2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende istediğimi söyledim köçekte istiyorum ama ablamlar ayıp olur istanbulun göbeğindee köçekmi oynatacaz dedilerrr amann olsun bizim apt bahçesi var orda davul zurna çalacakk gelin almadaa

Olur neden olmasın ki tatlım, benim arkadaşımın gelin almasına gelmişti köçekler ana caddeyi kapattılar oynadılar çok keyifliydi :)

Görmedim canım yaa :S

Sayfa 1708 de tatlım

Günlik ÇKB takımınızı nerden ne kadara aldınız ben bi türlü uygun fiyata bişi bulamadım 6 kişilik takım alıcam

canım valla hiç hatırlamıyorum çeyizimde bir yerlerde ama baya eskinden almıştım ben

Al canım al

Heybeli bardaklara bayılıyorum annemde aldım evdede kullanıyoruz
ama sorun ne biliyormuusn
bardak altlığı üst üste durmuyo devriliyo
annemin kırıldı 2 tane
stand almak lazım

aaaa bak üzüldüm şimdi, stand şart o zaman

Evim.netten aldım
ama nehirin kendi sitesinde onlineshop var ordada satılıyor
can canan kaşıkları

hemen bakıyorum. canım o deterjan kutularını hangi kampanyadan aldım bulamadım ben

hhahaha ilahi yahu
Annende çok kokoşmuş
moda oldu bu yıl ama ben beğenmiyorum:26:

bende beğenmiyorum ya hürrem tarzı şeyleri

:) çok ciciler canım annene bittim ben böle bişi alsam annem neler der bana :)

Ayyy ben almadım zaten annem almış...gidip habire bişiler alıyor sağolsun ama bazen benim hiç tarzım olmayan şeyleride alabiliyor..hatta şüpheleniyorum aldığı bazı şeyleri göstermiyor sanki bana hop saklayıveriyor..düğün hengamesinde kabul ettiririm diyor...anneme gçre cici cici bir gelin olucam

deterjan kutusu olarak biraz ufak değil mi?

Devasal birşeye gerek yok biterse tekrar doldururum canım
ebatını bilmiyorum henüz gelmedi
ama küçük birşey değildir muhakkak

attım canım bakalım ne olucak
haber ver banada

Canım evimistere üye olcaksın 25 25 diye 2 çek veriyor
60 Tl ve üzeri şeylerde kullanabiliyorsun
Banyo bölümünde
çöp kovası diye geçiyor
ben deterjan koycam ama
Benim banyo steimde var böyle çöp kovası ilk onu kullanırım diyordum
o seramik ağır olunca bunu alayım dedim
fiyatıda bana uygun geldi

kızlar size bir şey danışıcam bana fikir verin...bizim evin boyası yarın bitiyor..şimdi temizlik için ben mi kadın tutayım yoksa kayınvalidem mi tutacak...kafam karıştı..herkes bana ilk temizliği erkek tarafı yapar sen karışma diyo...ne yapayım sizce bana fikir verin...

o konular hakkında hiç bilgim yok canım

Ürün boyutları 21,5x12,5x23 cm'dir. diye yazmışlar siteye

Günlik ÇKB takımınızı nerden ne kadara aldınız ben bi türlü uygun fiyata bişi bulamadım 6 kişilik takım alıcam

Canım yetkin diye bir marka var kaliteli çelikleri, an azından çinnden gelmiyor karacanın ki gibi.. Hemde çok uygun annemler kullanıyor kaç yıldır bişi olmadı bende Yetkinden aldım 12 kişilik tam takımı 230 aldım ama bayisinden almıştım piyasa da farklı olabilir.. Öyle ince dandik değil misafire bile kullanılır yani..

Canım görememişim çünkü engelliyor o sayfayı bende
tekrar paylaşırmısın

Olur tabi tatlım diktirdiğim gelinliği de paylaşayım hatta :)

Eki Görüntüle 405831

Çok hoş canım
Saten mi o ayakkabı?

buldum canım teşekkür ederim

Sebzelik alan varmı kızlar aranızda..biz geçen gün evkurda annemle bir tane beğendik hasırdan yapılmış çok şık birşeydi ama fiyatı 200 tl'miş...çok pahalı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…