2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çgdm hoşgeldin canım sen iki tanemi mi bindallı giyecektin unutmuşum ben
çok güzel tüm ayakkabıların canım, güle güle giy hepsini, çok abiye ayakkabını sevdim

tesekkur ederım tatlım. evet ıkı tane bındallım var bnm bırı pembelı bırıde yesıllı cnm

tesekkur ederım cnm bnde gelınlık ayakkabılarıma asık oldum resmen . gorur gormez ıste bu dedım gıyınce de rahatlıgı avantajım oldu ama rahat olmasaydıda alırdım herhalde
tatlım bındallılarımın ıkısınınde ıcı elbıse yere kadr. yanı elbıseyı tutup kaldırmadıgım surece cok gorunmucek bıle o yuzden yesıllerde cok goze batmaz. bındalllı ayakkabılarım farkındayım daha spor ama daha sonra kotlarla falan gıyebılmek ıcın böle aldım.

cgdm16 canım ayakkabıların çok hoşuma gitti hemde normaldede giyebileceğin ayakkabilar güzel seçim :)

cgdm16 canım ayakkabıların çok hoşuma gitti hemde normaldede giyebileceğin ayakkabilar güzel seçim :)

tesekkur ederım cnm alırken ona dıkkat ettım bnde bı kere gıyıp kenara koymamak ıcın ugrastım :)))

tesekkur ederım cnm bındallı ayakkabılarımı özellıkle böle sectım gunluk olsun kı daha sonrada rahatlıkla gıyebıleyım. bındallıların ıcı yere kadr elbıse pekgorunmucekler bile aslında :)))

kızlar hemen sıze bısı daha danısıcam kız kardesım basımın etını yedı bnm kınamda dıktırecegı elbıseyı sızlerle paylasıcam bakalım begenıcek mısınız

Bugün bir gelinimiz var...GOOD-HEAR adına kına gecemizi başlatalım değilmi ama :) kendisi aramızda yok ama olsun...

Eki Görüntüle 406655
Eki Görüntüle 406656
Eki Görüntüle 406657

Günaydın gelinciklerim umsrım dün trianka için hayatının en güzel günlerinden biriydi bugünde good heartı gelin veriyoruz hayırlısıyla :)

kızlar bugün kınam varr şimdien kutlamaya başladık sizlerlee bu gün girebildim ama mayıs 14 e kadar daha giremem sizleri öslicemmmmm :119::119::119::119::118::118::118::118::118::118: haydı kızlarrr oynamayaaaaa

Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim...

valla bızde senın tam tersını dusunduk cnm . pıyasadakı abıyelrın hepsı taslı tuslu abartılı seyler onlardan baktıgında daha agır olabılecegını dusundugumuz ıcın mını ıle uzun arası sade bı elbıse sectı yasına daha ıyı gıdebılecegını dusundu. sadece ıcındekı gıbı mınıde gıymek ıstemıyor abalamın dugunde farklı olayım mınıyı her yerde gıyerım dıyo bı yerdede hak verıyorum. bakalım sımdı kara kara renk dusunuyo ne renk olsa dıye :)))

Canim elbise cok guZel ama bence nikah icin uygun degil bence beyaz giymen daha anlamlı olur sonuçta nikahın beyaz yakışır

Nikaha giycektin değilmi tatlım...bence çok güzel bir elbise ama sanki nnikah için beyaz olması daha iyi olur gibi geldi bana..ama öyle aile arasında bir nikah kıyılcaksa gayet uygun bence

bence gayet güzel sade ve şık ,güle güle giy canım

Canım bence güzel
Eğer aile arasında olcaksa nikah giyilebilir
ama davetliler varsa beyaz renk tercih etmelisiin

davetli yok canlarım sadece aile bireyleri olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…