2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Başımı döndürdünğz yahuuu

nolmuş burda ya valla benmde başım döndü oku oku milet döktürmeye başlamışlar anacım bzide bu hafta gelinklik almaya yada arkadaşlar davet ediyo gezmeye gtcez bende eksiklerimi aldım valla az kaldı goodeart ya cnm düğün günü çatmış abooo bizede az kaldı

Bende bu hafta sonu gelinlik bakmaya gitcez

ahh canım hiç sorma hala çalışıyorum amannnnnnnnnn olsun beee yarın akşam döktürecem inşşşşşşşşşşşşşşş kızlarrr çok mutluyummmmmmmmmmm

Başımı döndürdünğz yahuuu

aa kızlar yoruldunuzmuuu daha yeni başladıkk amaaaa

alaplının üstünden karga geçiyo karga yazz çıkar canımm bizim meşhuurrr türkümüzzzz

iyi canımmmmm gelll kınaa varrrr hayydiiiii oynaa sendeeee

ilahi kızlar bi alemsiniz valla hiç naz yaparmıyım tabiki geliyom açılııııınnnnn

kıs sen nie çalışıyosun bugün bakım yarın düğün var anacım

yarınn kınammm varrrrrrrr kızlar yerimde duramıyorummmmmm allahım ne olur inşş çok güzel geçerr kızlarr hepimizin yüzünden gülücükler hiçç eksikkk olmazz inşşşş

gunaydın kızlar.... ay super olmus kına gecesı valla bayıldım. supersınız.

teşekkürler canım iyi ki varsın gidiyorum bakim ortaya ne çıkacak

tatlım halletmıssın ayakkabı ısını gercekten gusel bı secım olmus tebrık ederım gule gule gıy

tatlım kesınlıkle ''Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...'' bunu kullan...

evet canım bu modelde var beğendiklerim arasında nişanlımla bizde ikisi arasında kaldık ama sanırım benimde paylaştığım model olucak canım çok kararsızım aslında

tatlım senın modelde cok gusel gonlune gore olsun hersey sımdıden gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…