2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
değiştirmezler tatlım uyuzlar...benimde başıma öyle bir olay geldi...değiştirmediler..gri olsun çaycı çok sırıtmaz kuzucum ya :) takma kafana bunları...nazar boncuğu olsun evinde yani

işte boschda zaten gri çaycıda yok gri olsa zaten gri alırdım
takıntılıyım ben annemi yolladım halleder şimdi

hoşgeldin canım. naptınız ev durumlarınızı

evimiiz tuttuk canım,bıraz sorun olur gıbı oldu adam banyo-wc kapısını eskı kalsın yaptıramam demıs,sonra 1000 tl deposiıto yerıne banyoya dusakabın ve dolap,dıs kapıya hırsıza karsı celık kapı yaptıracaktık,bu kezde kapıları yapıcam ama dusakabın yapmayın banyo cok kcuk dıyomus,ama ben daha ınatcıyım o dusakabını yaptırıcammmm o kadar yanı sonuç mutluyuz tatlım çok şükür

hayırlı olsun canım evinizzz inşallah içinde mutlu ve huzurlu yaşarsınızz

canım sen gene iyi ben ayda bir bazen 2ayda bir görüyorum valla

Kızlar detejan kutusu olarak bunları aldım
Beyazlar ve renkliler için
Eki Görüntüle 405765 Eki Görüntüle 405766

çok güzeller, çok zevkli hatunsun valla. güle güle kullan hemen bakıcam bende alarım belki

güle güle kullan canım. bu karaflara bayılrıım bende. takım o şekilde gayet güzel olur resmini de paylaş biizmle.

Chnhn

canım senin istediğin bi ayakkabı vardıya plastik gib görünümlüü trendyolda ona benze ayakkabı var siyah,mor ve krem renkli canım

hemen bakmalıyım , sağol canım benim

kız bu heybeliden bendede var, çok güzeller güle güle kullan canım.

çay setlerin süper ben onları en sona bıraktım :) alışverişimi annem geliyo cumartesi onunla yaparım o daha iyi biliyor zaten düğüne 1 ay kala ablam yıllık izin alıp yanıma gelcek bende rapor alcam o süreçte hallederiz nişanlının aldığı takımda çok güzlmiş güzel günlerde kullan tatlım

hayırlı olsun canım evinizzz inşallah içinde mutlu ve huzurlu yaşarsınızz

amin canım inşallah bıde içini döşeyebilsek düğün bittiğinde her gerekenı yapabilmiş olsak cok mutlu olucam,

yaa size demiştim ben dimi kredi cekecekler korkuyorum diye,nişanlımın eniştesi 5000 tl cekmıs vermıs kayınvalıdeme işte o para bittibizim harcadığımız 1000 tl emınonunde bohça ıcın,salı gunu gıttıgımızde nısanlım maasından harcadı,ee gelınlıgede ordan verdı bana parayı,1000 tl yemek odasına 600 eve vermısler gerısı yok anlayacağınız,

cok korkuyorum kalan 15 mılyarıda cekınce daha dugun masraflarını odeyemeden harcayacaklar yaa benım derdım hıc bıtmeyecekmı kızlar yaa:84::84::84:

Günlik ÇKB takımınızı nerden ne kadara aldınız ben bi türlü uygun fiyata bişi bulamadım 6 kişilik takım alıcam

çok güzeller, çok zevkli hatunsun valla. güle güle kullan hemen bakıcam bende alarım belki

kız bu heybeliden bendede var, çok güzeller güle güle kullan canım.

Al canım al

Heybeli bardaklara bayılıyorum annemde aldım evdede kullanıyoruz
ama sorun ne biliyormuusn
bardak altlığı üst üste durmuyo devriliyo
annemin kırıldı 2 tane
stand almak lazım

aynen yaa bende topikte seni görünce mutlu oluyorum aynı gün evlenicez hazırlıklar aynı heyecanlar aynı amin amin Rabbim hiç birimizi utandırmasın inşallah

Tatalım benim de ilk düğünüm 23 haziran da kendi memleketim de olacak aslında benim için en önemli gün o gün, eğlenecem bol bol kendi çevremle haftaya da nişanlımın memleketinde olacak ama orda ki düğünden pek umutsuzum bakalım nasıl olacak

bence bunu yazdır canım..

Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...

çok güzelmiş canım

kendimi şartlıyodum ağlamıcam kınamda die ama dayanamıcam heraldeee

Kına geceniz bitmiş yetişememişim ama çok güzel olmuş bu akşam da çok güzel geçecek yarın akşam da merak etmeyin, ağlamadan gelin olunmaz Kendinizi sıkmaktan iyidir canlar

Günaydın kızlarr
Ooo sabah sabah göz yaşları dökülmüş
Bu sizin en mutlu günlerinizden biri kızlar tadını çıkarmaya bakın 1 kere yaşayacağız
Hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum

Canım ayakkabıları paylaştım ama göremedin sanırım yoktun ora

Hayırlı olsun canım, içine sineceği gibi yaptır ne güzel

kızlar ben evimistere üye oldum ama bana hediye çeki vermediler.
nasıl alıcam kuponu ben

Al canım al

Heybeli bardaklara bayılıyorum annemde aldım evdede kullanıyoruz
ama sorun ne biliyormuusn
bardak altlığı üst üste durmuyo devriliyo
annemin kırıldı 2 tane
stand almak lazım

Aaaa hadi yaaa..bende almıştım...üst üste durmaması kötü olmuş tatlım..eve gidince hemen deneyim bakalım

hayırlı olsun canım yaptır tabi duşakabini öyle şey mi olur, bu ev sahipleri uyanıklık yapıyorlar yahuuu

Ayyy dün annem bunu almış kızlar çok güldüm...hürrem çay kaşığıymış....bir bu kalmıştı...ben bunları kullanmam anne dedim..kullanırsın dedi koydu çeyize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…