2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

güzelmiş canım sözleriniz:) ben de güzel bir şiirden küçük bir alıntı koyabilirim diye düşünüyorum şık durabilir.

kızlar selammmm eylülde kısmetse evleniyorum...nisan ayında aile arasında söz nişan bir oldu tanışmada sordular bize bişey istiyormusunuz diye istemedğimizi söledik....ama çok pisman oldum bitek yüzüklerimiz takıldı...ben yine kendi adlarına istemesekte takarlar diye düşünüyodum açıkcası aklıma gelince üzülüyorum sormakta istiyorum aslında ama sorulmaz tabi nişanlıma.

neyse çok uzattım durumları kötü değil düğün için trabzon set çok seviyorum trabzon set ve şimdi kalın bilezikler varya 2tane onlardan isteyelim diyorum....
annem diyo bikere yapıldımı yapılıridaha olmaz iste diyo içim elvermiyo kıyamıyorum yazık günah diyorum ama içimde uhte kalacak nasıl olucak bilmiyorum

bu oturma odam olucak kızlar büyük ihtimalle.bi grup daha var ama onu netten bulamadım sizce bu model nasıl?

Eklentiler

• $GetAttachment[1].webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 46

Nişan alışverişine çıkılınca alınır onlar diye düşünüyorum. Biz istemeyiz demedik ama bunu bunu isteriz diye tutturmadık. Herkes imkanlarına göre bişeyler yapar. Kendine yakışan neyse artık ..
Hiçbişe takmıcaklarını sanmıyorum. Yabancı gibi gelip gidicek halleri yok heralde.

KARAMAL0741 bence güzel ama renk olarak başka bir renk tercih ederdim ben tatlım..

kızlar herkeze iyi akşamlar...yarın görüşürüz

güzelmiş canım sözleriniz:) ben de güzel bir şiirden küçük bir alıntı koyabilirim diye düşünüyorum şık durabilir.

tesekkur ederım cnm alısılmısın dısında bısı olsun ıstedım bunu buldum bakalım sımdılık. emınım kı senınkıde cok gusel olucaktır :)))

tatlım sız bız bısı sıtemeyız dıyerek en gusel olanı yapmıssınız. aıle arasında olan nısan yada soz de ılla bısı takılıcak dıye bı kanun yok o yuzden bnce bu konunun uzerınde cok durup kendını sımdıden yıpratma. daha sonra alınıcak altınlarına gelınce kuyumcuya gıdıcegınız zaman yada o zmnlara yakın nısanlına yada aılesıne sorarsın gonlunuzden nasıl bısı gecıyor yada butce olarak ne kadrayırabıldınız sızı zorlamak ıstemem gıbı ona gore de nasıl bısı ıstıyosan secersın bnce tabı karar yıne senın bn fıkrımı sölemek ıstedım

kızlar benm iş olayından bi ses çıkmadı yaw düğünde iki ay kaldı napcma rtık fazla burda çalışmak istemyorumm

doğru canım dediğin şekilde olabilir...allah herkesin gönlüne göre versin inş

doğru canım dediğin şekilde olabilir...allah herkesin gönlüne göre versin inş

kızlar benm iş olayından bi ses çıkmadı yaw düğünde iki ay kaldı napcma rtık fazla burda çalışmak istemyorumm

ben davetiyeyi çok fazla bastırmıyorum yemekli olduğundan dolayı zaten sadece yakın akrabalara verilecek onlarda saklasın bi zahmet

bu arada ben yine yeniden ayakkabıcıma gidicem kına ayakkabımı hazır almayı düşünüyordumda sanırım zorlanacam bakim model hususunu netleştirebilirsem yaptırcam ya ben hiç burnu açık ayakkabı giyemiom ama onlar daha şık sizce öpücük burun mu ne onlarda parmağı ağrıtırmı ??

opucuk burun dedıgın nasıl bısı bılmmıyorum yanı ısmını bılmıyorumdur emınım :)))) bnce uzun sure ayakta kalıcagın ıcın kapalı ayakkabı senı daha fazla zorlar cunku bı zmn sonra ayaklar one kayıcak buda parmaklarına ve tırnaklarına yuk olarak bınıcek tatlım. hanı bas parmak ve yandanda bı yada 2 parmak gorunun modeller var ya onlardan bak bnce cok cok rahat edersın emınım.

Son 4 günün var ve sen halaa nettesinnn, yoksa halaa çalışıyomusun cnmm ??
Ben son bir haftamıı evde yatıp dinlenerek geçirmeyi planlıyom bi aksilik olmazsaaa :))

canım sıkma canını onlarında adetleri vardır muhakkak mesela bizde aile arsında takı takılmıyo salonda ancak olursa takılır bizde bişi istemedik bana sordular ne istersin die ben ne katarsanız razıyım dedim evet alınınca birkez alınır bidaha belki zor ama bunları düşünme muhakkak sana tekrardan sorcaklardır olmadı nişanlına söylersin canım

onlardada ayağım fırlıyo be tatlım hiç rahat etmiyorum hayatım boyunca hiç önü açık ayakkabı giymedim şimdi kınada bi de oynar hoplarım kayar düşebilirmiyimki öpücük burun şöle gösteriim şunun gibi oluyo

bnm hemen hemen butun ayakkabılarım böle tatlım :)))
demekkı en sevdıgımmıs ama haberım yokmus , cahıllık basa bela...
saka bı yana bn bunlarla daha cok rahat edıyorum dogrusu ama alıskanlık tabı sen kendını nasıl ıyı hıssedıkceksen öle bısı bak derım bn sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…