- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.381
değiştirmezler tatlım uyuzlar...benimde başıma öyle bir olay geldi...değiştirmediler..gri olsun çaycı çok sırıtmaz kuzucum ya :) takma kafana bunları...nazar boncuğu olsun evinde yani
hoşgeldin canım. naptınız ev durumlarınızı
evimiiz tuttuk canım,bıraz sorun olur gıbı oldu adam banyo-wc kapısını eskı kalsın yaptıramam demıs,sonra 1000 tl deposiıto yerıne banyoya dusakabın ve dolap,dıs kapıya hırsıza karsı celık kapı yaptıracaktık,bu kezde kapıları yapıcam ama dusakabın yapmayın banyo cok kcuk dıyomus,ama ben daha ınatcıyım o dusakabını yaptırıcammmm o kadar yanı sonuç mutluyuz tatlım çok şükür
bana kızıyonuz yok hevesin yok yok böle şöle diye kendimi zorluyorum heveslenim diye ya bi pazar gününü kolluyorum gelsin görim bişiler yapalım diyom al her hafta sonu bişi çıkıyor haftada bir göremyommutsuz oluyorum o zamanda heves heyecan namına bişi kalmıyo elimde değil
Kızlar detejan kutusu olarak bunları aldım
Beyazlar ve renkliler için
Eki Görüntüle 405765 Eki Görüntüle 405766
kızlar su takımı yapmaya başladım
bugün internetten karaf aldım birtane:
Eki Görüntüle 405764
şimdi buna ayaklı bardaklar ve su bardakları alıp takım yapmayı düşünüyorum.
düz sade birşey olur mu?
Chnhn
canım senin istediğin bi ayakkabı vardıya plastik gib görünümlüü trendyolda ona benze ayakkabı var siyah,mor ve krem renkli canım
Eki Görüntüle 405778 Eki Görüntüle 405779
Bunlarıda aldım
Bu çay kaşıkları günlük kullanılır mı?
Günlük takımlarımı ayrı ayrı alıp oluşturuyorum
misafir için ayrı çay setim var
şöyleEki Görüntüle 405784
Birde kararcanın şöyle bir seti var
Eki Görüntüle 405788
ayrıca
Ve nişanlımın hediyesi derwish koleksiyonundan...
Eki Görüntüle 405789
heybeli setim var 12 li
Eki Görüntüle 405790
canım sen gene iyi ben ayda bir bazen 2ayda bir görüyorum valla
çok güzeller, çok zevkli hatunsun valla. güle güle kullan hemen bakıcam bende alarım belki
güle güle kullan canım. bu karaflara bayılrıım bende. takım o şekilde gayet güzel olurresmini de paylaş biizmle.
hemen bakmalıyım , sağol canım benim
kız bu heybeliden bendede var, çok güzeller güle güle kullan canım.
hayırlı olsun canım evinizzzinşallah içinde mutlu ve huzurlu yaşarsınızz
çok güzeller, çok zevkli hatunsun valla. güle güle kullan hemen bakıcam bende alarım belki
kız bu heybeliden bendede var, çok güzeller güle güle kullan canım.
bunu nerden aldın canım çok şekerler. bence kullanılır günlük için
aynen yaa bende topikte seni görünce mutlu oluyorum aynı gün evlenicez hazırlıklar aynı heyecanlar aynı amin amin Rabbim hiç birimizi utandırmasın inşallah
arkadaşlar davetiyemde bi ayet yazdırdım altınada bi cümleyle daveti sonlandırcam karar veremedim bunlardan hangisi olsun şekerler
Evlilik yolunda ilerlerken siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız
Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...
Mutlu beraberliğimizin başlangıcında Sizlerle birlikte olmaktan Kivanç duyarız ...
düğün törenimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...
bu dördünden hangisi olsun
Eki Görüntüle 405356 elbise bu canım
Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar,
Aşrı Aşrı Memlekete Kız Vermesinler
Annesinin Bir Tanesini Hor Görmesinler,
Uçan Da Kuşlara Malûm Olsun, Ben Annemi Özledim.
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim.
Babamın Bir Atı Olsa Binse De Gelse,
Annemin Yelkeni Olsa Açsa Da Gelse,
Kardeşlerim Yolları Bilse De Gelse.
Uçan Da Kuşlara Malûm Olsun, Ben Annemi Özledim.
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim
günaydın kızlar... daha şimdiden başladım ağlamaya, akşam ne yapıcam bilemiyorum ....
kendimi şartlıyodum ağlamıcam kınamda die ama dayanamıcam heraldeee
Günaydın kızlarr
Ooo sabah sabah göz yaşları dökülmüş
Bu sizin en mutlu günlerinizden biri kızlar tadını çıkarmaya bakın 1 kere yaşayacağız
Hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum
evimiiz tuttuk canım,bıraz sorun olur gıbı oldu adam banyo-wc kapısını eskı kalsın yaptıramam demıs,sonra 1000 tl deposiıto yerıne banyoya dusakabın ve dolap,dıs kapıya hırsıza karsı celık kapı yaptıracaktık,bu kezde kapıları yapıcam ama dusakabın yapmayın banyo cok kcuk dıyomus,ama ben daha ınatcıyım o dusakabını yaptırıcammmm o kadar yanı sonuç mutluyuz tatlım çok şükür
Al canım al
Heybeli bardaklara bayılıyorum annemde aldım evdede kullanıyoruz
ama sorun ne biliyormuusn
bardak altlığı üst üste durmuyo devriliyo
annemin kırıldı 2 tane
stand almak lazım
kızlar ben evimistere üye oldum ama bana hediye çeki vermediler.
nasıl alıcam kuponu ben
Aaaa hadi yaaa..bende almıştım...üst üste durmaması kötü olmuş tatlım..eve gidince hemen deneyim bakalım
15 tl lik kupon vermişler mailime geldi şimdi
milena_
Ayyy dün annem bunu almış kızlar çok güldüm...hürrem çay kaşığıymış....bir bu kalmıştı...ben bunları kullanmam anne dedim..kullanırsın dedi koydu çeyize
Eki Görüntüle 405807
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?