- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.561
bana da öyle geldibu günde good heartın kınası var. çok güzel geçecek inşallah tüm 2012 gelinlerinin kınası düğünü
kız senin kına ne zamandı? aynı günmüyüz yoksam, benim 7 eylül
Bugün bir gelinimiz var...GOOD-HEAR adına kına gecemizi başlatalım değilmi ama :) kendisi aramızda yok ama olsun...
Eki Görüntüle 406655
Eki Görüntüle 406656
Eki Görüntüle 406657
9 eylül kuzummmmmmmmmm
yaşasııınnnn gene kopuyoruzzz.
İbrahim Tatlıses - Ağrı Dağın Eteğinde (Remix)
Ağrı dağın eteğinde
Uçan güvercin olsam
Türkü olsam dillerde
Diyar diyar dolansam
Başımdaki sevdayı
Karlı dağlara mı yansam
Bu bendeki aşk değil cano cano
Söyle bana nere gidem
Oy ben nidem nasıl edem
Başım alıp nere gidem
Bu bendeki aşk değil cano cano
Söyle bana nere gidem
kız senin kınandamı 9 eylül, düğün içinde mi olacak yani
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
ayy kıza bak ya kuaförden canlı yayınama süper! ya ben de işteyken 'of diyorum kızlar kaynatmıştır gene,kaçırıyorum hep' bakarsınız ben de dakika dakika bildiririm hehehehee
bu arada;
forever-- çaycı farklı renk diye neden dert ediyorsun ki,Allah başka dert vermesin.ben daha küçük ev aletlerimi almadım ama,özellikleri güzel olsun,kaliteli ve uygun olsun yeter.renk olayını takma bence bu kadar.belki de siz kendi evlerinizde oturacağınız için böyle,ben kiracı olucam.bazı kızlar mutfağım mor/kırmızı vb diyince,daha önce bunu hiç düşünmediğim geliyor aklıma..kiracı olucam ve bi sorun yoksa mutfakla banyoyla uğraşmak,masraf etmek istemiyorum.şu an sadece güzel güzel cici eşyalar seçeyim kullanayım,ama bütçem de çok sarsılmasın onu düşünüyorum.Allah başka dert vermesin kızlar ya,ne olacak,boşverin dert etmeyin bunları..
good-heart,mutluluklar canım şimdiden,inşaallah herşey gönlüne göre olur,14 mayısı sabırsızlıkla bekliyoruz
merhaba kızlar artık gündüzleri çok giremiyorum ama her akşam yazdıklarınızı okuyorum takipteyim
düğün yaklaştıkça biraz daha burukluk oluyor bende sizdede oluyormu bilmiyorum bu aralar hormonlarında etkisiyle dahada duygusalım sanırım
balayı için bol bol alış veriş yapıyorum çoooooooooooooooooooooooooook güzel ciciler aldım kendime bide iştahım çok açıldı artık durduramıyorum kendimi hep bi şeyler yemek istiyorum ne oldu bilmiyorum böyle
veeee en güzel konu yarın resmi olarak görümce oluyorummmmmmmm
abime kız bakmaya gidiyorum tabi usulden bi ziyaret canım yengem ilk tanıştığımızdan beri birbirimizi çok seviyorum maşallah diyeyim nazar deymesin bize
az önce çikolatamızı yaptırdım geldim çiçiek siparişini verdim ben bile çok heyecanlıyım o günlerimde aklıma geldi tabi ama abimin nişanlanıcak olması beni heyecanlandırdı benim düğünümden önce nişanlarını yapıcaz hereketli bereketli bi ay bekliyor bizi :112::112::112::112::112:
herkese sevgiler şekerler
Günaydınlar
GÜNAYDIN KIZLAR...GÜZEL BİR GÜN OLSUN HEPİMİZE
ayyy ne güzel canım çok az kaldı düğününe maşallahhazırlıklar hızlanmıştır...bu duyguları yaşaman çok doğal canım..yeni bir hayata başlangıç yapıyoruz..en güvenilir baba evinden ayrılıyoruz
hayırlı olsun tatlım...nazar değmesinbu ay size gerçekten bereketli gelmiş...Abinede şimdiden mutluluklar dilerim canım
Paylaşmadı canımtrianka dün resimleri paylaşacaktı paylaştımı kızlar?
Kopmaya hazırsın dimi seni gidi seniiiibahane arıyoruz
Leblebi koydum tasa
El vurdum basa basa
Heryerini beğendim
Birazcık boydan kısa
Çakmak çakmağa geldim
Kına yakmağa geldim
Ayşe teyze ağlama
Kızın almağa geldim
Bağçanızda gül var mı
Gül dibinde yer var mı
Bu gece buralıyam
Yatağında yer var mı
Çakmak çakmağa geldim
Kına yakmağa geldim
Ayşe teyze ağlama
Kızın almağa geldim
Evlerinde var kilim
Lal olsun benim dilim
Büyüğümü everdim
Küçüğe Allah kerim
Çakmak çakmağa geldim
Kına yakmağa geldim
Ayşe teyze ağlama
Kızın almağa geldim
Tuğçemmm günaydın tatlımmm
Pazar günü hıdırellez bizde o gün pikniğe gidilir..biz aşkımla bir yerlere gidicez...gel pazar gel...
sizlerde varmı birşeyler kızlar..
Benim nişanlım Konyada olcak
Annuvvv kıyamam sana..benim nişanlımda mayıs sonunda istanbula gitcek..1 ay yok..napıcam ben yaaa...zaten durumlar kötü birde o olmayacak yanımda
Dün akşammmmm çok güzel bir haber aldık...unuttum paylaşmayı...
YÖK formasyon kararından döndü kızlar....nişanlım formasyon alabilecek
Canım çok sevindim, çok güzel bi haber bu
canını herşeye çok sıkıyorsun bak gördün mü sıkma demiştik yürürlüğe girmez filan demiştik
sana düğüne kadar üzülmeyi, ağlamayı yasaklıyorum
Canım hayırlı olsun abinle arka arkaya hayırlı olaylar yaşaman ne güzel
Allah sonunuzu hayır etsin inşallah
Duygusallığı ben de çok yaşıyorum bu aralar yaa
Yaşım da çok küçük değil ama içim kötü oluyor yani ailemi düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?