- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.261
Evet bir bir hepimiz gelın olucaz ne güzel
Leyla bak bunu sana itaf edıyorum
Başımı döndürdünğz yahuuu
a101 de süper indirim var yaa
nolmuş burda ya valla benmde başım döndü oku oku milet döktürmeye başlamışlar anacım bzide bu hafta gelinklik almaya yada arkadaşlar davet ediyo gezmeye gtcez bende eksiklerimi aldım valla az kaldı goodeart ya cnm düğün günü çatmış abooo bizede az kaldı
good-heart triankaa kızlarrrrrr inanmıyorum o kadar zaman geçtimi yaaa ayyyyyyy ne güzel atlacanız inşallah hayırlısıyla ...vayy be yavaş yavaş başlıyoruz artık sanırım en geç benim aranızda...hadi bakalım kına düğün bitsin fotoları sabırsızlıkla bekliyoruzzz.good-heart sen napıyon hala burda 3 gün kalmış hepsi halloldu mu canım ?ay ben kendimi düşünemiyorum kızlar yaaa...
Başımı döndürdünğz yahuuu
neler alcaksın yine a101 canavarı
bende bimden askı alcam
pizza tenceresi ve alez almayı düşünüyorum
gittin mi canım bugün ne var ne yok bende çıkışta uğramayı düşünüyorum.
Bende bu hafta sonu gelinlik bakmaya gitcez
alaplının üstünden karga geçiyo karga yazz çıkar canımmbizim meşhuurrr türkümüzzzz
iyi canımmmmm gelll kınaa varrrr hayydiiiii oynaa sendeeee
günaydın canım döktürüyoruz , gel sende
ohh ohh
bas bas paraları leylaya , kaynanasına müdare etmesin artık bir daha
sana uyarladım kız
kadifeden kesesi kahveden gelir sesi , haydi kızlar
yaptık valla
buldum Sinan Yılmaz-Gaptaşmış
bende bu hafta sonu gelinlik bakmaya gitcez
ahh canım hiç sorma hala çalışıyorumamannnnnnnnnn olsun beee yarın akşam döktürecem inşşşşşşşşşşşşşşş kızlarrr çok mutluyummmmmmmmmmm
aa kızlar yoruldunuzmuuu daha yeni başladıkk amaaaa
nolmuş burda ya valla benmde başım döndü oku oku milet döktürmeye başlamışlar anacım bzide bu hafta gelinklik almaya yada arkadaşlar davet ediyo gezmeye gtcez bende eksiklerimi aldım valla az kaldı goodeart ya cnm düğün günü çatmış abooo bizede az kaldı
tuğçe biliodum böle diceğini valla
saklama kabı çok hoşuma gitti dikiş makinası var dikiş seti var borcamlar var
tuğçe seninle benim tarih arasında tam 3 ay var sen bi evlen gitde benimde günlerim azalsın yaaww
son 50 günnnn
yarınn kınammm varrrrrrrr kızlar yerimde duramıyorummmmmm allahım ne olur inşş çok güzel geçerr kızlarr hepimizin yüzünden gülücükler hiçç eksikkk olmazz inşşşş
teşekkürler canım iyi ki varsın gidiyorum bakim ortaya ne çıkacak
arkadaşlar davetiyemde bi ayet yazdırdım altınada bi cümleyle daveti sonlandırcam karar veremedim bunlardan hangisi olsun şekerler
Evlilik yolunda ilerlerken siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız
Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...
Mutlu beraberliğimizin başlangıcında Sizlerle birlikte olmaktan Kivanç duyarız ...
düğün törenimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...
bu dördünden hangisi olsun
evet canım bu modelde var beğendiklerim arasında nişanlımla bizde ikisi arasında kaldık ama sanırım benimde paylaştığım model olucak canım çok kararsızım aslında
kıs sen nie çalışıyosun bugün bakım yarın düğün var anacım
Dikiş mi dikcen
Aynı gün nişanlandık düğünlerimizde aynı olasaydı iyiydi
gitcem z sabret yahuuu
Bende bu hafta sonu gelinlik bakmaya gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?