2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evet yaaa bayıldım o mav ayakkabının modelinee
Kırmızı da süper olacak bu elbiseyle maşallah diyelim
Az önce gördüm ayakkabıların modelini ve en çok onu beğendm zaten

evet tatlım güzel bi kombine olmuş bende beğendim tuba mız mutlu mutlu giysin artık ciclerini

Kesinlikle"Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz." olsun.

canımm aldıkların çok güzell bende diyodum bu kıs nerde hiç görmedim die demekki alışverişteymiş güle güle güle kullan canım

karacanın ürünleri çabuk kararıyormuş diye duydum hiç kimse memnun değilmiş ürünlerinden

benim bütün ailem karaca kullanıyo ablam 9 senedir kullanıyo bişi olmadı canım benim takımında karaca ve korkmaz

günaydın canlarrrrrr

günaydınlar güzel gelinlerrrr

veeee veeee veeee yarınnnn allahın izniyle kınammmm vaaaarrrrrrr inşallahhhhhh:119::119::119::119::119::119::119:

Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar,
Aşrı Aşrı Memlekete Kız Vermesinler
Annesinin Bir Tanesini Hor Görmesinler,

Uçan Da Kuşlara Malûm Olsun, Ben Annemi Özledim.
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim.

Babamın Bir Atı Olsa Binse De Gelse,
Annemin Yelkeni Olsa Açsa Da Gelse,
Kardeşlerim Yolları Bilse De Gelse.

Uçan Da Kuşlara Malûm Olsun, Ben Annemi Özledim.
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim

günaydın kızlar... daha şimdiden başladım ağlamaya, akşam ne yapıcam bilemiyorum ....

Ağma kuzum ağlama...eğlenmene bak...ne güzel rabbim bizede göstersin o günleri inş...:119::119::119::119:

canımmmmm benimmmmmm allah yardımcımız olsun kıssss benide ağlattın bak şimdi yarın akşam ben ne yapacammmmm ya pazar günüü nasıl dayanacammmmmm aaaffff allahım aaaffff

canımmmmm benimmmmmm allah yardımcımız olsun kıssss benide ağlattın bak şimdi yarın akşam ben ne yapacammmmm ya pazar günüü nasıl dayanacammmmmm aaaffff allahım aaaffff

Annnuvvv kuzularım kıyamam ben sizlere...gelin oluosunuz hem ağlar hem gideriz değilmi ama...sevdiğiniz kavuşuyorsunuz..sayılı günler geçti...artık vuslat günü :119::119::123::123:

günaydın, evet canım alışverişteydim, sağolasın
Ayyy ne güzel allahom bizlerede nasip etsin hemencecik görmeyi o günleri çok güzel geçecek inşallah kınan

kendimi şartlıyodum ağlamıcam kınamda die ama dayanamıcam heraldeee

Kuzum gelinsin ağlıcaksın tabiii ama bu mutluluk gözyaşları olacak...karışık bir duygu tatlım...o an insan üzüntüden ağlamıyor..karmaşa duygular yüzünden ağlıyor...
eminim yarın çok güzel geçicek...çokta güzel bir gelin olacaksın :119::119::123::123:

günaydın, evet canım alışverişteydim, sağolasın
Ayyy ne güzel allahom bizlerede nasip etsin hemencecik görmeyi o günleri çok güzel geçecek inşallah kınan

inşşşş canım rabbim inşallah hepimize nasip etsin....

evet o kadar karışıkki duygularım bütün herşeyi yaşıyorum sevinç üzüntü mutluluk ayrılık kavuşma aaaffffff affffffff

bugün good_heart ve triankanın günü rabbim bu günleri çok güzel geçirmenizi nasip eder inşallah bak ağlamiim demeyin ağlayın adetttendir :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…