2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çok şıkızz canımm aksine bende 1 haftadır kendimi saldımm :18::18::18: tam bir paspall oldummm

bende iş şartlarımdan dolayı 2 aydır bi etek bi elbise giyip topuklu ayakkabı giymeyi çooooooooooooook özledim makyaj yapmayıda özledim şantiyeye gittiğimden kot gömlek spor ayakkabı fix dikkat çekmemek için makyajda yapmıyorum aynaya bakasım yok yaaaaaaaaaaaaa babamı anıyorum bana bu bölümü okuttu diye

Oooo ne güzel..ben bugün spor takıldım..beyaz spor ayakkbısı, kot, beyaz tişört, uçuk pembe çanta

Bende elbıse giycektım sabah geç kalktım ne bulursam giydim

siyah spor ayakkabılarım taşlanmış gri jeanım ve toprak rengı siyah kelebeklı en sevdiğim bol t-shirt ve siyah kol çantam oh rahat rahat

çok şıkızz canımm aksine bende 1 haftadır kendimi saldımm :18::18::18: tam bir paspall oldummm

anacım sen yeni gelinsin şıkır şıkır olman lazım bende müdüre hanımlar gibi klasik giyiniyorum iş görüşmesine çağırırlarsa die ama umut yok

bnde döverimmm o müdürüü ağzını gözünü morartırım hadi leyla dövmeye gdelimmmmm.

gelin kızalr ama artık geçtii maleseff

Oooo maşallah kuzuma ben spor takıldım bugün..beyaz spot ayakkabısı, kot, beyaz tişört, uçuk pembe çanta
BEN KAÇTIM KIZLAR...İYİ AKŞAMLAR

ohh maşallah kızlarr yazı geldii artıkk şu stresler bitsinde hayırlısıyla bizde giyinelim şimdilerde hiç canım istemiyoo
iyi akşamlar canımm görüşmek üzere 14 mayıstaa

Allah bize de nasip etsin ya ben bile heyecanlandım kız senın yerıne

İnşallah 21 eylül gelsin ben size 1 ekım burdayım ınşallah kızlar yazayım

inşallahhhhhhh canım rabbim hayırlısını versin

Bende iş yerim sanayide nişanlım çok dikkat çekmemi istemiyor
Ondan önce daha süslüydüm
şimdi o kadar değilim

ayy kızlar size asıl sorucağım şey şuydu bak unuttum...bu gün tül bakmaya gittik...yatak odasında 2 cam var, 2 cam ve onun stor güneşlikleri ve yandan küçük farbela gibi süsü..camlar yere kadar değil ..tümü 1400 tuttu..1200 e indirdi sizce nasıl fiyat..akşama ölçü alıcak.. birde güneşliği stor yaptırıyorum normal güneşlik değil mantıklı mı????

Bende iş yerim sanayide nişanlım çok dikkat çekmemi istemiyor
Ondan önce daha süslüydüm
şimdi o kadar değilim

walla şekercim eski beni özledim eskiden haftada bir iki dfa sahaya çıkardım diğer günler tiril tiril işe gelirdim bu yıl hergün sahadayım aynaya bakmıyom artık inan ...hafta sonlarıda alışverişe falan çıktığımdan yine etek metek giyemiom topuklu giyemiom elbiseler dolapta eskiyo

veeee veeee veeee yarınnnn allahın izniyle kınammmm vaaaarrrrrrr inşallahhhhhh:119::119::119::119::119::119::119:

ayyyy ne heyecanlı ya,bi yandan da hüzünlüü ama sevdiğinizle uyuyup uyanacaksınız,istediğiniz zaman alıp başınızı gideceksizniz gezmelere,alışverişlere,yürüyüşlere,sizin yuvanız,sizin eşyalarınız,herşey sadece ikinizin..ay ne güzel,bence bunu düşünün,yoksa ağlamayı hayatta kesemeyiz hiçbirimiz moraller up up uppppppp

forever canım,

senin topiğe takıldım okuyorum ıkı sattir lütfen bana da bı gaz verin yaa kilo veremıyorum dün provaya gıttım ağlıycaktım nerdeyse giysilerimi cıkarınca

ayy ben yazı seviyorum yaz gelince böyle giyinmeyi seviyorum
Kışın saçımı bile yapmak zor geliyor

Aynen canım aklımı okudun bende kışın sıcak yataktan kalkmayı düşünürken zaman geçiyo sonra apar topar giyiniyorum içimden gelmıyo ki

Yaz gelsin saçlar makyajlar etekler elbıseler giyilsin ohh

veeee veeee veeee yarınnnn allahın izniyle kınammmm vaaaarrrrrrr inşallahhhhhh:119::119::119::119::119::119::119:

ayyyy ne heyecanlı ya,bi yandan da hüzünlüü ama sevdiğinizle uyuyup uyanacaksınız,istediğiniz zaman alıp başınızı gideceksizniz gezmelere,alışverişlere,yürüyüşlere,sizin yuvanız,sizin eşyalarınız,herşey sadece ikinizin..ay ne güzel,bence bunu düşünün,yoksa ağlamayı hayatta kesemeyiz hiçbirimiz moraller up up uppppppp

hahhayy,çok şekersiniz kıslaaaaarr

forever canım,

senin topiğe takıldım okuyorum ıkı sattir lütfen bana da bı gaz verin yaa kilo veremıyorum dün provaya gıttım ağlıycaktım nerdeyse giysilerimi cıkarınca

ben kilo vermekten geötim bide strestenn kilo alıyorum çok komiğim ya amannnnnnnnn herkes gelin olacak diye heyecandan kilo verir bende stresten işteh açılır napalım benim nişanlımda dosuncan yanında komik durmuyom görümcemdende onay var sakın kilo verme abimin yanına böyle yakışıyon dedi

anacım sen yeni gelinsin şıkır şıkır olman lazım bende müdüre hanımlar gibi klasik giyiniyorum iş görüşmesine çağırırlarsa die ama umut yok

yok canım aslında öyleyimdirr ama stresten sıkıntıdan saldımm

ayy ben yazı seviyorum yaz gelince böyle giyinmeyi seviyorum
Kışın saçımı bile yapmak zor geliyor

bende severim yazııııı

benim nişanlım tam tersi zayıf troid cıktı onda da o zayıflıyo alamıyo,bende veremıyorum hastalıklarımız bıle aynı yaa ben keske alamasaydım o yıyo yıyo aynı ben yemedıgım halde aynı

mesela geçen kocişimle pierre cardin ayakkabı aldık bana tam gelin gibi hanım hanımcık oldumm rengarenk giyinmeyii çok severimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…