- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.601
çgdm hoşgeldin canım sen iki tanemi mi bindallı giyecektin unutmuşum ben
çok güzel tüm ayakkabıların canım, güle güle giy hepsini, çok abiye ayakkabını sevdim
Gelin ayakkabına bayıldım tatlım çok güzel
4 ayakkabımı kız naptın senkınada 3 elbise 3 aykkabı..giy çıkar giy çıkar bir hal olucan yahu
hepsi çok güzeller güle güle kullan...yeil ayakkabı bindallının altında nasıl olur onu bilemedim ama :44::44:
akşam telefondan çektiğimden dolayı görüntü pek iyi değil bahsettiğim elbise buEki Görüntüle 406694
akşam telefondan çektiğimden dolayı görüntü pek iyi değil bahsettiğim elbise buEki Görüntüle 406694
cgdm16 canım ayakkabıların çok hoşuma gitti hemde normaldede giyebileceğin ayakkabilar güzel seçim :)
Güle güle kullan ama sanki biraz sade kaçmış bindallı ayakkabıların günlük gibi durmuş
Daha sonrada kullanabilirsin
Ya elbiseyi paylaştın mı ben mi görmedim??*
Hayırlısı olsun canummmm
Önemli değil canım benim
Daha benim düğüne kınaya çok var
kızlar hemen sıze bısı daha danısıcam kız kardesım basımın etını yedı bnm kınamda dıktırecegı elbıseyı sızlerle paylasıcam bakalım begenıcek mısınız
Eki Görüntüle 406708
Kız kardeşinin yaşı kaç canım?
16 yasında cnm
Bugün bir gelinimiz var...GOOD-HEAR adına kına gecemizi başlatalım değilmi ama :) kendisi aramızda yok ama olsun...
Eki Görüntüle 406655
Eki Görüntüle 406656
Eki Görüntüle 406657
yaşasııınnnn gene kopuyoruzzz.
İbrahim Tatlıses - Ağrı Dağın Eteğinde (Remix)
Ağrı dağın eteğinde
Uçan güvercin olsam
Türkü olsam dillerde
Diyar diyar dolansam
Başımdaki sevdayı
Karlı dağlara mı yansam
Bu bendeki aşk değil cano cano
Söyle bana nere gidem
Oy ben nidem nasıl edem
Başım alıp nere gidem
Bu bendeki aşk değil cano cano
Söyle bana nere gidem
Günaydın gelinciklerim umsrım dün trianka için hayatının en güzel günlerinden biriydi bugünde good heartı gelin veriyoruz hayırlısıyla :)
Bu elbise biraz büyük kaçar yaşına
sadece altındaki gibi minik bi elbise giyse daha çıtır olur
Benim kız kardeşimde böyle büyük elbiseler bakıyor
diyorum kısa çıtır birşeyler giy yok dinlemiyo
Canim elbise cok guZel ama bence nikah icin uygun degil bence beyaz giymen daha anlamlı olur sonuçta nikahın beyaz yakışır
Nikaha giycektin değilmi tatlım...bence çok güzel bir elbise ama sanki nnikah için beyaz olması daha iyi olur gibi geldi bana..ama öyle aile arasında bir nikah kıyılcaksa gayet uygun bence
bence gayet güzel sade ve şık ,güle güle giy canım
Canım bence güzel
Eğer aile arasında olcaksa nikah giyilebilir
ama davetliler varsa beyaz renk tercih etmelisiin
kızlar bugün kınam varr şimdien kutlamaya başladık sizlerleebu gün girebildim ama mayıs 14 e kadar daha giremem sizleri öslicemmmmm :119::119::119::119::118::118::118::118::118::118: haydı kızlarrr oynamayaaaaa
canım hoşgeldin, hayırlısıyla hallet bir an önce inşallah
evet kalplerasi hani resim yaff merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?