2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben bu kadar gösterişli modelleri sevmiyorum tatlım..daha dağınık daha doğal şeyler hoşuma gidiyor..ama senin tercihin tabi..

Burdayım tatlım...kızlarla dedikodu yaptık azıcık

gülüm bende dağınıkları sevmyorum bide benm ikiş salon olacakya anacım aynı günde tam dursun kımıldamasın diyorum ben begendimmm şekerimmm seniii tuğçe arıyoo nereye kaçtınnn

gülüm bende dağınıkları sevmyorum bide benm ikiş salon olacakya anacım aynı günde tam dursun kımıldamasın diyorum ben begendimmm şekerimmm seniii tuğçe arıyoo nereye kaçtınnn

Daha modern bişi bulabilirsin tatlım...ama ben bu modeli beğenmedim kuzum yaa...çok fazla abartı duruyor..yüzünü gelinliğini arka planda tutacak bir model..gelin saçı daha masum daha az dikkat çekmeli bence...

Daha önce ne gösterdin de beğenmedim acaba???

hatırlamıyorum göstermişte olabilirim göstermemişte olabilirim bu sıralar çok dalgınımm yatsakta uyusak hava karanlık akşam koçişle buluşup eve gidiyos hergünnnn bugün napcz bakalımmm yine gelir benmkiii

Hem bu model sarı saç
Saç modellerinde renk önemlidir
Bu modeli siyah saç göstermez tatlım

takılma böyle şeylere canım beraber yapın teferruat bunlar ...

canım beraber yapalım diye kimse teklif etmedi..bende çalışıyorum malum yarın gidemem kadın tutucam ama kimseden ses çıkmıyo. c.teside beyaz eşyalar gelecek temizlenmesi şart...en iyisi ben hiç sesimi çıkartmayayım bakalım ne yapacaklar))))

Evet senin aklın baya dalgın
Hem fikir sorup hem bunu yaptırcam diyorsun hıhhhh

Kızlar dün iki saat sarma sardım ilk defa tek başıma yaptım canım çıktı resmen sofra da 20 dkka da bitti dokundu valla o kadar uğraş hemen bitsin, doğrusu nişanlım çok beğendi şaşırdı benim yaptığıma çok mutlu oldum da

Yemek yapmasını öğrenmeye çalışıyorum aslında yapabiliyorum ama pratik değilim pek uzun süürüyoo

Şimdi mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gece belki gelirim..

Mutlu günler..

Bence sen ara sor canım
Temizlik için yardımcı tutucam böyle böyle de bakalım ne diyecek kayınvaliden
sende iş çıkışları hafta sonları yardım edersin biter
ben gözümle görüp kendim temizlemezsem kimsenin temizliğine güvenmem

goodheart hala burdamıısn kıs sen çıksana anacım düğünüm var deseneeeeee e

10 dk'ya kadar çıkıyorum tatlım

Bende gitmek istiyorum yaa sıkıldım

ellerine sağlık canım

Kolay gelsin

ooo bn yemek ypmya byılıyoruummm yasadı bnmki şişko olvkk kilo almya el verişli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…