- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.341
canııımmm öyle düşünme sakınnnn çok güzellll bir gelin olacaksınn
kızlar hepimizde 2012 en güzel gelinleri olacazzzzzzzzz:123:
kızlar akşam iş çıkışı nedime taçlarımı alacam 10 adet alsam yeterli die düşünüyorum çok arkadaşım yok zaten arkadaşlarımın hepsi kapalı
hangi memlekete verdiniz canım gelinii
yap tabi canımm şunun şurasında 1 ayın kalmışş senindee
bizde 10 tane almıştık ama sanırım bir 10 tane saha sipariş vericez...hastanede kızlar bizde istiyoruz diyorlar...onları kayınvalide yaptırmıştı..kendi akrabalarına versin onları istemem artıkbende kendi arkadaşlarıma tekrar yaptırcam
benim hiç arkadaşım yok nerdeyse 2 3 tane ancakbizde kuzen bollll
aaa yenı fark ettım bnmkına gecemde sen gelın olucaksın :)))
bu iş yerinden ççok bıktım çok huzursuzum bu benim özel hayatımıda etkiliyo hep çok gergin huzursuz olduğumdan nişanlımdan daha fazla destek bekliyorum ilgi bekliyorum onuda görmeyince onunla aram açılıyo nasıl toparlıycam ya amannnnnn altında kalıyorum yükümün yemin ederim kaçıcam ya
bunu bende söyledim..hemen kayınvalidem itiraz etti yok efendim hiç öle adet görmemişlermiş miş miş.onlar eskide kalmışmış..nerde yaşıyolarsa artık..valalhi bende davulsuz zurnasız çıkmam.....
kızlar akşam iş çıkışı nedime taçlarımı alacam 10 adet alsam yeterli die düşünüyorum çok arkadaşım yok zaten arkadaşlarımın hepsi kapalı
bu güzel kınaya teşrif edemedim canlarım çünkü şantiyedeydimve çok yoruluyorum ve moralim bozuluyo kapkara bişi oldum yüzümde güneşten kızarıklıklar çıkıyor ben güya gelin olcam çirkinleştim ya
öylemi hemen ardımdan gelion yani aynı tarihlerde kocamızla balayında olcaz allah nasip ederse
Benimde yok tatlım..hastanede çok kız olunca haves ediyorlar gelceklermiş...ben çoğunu çağırmıcaktım bile...kendilerini davet ettirdiler
HİÇ ÖYLE ADET GÖRMEDİLERSE GÖRÜRLER İŞTE O ZAMAN
Bence de 10 tane yeterli canım.
hoşgeldin canım baya güzel oldu kına.
triankada şuanda kuaförde falandır herhalde , çok heyecanlı valla
ayyyyy ben yarın bu saatlerde kuaförde olacammmm
ayyyyy ben yarın bu saatlerde kuaförde olacammmm
evet canım,şimdi nasılsın bakalım üzgün durumun geçti galiba değil mi? nasıl kına yaptık ama ,
bizde isteriz he ona göre
evet geçmişe bi göz attımda bende isteirm öyle muamele ama ben böyle son güne kadar nete girebilirmiyim bilmiom çübkü benim bütün alışverişim son aya kalıyo ortada daha bişiyim yok elim ayağım birbirine dolanır artık
şeker gelinciklerim ben akşama sizinle bi elbise paylaşıcam nikahta uygun olurmu die bana nişan alışverişinde bi ceket elbise almışlardı daha hiç giymedim nikahımda onumu giysem acaba gidip birde elbise alıp masraf etmek istemiyorum ya ....bu arada bizimkini bi pazar günü görebilirken diğer hafta sonu güney afrikaya gidecekmiş ya ağlamak istiyorum herşey üzerime geliyo ya
şeker gelinciklerim ben akşama sizinle bi elbise paylaşıcam nikahta uygun olurmu die bana nişan alışverişinde bi ceket elbise almışlardı daha hiç giymedim nikahımda onumu giysem acaba gidip birde elbise alıp masraf etmek istemiyorum ya ....bu arada bizimkini bi pazar günü görebilirken diğer hafta sonu güney afrikaya gidecekmiş ya ağlamak istiyorum herşey üzerime geliyo ya
evet geçmişe bi göz attımda bende isteirm öyle muamele ama ben böyle son güne kadar nete girebilirmiyim bilmiom çübkü benim bütün alışverişim son aya kalıyo ortada daha bişiyim yok elim ayağım birbirine dolanır artık
kız güney afrikada napacak herif düğüne az kaldı safariyemi gidiyoo ayolll gelde deli olmaaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?