- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.421
Canım yetkin diye bir marka var kaliteli çelikleri, an azından çinnden gelmiyor karacanın ki gibi.. Hemde çok uygun annemler kullanıyor kaç yıldır bişi olmadı bende Yetkinden aldım 12 kişilik tam takımı 230 aldım ama bayisinden almıştım piyasa da farklı olabilir.. Öyle ince dandik değil misafire bile kullanılır yani..
Olur tabi tatlım diktirdiğim gelinliği de paylaşayım hatta :)
Eki Görüntüle 405828 Eki Görüntüle 405829 Eki Görüntüle 405830 Eki Görüntüle 405831
Sebzelik alan varmı kızlar aranızda..biz geçen gün evkurda annemle bir tane beğendik hasırdan yapılmış çok şık birşeydi ama fiyatı 200 tl'miş...çok pahalı geldi bana
Canım ben mutfak dolabımın bir kısmını raylı sebzelık baklıyat vs. erzak dolabı gibi yaptıracağım, ama bir köşeye de şunlardan hasır almayı düşünüyorum, evimisterde 45 lıra.
Eki Görüntüle 405835
Tatalım benim de ilk düğünüm 23 haziran da kendi memleketim de olacak aslında benim için en önemli gün o gün, eğlenecem bol bol kendi çevremle haftaya da nişanlımın memleketinde olacak ama orda ki düğünden pek umutsuzum bakalım nasıl olacak
bence bunu yazdır canım..
Birlikteliğimizi evliliğe götüren yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz. ...
çok güzelmiş canım
Kına geceniz bitmiş yetişememişim ama çok güzel olmuş bu akşam da çok güzel geçecek yarın akşam da merak etmeyin, ağlamadan gelin olunmaz Kendinizi sıkmaktan iyidir canlar
Canım ayakkabıları paylaştım ama göremedin sanırım yoktun ora
Hayırlı olsun canım, içine sineceği gibi yaptır ne güzel
Ayyy dün annem bunu almış kızlar çok güldüm...hürrem çay kaşığıymış....bir bu kalmıştı...ben bunları kullanmam anne dedim..kullanırsın dedi koydu çeyize
Eki Görüntüle 405807
o konular hakkında hiç bilgim yok canım
çok güzel canım ne kadar uyumlu olmuş Ayakkbına da bayıldım bu arada. dolgu topuk rahat olur. bende mi dolgu yaptırsam acep fikrim değişmeye başladı valla. ne kadar aldın canım ayakkabını. nerden?
Merhaba kızlar, bunlardan almak üzereyim de sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 405837 Eki Görüntüle 405838 Eki Görüntüle 405839
kızlar bi saç modeli buldum ben böle istyorum bakalım nasıl olcakkk sizce güzelmiiiiEki Görüntüle 405845 Eki Görüntüle 405846 Eki Görüntüle 405847
kızlar size bir şey danışıcam bana fikir verin...bizim evin boyası yarın bitiyor..şimdi temizlik için ben mi kadın tutayım yoksa kayınvalidem mi tutacak...kafam karıştı..herkes bana ilk temizliği erkek tarafı yapar sen karışma diyo...ne yapayım sizce bana fikir verin...
kızlar size bir şey danışıcam bana fikir verin...bizim evin boyası yarın bitiyor..şimdi temizlik için ben mi kadın tutayım yoksa kayınvalidem mi tutacak...kafam karıştı..herkes bana ilk temizliği erkek tarafı yapar sen karışma diyo...ne yapayım sizce bana fikir verin...
Çok ağır bi saç modeli
ama senin beğenmen önemli
ben beğenmedim
Bence metal olan güzel canım
Çok ağır bi saç modeli
ama senin beğenmen önemli
ben beğenmedim
Bence metal olan güzel canım
kızlar bi saç modeli buldum ben böle istyorum bakalım nasıl olcakkk sizce güzelmiiiiEki Görüntüle 405845 Eki Görüntüle 405846 Eki Görüntüle 405847
Leylacımmm nerdesin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?