2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canııımmm öyle düşünme sakınnnn çok güzellll bir gelin olacaksınn

kızlar hepimizde 2012 en güzel gelinleri olacazzzzzzzzz:123:

bu iş yerinden ççok bıktım çok huzursuzum bu benim özel hayatımıda etkiliyo hep çok gergin huzursuz olduğumdan nişanlımdan daha fazla destek bekliyorum ilgi bekliyorum onuda görmeyince onunla aram açılıyo nasıl toparlıycam ya amannnnnn altında kalıyorum yükümün yemin ederim kaçıcam ya

kızlar akşam iş çıkışı nedime taçlarımı alacam 10 adet alsam yeterli die düşünüyorum çok arkadaşım yok zaten arkadaşlarımın hepsi kapalı

hangi memlekete verdiniz canım gelinii

yap tabi canımm şunun şurasında 1 ayın kalmışş senindee

Sinoplu damadımız tatlım...düğün orada oldu ama ankarada yaşıyor kızımız...

benim hiç arkadaşım yok nerdeyse 2 3 tane ancak bizde kuzen bollll

evlendiğinde bi güzel tatil yaptınmı kendine gelirsin canım şimdilerde çok yoruluyoruz heryere koşturuyoruz bölünüyoruz hepsi geçecek canmm

bunu bende söyledim..hemen kayınvalidem itiraz etti yok efendim hiç öle adet görmemişlermiş miş miş.onlar eskide kalmışmış..nerde yaşıyolarsa artık..valalhi bende davulsuz zurnasız çıkmam.....

HİÇ ÖYLE ADET GÖRMEDİLERSE GÖRÜRLER İŞTE O ZAMAN

kızlar akşam iş çıkışı nedime taçlarımı alacam 10 adet alsam yeterli die düşünüyorum çok arkadaşım yok zaten arkadaşlarımın hepsi kapalı

Bence de 10 tane yeterli canım.

hoşgeldin canım baya güzel oldu kına.
triankada şuanda kuaförde falandır herhalde , çok heyecanlı valla

Benimde yok tatlım..hastanede çok kız olunca haves ediyorlar gelceklermiş...ben çoğunu çağırmıcaktım bile...kendilerini davet ettirdiler

ya ben sevmiyorum bazı insanlar var cıvık hiç hoşlanmam eski çalıştığım yerdeki kızlarda zorla davet ettirdiler napayım gönülleri kırılmasın die davet ettim
ben biraz ağır insanımdır laylayloma gelemem

şeker gelinciklerim ben akşama sizinle bi elbise paylaşıcam nikahta uygun olurmu die bana nişan alışverişinde bi ceket elbise almışlardı daha hiç giymedim nikahımda onumu giysem acaba gidip birde elbise alıp masraf etmek istemiyorum ya ....bu arada bizimkini bi pazar günü görebilirken diğer hafta sonu güney afrikaya gidecekmiş ya ağlamak istiyorum herşey üzerime geliyo ya

evet canım,şimdi nasılsın bakalım üzgün durumun geçti galiba değil mi? nasıl kına yaptık ama ,
bizde isteriz he ona göre

evet geçmişe bi göz attımda bende isteirm öyle muamele ama ben böyle son güne kadar nete girebilirmiyim bilmiom çübkü benim bütün alışverişim son aya kalıyo ortada daha bişiyim yok elim ayağım birbirine dolanır artık

Bişecik olmaz tatlım...bağımlılık yaptı bedne burası...sanırım kuaförde bile saçım yapılırken sizle yazışırım

Tatlın akşam ekle bakalım...fazla masrafa gerek yok şu zamanda bencede :)
Tatlım bunlaı falan dert etme...aman üzüldüğün şeye bak..özlem güzel bişeydir..hem düğüne ne kaldı şurada sonra hep yanında olacak..kendine dert arama bence tatlım...Allah seni üzecek başka dert vermesin

akşam foruma giren varmı sizlerden :) kınada giymeyi düşündüğüm elbise için fikre ihtiyacım var

kız güney afrikada napacak herif düğüne az kaldı safariyemi gidiyoo ayolll gelde deli olmaaa:26::26:

canım hayırlısıyla gidip gelecek inşallah.sıkma canını.
sen akşam paylaş bakarız biz

sen hatırlat bize canım unutursak. hepimiz evlenmek üzereyiz, leylayız valla

Son düzenleme:
kız güney afrikada napacak herif düğüne az kaldı safariyemi gidiyoo ayolll gelde deli olmaaa:26::26:

bana kızıyonuz yok hevesin yok yok böle şöle diye kendimi zorluyorum heveslenim diye ya bi pazar gününü kolluyorum gelsin görim bişiler yapalım diyom al her hafta sonu bişi çıkıyor haftada bir göremyom mutsuz oluyorum o zamanda heves heyecan namına bişi kalmıyo elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…