- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.281
Ayyyy çpk güldüm ne kız bu şarkı...hiç duymamıştım....
ilahi kızlar bi alemsiniz valla hiç naz yaparmıyım tabiki geliyom açılııııınnnnn
kıs sen nie çalışıyosun bugün bakım yarın düğün var anacım
Son 50 günnnn
süper yaaaaaaaaa darısı başımıza
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah cümlemize
Trakya düğünlerinde çok duydum ben arkadaşım kına gecesinde çaldırmıştı
Prenses olacak güzel arkadaşım benim....
bekle bekle işte benim işim olsun bölesi kısmetmiş rabbim mutluluk huzur versin yeter ki:123::123:
ayyy ben bu şarkıyı çaldırsam kayınvalidem beni parçalar herhalde kınanın ortasında
Ayyy ben bu şarkıyı çaldırsam kayınvalidem beni parçalar herhalde kınanın ortasında
Kızlar müdürüm iş seyahtinde açtık roman havasını dinliyoruz
Fabrikada ne müdür var ne şef
herkes şuan biryerlerde
tuğçe biliodum böle diceğini valla
saklama kabı çok hoşuma gitti dikiş makinası var dikiş seti var borcamlar var
Abe kaynanayı çaldırcam ben
Ohhh ne güzel...bizimde hocaların hepsi aksi gibi burada...müzik son ses açamıyorum yahu...oynayasım var benim
Heh bak bu olur...hatta çıkıp sahneye tek başıma oynıcam kına günü bu şarkıda
bizde oynayamıyoruz birimlerin bölmesi cam ile görüyoruz birbirimizi
Ama çok oynayasım var
Ohhhh kurtlarımızı dökelimmmmm
nolmuş burda ya valla benmde başım döndü oku oku milet döktürmeye başlamışlar anacım bzide bu hafta gelinklik almaya yada arkadaşlar davet ediyo gezmeye gtcez bende eksiklerimi aldım valla az kaldı goodeart ya cnm düğün günü çatmış abooo bizede az kaldı
Bende bu hafta sonu gelinlik bakmaya gitcez
ahh canım hiç sorma hala çalışıyorumamannnnnnnnnn olsun beee yarın akşam döktürecem inşşşşşşşşşşşşşşş kızlarrr çok mutluyummmmmmmmmmm
aa kızlar yoruldunuzmuuu daha yeni başladıkk amaaaa
yarınn kınammm varrrrrrrr kızlar yerimde duramıyorummmmmm allahım ne olur inşş çok güzel geçerr kızlarr hepimizin yüzünden gülücükler hiçç eksikkk olmazz inşşşş
Son 50 günnnn
gunaydın kızlar.... ay super olmus kına gecesı valla bayıldım. supersınız.
tatlım halletmıssın ayakkabı ısını gercekten gusel bı secım olmus tebrık ederım gule gule gıy
tatlım kesınlıkle ''Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...'' bunu kullan...
tatlım senın modelde cok gusel gonlune gore olsun hersey sımdıden gule gule kullan
Ben buldum bir yol...c.tesi günüm var...kızlar bana gelicek...parti yapıcam...oynayalım döktürelim...hem bende kendime gelirim
my_everything
neler alcaksın yine A101 canavarı
Bende bimden askı alcam
Pizza tenceresi ve alez almayı düşünüyorum
gittin mi canım bugün ne var ne yok bende çıkışta uğramayı düşünüyorum.
tuğçe biliodum böle diceğini valla
saklama kabı çok hoşuma gitti dikiş makinası var dikiş seti var borcamlar var
bende baktım a101 e kız kulesii sattler var 9,99 kalmıştırr inş. :2: çabucak bitiyo güzel şeylerr
ilahi kızlar bi alemsiniz valla hiç naz yaparmıyım tabiki geliyom açılııııınnnnn
Son 50 günnnn
Ayyy ben bu şarkıyı çaldırsam kayınvalidem beni parçalar herhalde kınanın ortasında
Kızlar müdürüm iş seyahtinde açtık roman havasını dinliyoruz
Fabrikada ne müdür var ne şef
herkes şuan biryerlerde
ayy bende seviyorum böyle gün olaylarınıda benim en yakın arkadaşalrım hep uzaklarda oturuyolar
bi taneside ne zaman izinli belli değil
bende istiyorumm
Kuzum gelinlik işini hala halletmedin mi???
Neyi bekliyorsun tatlım
oyy kızlar oyyy ne böle coştu herkes benm içimde bir huzursuzluk var sormayın yaawww bi tuhafım hastayım ses gitti keyifli değilimmm
Ohhh ne güzel...bizimde hocaların hepsi aksi gibi burada...müzik son ses açamıyorum yahu...oynayasım var benim
bizde oynayamıyoruz birimlerin bölmesi cam ile görüyoruz birbirimizi
Ama çok oynayasım var
Ohhhh kurtlarımızı dökelimmmmm
hayırlı olsun kızlar ben ne zaman gidicem Allah kerim:26:
senin yerinde hangimiz olsa yerinde duramaz durma zatennnnnn
güzel geçer tabi niye kötü olsun Rabbim utandırmasın canım benim
5 gün sonra 1,5 ay
günaydın canım
canım hayırdırrr geçmiş olsun nie sıkkın canın
son ses açtım ama oynayamaıyorum iştee kameralar varr patronum fabrikadan izler sonraaamaaaaaa dayanamıyorummmmmmm amannnnnnnnnnnnnnnnnn döktür döktürr
Bende yeni girdim kuzum..hastanede kızlar yapıyorlarmış..4-5 kişi...zevkli oluyor canım...nişanlım diyor evlenmeden başladın günlere diye...bari altın falan olsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?