeyeli
Ben iyiyim dün nişanlımı uğurladım gece..Gelmişti biliyosunuz ne güzel vakit geçirdik yıllardır o kafe senin bu kafe benim dolanmaktan bıkmışız evden çıkmadık çay kahve diye diye ohh çok şükür bugünümüze
Beraber gezdik karacada kahvaltı takımı bulduk indirimdeymiş 140 liraya onu almayı düşünüyoz
Okudum biraz geçmişi liberte çok üzüldüm canım inşallah düzelir aranızdaki sorunlar..
Hiç üzülme kayınvalidem beni de istememişti arayıp hakaretler yağdırmıştı nişanlım bana sahip çıktı bitecek olsa çoktan biterdi yoksa...
İçini ferah tutmak lazım oluruna bırak
inş düzelir tatlım...dua edelim canım bol bol..Selam bayanlaar nasılsınız görüşmeyeli
Ben iyiyim dün nişanlımı uğurladım gece..Gelmişti biliyosunuz ne güzel vakit geçirdik yıllardır o kafe senin bu kafe benim dolanmaktan bıkmışız evden çıkmadık çay kahve diye diye ohh çok şükür bugünümüze
Beraber gezdik karacada kahvaltı takımı bulduk indirimdeymiş 140 liraya onu almayı düşünüyoz
Okudum biraz geçmişi liberte çok üzüldüm canım inşallah düzelir aranızdaki sorunlar..
Hiç üzülme kayınvalidem beni de istememişti arayıp hakaretler yağdırmıştı nişanlım bana sahip çıktı bitecek olsa çoktan biterdi yoksa...
İçini ferah tutmak lazım oluruna bırak
canlar çarşamba pazarına gittim öğlen;
hava bir sıcaktı anlatamam. bir de başıma güneş geçmiş, eve gelince hemen uyudum başım çatlıodu ağrıdan, şimdi iyiyim neyseki hemen bakım dedim size
hazır dedim maaşım yatmışken bir alışveriş yapayım, nihale aldım 2 tane, mandal aldım, 2 li bıçak aldım.bir de lif aldım, hemen çektim size resmini ,
Eki Görüntüle 405142
onu dışında gene kendime etek, şal falan aldım dayanamadım
aaaaaaaaaaa hangi kahvaltı takımıymış oooooooooooo,nerde hani nette mi yoksa sadece sizin ordaki mağazalara özel birşey mi?fotosu var mı ismi ne?
ayyy çok sordum ama bnm kahvaltı takımım yok,karacanın takımlarını beğenmiştim ama çok pahalı diye alamamıştım..
Karacada vardı canım ya ama outlet avmde gördüm..Evet normalde çok pahalı doğru..Optimum var burda orda gezdik orda gördüm..
Ben günlük kullanım için 6 kişilik çatal kaşık bıçak takımı aradım karacada vardı ama fikri olan var mı nasıl ürünler??
Kötü diye duydum ama fiyatı da iyiydi...:44:
arkadaşlar davetiyemde bi ayet yazdırdım altınada bi cümleyle daveti sonlandırcam karar veremedim bunlardan hangisi olsun şekerler
Evlilik yolunda ilerlerken siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız
Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...
Mutlu beraberliğimizin başlangıcında Sizlerle birlikte olmaktan Kivanç duyarız ...
düğün törenimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...
bu dördünden hangisi olsun
karacanın ürünleri çabuk kararıyormuş diye duydum hiç kimse memnun değilmiş ürünlerinden
ayy bi de bunları seçme derdi var dimiayy canım ben hiç anlamam bunlardan en çok hangisini sevdiysen onu yazdır davettiyeni seçtinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?