2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çok güzel canım ne kadar uyumlu olmuş Ayakkbına da bayıldım bu arada. dolgu topuk rahat olur. bende mi dolgu yaptırsam acep fikrim değişmeye başladı valla. ne kadar aldın canım ayakkabını. nerden?

Sebzelik alan varmı kızlar aranızda..biz geçen gün evkurda annemle bir tane beğendik hasırdan yapılmış çok şık birşeydi ama fiyatı 200 tl'miş...çok pahalı geldi bana

Canım ben mutfak dolabımın bir kısmını raylı sebzelık baklıyat vs. erzak dolabı gibi yaptıracağım, ama bir köşeye de şunlardan hasır almayı düşünüyorum, evimisterde 45 lıra.

Ben ağzı açık istemiyorum tatlım..kapalı olsun..dağınık görünüyor sanki böyle şeyler..pazara falan bakıcam belki daha ucuz olur orada :44::44:

evet canım kınamızı yaptıkk yarında benim kınam var ama ben burdada kutladımm döktür döktürr

çok kokoş bunlarla nasıl çay karıştırılırr

çok güzel canım ne kadar uyumlu olmuş Ayakkbına da bayıldım bu arada. dolgu topuk rahat olur. bende mi dolgu yaptırsam acep fikrim değişmeye başladı valla. ne kadar aldın canım ayakkabını. nerden?

Teşekkür ederim canım, kırda olacak düğün ondan dolgu topuk aradım baya gezdim ama fatihte girmediğim ayakkabıcı kalmadı, dolgu topuk satılmıyor mağazalarda yoktu, yaptırmaya kalktım 200 tl dediler sonra yine fatihte bir ayakkabıcıda buldum bunları, birde derisi vardı üstü taşlı ama benim gelinliğime uymuyordu, bunları aldım 120 tl ye.. Gelinliğimin belinde de beyaz kurdele var hem uyumlu gibi oldu :)

kızlar bi saç modeli buldum ben böle istyorum bakalım nasıl olcakkk sizce güzelmiiii

Evet ilk temizliği erkek tarafı yapıyor:) Benim kayınvalidem ve eltim temizledi. Zaten tadilat olmadı, boya badanadan sonra heryeri sildiler.

takılma böyle şeylere canım beraber yapın teferruat bunlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…