- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.301
Amannnn salla patronu...bişi derse ben yarın gelin olucam...kınam var prova yapıyorum dersinbişi diyemez hafiften tırlattın sanr o kadar
tam senin kaynanana uyar kız oAbe kaynanayı çaldırcam ben
saklama kabı almak istiyorum bende ama akşama kadar kalmaz büyük ihtimalle ama ya
kızlarr ben bu gazla yarın akşama kadar sabredemem heraldee başlarım oynamayaaa
nikah günü gelin beni almaya geldiklerinde davul zurna getireceklerrr ben köçekte istemiştim ama ayıp olur dedileerrrr ablamlarr
hatta kızlarr kınamada gelecek davul zurnaaaa
bak bende onu kayınpederime peşin söledim gelin almada mutlak davul zurna istiyorum bende
bak bende onu kayınpederime peşin söledim gelin almada mutlak davul zurna istiyorum bende
gelll canım geç karşımaaaa
evetttttt yarın kınam varr canımmmmm
azz kaldıı canımmmm hadi gel sende oynaaaaa
inmşşşşşşşşşşşş
kızlar oyun havasnııı açtım dayanamadımmmm
arabam altmış modell yokuşları çıkmıyoo
güzelleriiii görünceee frenlerim tutmuyooo
aşagıdannnnnn hopdeyvee evlatcummmmmmm
Ayyy ben bu şarkıyı çaldırsam kayınvalidem beni parçalar herhalde kınanın ortasında:9
Kızlar müdürüm iş seyahtinde açtık roman havasını dinliyoruz
Fabrikada ne müdür var ne şef
herkes şuan biryerlerde
oyy kızlar oyyy ne böle coştu herkes benm içimde bir huzursuzluk var sormayın yaawww bi tuhafım hastayım ses gitti keyifli değilimmm
Abe kaynanayı çaldırcam ben
Ohhh ne güzel...bizimde hocaların hepsi aksi gibi burada...müzik son ses açamıyorum yahu...oynayasım var benim
ayy bende seviyorum böyle gün olaylarınıda benim en yakın arkadaşalrım hep uzaklarda oturuyolar
bi taneside ne zaman izinli belli değil
bende istiyorumm
Kuzum gelinlik işini hala halletmedin mi???
Neyi bekliyorsun tatlım
bende bir bakıcam a101 e dikiş setinde alayım diyorumi, lazım olur dursun
gel canım gel tam 2 saatir kopuyoruz nrdeyse
ayyy kızlar akşama kadar oynayacağız galiba. bende taktım kulaklıktan dinliyorum
canım hayırdırrr geçmiş olsun nie sıkkın canın
son ses açtım ama oynayamaıyorum iştee kameralar varr patronum fabrikadan izler sonraaamaaaaaa dayanamıyorummmmmmm amannnnnnnnnnnnnnnnnn döktür döktürr
kızlarr ben bu gazla yarın akşama kadar sabredemem heraldee başlarım oynamayaaa
nikah günü gelin beni almaya geldiklerinde davul zurna getireceklerrr ben köçekte istemiştim ama ayıp olur dedileerrrr ablamlarr
hatta kızlarr kınamada gelecek davul zurnaaaa
bende istediğimi söyledim köçekte istiyorum ama ablamlar ayıp olur istanbulun göbeğindee köçekmi oynatacaz dedilerrrAmann olsun bizim apt bahçesi var orda davul zurna çalacakk gelin almadaa
oooo bugünden coştun sen yarına hazırlık
senin kaynanadan korkulur yaparmı yapar valla
ohhh ne güzel valla bnimde tepemde kamera var bide zaten burda yanlızım çok canım sıkılıyo
geçmiş olsun canım dur birazdan bu kızlar daha da çoşar senide coşturur merak etme
bak onu bende çaldırcam bide kızlar benim kayınvalidemin adı halime nişanda bilmeden bol bol yandan halimemi çaldılar bizde karşılıklı oynadık vallaa
valla benimde oynayasım var
yok canım hala halletmedim kayınvalidem umrede onu bekliyorum bu haftasonu gelecek
belli valla iyi kopuyonuz benimde oynayasım geldi sizi gördükçe kurtlarımı dökmek istiyom ama kendi düğünüm olsun onda dökeyim istiyommmmm
aynen bende de var kamera izler patronum
gelin almada bende davul zurna istiyorum ama köçek yok bizim adetlerde sen nerelisin canım?
ohh ne güzel çaldır da oynat da hahaha
Kızlar oynamaya hazırız da ilk dans çıkış pasta nıkah muzıklerınız hazır mı bakayım
Çalayım sizden bıkac tane benım lıstem habıre degısıyo dınledıkce ay bu olsun dıyorum
alaplı zonguldak canımmkdz ereğli. hiç zonguldaka gitmedim alaplı ereğli bildiğim ter yerlerr
alaplı zonguldak canımmKdz ereğli. Hiç zonguldaka gitmedim alaplı ereğli bildiğim ter yerlerr
alaplı zonguldak canımmkdz ereğli. hiç zonguldaka gitmedim alaplı ereğli bildiğim ter yerlerr
alaplı zonguldak canımmKdz ereğli. Hiç zonguldaka gitmedim alaplı ereğli bildiğim ter yerlerr
canım ilk dans müziğine karar verdik biz selami şahin burcu güneş düeti: ben bir kadın/adam sevdim
pasta müziğide michel telo ai se eu te pego yu istiyorum ama konserden çekim hep bu şarkı sade onun sesinden bulamadım
anladım canım bende bolulu bi uzak akrabanın düğününde görmüştüm köçek hem ilk defa görüyorum hemde çocuktum daha nasıl tuhaf gelmişti o zaman
geçen sene kuzenim evlendi gelin almaya geldiklerinde getirdiler bizim oralarda vardırr canım
alaplıda benim kuzenim var
Hatta 19 mayıs da onunda düğünü var
bir kere gitmiştim kdz ereğliye çok güzel bir sahili var
çok heves ettiysen tut sende canım keşke demezsin sonra
kızlar bir topikte buldum ben, bol bol müzik var, teşekkürler arkadaşlara
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-gecesi/419954-kina-gecesi-muziklerini-paylasalim-4.html#post24216464
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?