- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.441
kızlar bi saç modeli buldum ben böle istyorum bakalım nasıl olcakkk sizce güzelmiiiiEki Görüntüle 405845 Eki Görüntüle 405846 Eki Görüntüle 405847
Ben bu kadar gösterişli modelleri sevmiyorum tatlım..daha dağınık daha doğal şeyler hoşuma gidiyor..ama senin tercihin tabi..
Burdayım tatlım...kızlarla dedikodu yaptık azıcık
yaw sende bişi begenmyon
gülüm bende dağınıkları sevmyorum bide benm ikiş salon olacakya anacım aynı günde tam dursun kımıldamasın diyorum ben begendimmm şekerimmm seniii tuğçe arıyoo nereye kaçtınnn
Ben bu kadar gösterişli modelleri sevmiyorum tatlım..daha dağınık daha doğal şeyler hoşuma gidiyor..ama senin tercihin tabi..
Burdayım tatlım...kızlarla dedikodu yaptık azıcık
Daha önce ne gösterdin de beğenmedim acaba???
gülüm bende dağınıkları sevmyorum bide benm ikiş salon olacakya anacım aynı günde tam dursun kımıldamasın diyorum ben begendimmm şekerimmm seniii tuğçe arıyoo nereye kaçtınnn
kızlar bi saç modeli buldum ben böle istyorum bakalım nasıl olcakkk sizce güzelmiiiiEki Görüntüle 405845 Eki Görüntüle 405846 Eki Görüntüle 405847
takılma böyle şeylere canım beraber yapın teferruat bunlar ...
hatırlamıyorum göstermişte olabilirim göstermemişte olabilirim bu sıralar çok dalgınımmyatsakta uyusak hava karanlık akşam koçişle buluşup eve gidiyos hergünnnn bugün napcz bakalımmm yine gelir benmkiii
Hem bu model sarı saç
Saç modellerinde renk önemlidir
Bu modeli siyah saç göstermez tatlım
canım beraber yapalım diye kimse teklif etmedi..bende çalışıyorum malum yarın gidemem kadın tutucam ama kimseden ses çıkmıyo. c.teside beyaz eşyalar gelecek temizlenmesi şart...en iyisi ben hiç sesimi çıkartmayayım bakalım ne yapacaklar))))
10 dk'ya kadar çıkıyorum tatlım
Kızlar dün iki saat sarma sardım ilk defa tek başıma yaptım canım çıktı resmen sofra da 20 dkka da bittidokundu valla o kadar uğraş hemen bitsin, doğrusu nişanlım çok beğendi şaşırdı benim yaptığıma çok mutlu oldum da
Yemek yapmasını öğrenmeye çalışıyorum aslında yapabiliyorum ama pratik değilim pek uzun süürüyoo
Şimdi mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gece belki gelirim..
Mutlu günler..
goodheart hala burdamıısn kıs sen çıksana anacım düğünüm var deseneeeeee e
Bende gitmek istiyorum yaa sıkıldım
ellerine sağlık canım
Kolay gelsin
Kızlar dün iki saat sarma sardım ilk defa tek başıma yaptım canım çıktı resmen sofra da 20 dkka da bittidokundu valla o kadar uğraş hemen bitsin, doğrusu nişanlım çok beğendi şaşırdı benim yaptığıma çok mutlu oldum da
Yemek yapmasını öğrenmeye çalışıyorum aslında yapabiliyorum ama pratik değilim pek uzun süürüyoo
Şimdi mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gece belki gelirim..
Mutlu günler..
goodheart hala burdamıısn kıs sen çıksana anacım düğünüm var deseneeeeee e
Ayy bencede kuzum çık artık
Off evede gitmek istemiyorum ne yapsamki yahu :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?