2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
yarınn kınammm varrrrrrrr kızlar yerimde duramıyorummmmmm allahım ne olur inşş çok güzel geçerr kızlarr hepimizin yüzünden gülücükler hiçç eksikkk olmazz inşşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Selam kızlar :)
Kuafordeyım..
Son hazırlıklar yapılıyor :)
Heyecan 0 :))
Son halımın resımını ekleyebılırsem sızın ıcın paylasıcam..

ayy kıza bak ya kuaförden canlı yayın ama süper! ya ben de işteyken 'of diyorum kızlar kaynatmıştır gene,kaçırıyorum hep' bakarsınız ben de dakika dakika bildiririm hehehehee

bu arada;
forever-- çaycı farklı renk diye neden dert ediyorsun ki,Allah başka dert vermesin.ben daha küçük ev aletlerimi almadım ama,özellikleri güzel olsun,kaliteli ve uygun olsun yeter.renk olayını takma bence bu kadar.belki de siz kendi evlerinizde oturacağınız için böyle,ben kiracı olucam.bazı kızlar mutfağım mor/kırmızı vb diyince,daha önce bunu hiç düşünmediğim geliyor aklıma..kiracı olucam ve bi sorun yoksa mutfakla banyoyla uğraşmak,masraf etmek istemiyorum.şu an sadece güzel güzel cici eşyalar seçeyim kullanayım,ama bütçem de çok sarsılmasın onu düşünüyorum.Allah başka dert vermesin kızlar ya,ne olacak,boşverin dert etmeyin bunları..

good-heart,mutluluklar canım şimdiden,inşaallah herşey gönlüne göre olur,14 mayısı sabırsızlıkla bekliyoruz

Selam gelinleer ben geldiimm
Şöyle gözüme çarpanlarla başlayım bakalım

Perde konusunu ben de hiç düşünmedim ne yapılacak ki stor nasıl oluyodu şu jaluzi gibi olanlardan mıydıGörün cahilliğimiBen daha çatal bıçak seçmeye çalışıyorum kalmış düğüne 3 ay

Benim de vermem gereken bi 7 kilom var aslında iyiyim ama ben çok zayıf olmak istiyorum ama babamın evindeyken yeyip içmek de istiyorum doya doya Zor geliyo ya diyet yapmak..Ben bi de ürün kullanıyorum bakalım inşallah ay sonunda gelinlik provama yetişir kilolar:18:
Duygusallığım had safhada bu günlerde
Babama bakıp bakıp hüzünleniyorum ayrılacam diye Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo Düşünmemek ve de ağlamamak istiyorum

Düğünü olan gelinler ne ilginç bi heyecandır bu yaşadıklarınız Allah hiç birimizi pişman etmesin kızlar inşallah

kuzucuklarımmm canlarımmm ben çıkyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun kızlarr 1 hafta giremeyebilirim ama yinede belli olmaz benim işimmm
kızlar yanın beni unutmayın kınam vaarrrrrr

görüşürüz kızlar seviliyorsunuzzz

KIZ BECERİKLİ GELİN NASIL BİTİRDİN 20 DK DA ÖYLE GÖRÜŞÜRÜZ CANIM, ELLERİNE SAĞLIK

kızlarr saç modeli arayanlar arkadaşlarımız içinnnn

bunlarda güzel kızlarr

BAK BU TÜM MODELLERİ BEĞENDİM. KINAMDA DÜŞÜNEBİLİRM

Selam kızlar :)
Kuafordeyım..
Son hazırlıklar yapılıyor :)
Heyecan 0 :))

CANIM HEYECANLA BEKLİYORUZ SENİ

Son düzenleme:
bunlarda güzel kızlarr

bu modelleri sevdim tatlım
Son halımın resımını ekleyebılırsem sızın ıcın paylasıcam..[/QUOTE]
Kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti iyi akşamlar

iyi akşamlar canım :::::::::::::)

birtanem kınan, düğünün mükemmel olur inş...yeni hayatın hep mutluluk getirsin sana...hoşçakal canım

Ay çok heyecanlı yaaaaa

Canım bi ömür boyu mutlu olursun inşallah eşinle çocuklarınla
Herşey gönlünce geçecek inşallah
Görüşmek üzereee

bu modelleri sevdim tatlım

iyi akşamlar canım :::::::::::::)

birtanem kınan, düğünün mükemmel olur inş...yeni hayatın hep mutluluk getirsin sana...hoşçakal canım[/QUOTE]

canımmm canımm canımmmm öpüyorum kızlar siziiiiiiiii

canımmm canımm canımmmm öpüyorum kızlar siziiiiiiiii

GÜLE GÜLE CANIM,KINAN DÜĞÜNÜN HEPSİ GÜZEL GEÇECEK İNŞALLAH[/QUOTE]

GÜLE GÜLE CANIM,KINAN DÜĞÜNÜN HEPSİ GÜZEL GEÇECEK İNŞALLAH

darısı başımıza artık kuzum [/QUOTE]

kızlarrrr evde kimsecikler yok bi bakınayım dedimmmm yaa ayrılamıyorum ben burdannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…