- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.121
dawetıyeye ayet falan dusunmussunuz aslında öle anlamalı bısı yazmak gercekten cok gusel ama sonucta dawetıyeyı zamanı gelınce herkes yırtıp cope atıyor ben onun yukunun altına gıremem. gercekten zor bı karar. bende davetıyeye sunu yazdırmayı dusunuyorum tabı o gune kadr fıkrım degısmezse
Sevginin değerini,
Mutluluğun kıymetini,
Evliliğin kutsallığını Biliyoruz.
Biz Burcu & Fırat
Sizleri düğünümüze konuk,
Mutluluğumuza tanık olmaya davet ediyoruz
kızlar selammmm eylülde kısmetse evleniyorum...nisan ayında aile arasında söz nişan bir oldu tanışmada sordular bize bişey istiyormusunuz diye istemedğimizi söledik....ama çok pisman oldum bitek yüzüklerimiz takıldı...ben yine kendi adlarına istemesekte takarlar diye düşünüyodumaçıkcası aklıma gelince üzülüyorum sormakta istiyorum aslında ama sorulmaz tabi nişanlıma.
neyse çok uzattım durumları kötü değil düğün için trabzon set çok seviyorum trabzon set ve şimdi kalın bilezikler varya 2tane onlardan isteyelim diyorum....
annem diyo bikere yapıldımı yapılıridaha olmaz iste diyo içim elvermiyo kıyamıyorum yazık günah diyorum ama içimde uhte kalacak nasıl olucak bilmiyorum
güzelmiş canım sözleriniz:) ben de güzel bir şiirden küçük bir alıntı koyabilirim diye düşünüyorum şık durabilir.
kızlar selammmm eylülde kısmetse evleniyorum...nisan ayında aile arasında söz nişan bir oldu tanışmada sordular bize bişey istiyormusunuz diye istemedğimizi söledik....ama çok pisman oldum bitek yüzüklerimiz takıldı...ben yine kendi adlarına istemesekte takarlar diye düşünüyodumaçıkcası aklıma gelince üzülüyorum sormakta istiyorum aslında ama sorulmaz tabi nişanlıma.
neyse çok uzattım durumları kötü değil düğün için trabzon set çok seviyorum trabzon set ve şimdi kalın bilezikler varya 2tane onlardan isteyelim diyorum....
annem diyo bikere yapıldımı yapılıridaha olmaz iste diyo içim elvermiyo kıyamıyorum yazık günah diyorum ama içimde uhte kalacak nasıl olucak bilmiyorum
tatlım sız bız bısı sıtemeyız dıyerek en gusel olanı yapmıssınız. aıle arasında olan nısan yada soz de ılla bısı takılıcak dıye bı kanun yok o yuzden bnce bu konunun uzerınde cok durup kendını sımdıden yıpratma. daha sonra alınıcak altınlarına gelınce kuyumcuya gıdıcegınız zaman yada o zmnlara yakın nısanlına yada aılesıne sorarsın gonlunuzden nasıl bısı gecıyor yada butce olarak ne kadrayırabıldınız sızı zorlamak ıstemem gıbı ona gore de nasıl bısı ıstıyosan secersın bnce tabı karar yıne senın bn fıkrımı sölemek ıstedım
tatlım sız bız bısı sıtemeyız dıyerek en gusel olanı yapmıssınız. aıle arasında olan nısan yada soz de ılla bısı takılıcak dıye bı kanun yok o yuzden bnce bu konunun uzerınde cok durup kendını sımdıden yıpratma. daha sonra alınıcak altınlarına gelınce kuyumcuya gıdıcegınız zaman yada o zmnlara yakın nısanlına yada aılesıne sorarsın gonlunuzden nasıl bısı gecıyor yada butce olarak ne kadrayırabıldınız sızı zorlamak ıstemem gıbı ona gore de nasıl bısı ıstıyosan secersın bnce tabı karar yıne senın bn fıkrımı sölemek ıstedım
Bende aynen sen gibi düşünüyorum canım..ne yazıkki bizim milletimiz davetiyeyi düğün gününe kadar saklayıp hop atıyor..sadece çok yakınların saklıyor..bunu bile bile bende ayet yazdıramam galiba...
bu arada ben yine yeniden ayakkabıcıma gidicem kına ayakkabımı hazır almayı düşünüyordumda sanırım zorlanacam bakim model hususunu netleştirebilirsem yaptırcam ya ben hiç burnu açık ayakkabı giyemiom ama onlar daha şık sizce öpücük burun mu ne onlarda parmağı ağrıtırmı ??
Son 4 günün var ve sen halaa nettesinnn, yoksa halaa çalışıyomusun cnmm ??
Ben son bir haftamıı evde yatıp dinlenerek geçirmeyi planlıyom bi aksilik olmazsaaa :))
opucuk burun dedıgın nasıl bısı bılmmıyorum yanı ısmını bılmıyorumdur emınım :)))) bnce uzun sure ayakta kalıcagın ıcın kapalı ayakkabı senı daha fazla zorlar cunku bı zmn sonra ayaklar one kayıcak buda parmaklarına ve tırnaklarına yuk olarak bınıcek tatlım. hanı bas parmak ve yandanda bı yada 2 parmak gorunun modeller var ya onlardan bak bnce cok cok rahat edersın emınım.
onlardada ayağım fırlıyo be tatlım hiç rahat etmiyorum hayatım boyunca hiç önü açık ayakkabı giymedimşimdi kınada bi de oynar hoplarım kayar düşebilirmiyimki öpücük burun şöle gösteriimEki Görüntüle 404976 şunun gibi oluyo
onlardada ayağım fırlıyo be tatlım hiç rahat etmiyorum hayatım boyunca hiç önü açık ayakkabı giymedimşimdi kınada bi de oynar hoplarım kayar düşebilirmiyimki öpücük burun şöle gösteriimEki Görüntüle 404976 şunun gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?